פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ארז אדלשטיין

21 אוקטובר 2016, 13:42

התסרי ט שלי בלי כל הדרמות שכולם פה מייצרים ולמרות האכזבה הענקית שלי הוא לסיים בין ה6 7 בבית הזה.
בכל מקרה ארז בבעיה אמיתית אם הדיווחים נכונים,מתחילה להיווצר אנטי מכיוון השחקנים,עכשיו הוא בפלונטר,אם יתחיל לעשות צעדים של לרצות אותם וגם את בישראלים הוא מתחיל לאבד את עצמו והדרך החוצה כבר בטוחה במקרים כאלה.
אם הוא ממשיך בשלו מה שאני יקווה שיעשה אז הוא פותח חזית מול השחקנים.
בכל מקרה הוא המאמן וצריך להתמיד במה שהוא בוחר וקובע ללא רעש מבחוץ.
גאודולןק ווימס הם שחקנים מנצחים הם לא באו לחוויה הם לא רגילים להיתרגשות מניצחון או רצון לניצחון על ריאל הם באו לנצח לזכות הם לא מבינים מה הולך סביבם הם חשבו הם באים למועדון תחרותי ,הם מבינים שהם באו לאיזה קייטנה .

21 אוקטובר 2016, 13:44

''בלי כל הדרמות שכולם פה מייצרים''

21 אוקטובר 2016, 13:51

אכן,כולם מגזימים ויוצאים מפורפורציה זה נהיה איזה אנטי מכבי לא משנה מה ,ולחפש רק תרע ולרדת .
יש בעיות בכל מקום ובכל קבוצה ,אבל פה כאילו נהנים מזה ומחכים לזה.
מישו כתב אני מגיע להיכל בלי חשק מזה הדבר הזה.
באמת שלא בא לי להיכנס לדיון ולשיחה על זה.

21 אוקטובר 2016, 13:55

מה שתגיד

21 אוקטובר 2016, 13:57

מה שמעצבן זה שאפילו הקבוצה של גודס הגיעה להצלבה

21 אוקטובר 2016, 14:21

בדיוק מה שאגיד.
זו דעתי וזכותי להביע אותה .
גם הקבוצה הזו תגיע להצלבה

21 אוקטובר 2016, 14:25

לא מבין כרמל תחוסר כבוד והזלזול בדעות אחרות,כאילו את יודעת או מבינה יותר.
ממש באמת מכל הלב כבר לא נעים לכתוב פה ולהגיב.
אני אומר את זה וזה כמו הבית אני פה כבר 10 11 שנים.
זה טוב שיש דיונים וחוסר הסכמות ,וגם ויכוחים אבל זה משו מעבר קורה פה .

21 אוקטובר 2016, 14:37

''בלי כל הדרמות שכולם מייצרים'' אבל אני זאת שלא מכבדת דעות של אחרים

נמאס לי שמתייחסים אליי כאל המרושעת שמרחיקה אנשים, לא רוצים להגיב? אל תגיבו, אף אחד לא מכריח מישהו לכתוב פה או לעזוב, אין לי רגשות אשם על אנשים שטוענים שמרחיקים אותם מהפורום כי לא מקבלים את הדעות שלהם בזמן שהם הרגולטורים הגדולים ביותר פה

21 אוקטובר 2016, 14:44

3-0 והוא בבית להערכתי. אני מאמין שרמי הדר וליובין ילכו איתו.

21 אוקטובר 2016, 14:47

MTA2311 כתב:3-0 והוא בבית להערכתי. אני מאמין שרמי הדר וליובין ילכו איתו.

וזה יהיה קטסטרופה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

21 אוקטובר 2016, 14:47

ankram כתב:

וזה יהיה קטסטרופה.

קטסטרופה ידועה מראש יש לציין

21 אוקטובר 2016, 14:50

אז מי יאמן? אבי אבן?

21 אוקטובר 2016, 14:52

שמואל1 כתב:

אז מי יאמן? אבי אבן?

יכול להיות שרמי וליובין ישארו עד שימצאו מאמן חדש, אבל בניגוד לאבי ובוגטין הם עוזרים שהמאמן בחר וראוי שילכו כשהוא הולך.

במקרה הגרוע אבי/ניקולה יעבירו כמה משחקים. אני מניח שאבי מתגעגע לאור הזרקורים, ורק תדמיין כמה הוא הבשיל מאז שנה שעברה.

21 אוקטובר 2016, 14:53

סתם שאלה. נגיד מפטרים את ארז, את מי הייתם מביאים? פסקוואל שהוא מאמן מצויין לדעתי כנראה סגר בפנאתנאייקוס. איזה עוד מאמנים יש? ישראלי אין אף אחד, כי פיני לא יחזור למכבי וגם לא צביקה. איזה מאמן זר טוב יש בשוק? באנקי?

21 אוקטובר 2016, 14:53

MTA2311 כתב:
ankram כתב:

וזה יהיה קטסטרופה.

קטסטרופה ידועה מראש יש לציין

זה קצת מרכך אותה האמת
פעם נכנסתי לשיקולי פיצויים ואיך זה ישפיע על העונה הבאה

21 אוקטובר 2016, 14:54

Weems13 כתב:סתם שאלה. נגיד מפטרים את ארז, את מי הייתם מביאים? פסקוואל שהוא מאמן מצויין לדעתי כנראה סגר בפנאתנאייקוס. איזה עוד מאמנים יש? ישראלי אין אף אחד, כי פיני לא יחזור למכבי וגם לא צביקה. איזה מאמן זר טוב יש בשוק? באנקי?

פסקוואל בדיחה מהלכת

21 אוקטובר 2016, 14:55

Weems13 כתב:סתם שאלה. נגיד מפטרים את ארז, את מי הייתם מביאים? פסקוואל שהוא מאמן מצויין לדעתי כנראה סגר בפנאתנאייקוס. איזה עוד מאמנים יש? ישראלי אין אף אחד, כי פיני לא יחזור למכבי וגם לא צביקה. איזה מאמן זר טוב יש בשוק? באנקי?

יש את קזלאוסקאס אבל הוא לא מאמן כבר שנתיים ואפילו שמו לא הוזכר בהקשר של ברצלונה. כנראה לא בראש שלו לאמן.
אז יש את לוקה באנקי שהוא אופצייה מעניינת אבל די ברור שמכבי תביא מאמן בקליבר של טבק.

21 אוקטובר 2016, 14:57

Holiday_Armadillo כתב:

פסקוואל בדיחה מהלכת

פסקוואל גרם לברצלונה לשמור הגנה קבוצתיות מצויינת למרות שחקנים שהם לא שומרים גדולים (נבארו, טומיץ...). בהתקפה הוא הכניס שם אין ספור תרגילים וסטים התקפיים, ולא 2-3 גבוה סתמי. נכון שלוקח זמן להכניס דברים כאלה לקבוצה, אבל להגיד שהוא בדיחה מהלכת זה טיפשי, במיוחד שהמאמן שלנו הוא לא בדיוק מאמן גדול

21 אוקטובר 2016, 14:59

Weems13 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

פסקוואל בדיחה מהלכת

פסקוואל גרם לברצלונה לשמור הגנה קבוצתיות מצויינת למרות שחקנים שהם לא שומרים גדולים (נבארו, טומיץ...). בהתקפה הוא הכניס שם אין ספור תרגילים וסטים התקפיים, ולא 2-3 גבוה סתמי. נכון שלוקח זמן להכניס דברים כאלה לקבוצה, אבל להגיד שהוא בדיחה מהלכת זה טיפשי, במיוחד שהמאמן שלנו הוא לא בדיוק מאמן גדול

זיו קטן של מישהו לא הופך זין פחות קטן לזין גדול

יכולתי לנסח את זה יותר טוב? אני בספק

21 אוקטובר 2016, 14:59

אני גם חושב. ויש סיכוי גדול שזה יקרה, הקו הקדמי של גלא טוב מאוד, ובדיוק שם יש לנו את הבעיה ההגנתית.
נושא נעול