החציל האצטקי כתב:יכול להיות שאני טועה, והדיבור היה על חידוש החוזה תמורת סכומים כאלה.
בכל אופן- השכר של הישראלים ריאלי לחלוטין. זה מכבי שצריכה להתיישר תקציבית- שחקנים בינוניים להחריד כמו יוגב או פניני יכולים לעשות בחוץ פי 1.5 ו2 ממה שעושים במכבי.
לראיה השכר שעושה יובל נעימי, ועשו בעבר יניב גרין, טל בורשטיין או גל מקל. אף אחד מהם לא אשם שמכבי לא משלמת כמו שצריך בסטנדרטים אירופאים.
בדיוק, אבל לכן צריך להבין את המצב באירופה. התקציב של מכבי עלה קצת לעומת שנים עברו. בשנים של כץ הוא לא היה גבוה כמו שהוא היה היום... אבל, אירופה השתנתה. נפתחה יותר לזרים, מחירים של שחקנים שבפעם היית יכול להחתים ב400 אלף דולר הם היום מעל מיליון דולר. שחקנים כמו פארקר או וויצ'יץ' לא היית יכול להחזיק היום כי הם לא היו מקבלים הצעה של 200-300 אלף דולר יותר, וגם אם היית משלם להם את ה1.5 מיליון דולר ששילמו נגיד (ונראה לי שאני מגזים) הייתה באה פנרבחצה ומציעה להם 3 מיליון דולר, פי 2, והם היו עוזבים. אותו כנ"ל לגביי הישראלים, פעם השכר הכי גבוה שהם היו יכולים להרוויח היה במכבי, אף קבוצה באירופה מעולם לא היית משלמת לך הרבה יותר אלא אם היית עילוי. שחקנים כמו בורשטיין, שארפ, בלו, תומאס, שיחקן פה בשכר של סביב ה200-250 אלף דולר (בורשטיין בסוף שיחק בפי 2 מזה כמובן), בעוד אם זה היה המצב היום הם היו מקבלים בקלות הצעות של קרוב למיליון דולר בערבות רוסיה, טורקיה וכו'. המצב השתנה באירופה ובכלל מה לעשות. היום יוגב אוחיון יכול להרוויח פי 2 בחוץ, גם לאנדסברג, גם טיוס וכו'. ולכן התקציב אולי גבוה מהשנים בעבר, אבל צריך לשלם היום הרבה יותר על מה שבעבר היית משלם הרבה פחות.