המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:רק שמכבי זה לא צסק"א וריאל מדריד שיכולה לשים שחקן של 2 מליון דולר על הספסל ולפתוח עם חמישייה מכובדת.
החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:רק שמכבי זה לא צסק"א וריאל מדריד שיכולה לשים שחקן של 2 מליון דולר על הספסל ולפתוח עם חמישייה מכובדת.
אחלה, אז מוזמנים לקצץ את מחירי המנויים ב75% ולהפוך לכוכב האדום בלגרד. נראה כמה אוהדים יהיו לקבוצה הזאת.
איתי-שגב כתב:לא אמרתי את זה.
לתכנן על גאודלוק בספסל+חמישייה נורמלית זה לא ריאלי, לפחות עכשיו.
החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:רק שמכבי זה לא צסק"א וריאל מדריד שיכולה לשים שחקן של 2 מליון דולר על הספסל ולפתוח עם חמישייה מכובדת.
אחלה, אז מוזמנים לקצץ את מחירי המנויים ב75% ולהפוך לכוכב האדום בלגרד. נראה כמה אוהדים יהיו לקבוצה הזאת.
החציל האצטקי כתב:איתי-שגב כתב:לא אמרתי את זה.
לתכנן על גאודלוק בספסל+חמישייה נורמלית זה לא ריאלי, לפחות עכשיו.
הכי ריאלי בעולם.
איתי-שגב כתב:אם השנה עם 30 מליון דולר ועם גאודלוק במליון דולר הם לא הצליחו לבנות כלום, למה אתם חושבים שאפשר לעשות אחרת?.
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:אם השנה עם 30 מליון דולר ועם גאודלוק במליון דולר הם לא הצליחו לבנות כלום, למה אתם חושבים שאפשר לעשות אחרת?.
25, ממה שאני יודע.
כעיקרון, אפשר, זה שהם דפוקים זה עניין אחר, וכמובן רלוונטי. אם הם יחליטו להכניס איש מקצוע, זה אפשרי.
איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:אם השנה עם 30 מליון דולר ועם גאודלוק במליון דולר הם לא הצליחו לבנות כלום, למה אתם חושבים שאפשר לעשות אחרת?.
25, ממה שאני יודע.
כעיקרון, אפשר, זה שהם דפוקים זה עניין אחר, וכמובן רלוונטי. אם הם יחליטו להכניס איש מקצוע, זה אפשרי.
אני מדבר על המצב הנוכחי, לא מה שיקרה אם ימכרו/יבוא איש מקצוע/משהו אחר שיעזור.
איתי-שגב כתב:אם השנה עם 30 מליון דולר ועם גאודלוק במליון דולר הם לא הצליחו לבנות כלום, למה אתם חושבים שאפשר לעשות אחרת?.
החציל האצטקי כתב:גם מילוש תאודוסיץ' שחקן ספסל. גם סרחיו רודריגז היה.
אין מה לעשות. שחקנים כאלה, שמצד אחד מביאים כשרון על ומצד שני מביאים מגבלות ברורות, צריכים התייחסות מיוחדת.
בסוף היום מי שהביאו תואר לריאל מדריד היו נוצ'יוני, ריברס וקארול.
ללכת עם גאודלוק ושחקן כמו סילי לצורך העניין למלחמה של היורוליג, זה ללכת להפסד ידוע מראש.
אם מכבי תמשיך לבנות קבוצה עם שחקנים כמו קולטון וסילי ותחשוב שאפשר להגיע ככה לאנשהו, אנחנו נמצא את עצמנו מאוד מהר בפח האשפה של היורוליג.
בעצם, אנחנו כבר שם.
A_P_18 כתב:צריך להתחיל לשחרר שחקנים כבר עכשיו ולהחליף אותם בשחקנים עם מחשבה לעונה הבאה.
הייתי מעיף את צירבס ומנסה להחתים שחקן סטייל כריסטיאן ווד שיתן גם אתלטיות גם הגנה וגם קליעה לא רעה לגבוה.
כנל לגבי ווימס , ריי מקולום זה שם מעניין שאם יש סיכוי שיצא מארהב הייתי שמח לראות פה ,יכול להיות סטיל.
toja27 כתב:כן רק שאייברסון וסילי הם שחקנים מחליפים שכל אחד מהם לא אמור לקבל בתאוריה יותר מ15-18 דק' משחק. בוא נאשים את אייברסון שצירבאס נטש את הספינה עוד לפני שהפליגה מהנמל. בוא נאשים את סילי שמאמן אחד מחליט שמקל לא מקבל דקת משחק והמאמן השני מחליט שיוגב לא מקבל דקת משחק. מה גם שבוא נתעלם מהעובדה שהקבוצה הזאת הייתה נראת כמו קבוצה כשהם היו בשיאם.
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:כן רק שאייברסון וסילי הם שחקנים מחליפים שכל אחד מהם לא אמור לקבל בתאוריה יותר מ15-18 דק' משחק. בוא נאשים את אייברסון שצירבאס נטש את הספינה עוד לפני שהפליגה מהנמל. בוא נאשים את סילי שמאמן אחד מחליט שמקל לא מקבל דקת משחק והמאמן השני מחליט שיוגב לא מקבל דקת משחק. מה גם שבוא נתעלם מהעובדה שהקבוצה הזאת הייתה נראת כמו קבוצה כשהם היו בשיאם.
מצטער טוז'ה, הם פשוט לא צריכים ללבוש את המדים של מכבי.
ראית את הפיק אנד רולים של יוביץ' וקוזמיץ' בסיום המשחק מול הכוכב?
אייברסון יוצא לעזרה כאילו מדובר שם בקיירי איירוינג, ולא בקלעי של 25% מהשלוש. משאיר לקוזמיץ' נתיב פתוח לדאנק.
הוא נלחם, הוא יכול לתקוע ליי אפ, זה מקסים. אין שום קשר בינו ובין קבוצה עם יומרות ביורוליג.
גם לא לסילי, עם כל הכבוד למאמץ וליכולת שלו לקלוע כשהוא חופשי.
בטופ יורוליג אין דבר כזה שחקנים מחליפים, אין דבר כזה רול פליירס. כל שחקן צריך להיות תותח, ולמצוא את הדרך להתאים את עצמו ולתרום כמה שיותר לקבוצה.
toja27 כתב:בסדר, אני לא מסכים. אני עוד יכול להבין איכשהו לגבי אייברסון למרות שיש לי חיבה רבה אליו לפעמים הוא באמת מגושם קצת. אבל סילי זה שחקן מחליף נהדר לטעמי. נכון, יש לו בעיה של איבודי כדור במסירה וההובלת כדור שלו מפוקפקת אבל זה שחקן שנותן כל כך הרבה דברים מסביב שאני באמת מופתע איך הוא לא מקבל יותר קרדיט.
אגב תסתכל על צסק"א, ליד דה קולו ותיאודוציץ' משחקים שם שחקנים כמו קורבנוב, קולגין , חרייפה המזדקן וכו'. שחקנים אפורים מאוד שאם אחד מהם היה חותם במכבי הפורום היה מתפחלץ. אבל תראה את ההרמוניה והקבוצתיות ששוררת שם.
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:בסדר, אני לא מסכים. אני עוד יכול להבין איכשהו לגבי אייברסון למרות שיש לי חיבה רבה אליו לפעמים הוא באמת מגושם קצת. אבל סילי זה שחקן מחליף נהדר לטעמי. נכון, יש לו בעיה של איבודי כדור במסירה וההובלת כדור שלו מפוקפקת אבל זה שחקן שנותן כל כך הרבה דברים מסביב שאני באמת מופתע איך הוא לא מקבל יותר קרדיט.
אגב תסתכל על צסק"א, ליד דה קולו ותיאודוציץ' משחקים שם שחקנים כמו קורבנוב, קולגין , חרייפה המזדקן וכו'. שחקנים אפורים מאוד שאם אחד מהם היה חותם במכבי הפורום היה מתפחלץ. אבל תראה את ההרמוניה והקבוצתיות ששוררת שם.
אל תשווה את חריאפה, קורבנוב, קולאגין לשחקנים זרים.
אם סילי היה ישראלי הייתה הצדקה להשאיר אותו במכבי.
הוא לא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים