ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 ספטמבר 2016, 13:18

toja27 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:
שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:ביקשתי מחבר שלי, שהוא כתב טורקי, לנתח טיפה את אייברסון מבחינה התקפית והגנתית
[quote]offense: he can create at low post and a good p&r finisher. however no mid-range threat and athleticish is standart level
defense: can defend anyone at low post, he is tough however has problems about face-to-face defense and also at p&r defense. his feet are a little bit slow. block threat is not so well.

לא מעודד. לא התקפה ולא הגנה. נראה כמו סתם שחקן.

איכשהו פספסת את החלק הזה, בנוסף הוא לא ציין שהוא גם ריבאונדר טוב. העניין עם הריבאונדים , כיוון שהוא קצת איטי אז הוא לא מעלו שלוקחים ריבאונדים כשהכדור קופץ רחוק מהטבעת אבל כל מה שקרוב לטבעת הוא ריבאונדר טוב בגלל הגודל והפיסיות שלו.

שורה תחתונה הוא ריבאונדר בינוני, זה נתון סטטיסטי מוחלט

לא הבנתי מה רע ב6 + ריבאונדים ב23 דק' משחק? זה נתון חיובי.[/quote]
מעט ריבאונדים בהגנה.
על ריבאונד התקפה אין תלונות, הוא חיית אופנסיב ריבאונד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 09 ספטמבר 2016, 13:21

העונתי שלו בכל המסגרות פחות טוב מביורוליג, בסך הכל מדובר על 0.276 ריבאונדים לדקה (לעומת 0.28+ ביורוליג). זה לא רע, אבל גם לא טוב.
אתה מצפה ששחקן ברמה הזו ייתן לפחות ערך מוסף אחד, במיוחד אם בכל שאר הדברים הוא לא טוב.

אם זה נכון שבריבאונד התקפה הוא טוב, אז זה בהכרח מתאזן עם ריבאונד הגנה לא טוב. אין אפס.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 09 ספטמבר 2016, 13:21

שמואל1 כתב:
toja27 כתב:
שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:ביקשתי מחבר שלי, שהוא כתב טורקי, לנתח טיפה את אייברסון מבחינה התקפית והגנתית
offense: he can create at low post and a good p&r finisher. however no mid-range threat and athleticish is standart level
defense: can defend anyone at low post, he is tough however has problems about face-to-face defense and also at p&r defense. his feet are a little bit slow. block threat is not so well.

איכשהו פספסת את החלק הזה, בנוסף הוא לא ציין שהוא גם ריבאונדר טוב. העניין עם הריבאונדים , כיוון שהוא קצת איטי אז הוא לא מעלו שלוקחים ריבאונדים כשהכדור קופץ רחוק מהטבעת אבל כל מה שקרוב לטבעת הוא ריבאונדר טוב בגלל הגודל והפיסיות שלו.

לא פספסתי את זה.
בשורה התחתונה, מה שהקבוצה הכי צריכה בעמדה 5 זה אתלטיות, הגנה ואיום חסימה.
את כל אלו אייברסון לא מביא. זה פיט רע, לא משנה איך מסתכלים על זה. מאוכזב מאוד מארז.

אז עכשיו אמרת דבר שונה ממה שאמרת בהתחלה. כאן אני מסכים איתך רק שאני לא שולל את הדברים שהוא כן יביא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 09 ספטמבר 2016, 13:26

לטעמי אתם קצת קשים איתו כאן אבל נחיה ונראה חברים. אני חושב שהוא לא יהיה הברקה אבל גם יהיה שחקן יעיל בסה"כ.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Adam » 09 ספטמבר 2016, 13:33

אני חושב שהוא לא בחירה רעה בכלל. כמובן שהייתי מעדיף פועל שחור, אך יש לנו כבר אחד כזה בדמות שגב פחות או יותר.
מה שאני מרוצה מימנו זה שלאורך רוב הקריירה הוא תופקד כסנטר מחליף או כ-ROLE PLAYER. הוא אדם נטול אגו, שיבוא כתוספת חיובית לקבוצה העמוסה שלנו.
אני חושב שערב משחק ביורוליג שבו צירבס נותן 20-25 דקות, אייברסון נותן 10-15 דקות ושגב נותן 5 דקות יהיה מעולה, זאת רוטציה טובה.
גם הרבה מאוד זמן שלא היה לנו שני שחקנים גבוהים. (2.08 ו-2.13).
מקווה מאוד שהוא יצליח להספיק להגיע לטורניר דיאמנטידיס כדי שנוכל לראות את כל הסגל במלואו.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 ספטמבר 2016, 13:36

הוא לא שומר כל כך טוב בפוסט ד"א. הוא מאוד אגרסיבי (לפעמים יותר מדי), אבל לא יותר מזה.

זאת לא הבעיה שלי איתו אבל. לא יודע איך ארז מתכנן לשמור את הפיק אנד רול העונה. יהיה מעניין (או כואב מאוד) לראות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 09 ספטמבר 2016, 13:53

שועל כתב:
שמואל1 כתב:
offense: he can create at low post and a good p&r finisher. however no mid-range threat and athleticish is standart level

אני לא חושב שיש מישהו שיכול לחלוק על המציאות הברורה הזו

דרך אגב הייתי שמח אם היית נמנע מאמירות כאלו בהמשך שועל, כי באיזשהוא מקום באמירה כזאת אתה שולל דעות אחרות ושם אותן כלא לגיטיטמיות ולטעמי אמירות כאלו פרובקטיביות משהו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 ספטמבר 2016, 13:54

MTA2311 כתב:הוא לא שומר כל כך טוב בפוסט ד"א. הוא מאוד אגרסיבי (לפעמים יותר מדי), אבל לא יותר מזה.

זאת לא הבעיה שלי איתו אבל. לא יודע איך ארז מתכנן לשמור את הפיק אנד רול העונה. יהיה מעניין (או כואב מאוד) לראות.

נראה לי ששגב הולך לבלות הרבה על הפרקט. הזוי אבל הוא הגבוה השומר הטוב ביותר של מכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 09 ספטמבר 2016, 14:01

מזכיר את צירבס באיכויות שלו. לא מבין מה ההגיון להביא שחקן באותו סגנון של צירבס.נראה שבאמת שגב יקבל דקות משמעתיות שיהיה מי שישמור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי שועל » 09 ספטמבר 2016, 14:05

toja27 כתב:
שועל כתב:
שמואל1 כתב:

אני לא חושב שיש מישהו שיכול לחלוק על המציאות הברורה הזו

דרך אגב הייתי שמח אם היית נמנע מאמירות כאלו בהמשך שועל, כי באיזשהוא מקום באמירה כזאת אתה שולל דעות אחרות ושם אותן כלא לגיטיטמיות ולטעמי אמירות כאלו פרובקטיביות משהו.

אני נוטה באמת שלא לכתוב בצורה כזאת בדך כלל (למרות שאנחנו בסה"כ מדברים על כדורסל, אני לא ניסחתי כאן את ההסכם המדיני ולא חושב שיש טעם לשקילת כל מילה במאזניים מדויקות), אבל במקרה שלו אני מרשה לעצמי לחרוג, ולו רק מהסיבה הפשוטה שאני חושב שגם לאופטימיות יש גבולות, וכמו שגם הפסימי הכי גדול לא יאמר מילה רעה על ההחתמה של ווימס וגאודלוק, אי אפשר לומר מילה טובה על ההחתמה של אייברסון. זה נשמע לא אמין בעליל.

הנתונים והמציאות במקרה שלו מאוד ברורים, גם אם קשה לך לשמוע את זה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 09 ספטמבר 2016, 14:10

דווקא אתה נוטה לכתוב דברים בצורה כזאת וזאת לא הפעם הראשונה ולכן הערתי לך. ומכיוון שעדיין יש כאן מספר לא מבוטל של אנשים שהביעו תמיכה באייברסון אז לדעתי ראוי לתת כבוד לדעות של אחרים. אף אחד לא אוהב שמישהו שם את הדעה שלו בתור עובדה לפנים שלו,כולל אתה, זה רק לוקח את הדיון מהמקום של החלפת דעות למקומות יותר "חמים" שאני בטוח שכולנו רוצים להימנע.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 09 ספטמבר 2016, 14:35

מוזר שעוד לא חתם ועוד אחרי שוויציץ אמר אתמול שהוא לא יודע מי פירסם על אייברסון , אגב בפייסבוק האוהדים מציינים שבטורקיה מדווחים שמכבי ירדה מאייברסון .

רק שלא יחזירו את אמבקווה האפס .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 ספטמבר 2016, 14:36

אני מסכימה שצריך להיות פה נעים אבל נראה לי שנסחפנו קצת עם הדברים שמעירים עליהם עכשיו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 09 ספטמבר 2016, 14:36

Holiday_Armadillo כתב:אני מסכימה שצריך להיות פה נעים אבל נראה לי שנסחפנו קצת עם הדברים שמעירים עליהם עכשיו

מבטיח שגם אני חשבתי על זה!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 09 ספטמבר 2016, 14:37

מקאדו 3 כתב:מוזר שעוד לא חתם ועוד אחרי שוויציץ אמר אתמול שהוא לא יודע מי פירסם על אייברסון , אגב בפייסבוק האוהדים מציינים שבטורקיה מדווחים שמכבי ירדה מאייברסון .

https://twitter.com/hizlihucum/status/7 ... 6191721472

תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי my man » 09 ספטמבר 2016, 14:40

מקאדו 3 כתב:
מקאדו 3 כתב:מוזר שעוד לא חתם ועוד אחרי שוויציץ אמר אתמול שהוא לא יודע מי פירסם על אייברסון , אגב בפייסבוק האוהדים מציינים שבטורקיה מדווחים שמכבי ירדה מאייברסון .

https://twitter.com/hizlihucum/status/7 ... 6191721472

אז הוא לא בא? באמת קטע גדול אם הוא לא יבוא בסוף..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 09 ספטמבר 2016, 14:42

Holiday_Armadillo כתב:אני מסכימה שצריך להיות פה נעים אבל נראה לי שנסחפנו קצת עם הדברים שמעירים עליהם עכשיו

"לא נסחפנו, אני חושב שהמציאות ברורה במקרה הזה."

באמת את מאמינה שמישהו צריך לכתוב את ההודעות שלו בצורה הזאת? כי אני לא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 09 ספטמבר 2016, 15:08

toja27 כתב:דווקא אתה נוטה לכתוב דברים בצורה כזאת וזאת לא הפעם הראשונה ולכן הערתי לך. ומכיוון שעדיין יש כאן מספר לא מבוטל של אנשים שהביעו תמיכה באייברסון אז לדעתי ראוי לתת כבוד לדעות של אחרים. אף אחד לא אוהב שמישהו שם את הדעה שלו בתור עובדה לפנים שלו,כולל אתה, זה רק לוקח את הדיון מהמקום של החלפת דעות למקומות יותר "חמים" שאני בטוח שכולנו רוצים להימנע.

אשתפר ;)
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 09 ספטמבר 2016, 15:14

אני נוטה לומר, אם זה יהיה מקובל גם על אחרים כאן, שיתכן שלהעיר על הדקויות האלו זה יוצר תחושה עוד פחות נעימה מהדברים שנאמרים עצמם.
ושוב, כמובן שאני כותב את זה על דעתי בלבד, ואם מישהו חושב אחרת זה בסדר גמור ואולי אפילו מומלץ

:duh
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שועל » 09 ספטמבר 2016, 15:27

אני מאוד מקווה שזה נכון, ומכבי ירדה מאייברסון

http://www.hizlihucum.com/basketbol-tra ... te-sebebi/
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא