על ידי ankram » 26 אוקטובר 2015, 13:30
לאור מצבת הצוות המקצועי שלנו+הנהלה , לא הייתי מחתים אף אחד.
את היורוליג ממילא לא ניקח , אולי נגיע לטופ16 , בשביל זה אופייבו,רנדל,בנדר ושגב יספיקו.
אני לא רוצה להביא סותם חורים , עד שהוא ייכנס לעניינים יהיו עוד 4 הפסדים , ולאור ההחתמות העונה של מכבי אני ממש לא הייתי רוצה שהם התעסקו עם החתמות שחקנים.
אז מה צריך לעשות? לשחרר את בומצה בומצה ופגריני , לשים בסוף הרוטציה את פניני ולתת את המקום שלו ליבזורי , למנוע סיטואציה שרוצ'סטי ופארמר משחקים יחד , בטח שסילבן נמצא.
יש להדק את הרוטציה , 4 בקו האחורי , 2 ב3 , 3 ב4-5 , סה"כ 9 שחקנים , ולהריץ אותם כמה משחקים ביחד , בלי שגב , בלי בנדר ובלי פניני , שהם יקבלו פירורים וינסו לפלס את דרכם למקום טוב יותר ברוטציה , את בנדר הייתי שם בתחתית הרשימה , מעכשיו ועד סוף העונה.
כל זה כמובן צריך להיות מגובה במאמן , פה לדעתי הבעיה הכי גדולה של מכבי , שרף אינו רלוונטי והוא מיושן , פיני כבר ממזמן איבד את העוקץ והוא מססוכסך עם ניקולה וגם פדרמן לא מת עליו , פיני גם לא אוהב להשקיע ולעבוד , וזה מחלחל לשחקנים , דן שמיר לא מתאים להיות מאמן ראשי כמעט בשום קבוצה , הלפטופ מחזיק בהרבה ידע , אבל אין לו את הכישורים המינימלים להעביר את הידע שלו לשחקנים הוא גם דמות לא סמכותית , היחיד שאני יכול לחשוב עליו בקונסטלציה כזאת הוא ארז , אבל זה לא יקרה וגם אני חושב שארז לא מוכן לזה.
בעיה קשה.
בכל מקרה לא הייתי מחתים אף שחקן במצב הנוכחי , הדבר האחרון שמכבי צריכה זה עוד שחקן נפל , שנבחר ע"י הנהלת נפל , ומאמן ע"י מאמן נפל.