המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:ankram, מי יכול לתת לך את ההגנה של רנדל באירופה? מי יכול לשמור על גארדים כמוהו? אני די בטוח שמקלין לא.
yzafrir כתב:ההחלטה לשחרר את רנדל היא כלכלית חד וחלק. שמעון אמר את זה בפרוש , וזה משהו שבמכבי לא אוהבים להודות בו בדרך כלל. הוא גם רמז על כך שהדלת עוד לא סגורה רק שהסכום שרנדל היה אמור להרויח אז אין מצב שישאר ואם יסכים לחתום על חוזה חדש בשכר נמוך בהרבה אז יש סיכוי שישאר . אותו תרגיל שעשו לאליהו...
roy1000 כתב:yzafrir כתב:ההחלטה לשחרר את רנדל היא כלכלית חד וחלק. שמעון אמר את זה בפרוש , וזה משהו שבמכבי לא אוהבים להודות בו בדרך כלל. הוא גם רמז על כך שהדלת עוד לא סגורה רק שהסכום שרנדל היה אמור להרויח אז אין מצב שישאר ואם יסכים לחתום על חוזה חדש בשכר נמוך בהרבה אז יש סיכוי שישאר . אותו תרגיל שעשו לאליהו...
רנדל היה אמור להרוויח 350 אלף. כמה אתה חושב שהוא יקצץ? הוא ישחק במכבי בשביל 150 אלף? על מה אנחנו מדברים פה? הרי לא חסרות קבוצות שיקחו אותו גם ב- 500.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:ההחלטה לשחרר את רנדל היא כלכלית חד וחלק. שמעון אמר את זה בפרוש , וזה משהו שבמכבי לא אוהבים להודות בו בדרך כלל. הוא גם רמז על כך שהדלת עוד לא סגורה רק שהסכום שרנדל היה אמור להרויח אז אין מצב שישאר ואם יסכים לחתום על חוזה חדש בשכר נמוך בהרבה אז יש סיכוי שישאר . אותו תרגיל שעשו לאליהו...
רנדל היה אמור להרוויח 350 אלף. כמה אתה חושב שהוא יקצץ? הוא ישחק במכבי בשביל 150 אלף? על מה אנחנו מדברים פה? הרי לא חסרות קבוצות שיקחו אותו גם ב- 500.
רנדל היה אמור להרוויח 400 נטו אחרי שהעונה קיבל 275 נטו. נראה לי שמכבי מכוונים ל-50 אלף תוספת למה שקיבל העונה אבל ברור שיקבל יותר במקום אחר.
מה שרציתי להדגיש שמדובר בהחלטה כלכלית נטו
מה שרציתי להדגיש שמדובר בהחלטה כלכלית נטו
ankram כתב:jol9 כתב:אדגר פו כתב:ankram כתב:אתם שוכחים עוד מספר דברים , מכבי של השנים האחרונות סבלה מאד מאחוזי עונשין נמוכים (לדעתי בין 5-7 נקודות במשחק) , שהקו הקדמי שלך הוא סופו,טיוס,רנדל(הפתיעה לטובה אבל זה היוצא מין הכלל) יש פה אחוזי עוננשין של 50-55% , ללא ספק זה משהו שהיה חייב להשתפר, רק לראות איך ביר כץ פשוט התקפה אחרי התקפה עושה האק סופו , ובכך מבטל זר למכבי , היה מוביל כל אחד למסקנה פשוטה שחייב להיות פה שינוי.
נושא נוסף זה ריבאונד הגנה , סופו בכלל לא פארטור בנושא הזה , טיוס בראש ובראשונה חוסם , ורנדל הוא היחיד ששמר על הריבאונד בהגנה , אבל תלוי בעבירות שלו , גם פה היינו חייבים שיפור.
זה נכון.
נו... הכל נכון, ומה הסיבה לוותר על רנדל? הוא קולע מהעונשין, שומר, לוקח ריבאונדים,... מה לא בסדר?
יוני , הכל שאלה של מה אתה שם על כף המאזניים , רנדל הוא שחקן נהדר , אני מאד אוהב אותו , אבל במכלול הדברים שהוא נותן כזר , הבעיה הרפוואית שלו (אל תשכח איך זה פירק אותו לגמרי בשליש האחרון של העונה+ חיסורים כאלו ואחרים במהלך העונה) , עצם העובדה שהוא הולך לעלות כ800K , והאחוזים הלא הגיונים שלו מהעונשין (לדעתי סטיית תקן) , ישנם לא מעט שחקנים באירופה עמדה 4 שיכולים לתת את מה שהוא נותן + סיכוי נמוך יותר לפציעה.
זה שיקול נכון של מכבי , ושוב אציין שהוא אחד השחקנים האהובים שהיו לנו העונה.
שחף כתב:אם מכבי באמת הולכת להביא סנטר זר נוסף השאלה העיקרית תהיה הרמה שלו. אם מדובר באיזה בדיחה מליגות הקיץ אפשר לסמן X על העונה הבאה. אם מדובר בשחקן קצת יותר איכותי כמו פבראני(שיכול להשלים טוב את מקלין מבחינת סגנון המשחק) זה יכול להיות מעניין
שחף כתב:אתה מתכוון סנטר שבקושי שיחק בשנה האחרונה ב-NBA? אם יבוא פישר אני מסכים איתך שלא ישאר כסף למשהו שהוא יותר מאשר זר מהדי ליג. רק שאני לא מבין איך זה חכם לזרוק 700K על פישר במקום מיליון על ראדוליצה או על סנטר איכותי יותר
שחף כתב:אתה מתכוון סנטר שבקושי שיחק בשנה האחרונה ב-NBA? אם יבוא פישר אני מסכים איתך שלא ישאר כסף למשהו שהוא יותר מאשר זר מהדי ליג. רק שאני לא מבין איך זה חכם לזרוק 700K על פישר במקום מיליון על ראדוליצה או על סנטר איכותי יותר
felix_r כתב:שחף כתב:אתה מתכוון סנטר שבקושי שיחק בשנה האחרונה ב-NBA? אם יבוא פישר אני מסכים איתך שלא ישאר כסף למשהו שהוא יותר מאשר זר מהדי ליג. רק שאני לא מבין איך זה חכם לזרוק 700K על פישר במקום מיליון על ראדוליצה או על סנטר איכותי יותר
אם מכבי מחתימה שני-סנטרים אמבקווה + פישר, וגם את מקלין שהוא חצי סנטר, היא לא צריכה שום סנטר נוסף. היא צריכה 4 עם קליעה
שחף כתב:פישר ואמבקווה זה עמדה 5 ליורוקאפ
אדגר פו כתב:felix_r כתב:שחף כתב:אתה מתכוון סנטר שבקושי שיחק בשנה האחרונה ב-NBA? אם יבוא פישר אני מסכים איתך שלא ישאר כסף למשהו שהוא יותר מאשר זר מהדי ליג. רק שאני לא מבין איך זה חכם לזרוק 700K על פישר במקום מיליון על ראדוליצה או על סנטר איכותי יותר
אם מכבי מחתימה שני-סנטרים אמבקווה + פישר, וגם את מקלין שהוא חצי סנטר, היא לא צריכה שום סנטר נוסף. היא צריכה 4 עם קליעה
גם אני חושב כך.
ד"א, פישר נראה באמת יקר ואולי באמת עדיף להביא בכסף הגדול סנטר רציני במקומו ולמצוא ישראלי סביר לליגה.
אדגר פו כתב:felix_r כתב:שחף כתב:אתה מתכוון סנטר שבקושי שיחק בשנה האחרונה ב-NBA? אם יבוא פישר אני מסכים איתך שלא ישאר כסף למשהו שהוא יותר מאשר זר מהדי ליג. רק שאני לא מבין איך זה חכם לזרוק 700K על פישר במקום מיליון על ראדוליצה או על סנטר איכותי יותר
גם אני חושב כך.
ד"א, פישר נראה באמת יקר ואולי באמת עדיף להביא בכסף הגדול סנטר רציני במקומו ולמצוא ישראלי סביר לליגה.
felix_r כתב:אני לא חושב שפישר כזה יקר. אוניקס שיחררה אותו. הוא כבר מבוגר. אף קבוצה זרה גדולה לא תקפוץ עליו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים