07 פברואר 2016, 07:46
my man כתב:rc4991 כתב:אני יודע שהיו המון נפילות העונה (כולל אחת הערב) אבל הפסד במשחק הזה והדחה מהיורוקאפ, אחרי התבוסה לחיפה, יכולה להשפיע המון על דעת הקהל וכל העניין מסביב לקבוצה
לכן- GO NIZHNY
07 פברואר 2016, 10:07
ניקולה וויצ'יץ' היה השריד האחרון לנטוש את חדר ההלבשה של מכבי תל אביב ולעזוב את ה-RK ארנה אמש (שבת). הג'נרל מנג'ר הקרואטי של הצהובים הידק את הקפוצ'ון על ראשו בתקווה כי איש לא יזהה אותו ממרום 2.11 המטרים. לצערו, הוא טעה. אילן השועל וגרעין האולטראס הנאמן המתינו לצד אוטובוס הקבוצה והלינו על המצב. שפל כזה - להפסיד למכבי חיפה 56:91 - איש לא ראה, מעולם. "הושפלנו. איזה בושות", אמרו האוהדים בייאוש לוויצ'יץ', שהפנים בשתיקה ופנים נפולות.
נשיקה של השועל לקרואטי לא הרגיעה את הרוחות והאוהדים המשיכו. "בקבוצה נורמלית, אחרי תבוסה כזאת, מאמן עם כבוד מחזיר את המפתחות. או שההנהלה שולחת אותו הביתה", אבל הם התבדו. "לא יפטרו את ז'אן טבק. אין את מי להביא. ארז אדלשטיין? הוא מתאים לנו".
אגב מקל, הרכז חזר לאולם בו זכה בתואר ה-MVP נגד הקבוצה ששלחה אותו ל-NBA. אומנם הוא מסר 10/12 אסיסטים אבל הידיים רעדו מהשדה עם 1/8 בלבד ולחובתו נרשם מדד פלוס-מינוס הגרוע במכבי של 33-. "התנפלנו על מקל מההתחלה, לא נתנו לו לנשום. אם תהרוג אותו, הרגת את מכבי ת"א ואני שמח שהצלחנו", סיפר אחד משחקני חיפה
מכבי ת"א הפכה ממותג אירופי למחלקת שיקום. דווין סמית', טרבור אמבקווה ובראיין רנדל ישובו למשחק מול ניז'ני נובגורוד ביורוקאפ אבל השניים הראשונים פצועים בברכיים ואילו האחרון הוא פצוע כרוני. גם יוגב אוחיון, שנחת לא טוב על הרגל, יצא ולא חזר וכנראה גרם לנזק לקרסול. רוצ'סטי מלין על פציעה במפשעה ועל סדריק סימונס וויתרה קבוצה טורקית בראשית העונה וכעת יעשו זאת הצהובים. כך נותרה הנהלת מכבי עם שון ג'יימס - אותו בצוות המקצועי לא רוצים. מדוע? "היו רק שלוש עסקאות של גבוהים ביורוליג".
07 פברואר 2016, 11:14
07 פברואר 2016, 11:33
jol9 כתב:אנקראם, אני באמת חושב שטבאק הוא האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות.
זה לא שהוא מאמן גדול או משהו כזה, אבל מאמן הוא בדר"כ אדם שמגיע עם השקפת עולם מובנת. עם צורת משחק ושיטה מועדפת. אם הבן אדם דוגל בהגנת לחץ אגרסיבית,
באימונים ארוכים, בהאסל של 40 דקות, זה בהחלט לגיטימי. מה שלא לגיטימי, זה להלביש מאמן שמאמין בדברים האלה, על קבוצה שלחלוטין לא מתאימה לכך.
מעבר לכך, מה שקרה עם רוצ'סטי, זאת תעלומה בעיניי. או שהוא עושה בכוונה, או שהוא באמת סובל מאיזשהי פציעה (לא מופרך בהתחשב בכך ששיחק 40 דק' למשחק פעמיים בשבוע,
למשך חודש וחצי), או שהוא בבלוק מנטלי.
כך או כך, הצוות המקצועי חייב להוציא אותו משם. אם הוא פצוע, אז שייקבל מנוחה, אחרת, שיקבל את מה שצריך, בשביל לחזור לעניינים. הרי שחקן לא יכול להפוך מ70-80 ל-0 מוחלט בתוך יום.
07 פברואר 2016, 12:45
07 פברואר 2016, 13:03
jol9 כתב:אנקראם, אני באמת חושב שטבאק הוא האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות.
זה לא שהוא מאמן גדול או משהו כזה, אבל מאמן הוא בדר"כ אדם שמגיע עם השקפת עולם מובנת. עם צורת משחק ושיטה מועדפת. אם הבן אדם דוגל בהגנת לחץ אגרסיבית,
באימונים ארוכים, בהאסל של 40 דקות, זה בהחלט לגיטימי. מה שלא לגיטימי, זה להלביש מאמן שמאמין בדברים האלה, על קבוצה שלחלוטין לא מתאימה לכך.
מעבר לכך, מה שקרה עם רוצ'סטי, זאת תעלומה בעיניי. או שהוא עושה בכוונה, או שהוא באמת סובל מאיזשהי פציעה (לא מופרך בהתחשב בכך ששיחק 40 דק' למשחק פעמיים בשבוע,
למשך חודש וחצי), או שהוא בבלוק מנטלי.
כך או כך, הצוות המקצועי חייב להוציא אותו משם. אם הוא פצוע, אז שייקבל מנוחה, אחרת, שיקבל את מה שצריך, בשביל לחזור לעניינים. הרי שחקן לא יכול להפוך מ70-80 ל-0 מוחלט בתוך יום.
07 פברואר 2016, 15:36
07 פברואר 2016, 18:22
jol9 כתב:רוי, איך אתה מסביר אבל את הצניחה החדה ביכולת שלו?
תנסה רגע להיות אובייקטיבי... חייב להיות לזה איזשהו הסבר. מה שאור כתב זה הסבר סביר, אבל לא בטוח שהוא נכון.
07 פברואר 2016, 18:51
07 פברואר 2016, 19:01
07 פברואר 2016, 19:02
yanay21 כתב:האמת שיש בי איזה פחד שדווקא כן נעבור. בטח יש לא מעט אנשים שהקטע הזה של "להתכנס סביב הדגל" יעבוד עליהם, וסמית', למרות הכושר הלקוי שלו, כן יתן את מה שיש לו לתת. ורנדל ישפר את ההגנה. תחשוב שגם בתקופה המגעילה של השנתיים האלו, למכבי עדיין יש נטייה לעיתים להימלט עם נצחונות. (גביע מול חיפה, נגיד).
07 פברואר 2016, 19:03
yanay21 כתב:האמת שיש בי איזה פחד שדווקא כן נעבור. בטח יש לא מעט אנשים שהקטע הזה של "להתכנס סביב הדגל" יעבוד עליהם, וסמית', למרות הכושר הלקוי שלו, כן יתן את מה שיש לו לתת. ורנדל ישפר את ההגנה. תחשוב שגם בתקופה המגעילה של השנתיים האלו, למכבי עדיין יש נטייה לעיתים להימלט עם נצחונות. (גביע מול חיפה, נגיד).
07 פברואר 2016, 19:09
my man כתב:yanay21 כתב:האמת שיש בי איזה פחד שדווקא כן נעבור. בטח יש לא מעט אנשים שהקטע הזה של "להתכנס סביב הדגל" יעבוד עליהם, וסמית', למרות הכושר הלקוי שלו, כן יתן את מה שיש לו לתת. ורנדל ישפר את ההגנה. תחשוב שגם בתקופה המגעילה של השנתיים האלו, למכבי עדיין יש נטייה לעיתים להימלט עם נצחונות. (גביע מול חיפה, נגיד).
עזוב נו...זה שחשבתי..לא - הייתי בטוח - שיקרה מול דרושפאקה..
07 פברואר 2016, 19:13
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:האמת שיש בי איזה פחד שדווקא כן נעבור. בטח יש לא מעט אנשים שהקטע הזה של "להתכנס סביב הדגל" יעבוד עליהם, וסמית', למרות הכושר הלקוי שלו, כן יתן את מה שיש לו לתת. ורנדל ישפר את ההגנה. תחשוב שגם בתקופה המגעילה של השנתיים האלו, למכבי עדיין יש נטייה לעיתים להימלט עם נצחונות. (גביע מול חיפה, נגיד).
עזוב נו...זה שחשבתי..לא - הייתי בטוח - שיקרה מול דרושפאקה..
טוב, כי הפער גם היה גדול מדי, ובחוץ.
אני כבר לא זוכר הפרשים, אבל לדעתי פה אנחנו יכולים להפסיד ב3, או פשוט לנצח לא משנה באיזה הפרש.
עם הביתיות, והעובדה שהלחץ, מבחינת משחק חוץ, הוא על ניז'ני, אי אפשר לדעת.
07 פברואר 2016, 19:15
07 פברואר 2016, 19:57
07 פברואר 2016, 20:02
Nadav#30 כתב:אני לא מבין את כולכם, גם אני חושב שהקבוצה נראית מגעיל וגם לי נמאס מהעונה הזאת אבל זאת לא סיבה להתחיל לעודד את ניז'ני ולקוות להפסד של מכבי.
מי שעד כדי כך קשה לו לראות שלא יראה.
אני מקווה שמכבי תנצח ועונת היורוקאפ לא תסתיים.
07 פברואר 2016, 20:03
Nadav#30 כתב:אני לא מבין את כולכם, גם אני חושב שהקבוצה נראית מגעיל וגם לי נמאס מהעונה הזאת אבל זאת לא סיבה להתחיל לעודד את ניז'ני ולקוות להפסד של מכבי.
07 פברואר 2016, 20:08
yanay21 כתב:Nadav#30 כתב:אני לא מבין את כולכם, גם אני חושב שהקבוצה נראית מגעיל וגם לי נמאס מהעונה הזאת אבל זאת לא סיבה להתחיל לעודד את ניז'ני ולקוות להפסד של מכבי.
אבל העונה הזו היא לא המחלה. היא רק הסימפטום. וכל הצלחה רק מספקת עוד ועוד תירוצים לא למצוא תרופה למחלה שהמועדון שלנו חולה בה.
אל תחשוב שזה מקרה ששתי עונות כל כך מחרידות הגיעו ממש אחרי עונה מושלמת.
בדרך כלל, אחרי ההפסדים של אליפות, מכבי נותנת בראש בעונה שאחרי (הפסידה ב2010, לקחה הכול והגיעה עד לגמר היורוליג ב2011, הפסידה ב2013, זכתה בהכול ב2014).
ועכשיו קיבלנו עונה גרועה פי כמה וכמה מהעונה הקודמת. כל עוד לא נגיע לאיזושהי תחתית, לא נוכל לרפא את המועדון, כי האנשים שעומדים בראשו, שבונים את הקבוצה, נשארים באותה תפיסה שחצנית, יהירה, מנותקת להחריד. רק תראה את הראיונות של שמעון, לא צריך אפילו להיכנס למאחורי הקלעים, ששם ברור שאבי אבן כל כך בכיר כי הוא התחבב על ההנהלה, שאלוהים יודע מה ניקולה עושה שם(דיון תומאס אמר בעצמו שניקולה הוא איש עסקים בראש ובראשונה), שלקבוצה כל כך מפוארת ממנים את רפי בוגטין כעוזר מאמן, את ז'אן טבק, מאמן הגנה, כמאמן ראשי אחרי שכולם יודעים שהגנה אין בקבוצה הזו.
זה לא חד פעמי, זו לא מעידה. זו מגמה. ועצם העובדה שעונת היורוקאפ(!) יכולה להסתיים זו שערורייה בפני עצמה. חודש פברואר עכשיו, אנחנו אמורים להיאבק על הצלבת יורוליג בחודש הזה. לא להיאבק על עלייה לטופ 16 של היורוקאפ.
07 פברואר 2016, 20:14
Nadav#30 כתב:yanay21 כתב:Nadav#30 כתב:אני לא מבין את כולכם, גם אני חושב שהקבוצה נראית מגעיל וגם לי נמאס מהעונה הזאת אבל זאת לא סיבה להתחיל לעודד את ניז'ני ולקוות להפסד של מכבי.
אבל העונה הזו היא לא המחלה. היא רק הסימפטום. וכל הצלחה רק מספקת עוד ועוד תירוצים לא למצוא תרופה למחלה שהמועדון שלנו חולה בה.
אל תחשוב שזה מקרה ששתי עונות כל כך מחרידות הגיעו ממש אחרי עונה מושלמת.
בדרך כלל, אחרי ההפסדים של אליפות, מכבי נותנת בראש בעונה שאחרי (הפסידה ב2010, לקחה הכול והגיעה עד לגמר היורוליג ב2011, הפסידה ב2013, זכתה בהכול ב2014).
ועכשיו קיבלנו עונה גרועה פי כמה וכמה מהעונה הקודמת. כל עוד לא נגיע לאיזושהי תחתית, לא נוכל לרפא את המועדון, כי האנשים שעומדים בראשו, שבונים את הקבוצה, נשארים באותה תפיסה שחצנית, יהירה, מנותקת להחריד. רק תראה את הראיונות של שמעון, לא צריך אפילו להיכנס למאחורי הקלעים, ששם ברור שאבי אבן כל כך בכיר כי הוא התחבב על ההנהלה, שאלוהים יודע מה ניקולה עושה שם(דיון תומאס אמר בעצמו שניקולה הוא איש עסקים בראש ובראשונה), שלקבוצה כל כך מפוארת ממנים את רפי בוגטין כעוזר מאמן, את ז'אן טבק, מאמן הגנה, כמאמן ראשי אחרי שכולם יודעים שהגנה אין בקבוצה הזו.
זה לא חד פעמי, זו לא מעידה. זו מגמה. ועצם העובדה שעונת היורוקאפ(!) יכולה להסתיים זו שערורייה בפני עצמה. חודש פברואר עכשיו, אנחנו אמורים להיאבק על הצלבת יורוליג בחודש הזה. לא להיאבק על עלייה לטופ 16 של היורוקאפ.
מסכים איתך בכל מילה.
לכל הדעות העונה הזאת ציינה הגעה לתחתית של התחתית, גם בלי שנודח ברביעי. פשוט לא רואה סיבה לקוות שמכבי תפסיד, עלייה לשלב הבא והדחה לאחר מכן לא תגרע מהעונה הכל הכך מבישה הזאת.