מכבי ת"א החליטה לחתוך את בראיין רנדל

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א החליטה לחתוך את בראיין רנדל

הודעהעל ידי roy1000 » 01 יולי 2015, 12:45

ankram, מי יכול לתת לך את ההגנה של רנדל באירופה? מי יכול לשמור על גארדים כמוהו? אני די בטוח שמקלין לא.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 01 יולי 2015, 13:07

roy1000 כתב:ankram, מי יכול לתת לך את ההגנה של רנדל באירופה? מי יכול לשמור על גארדים כמוהו? אני די בטוח שמקלין לא.

יש כל מני שמות שעולים לי לראש , מוס ממילאנו לדוגמא , או בייליצה מפנר , אבל זה לא לדעתי עיקר הנושא.
אין ספק ששיטת החילופים של מכבי עושה חסד לשחקנים כמו רנדל או סמית' , ושבט לשחקנים כמו ג'ייק כהן , סופו או אוחיון , יש פשוט כאלו שתפורים יותר טוב מלעשות את החילופים האלו כמו רנדל , מקלין בקטע הזה הוא לא ברמה של רנדל.
מצד שני , אני בכלל לא חושב שזאת צריכה להיות השיטה של מכבי השנה , ואם היא כן תהיה אז בוודאי שלשיטה כזאת רנדל יותר מתאים.
טעם נוסף הוא משחק ההתקפה , פה רנדל הוא שחקן הרבה פחות שלם ממקלין , הוא שחקן פוסט אפ פחות טוב ממנו , בעל קליעה מחצי מרחק פחות טובה ממנו , ומקלין במגמת עלייה כל שנה.

אני בטוח שזאת לא היתה ההחלטה הכי קלה של הנהלת מכבי , לרנדל יש אכויות שאינם משתמעות ל 2 פנים והוא גם הוכיח זאת ביורוליג , אבל החלטה להשאיר שחקן היא מכלול של שיקולים שאין מה לעשות ,
גם השיקולים הבריאותיים , המנטליים והכספיים הם שיקולים לא פחות משיקולים אחרים.

לא פשוט.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יולי 2015, 13:29

ההחלטה לשחרר את רנדל היא כלכלית חד וחלק. שמעון אמר את זה בפרוש , וזה משהו שבמכבי לא אוהבים להודות בו בדרך כלל. הוא גם רמז על כך שהדלת עוד לא סגורה רק שהסכום שרנדל היה אמור להרויח אז אין מצב שישאר ואם יסכים לחתום על חוזה חדש בשכר נמוך בהרבה אז יש סיכוי שישאר . אותו תרגיל שעשו לאליהו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 01 יולי 2015, 13:32

yzafrir כתב:ההחלטה לשחרר את רנדל היא כלכלית חד וחלק. שמעון אמר את זה בפרוש , וזה משהו שבמכבי לא אוהבים להודות בו בדרך כלל. הוא גם רמז על כך שהדלת עוד לא סגורה רק שהסכום שרנדל היה אמור להרויח אז אין מצב שישאר ואם יסכים לחתום על חוזה חדש בשכר נמוך בהרבה אז יש סיכוי שישאר . אותו תרגיל שעשו לאליהו...

רנדל היה אמור להרוויח 350 אלף. כמה אתה חושב שהוא יקצץ? הוא ישחק במכבי בשביל 150 אלף? על מה אנחנו מדברים פה? הרי לא חסרות קבוצות שיקחו אותו גם ב- 500.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יולי 2015, 13:36

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:ההחלטה לשחרר את רנדל היא כלכלית חד וחלק. שמעון אמר את זה בפרוש , וזה משהו שבמכבי לא אוהבים להודות בו בדרך כלל. הוא גם רמז על כך שהדלת עוד לא סגורה רק שהסכום שרנדל היה אמור להרויח אז אין מצב שישאר ואם יסכים לחתום על חוזה חדש בשכר נמוך בהרבה אז יש סיכוי שישאר . אותו תרגיל שעשו לאליהו...

רנדל היה אמור להרוויח 350 אלף. כמה אתה חושב שהוא יקצץ? הוא ישחק במכבי בשביל 150 אלף? על מה אנחנו מדברים פה? הרי לא חסרות קבוצות שיקחו אותו גם ב- 500.

רנדל היה אמור להרוויח 400 נטו אחרי שהעונה קיבל 275 נטו. נראה לי שמכבי מכוונים ל-50 אלף תוספת למה שקיבל העונה אבל ברור שיקבל יותר במקום אחר.
מה שרציתי להדגיש שמדובר בהחלטה כלכלית נטו
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 01 יולי 2015, 13:39

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:

רנדל היה אמור להרוויח 400 נטו אחרי שהעונה קיבל 275 נטו. נראה לי שמכבי מכוונים ל-50 אלף תוספת למה שקיבל העונה אבל ברור שיקבל יותר במקום אחר.

לפי האתרים, הסכום הוא 350, וגם ככה מכבי שילמה לו פיצוי של 100 אלף על התרת החוזה. בכל מקרה, הרי מקלין יעלה יותר, אז מה כל החוכמה פה?

בכל מקרה, אם מכבי עושה חשבונות בסכומים כאלה, די ברור שעוד שמות גדולים לא ינחתו פה.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 01 יולי 2015, 13:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 01 יולי 2015, 13:39

לדעתי פה אתה טועה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 01 יולי 2015, 15:44

ankram כתב:
jol9 כתב:
אדגר פו כתב:
ankram כתב:אתם שוכחים עוד מספר דברים , מכבי של השנים האחרונות סבלה מאד מאחוזי עונשין נמוכים (לדעתי בין 5-7 נקודות במשחק) , שהקו הקדמי שלך הוא סופו,טיוס,רנדל(הפתיעה לטובה אבל זה היוצא מין הכלל) יש פה אחוזי עוננשין של 50-55% , ללא ספק זה משהו שהיה חייב להשתפר, רק לראות איך ביר כץ פשוט התקפה אחרי התקפה עושה האק סופו , ובכך מבטל זר למכבי , היה מוביל כל אחד למסקנה פשוטה שחייב להיות פה שינוי.
נושא נוסף זה ריבאונד הגנה , סופו בכלל לא פארטור בנושא הזה , טיוס בראש ובראשונה חוסם , ורנדל הוא היחיד ששמר על הריבאונד בהגנה , אבל תלוי בעבירות שלו , גם פה היינו חייבים שיפור.

זה נכון.

נו... הכל נכון, ומה הסיבה לוותר על רנדל? הוא קולע מהעונשין, שומר, לוקח ריבאונדים,... מה לא בסדר?

יוני , הכל שאלה של מה אתה שם על כף המאזניים , רנדל הוא שחקן נהדר , אני מאד אוהב אותו , אבל במכלול הדברים שהוא נותן כזר , הבעיה הרפוואית שלו (אל תשכח איך זה פירק אותו לגמרי בשליש האחרון של העונה+ חיסורים כאלו ואחרים במהלך העונה) , עצם העובדה שהוא הולך לעלות כ800K , והאחוזים הלא הגיונים שלו מהעונשין (לדעתי סטיית תקן) , ישנם לא מעט שחקנים באירופה עמדה 4 שיכולים לתת את מה שהוא נותן + סיכוי נמוך יותר לפציעה.
זה שיקול נכון של מכבי , ושוב אציין שהוא אחד השחקנים האהובים שהיו לנו העונה.

אף שחקן הוא לא מושלם. לכל אחד יש יתרונות וחסרונות..
היו לנו שלושה זרים טובים העונה, שניים מתוכם כבר בחוץ... אז אולי מי שיחליפו אותו יתבררו כהברקות, אבל סביר שגם הם יעזבו
בשנה שלאחר מכן.
זאת הופכת להיות קבוצה שקשה להתחבר אליה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 יולי 2015, 15:53

לא יודע, אני דווקא מוצא את הקיץ הזה מסקרן מאוד. קבוצה כמעט חדשה הולכת להיות וזה תמיד מרתק לראות איך דברים מתחברים ( או לא )ולהתרשם משחקנים חדשים ומלהיבים, אני כבר לא חולם על קבוצות עם המשכיות כמו פעם, גם כי מכבי השתנתה וגם כי שחקנים כבר לא נשארים במקום אחד כל החיים כמו פעם.
כן, עדיף המשכיות עם שחקנים שאוהבים ( אהבתי את רנדל ) אבל אני יכול להבין שיקולים אחרים שמועדון עושה גם אם זה לא נראה לי 100 אחוז בסדר באותו רגע, את זה אפשר לשפוט במוח קר רק יותר מאוחר.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שחף » 01 יולי 2015, 20:17

אם מכבי באמת הולכת להביא סנטר זר נוסף השאלה העיקרית תהיה הרמה שלו. אם מדובר באיזה בדיחה מליגות הקיץ אפשר לסמן X על העונה הבאה. אם מדובר בשחקן קצת יותר איכותי כמו פבראני(שיכול להשלים טוב את מקלין מבחינת סגנון המשחק) זה יכול להיות מעניין
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 01 יולי 2015, 21:05

שחף כתב:אם מכבי באמת הולכת להביא סנטר זר נוסף השאלה העיקרית תהיה הרמה שלו. אם מדובר באיזה בדיחה מליגות הקיץ אפשר לסמן X על העונה הבאה. אם מדובר בשחקן קצת יותר איכותי כמו פבראני(שיכול להשלים טוב את מקלין מבחינת סגנון המשחק) זה יכול להיות מעניין

נראה לך שיגיע סנטר מה- NBA? זה לא ריאלי. אני חושב שקודם ינסו לסגור עם פישר. בהנחה שפישר יגיע, הזר השלישי יהיה שחקן לא משמעותי.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 01 יולי 2015, 21:13

אתה מתכוון סנטר שבקושי שיחק בשנה האחרונה ב-NBA? אם יבוא פישר אני מסכים איתך שלא ישאר כסף למשהו שהוא יותר מאשר זר מהדי ליג. רק שאני לא מבין איך זה חכם לזרוק 700K על פישר במקום מיליון על ראדוליצה או על סנטר איכותי יותר
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 01 יולי 2015, 21:16

שחף כתב:אתה מתכוון סנטר שבקושי שיחק בשנה האחרונה ב-NBA? אם יבוא פישר אני מסכים איתך שלא ישאר כסף למשהו שהוא יותר מאשר זר מהדי ליג. רק שאני לא מבין איך זה חכם לזרוק 700K על פישר במקום מיליון על ראדוליצה או על סנטר איכותי יותר

אם מכבי מחתימה שני-סנטרים אמבקווה + פישר, וגם את מקלין שהוא חצי סנטר, היא לא צריכה שום סנטר נוסף. היא צריכה 4 עם קליעה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 01 יולי 2015, 21:25

פישר ואמבקווה זה עמדה 5 ליורוקאפ
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 01 יולי 2015, 21:34

שחף כתב:אתה מתכוון סנטר שבקושי שיחק בשנה האחרונה ב-NBA? אם יבוא פישר אני מסכים איתך שלא ישאר כסף למשהו שהוא יותר מאשר זר מהדי ליג. רק שאני לא מבין איך זה חכם לזרוק 700K על פישר במקום מיליון על ראדוליצה או על סנטר איכותי יותר

הוא קיבל חוזה יפה בסלטיקס כי לפני שהוא הגיע הוא נתן שתי עונות טובות בספרד. שחקן הרבה יותר טוב מאמבקווה ומקלין. קשה לי להאמין שהוא יגיע.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 01 יולי 2015, 21:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 01 יולי 2015, 21:41

felix_r כתב:

אם מכבי מחתימה שני-סנטרים אמבקווה + פישר, וגם את מקלין שהוא חצי סנטר, היא לא צריכה שום סנטר נוסף. היא צריכה 4 עם קליעה

גם אני חושב כך.

ד"א, פישר נראה באמת יקר ואולי באמת עדיף להביא בכסף הגדול סנטר רציני במקומו ולמצוא ישראלי סביר לליגה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי docariel » 01 יולי 2015, 22:06

שחף כתב:פישר ואמבקווה זה עמדה 5 ליורוקאפ

במקרה הטוב...אני מאוד מקווה שאמבקווה הוא הסנטר המחליף ושמכבי מחפשת סנטר נורמלי מעל 2.10 שיודע לשחק עם הגב לסל..
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי felix_r » 01 יולי 2015, 22:25

אדגר פו כתב:
felix_r כתב:

גם אני חושב כך.

ד"א, פישר נראה באמת יקר ואולי באמת עדיף להביא בכסף הגדול סנטר רציני במקומו ולמצוא ישראלי סביר לליגה.

אני לא חושב שפישר כזה יקר. אוניקס שיחררה אותו. הוא כבר מבוגר. אף קבוצה זרה גדולה לא תקפוץ עליו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 יולי 2015, 22:29

אדגר פו כתב:
felix_r כתב:

גם אני חושב כך.

אני מסכימה.
אולי עדיף את רותבארט כגבוה חמישי, וסנטר אמיתי חזק וטוב לצד 2 הזרים המוזכרים.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 01 יולי 2015, 22:31

felix_r כתב:אני לא חושב שפישר כזה יקר. אוניקס שיחררה אותו. הוא כבר מבוגר. אף קבוצה זרה גדולה לא תקפוץ עליו.

ירושלים רוצים אותו.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים