כל שבוע מחדש הוא מביא חומרים גדולים על מכבי, בזמן ששאר אנשי התקשורת לא שווים שקל הקיץ.
אני באמת לא מבין אותכם- מכבי אף פעם לא היתה מאריות אירופה והביאה את הסופרסטארים, תמיד היא מצאה אותם קטנים והפכה אותם לגדולים, זה לא משהו חדש. (פארקר בקדנציה השנייה זה קצת שונה, אבל גם הוא הגיע לכאן כתעלומה בקדנציה הראשונה)
אני לא מבין מה אתם מתפלאים שגם הקיץ אנחנו לא מכוונים על הכוכבים.
אז נכון, באירופה יש אינפלציה של מחירים על שחקנים שמכבי רוצה, נכון, מכבי לא מוכנה להתמודד עם הסכומים הגבוהים שהטורקיות רוצות (ובצדק לדעתי אגב) אבל זה שתתן לשחקן מיליון וחצי לא אומר שהוא יתן תוצרת של מיליון וחצי, בהרבה מקרים הוא יסחב את זה על הגב שלו כל העונה ויזכירו את זה בכל הזדמנות (מישהו אמר ארויו ועל זה שהזכירו כל העונה את המשכורת שלו?).
מכבי לא תשתולל כדי לא להפוך לתופעה חולפת (האיטלקיות היו בתקופה של ירידה ועכשיו עלייה, עכשיו היווניות יורדות), ועובדה מהשנים האחרונות שאנחנו תמיד מגיעים לשלבים הגבוהים בסופו של עונה, גם אם הביאו את פרקינס ב200 אלף או את פארגו וכד'. (גם היום פתאום בברלי מודיע שהוא רוצה לעזוב וחוזר להיות אופציה, אני זוכר שבעונה של פיני סגרו את הסגל ממש מוקדם ופיספסנו כמה וכמה שחקנים ששוחררו ויכלו להתאים בקונספרציה מסוימת, לפעמים אי סגירת סגל זה דווקא לטובה.)
אני גם לא מבין את הלחץ הזה במחאה.
עזבו שאני בספק כמה מכאן מנויים, וכמה מכאן באמת מוכנים לוותר על המנוי שלהם (ומי שמוכן- שייצור קשר, אני מכיר לא מעט שמוכנים לקנות)
אתם רוצים לזכור את הפעם האחרונה שאיימנו במחאה? היתה שמועה שמרקוביץ' בדרך למכבי והיה כאן אוי אוי אוי ובסוף קיבלנו את גרין בחוזה עתק שישב על התקציב כמה שנים.
טבעי שיש חילוקי דעות, טבעי שיש אופטימיים יותר ופסימיים יותר, באמת שאין לי בעיה עם זה, אבל אתם רציניים? לפתוח במחאה עוד לפני שהקבוצה בנויה?
אני מבין שיש אכזבה מאופן ההתנהלות של מכבי הקיץ, הם לא מושלמים וגם אני חושב שהיו יכולים לעשות דברים יותר טוב, אבל בסופו של דבר זה עסק והמטרה שלהם שהעסק יצליח מה שאומר שהם רוצים בהצלחת הקבוצה בדיוק כמונו ואפילו יותר (כי אם זה לא יצליח הם אלה שיפסידו כסף, אנחנו נאכל את הלב אבל זה עניין אחר) הם אוהדים כמונו.
ומי שחושב שהם מרוויחים כסף על מכבי חי בסרט. לא חושב שאפשר להרוויח כסף מקבוצת כדורסל (כדורגל אולי עם כל ההכנסות המטורפות של עלייה לצ'מפיונס)
לסיכום- תנו חיוך- הכל לטובה.
אני עדיין בדעה שנשפוט את הכל בתחילת האימונים.
רק שידאגו לנו לאימון פתיחה כי אני מתגעגע בטירוף