רשמית: לורנזו בראון חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: לורנזו בראון חתם במכבי

הודעהעל ידי Mitelka » 30 ספטמבר 2022, 19:56

שמואל1 כתב:
Jack55 כתב:אגב אני כמעט בטוח שהחוזה שלו לשנתיים מובטחות

גם אם אופציה, תהיו בטוחים שהיא של מכבי והיא תממש אותה, בדיוק כמו שהייתה יכולה לממש על אוואנס למשל

כנראה מדובר באופציה דו צדדית כמו שמכבי נוהגת להחתים. מה שאומר שזה בפועל חוזה לעונה עם אופציה להארכה אם שני הצדדים מעוניינים.

באתרים האלה רשום בהודעת החתימה שהחוזה הוא לשנתיים. לא רשום על עונה פלוס אופציה.
https://www.one.co.il/Article/413638.html
https://www.ynet.co.il/sport/article/one413638
בספורט 5 היחיד שרשום על אופציה בשנה השנייה
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Mitelka » 30 ספטמבר 2022, 19:58

Rampel כתב:
Mitelka כתב:מדהים מה שקרה פה ב-3 שבועות האחרונים. עד אליפות אירופה כולם דיברו על קבוצה יחסית מאוזנת, עם חוזקות וחולשות, בלי כוכבים נוצצים ועם פוטנציאל כזה או אחר.

פתאום אחרי אליפות אירופה אחת ולמכבי יש איזה שחקן על ביורוליג (ידענו שהוא היה טוב בקאזאן, אבל מה שקרה באליפות אירופה הקפיץ את המנייה שלו לשמיים). פרנצ׳ייז פלייר ופתאום הקבוצה המאוזנת, ה״לא תלוייה בסקוטי וכו׳״ הפכה להיות קבוצה שההבדל בין עם לורנזו לבלי פתאום נראים מפחידים. אני עדיין לא רוצה לראות את בראון 35 דקות כל ערב כי ״אי אפשר אחרת״. צריך למצוא את הדקות שלנו בלעדיו. אם אני לוקח דקות מסויימות מהמשחק נגד אפס ומילאנו (בעיקר אפס בחצי השני) כן יש פה פוטנציאל לקבוצה שיכולה בדקות מסויימות ובמשחקים מסויימים גם להסתדר בלעדיו. נורא כיף לראות אותו אתמול, נורא מפחיד שוב להגיע לפינה הזו שיש לנו ״שחקן על״ וכל היתר.
מי דיבר על קבוצה מאוזנת? הקבוצה לצערי ממש לא מאוזנת. יש פה קו אחורי טוב (אם כי ההתאמה של החלקים בו אחד לשני נתונה לספק מוצדק ותיבחן לאורך העונה) וקו קדמי שהוא סימן שאלה גדול עם פוטנציאל שלילי להיות מהחלשים במפעל. זו לא קבוצה מאוזנת.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

מאוזנת מבחינת שמות. לא ״יכולת״. דיברו גם בפודקאסטים, גם בתקשורת על זה שזה לא סקוטי וזיזיץ עם חוזי עתק ואיזה קלויאורים בשקל. אלה קבוצה שהזרים שלה יותר קרובים במעמד אחד לשני.
זה הלך לפח מיד אחרי האליפות אירופה שפתאום כולם מדברים על בראון ככוכב על וכל השאר, פחות.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 ספטמבר 2022, 20:15

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:

גם אם אופציה, תהיו בטוחים שהיא של מכבי והיא תממש אותה, בדיוק כמו שהייתה יכולה לממש על אוואנס למשל

כנראה מדובר באופציה דו צדדית כמו שמכבי נוהגת להחתים. מה שאומר שזה בפועל חוזה לעונה עם אופציה להארכה אם שני הצדדים מעוניינים.

מכבי לא מרבה להחתים שחקנים על חוזה עם אופציה דו-צדדית. למה סתם לדבר?
זאת הקומבינה הידועה של פדרמן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 ספטמבר 2022, 22:56

Mitelka כתב:
Rampel כתב:
Mitelka כתב:מדהים מה שקרה פה ב-3 שבועות האחרונים. עד אליפות אירופה כולם דיברו על קבוצה יחסית מאוזנת, עם חוזקות וחולשות, בלי כוכבים נוצצים ועם פוטנציאל כזה או אחר.

פתאום אחרי אליפות אירופה אחת ולמכבי יש איזה שחקן על ביורוליג (ידענו שהוא היה טוב בקאזאן, אבל מה שקרה באליפות אירופה הקפיץ את המנייה שלו לשמיים). פרנצ׳ייז פלייר ופתאום הקבוצה המאוזנת, ה״לא תלוייה בסקוטי וכו׳״ הפכה להיות קבוצה שההבדל בין עם לורנזו לבלי פתאום נראים מפחידים. אני עדיין לא רוצה לראות את בראון 35 דקות כל ערב כי ״אי אפשר אחרת״. צריך למצוא את הדקות שלנו בלעדיו. אם אני לוקח דקות מסויימות מהמשחק נגד אפס ומילאנו (בעיקר אפס בחצי השני) כן יש פה פוטנציאל לקבוצה שיכולה בדקות מסויימות ובמשחקים מסויימים גם להסתדר בלעדיו. נורא כיף לראות אותו אתמול, נורא מפחיד שוב להגיע לפינה הזו שיש לנו ״שחקן על״ וכל היתר.
מי דיבר על קבוצה מאוזנת? הקבוצה לצערי ממש לא מאוזנת. יש פה קו אחורי טוב (אם כי ההתאמה של החלקים בו אחד לשני נתונה לספק מוצדק ותיבחן לאורך העונה) וקו קדמי שהוא סימן שאלה גדול עם פוטנציאל שלילי להיות מהחלשים במפעל. זו לא קבוצה מאוזנת.

מאוזנת מבחינת שמות. לא ״יכולת״. דיברו גם בפודקאסטים, גם בתקשורת על זה שזה לא סקוטי וזיזיץ עם חוזי עתק ואיזה קלויאורים בשקל. אלה קבוצה שהזרים שלה יותר קרובים במעמד אחד לשני.
זה הלך לפח מיד אחרי האליפות אירופה שפתאום כולם מדברים על בראון ככוכב על וכל השאר, פחות.

עזוב תקשורת. בתקשורת יש הרבה פרשנים בשקל, אינטרסנטים ומה לא.
בראון היה קונצנזוס בפורום הזה בתור שחקן טופ יורוליג (עוד לפני שקיבל אזרחות ספרדית), בעוד האחרים שהוחתמו כאן לא (בולדווין פוטנציאל טופ יורוליג - עם אופי בעייתי). כך שאין פה שום מהפך בעיניי. בתקשורת? אולי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 ספטמבר 2022, 22:59

felix_r כתב:
שמואל1 כתב:

אתה לא איתנו, אה?
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 01 אוקטובר 2022, 01:09

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
שמואל1 כתב:

אתה לא איתנו, אה?

די, נו. זה קורה מדי פעם עם שחקנים שמכבי בכלל לא בטוחה לגביהם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 אוקטובר 2022, 02:44

אין קשר. ההיגיון אומר שדווקא שחקנים שמכבי לא בטוחה לגביהם, היא לא תיתן להם בכלל אופציית שחקן. רק אופציית קבוצה. אבל במכבי אוהבים להתחכם (ובדרך כלל משלמים על זה ביוקר) - ולכן כמעט בכל חוזה (בוודאי כאשר מדובר בשחקן עם רזומה), לפי המדווח ולפי מה שאני מכיר, במקרה שקיימת אופציה - היא לרוב דו צדדית. כלומר, מי שבוחר לצאת מהחוזה (השחקן או הקבוצה) צריך לשלם קנס/בייאאוט כזה או אחר. כך עפ״י מרבית המקורות/כתבות מהשנים האחרונות. אנחנו לא יודעים לגבי החוזים החדשים, אבל יכולים להסיק לגבי חלקם לפחות שלא השתנה הרבה (חוזי ה-1+1 למינהם). מאוד מקווה שלגבי בראון אלו שנתיים מובטחות בלי שום אופציות ושום עניינים, אבל אין לי שום דרך לדעת (שקיפות במכבי לא קיימת) ובטח לא להעריך שכך הדבר. למדתי להטיל ספק בכל דבר שהמנהלים הנוכחיים של מכבי נוגעים בו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 אוקטובר 2022, 09:58

אחדשיודע כתב:אין קשר. ההיגיון אומר שדווקא שחקנים שמכבי לא בטוחה לגביהם, היא לא תיתן להם בכלל אופציית שחקן. רק אופציית קבוצה. אבל במכבי אוהבים להתחכם (ובדרך כלל משלמים על זה ביוקר) - ולכן כמעט בכל חוזה (בוודאי כאשר מדובר בשחקן עם רזומה), לפי המדווח ולפי מה שאני מכיר, במקרה שקיימת אופציה - היא לרוב דו צדדית. כלומר, מי שבוחר לצאת מהחוזה (השחקן או הקבוצה) צריך לשלם קנס/בייאאוט כזה או אחר. כך עפ״י מרבית המקורות/כתבות מהשנים האחרונות. אנחנו לא יודעים לגבי החוזים החדשים, אבל יכולים להסיק לגבי חלקם לפחות שלא השתנה הרבה (חוזי ה-1+1 למינהם). מאוד מקווה שלגבי בראון אלו שנתיים מובטחות בלי שום אופציות ושום עניינים, אבל אין לי שום דרך לדעת (שקיפות במכבי לא קיימת) ובטח לא להעריך שכך הדבר. למדתי להטיל ספק בכל דבר שהמנהלים הנוכחיים של מכבי נוגעים בו.

מעט מאוד שחקנים עם סוכנים רציניים מוכנים לחתום על חוזה עם אופציית קבוצה בלבד היום, ובדרך כלל אלה שחקנים שקיבלו הזדמנות להתקדם בקריירה ומוכנים להתפשר מהבחינה הזאת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 01 אוקטובר 2022, 10:34

בייחוד כאשר מציעים להם חוזה עם סכום לא מלהיב במיוחד (ביחס לשאר האופציות ובכלל).
אבל בקבוצות גדולות יותר (טופ יורוליג ובטח ב-NBA) רואים לא מעט שחקנים, בעיקר שחקנים במעמד הנמוך יותר בקבוצה, שיש רק לקבוצה אופציה עליהם - ולא שום אופציה הדדית. כך צריך להיות במכבי עם שחקנים ישראלים למשל (לא רוצים - לא צריך) ושחקנים זרים שעושים את קפיצת המדרגה. לא צריך לתת פתח לבריחה עבור בייאאוט קטן לזרים עם פוטנציאל או לשלם קנס מיותר לישראלים בינוניים. הרי בסוף, אם יגיע זר שיעשה עונה טובה, ויהיה לו חוזה עם אופציית יציאה הדדית, הוא יממש אותה אם יקבל הצעה טובה בהרבה מקבוצת טופ יורוליג / NBA. אז מה עשינו בזה? באופן כללי, לא אוהב את האופציות ההדדיות האלו. ב-NBA למשל אין דבר כזה. אופציית שחקן או אופציית קבוצה. ההתחכמויות פחות עובדות.

ולגבי זרים כמו בראון - אין שום סיבה לא להחתים לשנתיים או שלוש (תלוי בגיל, במקרה של בראון שנתיים זה סביר) בלי שום אופציות יציאה למינהן. זה שחקן טופ יורוליג מוכח. מקווה מאוד שהשכילו להבין זאת כשהחתימו אותו. אחרת, הוא לא פה בקיץ הבא.
אחדשיודע

הודעהעל ידי A.Parker » 01 אוקטובר 2022, 19:42

Rampel כתב:

מחזק מאוד. אין פה שום איזון.
עם הכבוד למשחק בחמישי, אל תתנו לו לסנוור אתכם כל כך. מזכיר שגם שנה שעברה מכבי קרעה את כולם בגביע ווינר, כולל הופעות מרשימות של הישראלים.
A.Parker

הודעהעל ידי שמוליק » 02 אוקטובר 2022, 20:02

אין איזון ובצדק. מיד כשנכנס התחיל למצוא שחקנים פנויים לזריקה. מנג'ר פלור במלוא מובן המילה וראו זאת עוד לפני שהסטטיסטיקה שלו במשחק התחילה להרשים.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי A.Parker » 07 אוקטובר 2022, 00:09

בובה של שחקן
A.Parker

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 אוקטובר 2022, 00:13

חומר של אלוף אירופה. כמה קלאס
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

רשמית: לורנזו בראון חתם במכבי

הודעהעל ידי Jack55 » 07 אוקטובר 2022, 01:45

שנים שלא היה ולא יהיה פה רכז כזה
מהטופ של הטופ
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Shay_uzan » 07 אוקטובר 2022, 02:30

הוא קבע היום שיא אסיסטים (11) ו400 אסיסטים ביורוליג

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי גל גל » 07 אוקטובר 2022, 02:32

הכל טוב ויפה.
שיחק יותר מידי דקות היום
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי עידן » 07 אוקטובר 2022, 02:41

גל גל כתב:הכל טוב ויפה.
שיחק יותר מידי דקות היום

אז מה עדיף? שהיה משחק 5 דקות פחות ומכבי הייתה מפסידה?

זה שמכבי תלויה בו וזה לא בריא זה משהו אחד וזה נכון, אבל לתת לו לנוח על חשבון ניצחון חשוב זו לא יכולה להיות אופציה.
עידן

הודעהעל ידי אחדשיודע » 07 אוקטובר 2022, 03:06

סוף סוף רכז אירופאי אמיתי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Shay_uzan » 07 אוקטובר 2022, 08:42

אחדשיודע כתב:סוף סוף רכז אירופאי אמיתי.

אומנם הוא עם אזרחות ספרדי ומשחק חכם (יודע שהתכוונת לראיית משחק שלו) אבל אירופאי הוא לא, לא שיש לי תלונות, רכז נהדר בלי קשר למדינת הולדתו

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 אוקטובר 2022, 08:44

הכוונה הייתה בסגנון, ובסגנון הוא בהחלט רכז אירופאי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־21 אורחים