30 ספטמבר 2022, 19:56
שמואל1 כתב:Jack55 כתב:אגב אני כמעט בטוח שהחוזה שלו לשנתיים מובטחות
גם אם אופציה, תהיו בטוחים שהיא של מכבי והיא תממש אותה, בדיוק כמו שהייתה יכולה לממש על אוואנס למשל
כנראה מדובר באופציה דו צדדית כמו שמכבי נוהגת להחתים. מה שאומר שזה בפועל חוזה לעונה עם אופציה להארכה אם שני הצדדים מעוניינים.
30 ספטמבר 2022, 19:58
Rampel כתב:מי דיבר על קבוצה מאוזנת? הקבוצה לצערי ממש לא מאוזנת. יש פה קו אחורי טוב (אם כי ההתאמה של החלקים בו אחד לשני נתונה לספק מוצדק ותיבחן לאורך העונה) וקו קדמי שהוא סימן שאלה גדול עם פוטנציאל שלילי להיות מהחלשים במפעל. זו לא קבוצה מאוזנת.Mitelka כתב:מדהים מה שקרה פה ב-3 שבועות האחרונים. עד אליפות אירופה כולם דיברו על קבוצה יחסית מאוזנת, עם חוזקות וחולשות, בלי כוכבים נוצצים ועם פוטנציאל כזה או אחר.
פתאום אחרי אליפות אירופה אחת ולמכבי יש איזה שחקן על ביורוליג (ידענו שהוא היה טוב בקאזאן, אבל מה שקרה באליפות אירופה הקפיץ את המנייה שלו לשמיים). פרנצ׳ייז פלייר ופתאום הקבוצה המאוזנת, ה״לא תלוייה בסקוטי וכו׳״ הפכה להיות קבוצה שההבדל בין עם לורנזו לבלי פתאום נראים מפחידים. אני עדיין לא רוצה לראות את בראון 35 דקות כל ערב כי ״אי אפשר אחרת״. צריך למצוא את הדקות שלנו בלעדיו. אם אני לוקח דקות מסויימות מהמשחק נגד אפס ומילאנו (בעיקר אפס בחצי השני) כן יש פה פוטנציאל לקבוצה שיכולה בדקות מסויימות ובמשחקים מסויימים גם להסתדר בלעדיו. נורא כיף לראות אותו אתמול, נורא מפחיד שוב להגיע לפינה הזו שיש לנו ״שחקן על״ וכל היתר.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
30 ספטמבר 2022, 20:15
זאת הקומבינה הידועה של פדרמן.felix_r כתב:שמואל1 כתב:Jack55 כתב:אגב אני כמעט בטוח שהחוזה שלו לשנתיים מובטחות
גם אם אופציה, תהיו בטוחים שהיא של מכבי והיא תממש אותה, בדיוק כמו שהייתה יכולה לממש על אוואנס למשל
כנראה מדובר באופציה דו צדדית כמו שמכבי נוהגת להחתים. מה שאומר שזה בפועל חוזה לעונה עם אופציה להארכה אם שני הצדדים מעוניינים.
מכבי לא מרבה להחתים שחקנים על חוזה עם אופציה דו-צדדית. למה סתם לדבר?
30 ספטמבר 2022, 22:56
Mitelka כתב:Rampel כתב:מי דיבר על קבוצה מאוזנת? הקבוצה לצערי ממש לא מאוזנת. יש פה קו אחורי טוב (אם כי ההתאמה של החלקים בו אחד לשני נתונה לספק מוצדק ותיבחן לאורך העונה) וקו קדמי שהוא סימן שאלה גדול עם פוטנציאל שלילי להיות מהחלשים במפעל. זו לא קבוצה מאוזנת.Mitelka כתב:מדהים מה שקרה פה ב-3 שבועות האחרונים. עד אליפות אירופה כולם דיברו על קבוצה יחסית מאוזנת, עם חוזקות וחולשות, בלי כוכבים נוצצים ועם פוטנציאל כזה או אחר.
פתאום אחרי אליפות אירופה אחת ולמכבי יש איזה שחקן על ביורוליג (ידענו שהוא היה טוב בקאזאן, אבל מה שקרה באליפות אירופה הקפיץ את המנייה שלו לשמיים). פרנצ׳ייז פלייר ופתאום הקבוצה המאוזנת, ה״לא תלוייה בסקוטי וכו׳״ הפכה להיות קבוצה שההבדל בין עם לורנזו לבלי פתאום נראים מפחידים. אני עדיין לא רוצה לראות את בראון 35 דקות כל ערב כי ״אי אפשר אחרת״. צריך למצוא את הדקות שלנו בלעדיו. אם אני לוקח דקות מסויימות מהמשחק נגד אפס ומילאנו (בעיקר אפס בחצי השני) כן יש פה פוטנציאל לקבוצה שיכולה בדקות מסויימות ובמשחקים מסויימים גם להסתדר בלעדיו. נורא כיף לראות אותו אתמול, נורא מפחיד שוב להגיע לפינה הזו שיש לנו ״שחקן על״ וכל היתר.
מאוזנת מבחינת שמות. לא ״יכולת״. דיברו גם בפודקאסטים, גם בתקשורת על זה שזה לא סקוטי וזיזיץ עם חוזי עתק ואיזה קלויאורים בשקל. אלה קבוצה שהזרים שלה יותר קרובים במעמד אחד לשני.
זה הלך לפח מיד אחרי האליפות אירופה שפתאום כולם מדברים על בראון ככוכב על וכל השאר, פחות.
30 ספטמבר 2022, 22:59
felix_r כתב:שמואל1 כתב:Jack55 כתב:אגב אני כמעט בטוח שהחוזה שלו לשנתיים מובטחות
01 אוקטובר 2022, 01:09
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:שמואל1 כתב:Jack55 כתב:אגב אני כמעט בטוח שהחוזה שלו לשנתיים מובטחות
אתה לא איתנו, אה?
01 אוקטובר 2022, 02:44
01 אוקטובר 2022, 09:58
אחדשיודע כתב:אין קשר. ההיגיון אומר שדווקא שחקנים שמכבי לא בטוחה לגביהם, היא לא תיתן להם בכלל אופציית שחקן. רק אופציית קבוצה. אבל במכבי אוהבים להתחכם (ובדרך כלל משלמים על זה ביוקר) - ולכן כמעט בכל חוזה (בוודאי כאשר מדובר בשחקן עם רזומה), לפי המדווח ולפי מה שאני מכיר, במקרה שקיימת אופציה - היא לרוב דו צדדית. כלומר, מי שבוחר לצאת מהחוזה (השחקן או הקבוצה) צריך לשלם קנס/בייאאוט כזה או אחר. כך עפ״י מרבית המקורות/כתבות מהשנים האחרונות. אנחנו לא יודעים לגבי החוזים החדשים, אבל יכולים להסיק לגבי חלקם לפחות שלא השתנה הרבה (חוזי ה-1+1 למינהם). מאוד מקווה שלגבי בראון אלו שנתיים מובטחות בלי שום אופציות ושום עניינים, אבל אין לי שום דרך לדעת (שקיפות במכבי לא קיימת) ובטח לא להעריך שכך הדבר. למדתי להטיל ספק בכל דבר שהמנהלים הנוכחיים של מכבי נוגעים בו.
01 אוקטובר 2022, 10:34
01 אוקטובר 2022, 19:42
Rampel כתב:מי דיבר על קבוצה מאוזנת? הקבוצה לצערי ממש לא מאוזנת. יש פה קו אחורי טוב (אם כי ההתאמה של החלקים בו אחד לשני נתונה לספק מוצדק ותיבחן לאורך העונה) וקו קדמי שהוא סימן שאלה גדול עם פוטנציאל שלילי להיות מהחלשים במפעל. זו לא קבוצה מאוזנת.Mitelka כתב:מדהים מה שקרה פה ב-3 שבועות האחרונים. עד אליפות אירופה כולם דיברו על קבוצה יחסית מאוזנת, עם חוזקות וחולשות, בלי כוכבים נוצצים ועם פוטנציאל כזה או אחר.
02 אוקטובר 2022, 20:02
07 אוקטובר 2022, 00:09
07 אוקטובר 2022, 00:13
07 אוקטובר 2022, 01:45
07 אוקטובר 2022, 02:30
07 אוקטובר 2022, 02:32
07 אוקטובר 2022, 02:41
גל גל כתב:הכל טוב ויפה.
שיחק יותר מידי דקות היום
07 אוקטובר 2022, 03:06
07 אוקטובר 2022, 08:42