המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:3-0 והוא בבית להערכתי. אני מאמין שרמי הדר וליובין ילכו איתו.
ankram כתב:MTA2311 כתב:3-0 והוא בבית להערכתי. אני מאמין שרמי הדר וליובין ילכו איתו.
וזה יהיה קטסטרופה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:3-0 והוא בבית להערכתי. אני מאמין שרמי הדר וליובין ילכו איתו.
אז מי יאמן? אבי אבן?
MTA2311 כתב:ankram כתב:MTA2311 כתב:3-0 והוא בבית להערכתי. אני מאמין שרמי הדר וליובין ילכו איתו.
וזה יהיה קטסטרופה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
קטסטרופה ידועה מראש יש לציין
Weems13 כתב:סתם שאלה. נגיד מפטרים את ארז, את מי הייתם מביאים? פסקוואל שהוא מאמן מצויין לדעתי כנראה סגר בפנאתנאייקוס. איזה עוד מאמנים יש? ישראלי אין אף אחד, כי פיני לא יחזור למכבי וגם לא צביקה. איזה מאמן זר טוב יש בשוק? באנקי?
Weems13 כתב:סתם שאלה. נגיד מפטרים את ארז, את מי הייתם מביאים? פסקוואל שהוא מאמן מצויין לדעתי כנראה סגר בפנאתנאייקוס. איזה עוד מאמנים יש? ישראלי אין אף אחד, כי פיני לא יחזור למכבי וגם לא צביקה. איזה מאמן זר טוב יש בשוק? באנקי?
Holiday_Armadillo כתב:Weems13 כתב:סתם שאלה. נגיד מפטרים את ארז, את מי הייתם מביאים? פסקוואל שהוא מאמן מצויין לדעתי כנראה סגר בפנאתנאייקוס. איזה עוד מאמנים יש? ישראלי אין אף אחד, כי פיני לא יחזור למכבי וגם לא צביקה. איזה מאמן זר טוב יש בשוק? באנקי?
פסקוואל בדיחה מהלכת
Weems13 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Weems13 כתב:סתם שאלה. נגיד מפטרים את ארז, את מי הייתם מביאים? פסקוואל שהוא מאמן מצויין לדעתי כנראה סגר בפנאתנאייקוס. איזה עוד מאמנים יש? ישראלי אין אף אחד, כי פיני לא יחזור למכבי וגם לא צביקה. איזה מאמן זר טוב יש בשוק? באנקי?
פסקוואל בדיחה מהלכת
פסקוואל גרם לברצלונה לשמור הגנה קבוצתיות מצויינת למרות שחקנים שהם לא שומרים גדולים (נבארו, טומיץ...). בהתקפה הוא הכניס שם אין ספור תרגילים וסטים התקפיים, ולא 2-3 גבוה סתמי. נכון שלוקח זמן להכניס דברים כאלה לקבוצה, אבל להגיד שהוא בדיחה מהלכת זה טיפשי, במיוחד שהמאמן שלנו הוא לא בדיוק מאמן גדול
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים