מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב?

הודעהעל ידי איתי-שגב » 21 ינואר 2017, 15:51

רק שמכבי זה לא צסק"א וריאל מדריד שיכולה לשים שחקן של 2 מליון דולר על הספסל ולפתוח עם חמישייה מכובדת.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 ינואר 2017, 15:54

איתי-שגב כתב:רק שמכבי זה לא צסק"א וריאל מדריד שיכולה לשים שחקן של 2 מליון דולר על הספסל ולפתוח עם חמישייה מכובדת.

אחלה, אז מוזמנים לקצץ את מחירי המנויים ב75% ולהפוך לכוכב האדום בלגרד. נראה כמה אוהדים יהיו לקבוצה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי איתי-שגב » 21 ינואר 2017, 15:55

החציל האצטקי כתב:
איתי-שגב כתב:רק שמכבי זה לא צסק"א וריאל מדריד שיכולה לשים שחקן של 2 מליון דולר על הספסל ולפתוח עם חמישייה מכובדת.

אחלה, אז מוזמנים לקצץ את מחירי המנויים ב75% ולהפוך לכוכב האדום בלגרד. נראה כמה אוהדים יהיו לקבוצה הזאת.

לא אמרתי את זה.
לתכנן על גאודלוק בספסל+חמישייה נורמלית זה לא ריאלי, לפחות עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 ינואר 2017, 15:57

איתי-שגב כתב:לא אמרתי את זה.

הכי ריאלי בעולם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ינואר 2017, 15:59

החציל האצטקי כתב:

או שיעלו את מחירי המנויים בעוד 75%, ישאירו את תקציב השחקנים ברמה הנוכחית ויפנו עוד כסף לניתוחים פלסטיים.
roy1000

הודעהעל ידי yanay21 » 21 ינואר 2017, 15:59

החציל האצטקי כתב:
איתי-שגב כתב:לא אמרתי את זה.

הכי ריאלי בעולם.

מסכים. חמישייה נורמלית לא חייבת להיות החמישייה הכי טובה של הקבוצה, אבל היא צריכה להיות טובה מספיק. ועם 25 מיליון דולר(ואולי יותר, לך תדע מה יהיה עם המנויים), אפשר לבנות את זה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי איתי-שגב » 21 ינואר 2017, 16:00

אם השנה עם 30 מליון דולר ועם גאודלוק במליון דולר הם לא הצליחו לבנות כלום, למה אתם חושבים שאפשר לעשות אחרת?.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי yanay21 » 21 ינואר 2017, 16:02

איתי-שגב כתב:אם השנה עם 30 מליון דולר ועם גאודלוק במליון דולר הם לא הצליחו לבנות כלום, למה אתם חושבים שאפשר לעשות אחרת?.

25, ממה שאני יודע.

כעיקרון, אפשר, זה שהם דפוקים זה עניין אחר, וכמובן רלוונטי. אם הם יחליטו להכניס איש מקצוע, זה אפשרי.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי איתי-שגב » 21 ינואר 2017, 16:02

yanay21 כתב:
איתי-שגב כתב:אם השנה עם 30 מליון דולר ועם גאודלוק במליון דולר הם לא הצליחו לבנות כלום, למה אתם חושבים שאפשר לעשות אחרת?.

25, ממה שאני יודע.

כעיקרון, אפשר, זה שהם דפוקים זה עניין אחר, וכמובן רלוונטי. אם הם יחליטו להכניס איש מקצוע, זה אפשרי.

אני מדבר על המצב הנוכחי, לא מה שיקרה אם ימכרו/יבוא איש מקצוע/משהו אחר שיעזור.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי yanay21 » 21 ינואר 2017, 16:06

איתי-שגב כתב:
yanay21 כתב:

25, ממה שאני יודע.

אני מדבר על המצב הנוכחי, לא מה שיקרה אם ימכרו/יבוא איש מקצוע/משהו אחר שיעזור.

סביר להניח שלא, אבל יש משפט שאומר שגם תרנגולת עיוורת מוצאת לפעמים גרגר, משהו כזה. ההנהלה שלנו כושלת, בלתי נסבלת, חבורה של חדלי אישים, מה שלא תרצה. אבל מתישהו, יצא להם סגל טוב, כי גם לפאשלות יש גבול. אולי זה יקרה בפעם הבאה. ואולי עוד שש שנים, כשלא יהיו אוהדים. אבל זה יקרה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי A_P_18 » 21 ינואר 2017, 16:11

צריך להתחיל לשחרר שחקנים כבר עכשיו ולהחליף אותם בשחקנים עם מחשבה לעונה הבאה.
הייתי מעיף את צירבס ומנסה להחתים שחקן סטייל כריסטיאן ווד שיתן גם אתלטיות גם הגנה וגם קליעה לא רעה לגבוה.
כנל לגבי ווימס , ריי מקולום זה שם מעניין שאם יש סיכוי שיצא מארהב הייתי שמח לראות פה ,יכול להיות סטיל.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי RomanR » 21 ינואר 2017, 16:19

לגביי החמישיה הפותחת וזה שגאודלוק יבוא מהספסל, אין עם זה שום בעיה. לצורך העניין גם בזניט השבוע קראסב פתח לא עם החמישייה החזקה שלו והכניס אותם לאט לאט, יש לזה יתרון ויש לזה יתרון.
אני לא חושב שבמכבי יביאו אבל שחקנים במיליונים כמו שיש אנשים שמציעים כאן, זה לא יקרה. יותר הגיוני למכבי להראות כמו באסקוניה, אבל בשביל זה צריך סקאוטים וGM ולא היצורים ההזויים שנמצאים בתפקידים האלה עכשיו
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי er79 » 21 ינואר 2017, 16:34

עם הנהלה וצוות מקצועי עם טיפה אייקיו היה אפשר גם אפשר. אני מאמין שגם בפורום הזה, ואני מדבר ברצינות, ישנם אנשים שהיו בונים בתקציב הזה סגל הרבה יותר טוב ומאוזן.
er79

הודעהעל ידי toja27 » 21 ינואר 2017, 16:40

החציל האצטקי כתב:גם מילוש תאודוסיץ' שחקן ספסל. גם סרחיו רודריגז היה.
אין מה לעשות. שחקנים כאלה, שמצד אחד מביאים כשרון על ומצד שני מביאים מגבלות ברורות, צריכים התייחסות מיוחדת.
בסוף היום מי שהביאו תואר לריאל מדריד היו נוצ'יוני, ריברס וקארול.

ללכת עם גאודלוק ושחקן כמו סילי לצורך העניין למלחמה של היורוליג, זה ללכת להפסד ידוע מראש.

אם מכבי תמשיך לבנות קבוצה עם שחקנים כמו קולטון וסילי ותחשוב שאפשר להגיע ככה לאנשהו, אנחנו נמצא את עצמנו מאוד מהר בפח האשפה של היורוליג.
בעצם, אנחנו כבר שם.

כן רק שאייברסון וסילי הם שחקנים מחליפים שכל אחד מהם לא אמור לקבל בתאוריה יותר מ15-18 דק' משחק. בוא נאשים את אייברסון שצירבאס נטש את הספינה עוד לפני שהפליגה מהנמל. בוא נאשים את סילי שמאמן אחד מחליט שמקל לא מקבל דקת משחק והמאמן השני מחליט שיוגב לא מקבל דקת משחק. מה גם שבוא נתעלם מהעובדה שהקבוצה הזאת הייתה נראת כמו קבוצה כשהם היו בשיאם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 ינואר 2017, 16:42

A_P_18 כתב:צריך להתחיל לשחרר שחקנים כבר עכשיו ולהחליף אותם בשחקנים עם מחשבה לעונה הבאה.
הייתי מעיף את צירבס ומנסה להחתים שחקן סטייל כריסטיאן ווד שיתן גם אתלטיות גם הגנה וגם קליעה לא רעה לגבוה.
כנל לגבי ווימס , ריי מקולום זה שם מעניין שאם יש סיכוי שיצא מארהב הייתי שמח לראות פה ,יכול להיות סטיל.

ווד פצצה של שחקן, אבל זו גם הסיבה שחתם על חוזה לשנתיים בהורנטס בקיץ.
אם היו תופסים אותו בזמן, לפני שנה, כשעוד היה אלמוני, זה היה יכול להיות יותר רלוונטי.
כמובן שהשם שלו עלה פה כבר לפני שנה וחצי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 ינואר 2017, 16:46

toja27 כתב:כן רק שאייברסון וסילי הם שחקנים מחליפים שכל אחד מהם לא אמור לקבל בתאוריה יותר מ15-18 דק' משחק. בוא נאשים את אייברסון שצירבאס נטש את הספינה עוד לפני שהפליגה מהנמל. בוא נאשים את סילי שמאמן אחד מחליט שמקל לא מקבל דקת משחק והמאמן השני מחליט שיוגב לא מקבל דקת משחק. מה גם שבוא נתעלם מהעובדה שהקבוצה הזאת הייתה נראת כמו קבוצה כשהם היו בשיאם.

מצטער טוז'ה, הם פשוט לא צריכים ללבוש את המדים של מכבי.
ראית את הפיק אנד רולים של יוביץ' וקוזמיץ' בסיום המשחק מול הכוכב?

אייברסון יוצא לעזרה כאילו מדובר שם בקיירי איירוינג, ולא בקלעי של 25% מהשלוש. משאיר לקוזמיץ' נתיב פתוח לדאנק.
הוא נלחם, הוא יכול לתקוע ליי אפ, זה מקסים. אין שום קשר בינו ובין קבוצה עם יומרות ביורוליג.
גם לא לסילי, עם כל הכבוד למאמץ וליכולת שלו לקלוע כשהוא חופשי.

בטופ יורוליג אין דבר כזה שחקנים מחליפים, אין דבר כזה רול פליירס. כל שחקן צריך להיות תותח, ולמצוא את הדרך להתאים את עצמו ולתרום כמה שיותר לקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 21 ינואר 2017, 16:54

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:כן רק שאייברסון וסילי הם שחקנים מחליפים שכל אחד מהם לא אמור לקבל בתאוריה יותר מ15-18 דק' משחק. בוא נאשים את אייברסון שצירבאס נטש את הספינה עוד לפני שהפליגה מהנמל. בוא נאשים את סילי שמאמן אחד מחליט שמקל לא מקבל דקת משחק והמאמן השני מחליט שיוגב לא מקבל דקת משחק. מה גם שבוא נתעלם מהעובדה שהקבוצה הזאת הייתה נראת כמו קבוצה כשהם היו בשיאם.

מצטער טוז'ה, הם פשוט לא צריכים ללבוש את המדים של מכבי.
ראית את הפיק אנד רולים של יוביץ' וקוזמיץ' בסיום המשחק מול הכוכב?

אייברסון יוצא לעזרה כאילו מדובר שם בקיירי איירוינג, ולא בקלעי של 25% מהשלוש. משאיר לקוזמיץ' נתיב פתוח לדאנק.
הוא נלחם, הוא יכול לתקוע ליי אפ, זה מקסים. אין שום קשר בינו ובין קבוצה עם יומרות ביורוליג.
גם לא לסילי, עם כל הכבוד למאמץ וליכולת שלו לקלוע כשהוא חופשי.

בטופ יורוליג אין דבר כזה שחקנים מחליפים, אין דבר כזה רול פליירס. כל שחקן צריך להיות תותח, ולמצוא את הדרך להתאים את עצמו ולתרום כמה שיותר לקבוצה.

בסדר, אני לא מסכים. אני עוד יכול להבין איכשהו לגבי אייברסון למרות שיש לי חיבה רבה אליו לפעמים הוא באמת מגושם קצת. אבל סילי זה שחקן מחליף נהדר לטעמי. נכון, יש לו בעיה של איבודי כדור במסירה וההובלת כדור שלו מפוקפקת אבל זה שחקן שנותן כל כך הרבה דברים מסביב שאני באמת מופתע איך הוא לא מקבל יותר קרדיט.
אגב תסתכל על צסק"א, ליד דה קולו ותיאודוציץ' משחקים שם שחקנים כמו קורבנוב, קולגין , חרייפה המזדקן וכו'. שחקנים אפורים מאוד שאם אחד מהם היה חותם במכבי הפורום היה מתפחלץ. אבל תראה את ההרמוניה והקבוצתיות ששוררת שם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 ינואר 2017, 16:57

toja27 כתב:בסדר, אני לא מסכים. אני עוד יכול להבין איכשהו לגבי אייברסון למרות שיש לי חיבה רבה אליו לפעמים הוא באמת מגושם קצת. אבל סילי זה שחקן מחליף נהדר לטעמי. נכון, יש לו בעיה של איבודי כדור במסירה וההובלת כדור שלו מפוקפקת אבל זה שחקן שנותן כל כך הרבה דברים מסביב שאני באמת מופתע איך הוא לא מקבל יותר קרדיט.
אגב תסתכל על צסק"א, ליד דה קולו ותיאודוציץ' משחקים שם שחקנים כמו קורבנוב, קולגין , חרייפה המזדקן וכו'. שחקנים אפורים מאוד שאם אחד מהם היה חותם במכבי הפורום היה מתפחלץ. אבל תראה את ההרמוניה והקבוצתיות ששוררת שם.

אל תשווה את חריאפה, קורבנוב, קולאגין לשחקנים זרים.

אם סילי היה ישראלי הייתה הצדקה להשאיר אותו במכבי.
הוא לא.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 21 ינואר 2017, 17:04

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:בסדר, אני לא מסכים. אני עוד יכול להבין איכשהו לגבי אייברסון למרות שיש לי חיבה רבה אליו לפעמים הוא באמת מגושם קצת. אבל סילי זה שחקן מחליף נהדר לטעמי. נכון, יש לו בעיה של איבודי כדור במסירה וההובלת כדור שלו מפוקפקת אבל זה שחקן שנותן כל כך הרבה דברים מסביב שאני באמת מופתע איך הוא לא מקבל יותר קרדיט.

אל תשווה את חריאפה, קורבנוב, קולאגין לשחקנים זרים.

אם סילי היה ישראלי הייתה הצדקה להשאיר אותו במכבי.
הוא לא.

זאת לא הנקודה, כי אותם השחקנים מקבלים תפקיד יחסית משמעותי בקבוצה גם ביורוליג ועושים עבודה טובה ברמת הציפיות שיש מהם. אפילו שיחקו איזה פעמיים בלי תיאודוסיץ' ודה קולו ביחד וחזרו עם ניצחון. התייחסתי למשפט ששחקנים מהסוג הזה לא יכולים לשחק במכבי ואני חולק עליך, מה גם שאני מאמין בכל ליבי שסילי הוא מחליף יותר מלגיטימי ליורוליג. מעבר לזה,הרי מכבי שילמו 1.5 מיליון לוימס, 1.2 לגאודלוק, מיליון או יותר לצירבאס ואותו סכום על סמית. עונה הבאה יש לך גם את מילר אז בסופו של יום , לא נשאר לך כסף להביא עוד שחקן ברמה שאתה מחפש חוץ מלקוות לעשות איזו גניבה שזה קורה פעם ב... מאוד מאוד לא מסכים לגבי סילי, אבל אני מרגיש שאני לבד כאן בעניין הזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 21 ינואר 2017, 17:06

אני יכול להגיד לכם מה לא יעזור - טיול משפחתי בפארק נשר.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, Google [Bot], Mitelka, where is the love?, גל גל, מרסר ו־40 אורחים