המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:toja27 כתב:לא יכול להיות שאתה מתייחס כמו לאליל למאמן מבוגר שלא מאמן בצורה פעילה כבר שנים . משום מה הרבה קבוצות באירופה חיפדו מאמנים לאורך השנים והאליל שלך עדיין יושב בבית.
האיש עם איזה 100 מדליות בתור מאמן נבחרת ליטא. זכה ביורוליג עם ז'לגיריס והקבוצות/נבחרות שלו משחקות כדורסל מדהים. רק לפני שנה הצעיד את ליטא למדליית כסף באליפות אירופה. אותה אליפות בה ארז עלה שלב(וואו!!) והובס ב30 הפרש.
אני לא מאמין שאני אשכרה צריך להסביר למה אני רוצה אותו ולמה אין בכלל מה להזכיר אותו באותה שורה עם ארז.
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:לא יכול להיות שאתה מתייחס כמו לאליל למאמן מבוגר שלא מאמן בצורה פעילה כבר שנים . משום מה הרבה קבוצות באירופה חיפדו מאמנים לאורך השנים והאליל שלך עדיין יושב בבית.
האיש עם איזה 100 מדליות בתור מאמן נבחרת ליטא. זכה ביורוליג עם ז'לגיריס והקבוצות/נבחרות שלו משחקות כדורסל מדהים. רק לפני שנה הצעיד את ליטא למדליית כסף באליפות אירופה. אותה אליפות בה ארז עלה שלב(וואו!!) והובס ב30 הפרש.
אני לא מאמין שאני אשכרה צריך להסביר למה אני רוצה אותו ולמה אין בכלל מה להזכיר אותו באותה שורה עם ארז.
פיני מאמן מעוטר יותר ממנו וראינו מה נהיה עם הזמן...היו זמנים. ושוב כנראה זה לא מקרה שהוא לא מאמן קבוצה באירופה הרבה זמן. בוא נביא את קאזלאוסקאס לביצה הזאת שקוראים לה מכבי תל אביב ואז היית רואה איך האליל לא כזה גדול כמו שחשבת.
my man כתב:jay כתב:אבל מה הקשר בין הרוסטר של נבחרת ליטא לזה של ישראל? מה אתה באמת לא מבין שזאת השוואה הזויה?
הרוסטר של נבחרת ליטא לא היה שווה מדליית כסף. זה כל הסיפור להוציא יותר מהסגל שלך.
מה ארז עשה בקריירה נו ברצינות!
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:לא יכול להיות שאתה מתייחס כמו לאליל למאמן מבוגר שלא מאמן בצורה פעילה כבר שנים . משום מה הרבה קבוצות באירופה חיפדו מאמנים לאורך השנים והאליל שלך עדיין יושב בבית.
פיני מאמן מעוטר יותר ממנו וראינו מה נהיה עם הזמן...היו זמנים. ושוב כנראה זה לא מקרה שהוא לא מאמן קבוצה באירופה הרבה זמן. בוא נביא את קאזלאוסקאס לביצה הזאת שקוראים לה מכבי תל אביב ואז היית רואה איך האליל לא כזה גדול כמו שחשבת.
שאלה של סמכויות. ייתנו לו לבנות ולאמן בשקט זה יהיה טוב ויפה- אני בטוח.
אבל בדיוק בגלל זה הוא לא פה עכשיו.
er79 כתב:די, נו. חלאס לסנגר עליו. שחקן זבל
jay כתב:בוא נחזור לווימס. הוא התראיין לפני צסק"א, ומילא דברי ההתרברבות שלו, הוא גם אמר שהוא חושב שבגאצקיס מאמן התקפי אבל מכבי נבנתה כקבוצת הגנה.
יגיד מה שיגיד על אדלשטיין המאמן העלוב, זה ברור שכדורסל הוא לא מבין.
roy1000 כתב:er79 כתב:די, נו. חלאס לסנגר עליו. שחקן זבל
אין מה לסנגר. לברון סופר את ימיו לאחור במדים הצהובים. לא יפתיע אותי אם ישוחרר בינואר כמו פארמר.
ankram כתב:http://sports.walla.co.il/item/3024797
Holiday_Armadillo כתב:חוץ מליובין, מישהו מתוך מכבי (ואולי ווימס עצמו) התבטא בעניין התצוגה של ווימס אתמול?
איתי-שגב כתב:אני היחיד שמעדיף שהוא ישאר עונה הבאה, כי שחקן כזה ליד קבוצה שבנויה בצורה הגיונית יכול לפרוח ?.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים