ת'רד הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסקאוטינג

הודעהעל ידי felix_r » 25 אוקטובר 2015, 12:51

החציל האצטקי כתב:
tzachMTA כתב:אבל הוא עוד 4, כשאנחנו צריכים 5.

זה נכון, אבל הוא 4 של 2.11 עם משחק פנים-חוץ מצויין, ריבאונד והגנה ברמה סבירה לגמרי, שיכול לשחק טוב עם כל הגבוהים שלנו.

אני רואה אותו ואת אמבקווה משחקים ביחד, כשמהספסל עולים רנדל ואופייבו ככה שכל ארבעת הגבוהים יכולים לשחק אחד עם השני ולייצר תמיד אופציית קליעה מבפנים ומבחוץ, הגנה טובה, ריבאונד ומשחק מעבר.
עם 2.11 כזה שמשחק מעל הטבעת אתה יכול לשחק גם עם סנטר נמוך יותר אבל פיזי כמו אמבקווה או אופייבו.

המספרי 5 שבשוק הם לא שוס גדול. כנראה שגם בעמדה 5 הוא יצליח לעשות עבודה יותר טובה מכולם. (גם אנתוני ראנדולף יושב על אותה עמדה ומשחק בקובאן בעיקר סנטר)

זה אפשרי. טרנס מוריס היה 3 NBA ששיחק 4-5 במכבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2015, 13:05

חציל, הסיכוי שלך להביא אותו הוא מתחת לאפסי. עם כל הכבוד לדריק בראון, פרי ג'ונס שחקן טוב בהרבה ממנו עם פוטנציאל גדול בהרבה. אני באמת לא רואה מצב שהוא לא מוצא קבוצה ב- NBA.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אוקטובר 2015, 13:13

roy1000 כתב:חציל, הסיכוי שלך להביא אותו הוא מתחת לאפסי. עם כל הכבוד לדריק בראון, פרי ג'ונס שחקן טוב בהרבה ממנו עם פוטנציאל גדול בהרבה. אני באמת לא רואה מצב שהוא לא מוצא קבוצה ב- NBA.

לא יודע למה אתה חושב שהוא כזה שלאגר.
זה נכון שג׳ונס נחשב לפוטנציאל ענק בתיכונים ולבחירת טופ5 לפני הקולג׳, אבל בסופו של דבר נבחר במקום ה-28 ולא עשה עד עכשיו כלום לא בNBA ולא בדי-ליג.

דרק בראון בא לקובאן מעונה של 22 דקות ו-8 נקודות למשחק בשארלוט. ראנדולף היה שחקן של דאבל פיגרס במינסוטה ובווריורס.
שניהם קיפלו בגיל 24-25 לאירופה ואין שאלה שהם יכולים לחזור לNBA, פשוט בסיטואציה טובה יותר.
סוני ווימס זה עוד מקרה. אנדרסון מז׳לגיריס כנ״ל. אפילו טרה תומפקינס, אם כי פה מדובר בסיפור מורכב יותר של פציעה וקאמבק.

שחקנים אמריקאים טובים מאוד מגיעים לאירופה בשנים האחרונות. כאלה שאתה בטוח שיש להם מקום בקבוצת NBA. השאלה אם לא עדיף להם לשחק כדורסל ולחזור בסיטואציה טובה יותר.
הבחור הזה טאלנט ענק אבל הוא צריך להראות את זה איפשהו ולא להרקב על ספסלים כמחליף שלישי של שחקנים כמו אוון טרנר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2015, 13:18

דריק בראון היה שחקן שקיבל המון הזדמנויות ב- NBA ופשוט אין לו מקום בליגה הזו. אין לו קליעה מספיק טובה ל- NBA.

רנדולף הוא הד-קייס שלא הצליח לממש את הפוטנציאל ומוקצה מחמת מיאוס ב- NBA.

פרי ג'ונס לא ממש קיבל הזדמנות להוכיח את עצמו. הוא נתקע ב- OKC מאחורי דוראנט וג'רמי לאמב. יש המון שחקנים פחות טובים ממנו בליגה ואני כמעט בטוח שתהיה קבוצת NBA שתיקח אותו בימים הקרובים.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אוקטובר 2015, 13:26

roy1000 כתב:דריק בראון היה שחקן שקיבל המון הזדמנויות ב- NBA ופשוט אין לו מקום בליגה הזו. אין לו קליעה מספיק טובה ל- NBA.

רנדולף הוא הד-קייס שלא הצליח לממש את הפוטנציאל ומוקצה מחמת מיאוס ב- NBA.

פרי ג'ונס לא ממש קיבל הזדמנות להוכיח את עצמו. הוא נתקע ב- OKC מאחורי דוראנט וג'רמי לאמב. יש המון שחקנים פחות טובים ממנו בליגה ואני כמעט בטוח שתהיה קבוצת NBA שתיקח אותו בימים הקרובים.

לא חושב כמוך.
קווין דוראנט היה פצוע בלי סוף ב3 עונות האחרונות וג׳ונס פשוט לא היה מחליף מספיק טוב. ג׳רמי לאמב לא יושב על העמדה הזאת בכלל.
אין לו קליעה מספיק טובה בשביל לשחק 3 והוא לא מספיק פיזי כדי לשחק 4 בNBA.

זה שחקן בלי עמדה בליגה שמעבר לאירופה יכול לעשות לו רק טוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 אוקטובר 2015, 13:45

החציל האצטקי כתב:
tzachMTA כתב:אבל הוא עוד 4, כשאנחנו צריכים 5.

זה נכון, אבל הוא 4 של 2.11 עם משחק פנים-חוץ מצויין, ריבאונד והגנה ברמה סבירה לגמרי, שיכול לשחק טוב עם כל הגבוהים שלנו.

אני רואה אותו ואת אמבקווה משחקים ביחד, כשמהספסל עולים רנדל ואופייבו ככה שכל ארבעת הגבוהים יכולים לשחק אחד עם השני ולייצר תמיד אופציית קליעה מבפנים ומבחוץ, הגנה טובה, ריבאונד ומשחק מעבר.
עם 2.11 כזה שמשחק מעל הטבעת אתה יכול לשחק גם עם סנטר נמוך יותר אבל פיזי כמו אמבקווה או אופייבו.

המספרי 5 שבשוק הם לא שוס גדול. כנראה שגם בעמדה 5 הוא יצליח לעשות עבודה יותר טובה מכולם. (גם אנתוני ראנדולף יושב על אותה עמדה ומשחק בקובאן בעיקר סנטר)

גם אני מסכים איתך, אם אין 5 אמיתי ברמה גבוהה אז לא חייבים 5 מובהק, אני לגמרי יכול לחיות עם שני 4 גבוהים על המגרש (נניח אופייבו כחמש), כל מה שימנע את הגנת הפיק אנד רול המביכה עם הגבוהים הכבדים שלנו שלא מפצים על היותם כבדים בהגנה - בהתקפה.
מכבי זאת קבוצה שאין לה תקציב לחמישיה קלאסית ברמה הכי גבוה באירופה, אז תמיד צריך למצוא את הסגנון השונה מהאריות הקלאסיות, גארדים אתלטים/גבוהים נמוכים וכו׳.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אוקטובר 2015, 13:55

אפשר לקבוע כבר שמכבי לא תהיה קבוצת הגנה טובה העונה.
היא פשוט לא תהיה כזאת. פארמר ורוצ׳סטי לא הולכים לשמור, עמדה 4 שלנו רכה ועמדה 5 נמוכה.
אז בואו נהיה קבוצת ההתקפה הכי טובה באירופה.

(אני לא לגמרי מסכים איתך על זה שאין תקציב. יש כזה, פשוט מי שמנהל אותו עושה עבודה *מאוד* לא טובה.)
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2015, 14:36

חציל, שחקן כזה לא יגיע למכבי. פשוט לא.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 אוקטובר 2015, 14:42

roy1000 כתב:חציל, שחקן כזה לא יגיע למכבי. פשוט לא.

ואם הוא יגיע למקום אחר באירופה, זה יהיה ממש עצוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 25 אוקטובר 2015, 17:15

תגידו כמה זרים מכבי רשמה לליגה עד עכשיו?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2015, 18:01

גל גל כתב:תגידו כמה זרים מכבי רשמה לליגה עד עכשיו?

6 כולל אופייבו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2015, 22:52

אנשים פה נדבקו לג'רום ג'ורדן, אבל יש שחקן טוב בהרבה ממנו שנופה - גרג סטייסמה. זה בדיוק השחקן שמכבי צריכה וסביר שהוא יגיע לאירופה. חבל שהוא לא יגיע למכבי.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 26 אוקטובר 2015, 12:37

roy1000 כתב:אנשים פה נדבקו לג'רום ג'ורדן, אבל יש שחקן טוב בהרבה ממנו שנופה - גרג סטייסמה. זה בדיוק השחקן שמכבי צריכה וסביר שהוא יגיע לאירופה. חבל שהוא לא יגיע למכבי.

כבר עשהמכמה סיבובים באירופה בטורקיה וממש לא הרשים. לדעתי ג'ורדן עדיף ממנו...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אוקטובר 2015, 13:03

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:אנשים פה נדבקו לג'רום ג'ורדן, אבל יש שחקן טוב בהרבה ממנו שנופה - גרג סטייסמה. זה בדיוק השחקן שמכבי צריכה וסביר שהוא יגיע לאירופה. חבל שהוא לא יגיע למכבי.

הרשים יותר מג'ורדן...
בכל מקרה, הוא שחקן הגנה טוב בהרבה מג'ורדן ומתאים למכבי הנוכחית הרבה יותר.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 26 אוקטובר 2015, 13:10

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:

הרשים יותר מג'ורדן...
בכל מקרה, הוא שחקן הגנה טוב בהרבה מג'ורדן ומתאים למכבי הנוכחית הרבה יותר.

בשתי הפעמים הוא לא סיים שם את העונה והציג מספרים די עלובים .
לדעתי לג'ורדן יש הרבה יותר אפסייד והוא גם צעיר יותר . אגב אני זוכר את ותו עושה צרות לסופו בשני צידי המגרש...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אוקטובר 2015, 13:13

yzafrir כתב:בשתי הפעמים הוא לא סיים שם את העונה והציג מספרים די עלובים .
לדעתי לג'ורדן יש הרבה יותר אפסייד והוא גם צעיר יותר . אגב אני זוכר את ותו עושה צרות לסופו בשני צידי המגרש...

שניהם בערך באותו גיל. לאף אחד מהם אין אפסייד גדול במיוחד. סטייסמה הרבה יותר טוב הגנתית שזה מה שמכבי צריכה. אני לא מחזיק יותר מדי מג'ורדן.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 26 אוקטובר 2015, 13:19

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:בשתי הפעמים הוא לא סיים שם את העונה והציג מספרים די עלובים .

שניהם בערך באותו גיל. לאף אחד מהם אין אפסייד גדול במיוחד. סטייסמה הרבה יותר טוב הגנתית שזה מה שמכבי צריכה. אני לא מחזיק יותר מדי מג'ורדן.

טעם וריח....
בכל מקרה אני אשמח אם יגיע מישהו כשיר ושיכול לתרום משהו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 26 אוקטובר 2015, 13:30

לאור מצבת הצוות המקצועי שלנו+הנהלה , לא הייתי מחתים אף אחד.
את היורוליג ממילא לא ניקח , אולי נגיע לטופ16 , בשביל זה אופייבו,רנדל,בנדר ושגב יספיקו.
אני לא רוצה להביא סותם חורים , עד שהוא ייכנס לעניינים יהיו עוד 4 הפסדים , ולאור ההחתמות העונה של מכבי אני ממש לא הייתי רוצה שהם התעסקו עם החתמות שחקנים.
אז מה צריך לעשות? לשחרר את בומצה בומצה ופגריני , לשים בסוף הרוטציה את פניני ולתת את המקום שלו ליבזורי , למנוע סיטואציה שרוצ'סטי ופארמר משחקים יחד , בטח שסילבן נמצא.
יש להדק את הרוטציה , 4 בקו האחורי , 2 ב3 , 3 ב4-5 , סה"כ 9 שחקנים , ולהריץ אותם כמה משחקים ביחד , בלי שגב , בלי בנדר ובלי פניני , שהם יקבלו פירורים וינסו לפלס את דרכם למקום טוב יותר ברוטציה , את בנדר הייתי שם בתחתית הרשימה , מעכשיו ועד סוף העונה.
כל זה כמובן צריך להיות מגובה במאמן , פה לדעתי הבעיה הכי גדולה של מכבי , שרף אינו רלוונטי והוא מיושן , פיני כבר ממזמן איבד את העוקץ והוא מססוכסך עם ניקולה וגם פדרמן לא מת עליו , פיני גם לא אוהב להשקיע ולעבוד , וזה מחלחל לשחקנים , דן שמיר לא מתאים להיות מאמן ראשי כמעט בשום קבוצה , הלפטופ מחזיק בהרבה ידע , אבל אין לו את הכישורים המינימלים להעביר את הידע שלו לשחקנים הוא גם דמות לא סמכותית , היחיד שאני יכול לחשוב עליו בקונסטלציה כזאת הוא ארז , אבל זה לא יקרה וגם אני חושב שארז לא מוכן לזה.

בעיה קשה.

בכל מקרה לא הייתי מחתים אף שחקן במצב הנוכחי , הדבר האחרון שמכבי צריכה זה עוד שחקן נפל , שנבחר ע"י הנהלת נפל , ומאמן ע"י מאמן נפל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי LIAV10 » 26 אוקטובר 2015, 22:25

אולי ההחתמה של אופייבו הייתה פזיזה מידי, הרבה פורוורדים טובים מנופים, אם זה פרי ג׳ונס או היום דני גרין שהמון זמן לא מוצא את עצמו.
אגב, יש מצב שאלדמיר הטורקי ינופה, יש לפילי 20 שחקנים, צריכים להיות 15, שני גארדים כבר כמעט 99% בחוץ, יש להם שלושה סנטרים בחירות טופ דראפט (1,1,6), למרות שאני לא בטוח אם הבחור הגבוה הבריא כבר.
בכל אופן צריך לשים לב אליו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי my man » 26 אוקטובר 2015, 22:29

LIAV10 כתב:אולי ההחתמה של אופייבו הייתה פזיזה מידי, הרבה פורוורדים טובים מנופים, אם זה פרי ג׳ונס או היום דני גרין שהמון זמן לא מוצא את עצמו.
אגב, יש מצב שאלדמיר הטורקי ינופה, יש לפילי 20 שחקנים, צריכים להיות 15, שני גארדים כבר כמעט 99% בחוץ, יש להם שלושה סנטרים בחירות טופ דראפט (1,1,6), למרות שאני לא בטוח אם הבחור הגבוה הבריא כבר.
בכל אופן צריך לשים לב אליו.

ממש לא "אולי" בטוח!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים