26 ינואר 2013, 14:21
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:לא. . בורשטיין בחיים לא הרוויח סכומים שמתקרבים לזה, והנסיון שלך להמציא עובדות בשביל לא להודות שהחוזה של ליאור פשוט מגוחך, הוא פתטי.
דייויד בלו ודרק שרפ הרוויחו לאורך כל הקריירה פחות מפניני, גרין ומהחוזה החדש של יוגב. הישראלים היום מרוויחים יותר ממה שהרוויחו אז, והגיע הזמן לשים לשטות הזאת סוף.
לא ממציא שום עובדות. החוזה של בורשטיין היה ידוע לכולם. פניני מרוויח פחות ממה שגרין הרוויח לפני 5 שנים ויוגב מרוויח בערך מה שבלו הרוויח. המשכורות של הישראלים לא עלו.
26 ינואר 2013, 14:37
MTA2311 כתב:ממציא עובדות חופשי.
בורשטיין אף פעם לא קיבל סכומים כאלה. והחוזה הכי גבוה שבלו קיבל פה היה 350 אלף( וזה היה שנה שעברה). תביא הוכחות, או שתפסיק לשקר.
הישראלים של היום הרבה פחות טובים, ומקבלים סכומי כסף אבסורדיים.
26 ינואר 2013, 14:40
26 ינואר 2013, 14:48
החציל האצטקי כתב:שכר השיא של טל במכבי היה בזמנו 550,000$. יותם הוא זה שהיה אוברפייד מטורף ובאמת הגיע לאיזור ה800,000- אבל ליאור עדיין מרוויח באופן די משמעותי יותר מכולם...
26 ינואר 2013, 14:50
החציל האצטקי כתב:שכר השיא של טל במכבי היה בזמנו 550,000$. יותם הוא זה שהיה אוברפייד מטורף ובאמת הגיע לאיזור ה800,000- אבל ליאור עדיין מרוויח באופן די משמעותי יותר מכולם...
26 ינואר 2013, 14:51
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:ממציא עובדות חופשי.
בורשטיין אף פעם לא קיבל סכומים כאלה. והחוזה הכי גבוה שבלו קיבל פה היה 350 אלף( וזה היה שנה שעברה). תביא הוכחות, או שתפסיק לשקר.
באמת שאין לי כוח אליך. אני זוכר שעוד פה בפורום דיברו על החוזה ההוא של בורשטיין.
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... 33809&bz=1
אתה סתם מקשקש שטויות ואין לך שום מושג. השכר של הישראלים המובילים לא עלה בעשור האחרון. אני אחזור על זה שוב - אליהו מקבל בערך אותו כסף שקעל בורשטיין לפני חמש שנים. פניני מקבל פחות מגין ויוגב מקבל אותו דבר או פחות מבלו. די לבלבל את המוח ולהתעקש על דברים שידועים פה לכולם.
26 ינואר 2013, 14:52
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:שכר השיא של טל במכבי היה בזמנו 550,000$. יותם הוא זה שהיה אוברפייד מטורף ובאמת הגיע לאיזור ה800,000- אבל ליאור עדיין מרוויח באופן די משמעותי יותר מכולם...
ב- 2006, בורשטיין קיבל חוזה ל- 3 שנים במכבי בשכר שלפי הפרסומים של כץ היה סביב ה- 750 אלף. יותם הרוויח משהו כמו 400 -500. ליאור יכול לקבל את הסכומים האלו ויותר באירופה.
26 ינואר 2013, 14:53
26 ינואר 2013, 15:03
החציל האצטקי כתב:יכול להיות שאני טועה, והדיבור היה על חידוש החוזה תמורת סכומים כאלה.
בכל אופן- השכר של הישראלים ריאלי לחלוטין. זה מכבי שצריכה להתיישר תקציבית- שחקנים בינוניים להחריד כמו יוגב או פניני יכולים לעשות בחוץ פי 1.5 ו2 ממה שעושים במכבי.
לראיה השכר שעושה יובל נעימי, ועשו בעבר יניב גרין, טל בורשטיין או גל מקל. אף אחד מהם לא אשם שמכבי לא משלמת כמו שצריך בסטנדרטים אירופאים.
26 ינואר 2013, 15:11
MTA2311 כתב:קודם כל, הקישור שהבאת רק מוכיח שאכן שיקרת, והוא מעולם לא הרוויח כמו ליאור. אף שחקן ישראלי מעולם לא קיבל חוזה כזה, ואף שחקן ישראלי כל כך גרוע כמו ליאור, לעולם לא יקבל חוזה כזה שוב.
יוגב ופניני מרוויחים יותר מדרק שארפ ובלו. זה נראה לך מצב נורמאלי?
שלושת הישראלים "המובילים" שלנו, מקבלים סכומים הזויים ולא פרופורציונאלים, והכל התחיל בכניעה של פדרמן לתקשורת עם סיפור הצביון הישראלי. אתה רוצה להתעלם מהעובדות? בכיף.. לא על חשבוני.
26 ינואר 2013, 15:17
החציל האצטקי כתב:יכול להיות שאני טועה, והדיבור היה על חידוש החוזה תמורת סכומים כאלה.
בכל אופן- השכר של הישראלים ריאלי לחלוטין. זה מכבי שצריכה להתיישר תקציבית- שחקנים בינוניים להחריד כמו יוגב או פניני יכולים לעשות בחוץ פי 1.5 ו2 ממה שעושים במכבי.
לראיה השכר שעושה יובל נעימי, ועשו בעבר יניב גרין, טל בורשטיין או גל מקל. אף אחד מהם לא אשם שמכבי לא משלמת כמו שצריך בסטנדרטים אירופאים.
26 ינואר 2013, 15:23
26 ינואר 2013, 15:29
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:קודם כל, הקישור שהבאת רק מוכיח שאכן שיקרת, והוא מעולם לא הרוויח כמו ליאור. אף שחקן ישראלי מעולם לא קיבל חוזה כזה, ואף שחקן ישראלי כל כך גרוע כמו ליאור, לעולם לא יקבל חוזה כזה שוב.
שלושת הישראלים "המובילים" שלנו, מקבלים סכומים הזויים ולא פרופורציונאלים, והכל התחיל בכניעה של פדרמן לתקשורת עם סיפור הצביון הישראלי. אתה רוצה להתעלם מהעובדות? בכיף.. לא על חשבוני.
הקישור לא מוכיח שום דבר "ששיקרתי" ואל תדבר כמו ילד בן 3.
בכתבה שהבאתי מדברים על 600 אלף לעונה ובכתבות אחרות דיברו על 750 לעונה. זה מאוד קרוב לסכומים של ליאור. גרין הרוויח חצי מליון נטו ואין אף ישראלי שמרוויח סכומים כאלה היו. יותם הרוויח יותר מיוגב. התיאוריה שלך שהשכר של הישראלים עלה לא מחזיקה מים.
26 ינואר 2013, 15:40
MTA2311 כתב:ואני מצאתי כתבות ופרסומים שמדברים בהם על 350-500 אלף. אני אולי מדבר כמו ילד בן 3, אבל אני צודק. הוא מעולם לא הרוויח סכומים כאלה.
ה600( בקושי) של טל, וה500 של גרין הם עדיין פחות מהחוזה של ליאור+ החוזה של יוגב\פניני.
שלושת הישראלים עם החוזים הגדולים ביותר היום, מרוויחים 1.8 מיליון דולר נטו לעונה. לא משנה כמה תנסה להתכחש לזה, זה תקדים.
( זה עוד בלי לדבר על הרמה האפסית של שלושתם)
26 ינואר 2013, 15:53
26 ינואר 2013, 16:24
26 ינואר 2013, 18:03
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:ממציא עובדות חופשי.
באמת שאין לי כוח אליך. אני זוכר שעוד פה בפורום דיברו על החוזה ההוא של בורשטיין.
http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... 33809&bz=1
אתה סתם מקשקש שטויות ואין לך שום מושג. השכר של הישראלים המובילים לא עלה בעשור האחרון. אני אחזור על זה שוב - אליהו מקבל בערך אותו כסף שקעל בורשטיין לפני חמש שנים. פניני מקבל פחות מגין ויוגב מקבל אותו דבר או פחות מבלו. די לבלבל את המוח ולהתעקש על דברים שידועים פה לכולם.
קודם כל, הקישור שהבאת רק מוכיח שאכן שיקרת, והוא מעולם לא הרוויח כמו ליאור. אף שחקן ישראלי מעולם לא קיבל חוזה כזה, ואף שחקן ישראלי כל כך גרוע כמו ליאור, לעולם לא יקבל חוזה כזה שוב.
26 ינואר 2013, 19:18
LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על דונטה גרין לעונה הבאה לעמדה 4?
26 ינואר 2013, 20:50
עידן כתב:LIAV10 כתב:מה אתם אומרים על דונטה גרין לעונה הבאה לעמדה 4?
למה שהוא יגיע לפה? מאמין שהוא יצליח למצוא קבוצה ב-NBA, הוא היה פשוט פצוע.
26 ינואר 2013, 21:40