09 ספטמבר 2016, 13:18
toja27 כתב:שועל כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:ביקשתי מחבר שלי, שהוא כתב טורקי, לנתח טיפה את אייברסון מבחינה התקפית והגנתית
[quote]offense: he can create at low post and a good p&r finisher. however no mid-range threat and athleticish is standart level
defense: can defend anyone at low post, he is tough however has problems about face-to-face defense and also at p&r defense. his feet are a little bit slow. block threat is not so well.
לא מעודד. לא התקפה ולא הגנה. נראה כמו סתם שחקן.
איכשהו פספסת את החלק הזה, בנוסף הוא לא ציין שהוא גם ריבאונדר טוב. העניין עם הריבאונדים , כיוון שהוא קצת איטי אז הוא לא מעלו שלוקחים ריבאונדים כשהכדור קופץ רחוק מהטבעת אבל כל מה שקרוב לטבעת הוא ריבאונדר טוב בגלל הגודל והפיסיות שלו.
שורה תחתונה הוא ריבאונדר בינוני, זה נתון סטטיסטי מוחלט
09 ספטמבר 2016, 13:21
09 ספטמבר 2016, 13:21
שמואל1 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:ביקשתי מחבר שלי, שהוא כתב טורקי, לנתח טיפה את אייברסון מבחינה התקפית והגנתיתoffense: he can create at low post and a good p&r finisher. however no mid-range threat and athleticish is standart level
defense: can defend anyone at low post, he is tough however has problems about face-to-face defense and also at p&r defense. his feet are a little bit slow. block threat is not so well.
איכשהו פספסת את החלק הזה, בנוסף הוא לא ציין שהוא גם ריבאונדר טוב. העניין עם הריבאונדים , כיוון שהוא קצת איטי אז הוא לא מעלו שלוקחים ריבאונדים כשהכדור קופץ רחוק מהטבעת אבל כל מה שקרוב לטבעת הוא ריבאונדר טוב בגלל הגודל והפיסיות שלו.
לא פספסתי את זה.
בשורה התחתונה, מה שהקבוצה הכי צריכה בעמדה 5 זה אתלטיות, הגנה ואיום חסימה.
את כל אלו אייברסון לא מביא. זה פיט רע, לא משנה איך מסתכלים על זה. מאוכזב מאוד מארז.
09 ספטמבר 2016, 13:26
09 ספטמבר 2016, 13:33
09 ספטמבר 2016, 13:36
09 ספטמבר 2016, 13:53
שועל כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:ביקשתי מחבר שלי, שהוא כתב טורקי, לנתח טיפה את אייברסון מבחינה התקפית והגנתיתoffense: he can create at low post and a good p&r finisher. however no mid-range threat and athleticish is standart level
אני לא חושב שיש מישהו שיכול לחלוק על המציאות הברורה הזו
09 ספטמבר 2016, 13:54
MTA2311 כתב:הוא לא שומר כל כך טוב בפוסט ד"א. הוא מאוד אגרסיבי (לפעמים יותר מדי), אבל לא יותר מזה.
זאת לא הבעיה שלי איתו אבל. לא יודע איך ארז מתכנן לשמור את הפיק אנד רול העונה. יהיה מעניין (או כואב מאוד) לראות.
09 ספטמבר 2016, 14:01
09 ספטמבר 2016, 14:05
toja27 כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:ביקשתי מחבר שלי, שהוא כתב טורקי, לנתח טיפה את אייברסון מבחינה התקפית והגנתיתoffense: he can create at low post and a good p&r finisher. however no mid-range threat and athleticish is standart level
אני לא חושב שיש מישהו שיכול לחלוק על המציאות הברורה הזו
דרך אגב הייתי שמח אם היית נמנע מאמירות כאלו בהמשך שועל, כי באיזשהוא מקום באמירה כזאת אתה שולל דעות אחרות ושם אותן כלא לגיטיטמיות ולטעמי אמירות כאלו פרובקטיביות משהו.
09 ספטמבר 2016, 14:10
09 ספטמבר 2016, 14:35
09 ספטמבר 2016, 14:36
09 ספטמבר 2016, 14:36
Holiday_Armadillo כתב:אני מסכימה שצריך להיות פה נעים אבל נראה לי שנסחפנו קצת עם הדברים שמעירים עליהם עכשיו
09 ספטמבר 2016, 14:37
מקאדו 3 כתב:מוזר שעוד לא חתם ועוד אחרי שוויציץ אמר אתמול שהוא לא יודע מי פירסם על אייברסון , אגב בפייסבוק האוהדים מציינים שבטורקיה מדווחים שמכבי ירדה מאייברסון .
https://twitter.com/hizlihucum/status/7 ... 6191721472
רק שלא יחזירו את אמבקווה האפס .
09 ספטמבר 2016, 14:40
מקאדו 3 כתב:מקאדו 3 כתב:מוזר שעוד לא חתם ועוד אחרי שוויציץ אמר אתמול שהוא לא יודע מי פירסם על אייברסון , אגב בפייסבוק האוהדים מציינים שבטורקיה מדווחים שמכבי ירדה מאייברסון .
https://twitter.com/hizlihucum/status/7 ... 6191721472
רק שלא יחזירו את אמבקווה האפס .
09 ספטמבר 2016, 14:42
Holiday_Armadillo כתב:אני מסכימה שצריך להיות פה נעים אבל נראה לי שנסחפנו קצת עם הדברים שמעירים עליהם עכשיו
"לא נסחפנו, אני חושב שהמציאות ברורה במקרה הזה."
09 ספטמבר 2016, 15:08
toja27 כתב:דווקא אתה נוטה לכתוב דברים בצורה כזאת וזאת לא הפעם הראשונה ולכן הערתי לך. ומכיוון שעדיין יש כאן מספר לא מבוטל של אנשים שהביעו תמיכה באייברסון אז לדעתי ראוי לתת כבוד לדעות של אחרים. אף אחד לא אוהב שמישהו שם את הדעה שלו בתור עובדה לפנים שלו,כולל אתה, זה רק לוקח את הדיון מהמקום של החלפת דעות למקומות יותר "חמים" שאני בטוח שכולנו רוצים להימנע.
09 ספטמבר 2016, 15:14
09 ספטמבר 2016, 15:27