סוני ווימס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סוני ווימס

הודעהעל ידי jay » 22 דצמבר 2016, 01:20

בוא נחזור לווימס. הוא התראיין לפני צסק"א, ומילא דברי ההתרברבות שלו, הוא גם אמר שהוא חושב שבגאצקיס מאמן התקפי אבל מכבי נבנתה כקבוצת הגנה.

יגיד מה שיגיד על אדלשטיין המאמן העלוב, זה ברור שכדורסל הוא לא מבין.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 22 דצמבר 2016, 01:24

my man כתב:
toja27 כתב:לא יכול להיות שאתה מתייחס כמו לאליל למאמן מבוגר שלא מאמן בצורה פעילה כבר שנים . משום מה הרבה קבוצות באירופה חיפדו מאמנים לאורך השנים והאליל שלך עדיין יושב בבית.

האיש עם איזה 100 מדליות בתור מאמן נבחרת ליטא. זכה ביורוליג עם ז'לגיריס והקבוצות/נבחרות שלו משחקות כדורסל מדהים. רק לפני שנה הצעיד את ליטא למדליית כסף באליפות אירופה. אותה אליפות בה ארז עלה שלב(וואו!!) והובס ב30 הפרש.
אני לא מאמין שאני אשכרה צריך להסביר למה אני רוצה אותו ולמה אין בכלל מה להזכיר אותו באותה שורה עם ארז.

פיני מאמן מעוטר יותר ממנו וראינו מה נהיה עם הזמן...היו זמנים. ושוב כנראה זה לא מקרה שהוא לא מאמן קבוצה באירופה הרבה זמן. בוא נביא את קאזלאוסקאס לביצה הזאת שקוראים לה מכבי תל אביב ואז היית רואה איך האליל לא כזה גדול כמו שחשבת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 22 דצמבר 2016, 01:26

toja27 כתב:
my man כתב:
toja27 כתב:לא יכול להיות שאתה מתייחס כמו לאליל למאמן מבוגר שלא מאמן בצורה פעילה כבר שנים . משום מה הרבה קבוצות באירופה חיפדו מאמנים לאורך השנים והאליל שלך עדיין יושב בבית.

האיש עם איזה 100 מדליות בתור מאמן נבחרת ליטא. זכה ביורוליג עם ז'לגיריס והקבוצות/נבחרות שלו משחקות כדורסל מדהים. רק לפני שנה הצעיד את ליטא למדליית כסף באליפות אירופה. אותה אליפות בה ארז עלה שלב(וואו!!) והובס ב30 הפרש.
אני לא מאמין שאני אשכרה צריך להסביר למה אני רוצה אותו ולמה אין בכלל מה להזכיר אותו באותה שורה עם ארז.

פיני מאמן מעוטר יותר ממנו וראינו מה נהיה עם הזמן...היו זמנים. ושוב כנראה זה לא מקרה שהוא לא מאמן קבוצה באירופה הרבה זמן. בוא נביא את קאזלאוסקאס לביצה הזאת שקוראים לה מכבי תל אביב ואז היית רואה איך האליל לא כזה גדול כמו שחשבת.

שאלה של סמכויות. ייתנו לו לבנות ולאמן בשקט זה יהיה טוב ויפה- אני בטוח.
אבל בדיוק בגלל זה הוא לא פה עכשיו.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jay » 22 דצמבר 2016, 01:27

my man כתב:
jay כתב:אבל מה הקשר בין הרוסטר של נבחרת ליטא לזה של ישראל? מה אתה באמת לא מבין שזאת השוואה הזויה?

הרוסטר של נבחרת ליטא לא היה שווה מדליית כסף. זה כל הסיפור להוציא יותר מהסגל שלך.
מה ארז עשה בקריירה נו ברצינות!

שני פיינל פורים אירופאים (לא יורוליג), העלה קבוצה לליגת העל, גביע המדינה כעוזר מאמן, עוזר מאמן ביורוליג, מקום שני בליגה, גמר פלייאוף, גמר פיינל פור.

ובגלל שיש לי תחושה שלא תבין שאני סתם עונה לך, אני אבהיר שאני סתם עונה לך ולא מספר לך שזה רזומה שלוקח את קזלאוסקס...

מה עשה גודס? מה עשה טבק? מה עשה בלאט? (טרם המינוי שלו למאמן מכבי בפעם הראשונה) גרשון לקח אליפות וגביע בארץ לפני שבא למכבי, שזה טוב מאדלשטיין, אבל לדעתך זה מתחרה בקזלאוסקס? שום דבר תוצרת הארץ לא מתחרה בקזלאוסקס אם נשחק במשחק הזה.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי toja27 » 22 דצמבר 2016, 01:30

my man כתב:
toja27 כתב:
my man כתב:

שאלה של סמכויות. ייתנו לו לבנות ולאמן בשקט זה יהיה טוב ויפה- אני בטוח.
אבל בדיוק בגלל זה הוא לא פה עכשיו.

גם אם לארז היו נותנים לבנות קבוצה ולעשות את השיפורים הנדרשים היית רואה קבוצה אחרת .. לא נתנו לו, ולכן הוא לא כאן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי bigi » 22 דצמבר 2016, 01:36

ווימס משקף את מכבי ..הרבה דיבורים , שם נחשב , נראות חיצונית כמשהו נוצץ .. , אבל המציאות בשני המקרים היא אחת
עבר זמנו של ווימס ועבר זמנה של מכבי הנוכחית ..
הגיע הזמן לשינוי של הנהלה חדשה ורעבה להצלחות
ושחקנים צעירים רעבים שאומנם לא מוכחים אבל מפוצצים בכשרון ורוצים להצליח .. די לכוכבים ודי להנהלה שבונה סגל יחידים
במקום קבוצה
bigi

הודעהעל ידי jay » 22 דצמבר 2016, 01:49

הוא לא באמת איזה אפס מאופס, יש לו מה לתרום. וזה לא שיש הרבה ברירה לקבוצה כשהוא יושב על חוזה מובטח.

הוא בעצמו קורבן של כדור השלג שהוא התחיל כשיצא על אדלשטיין, הוא לא דימיין בחלומות הכי פרועים שלו שהמהלכים שהוא מבצע ישאירו את הקבוצה בלי סיסטם מסודר ושזה הדבר הכי מחורבן שיכול לקרות לקריירה שלו. וככל הנראה גם עכשיו הוא לא מבין את זה, כי הוא לא בדיוק מוח כדורסל. אז המאמן וכל המערכת מסביב צריכים לדבר איתו בשפה אחת אחידה, לאפס אותו, להכניס אותו ואת השאר לסיסטם, בדיוק כמו שהיה בצסק"א. להמשיך לתת לידיים ולרגליים העקומות שלו ולאגו המזעזע שלו לנהל את המשחק כאילו הוא באמת היה לברון זה אסון.

הדבר הכי מטריד אותי ביכולת שלו זו דווקא ההגנה. כמו שהוא בוחר לעשות הרבה פעמים, גם היום הוא נדבק להיגינס לחולצה על קו השלוש, והאחרון עבר אותו כמו מים. אני כבר לא בטוח אם זו איטיות רגליים או פשוט קבלת החלטות לוקה בחסר. לפחות החלטות אפשר לשפר.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי er79 » 22 דצמבר 2016, 07:41

די, נו. חלאס לסנגר עליו. שחקן זבל
er79

הודעהעל ידי roy1000 » 22 דצמבר 2016, 07:51

er79 כתב:די, נו. חלאס לסנגר עליו. שחקן זבל

אין מה לסנגר. לברון סופר את ימיו לאחור במדים הצהובים. לא יפתיע אותי אם ישוחרר בינואר כמו פארמר.
roy1000

הודעהעל ידי מני » 22 דצמבר 2016, 08:16

סוני וצירבס הביתה!!!!
שחקנים שהם נזק לקבוצה
- נזק בהגנה
- נזק בהתקפה
- נזק בחדר ההלבשה
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי איתי-שגב » 22 דצמבר 2016, 08:37

jay כתב:בוא נחזור לווימס. הוא התראיין לפני צסק"א, ומילא דברי ההתרברבות שלו, הוא גם אמר שהוא חושב שבגאצקיס מאמן התקפי אבל מכבי נבנתה כקבוצת הגנה.

יגיד מה שיגיד על אדלשטיין המאמן העלוב, זה ברור שכדורסל הוא לא מבין.

לא, שועל לא מבין בכדורסל.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי er79 » 22 דצמבר 2016, 09:23

roy1000 כתב:
er79 כתב:די, נו. חלאס לסנגר עליו. שחקן זבל

אין מה לסנגר. לברון סופר את ימיו לאחור במדים הצהובים. לא יפתיע אותי אם ישוחרר בינואר כמו פארמר.

זה יעשה רק טוב לקבוצה. אם אני בהנהלה אני מנקה לגמרי את עמדה 3 בעונה הבאה. שולח את ווימס חזרה ללה לה לנד, את סמית לגמלאות, וסוגר את העמדה הזו עם שני זרים כמו דריוס מילר וקלייבורן, ומשעור כבק אפ ישראלי. מתחיל להימאס גם ככה מכל הסגל הזה.
er79

הודעהעל ידי ankram » 22 דצמבר 2016, 10:27

העיף את אדלשטיין כי לא אהב את הסיסטמה , הוא רוצה לנהל את המשחק , הדר וליובין עודים כרצונו , זה מה שהוא רצה , להיות גיבור.
מדהים צוות האימון שלנו , מאמן אחד שהוא חולה רוח , השני , מאמן חלש עם כריזמה של קרש והשלישי , סתם מאמן פחדן שלא מסוגל להגיד ל"כוכב" שלו , "שב בצד אתה גורם לי נזק". חבורה של פחדנים שנותנים לשחקן (בגיבוי ההנהלה יש לציין) לעשות ככל העולה על רוחו.
באשר לווימס? קשקשן ללא קבלות , שחקן טיפש וחלש. ואין אף סמכות מקצועית שמסוגלת כרגע במועדון להעמיד אותו אחרי טובת הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי קובי » 22 דצמבר 2016, 10:53

אגב - המוסר הכי טוב בקבוצה ואחד הטובים ביורוליג: יחס של 3.8 אס' על 3.3 איב'.
ג'ון סטוקטון - watch out!
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי ankram » 22 דצמבר 2016, 14:19

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי איתי-שגב » 22 דצמבר 2016, 14:27

ankram כתב:http://sports.walla.co.il/item/3024797

היה להם מבחר של תגובות של אראל ולא בחרו?.. אנטישמים..
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 דצמבר 2016, 17:23

חוץ מליובין, מישהו מתוך מכבי (ואולי ווימס עצמו) התבטא בעניין התצוגה של ווימס אתמול?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 22 דצמבר 2016, 17:26

Holiday_Armadillo כתב:חוץ מליובין, מישהו מתוך מכבי (ואולי ווימס עצמו) התבטא בעניין התצוגה של ווימס אתמול?

בוודאי:

http://sports.walla.co.il/item/3024824

וכמובן , הליקוק התורן מהצוות המקצועי המאופס : http://sports.walla.co.il/item/3024997
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי איתי-שגב » 22 דצמבר 2016, 21:34

אני היחיד שמעדיף שהוא ישאר עונה הבאה, כי שחקן כזה ליד קבוצה שבנויה בצורה הגיונית יכול לפרוח ?.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי שועל » 22 דצמבר 2016, 21:35

איתי-שגב כתב:אני היחיד שמעדיף שהוא ישאר עונה הבאה, כי שחקן כזה ליד קבוצה שבנויה בצורה הגיונית יכול לפרוח ?.

אני לא חושב שהוא צריך להישאר גם לא לחודש הבא. סט היכולות שלו כל כך עלוב שזה לא באמת תלוי במשתנים שלצידו.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים