יורוקאפ: מכבי נגד ניז'ני, רביעי 20:00 ערוץ הספורט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוקאפ: מכבי נגד ניז'ני, רביעי 20:00 ערוץ הספורט

הודעהעל ידי yzafrir » 07 פברואר 2016, 07:46

my man כתב:
rc4991 כתב:אני יודע שהיו המון נפילות העונה (כולל אחת הערב) אבל הפסד במשחק הזה והדחה מהיורוקאפ, אחרי התבוסה לחיפה, יכולה להשפיע המון על דעת הקהל וכל העניין מסביב לקבוצה

לכן- GO NIZHNY

ונאמר אמן !!!

בפעם הראשונה בחיי אני אשכרה מת שמכבי תפסיד ותיגמר הפארסה הזאת שנקראת יורוקאפ.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 07 פברואר 2016, 10:07

למי שחשב שניקו ישלם מחיר , או משהו בסגנון:

ניקולה וויצ'יץ' היה השריד האחרון לנטוש את חדר ההלבשה של מכבי תל אביב ולעזוב את ה-RK ארנה אמש (שבת). הג'נרל מנג'ר הקרואטי של הצהובים הידק את הקפוצ'ון על ראשו בתקווה כי איש לא יזהה אותו ממרום 2.11 המטרים. לצערו, הוא טעה. אילן השועל וגרעין האולטראס הנאמן המתינו לצד אוטובוס הקבוצה והלינו על המצב. שפל כזה - להפסיד למכבי חיפה 56:91 - איש לא ראה, מעולם. "הושפלנו. איזה בושות", אמרו האוהדים בייאוש לוויצ'יץ', שהפנים בשתיקה ופנים נפולות.

נשיקה של השועל לקרואטי לא הרגיעה את הרוחות והאוהדים המשיכו. "בקבוצה נורמלית, אחרי תבוסה כזאת, מאמן עם כבוד מחזיר את המפתחות. או שההנהלה שולחת אותו הביתה", אבל הם התבדו. "לא יפטרו את ז'אן טבק. אין את מי להביא. ארז אדלשטיין? הוא מתאים לנו".

לגבי ה"שובר שיוויון":

אגב מקל, הרכז חזר לאולם בו זכה בתואר ה-MVP נגד הקבוצה ששלחה אותו ל-NBA. אומנם הוא מסר 10/12 אסיסטים אבל הידיים רעדו מהשדה עם 1/8 בלבד ולחובתו נרשם מדד פלוס-מינוס הגרוע במכבי של 33-. "התנפלנו על מקל מההתחלה, לא נתנו לו לנשום. אם תהרוג אותו, הרגת את מכבי ת"א ואני שמח שהצלחנו", סיפר אחד משחקני חיפה

ולגבי המשך העונה , ובעיקר למשחק נגד ניז'ני:

מכבי ת"א הפכה ממותג אירופי למחלקת שיקום. דווין סמית', טרבור אמבקווה ובראיין רנדל ישובו למשחק מול ניז'ני נובגורוד ביורוקאפ אבל השניים הראשונים פצועים בברכיים ואילו האחרון הוא פצוע כרוני. גם יוגב אוחיון, שנחת לא טוב על הרגל, יצא ולא חזר וכנראה גרם לנזק לקרסול. רוצ'סטי מלין על פציעה במפשעה ועל סדריק סימונס וויתרה קבוצה טורקית בראשית העונה וכעת יעשו זאת הצהובים. כך נותרה הנהלת מכבי עם שון ג'יימס - אותו בצוות המקצועי לא רוצים. מדוע? "היו רק שלוש עסקאות של גבוהים ביורוליג".

ז'אן טבק הוא אשכרה רימון יד שמתפוצץ בתוך הקבוצה , וניקו הוא זה שזרק את הרימון יד הזה. זה כאילו ניקו בכוונה מוריד את המועדון הזה ביגון שאולה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 07 פברואר 2016, 11:14

אנקראם, אני באמת חושב שטבאק הוא האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות.
זה לא שהוא מאמן גדול או משהו כזה, אבל מאמן הוא בדר"כ אדם שמגיע עם השקפת עולם מובנת. עם צורת משחק ושיטה מועדפת. אם הבן אדם דוגל בהגנת לחץ אגרסיבית,
באימונים ארוכים, בהאסל של 40 דקות, זה בהחלט לגיטימי. מה שלא לגיטימי, זה להלביש מאמן שמאמין בדברים האלה, על קבוצה שלחלוטין לא מתאימה לכך.

מעבר לכך, מה שקרה עם רוצ'סטי, זאת תעלומה בעיניי. או שהוא עושה בכוונה, או שהוא באמת סובל מאיזשהי פציעה (לא מופרך בהתחשב בכך ששיחק 40 דק' למשחק פעמיים בשבוע,
למשך חודש וחצי), או שהוא בבלוק מנטלי.
כך או כך, הצוות המקצועי חייב להוציא אותו משם. אם הוא פצוע, אז שייקבל מנוחה, אחרת, שיקבל את מה שצריך, בשביל לחזור לעניינים. הרי שחקן לא יכול להפוך מ70-80 ל-0 מוחלט בתוך יום.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 07 פברואר 2016, 11:33

jol9 כתב:אנקראם, אני באמת חושב שטבאק הוא האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות.
זה לא שהוא מאמן גדול או משהו כזה, אבל מאמן הוא בדר"כ אדם שמגיע עם השקפת עולם מובנת. עם צורת משחק ושיטה מועדפת. אם הבן אדם דוגל בהגנת לחץ אגרסיבית,
באימונים ארוכים, בהאסל של 40 דקות, זה בהחלט לגיטימי. מה שלא לגיטימי, זה להלביש מאמן שמאמין בדברים האלה, על קבוצה שלחלוטין לא מתאימה לכך.

מעבר לכך, מה שקרה עם רוצ'סטי, זאת תעלומה בעיניי. או שהוא עושה בכוונה, או שהוא באמת סובל מאיזשהי פציעה (לא מופרך בהתחשב בכך ששיחק 40 דק' למשחק פעמיים בשבוע,
כך או כך, הצוות המקצועי חייב להוציא אותו משם. אם הוא פצוע, אז שייקבל מנוחה, אחרת, שיקבל את מה שצריך, בשביל לחזור לעניינים. הרי שחקן לא יכול להפוך מ70-80 ל-0 מוחלט בתוך יום.

נכון , ההחתמה של טבק (כמה מפתיע...) לא היתה אמורה לקרות , אבל אחרי 2 אימונים היה אפשר לראות שטבק שוגה באסטרטגיה שלו לגבי האימון של מכבי , ללחוץ עם רוצ'סטי , פארמר ולאנסברג? אחרי 2 אימונים טבק היה צריך להבין שזה לא אמור להיות כך וללכת לשיטה אחרת.
הבעיה שכמו השחקנים וההנהלה , גם טבק הוא איש מקצוע חלש , בינוני , שהסיבה היחידה שבא למכבי היא בגלל שניקו מכיר אותו והוא היה מוכן לבוא לשנה ואולי לשנה הבאה , זאת הסיבה. שתבינו , מאמן הקבוצה הוחתם כי הוא היה מוכן (בליווי פיצוי קטן) לחתום על חצי עונה ואופצייה , וזה היה השיקול שהנחה את ראשי המועדון , זה השיקול - קולטים????
לדעתי טיילר עושה בכוונה , אני לא קונה את זה שהוא פצוע , האיש מחטיא זריקות שהוא קולע בעניים עצומות , האיש יכול עכשיו לחרבן על המגרש ועדיין לקבל את מלוא החוזה שהחתימו אותו (לשנתיים+אופצייה) , עכישו הוא לא יכול לנוח כי אוחיון הנכה , לא מסוגל להקפיץ כדור , מקל צריך לנוח .... אז הפתרון הוא טיילר , כמה נוח לטאלנט הזה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 פברואר 2016, 12:45

לבלוק המנטאלי הזה קוראים גל מקל. תתרגלו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 07 פברואר 2016, 13:03

jol9 כתב:אנקראם, אני באמת חושב שטבאק הוא האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות.

יוני, מה התעלומה? מדובר על שחקן שכשל בכל מקום בו היה פרט לעונה אחת מקרית בניז'ני חסרת הלחץ. כל מי שמסתכל על הקריירה של רוצ'סטי בצורה אובייקטיבית יכול להבין שמכבי היא לא קבוצה שמתאימה לו.

שום פציעה ושום כלום. פשוט שחקן שלא מתאים לרמה וללחץ של מועדון כמו מכבי. אפס הוא תמיד היה ותמיד יהיה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 07 פברואר 2016, 15:36

רוי, איך אתה מסביר אבל את הצניחה החדה ביכולת שלו?
תנסה רגע להיות אובייקטיבי... חייב להיות לזה איזשהו הסבר. מה שאור כתב זה הסבר סביר, אבל לא בטוח שהוא נכון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 פברואר 2016, 18:22

jol9 כתב:רוי, איך אתה מסביר אבל את הצניחה החדה ביכולת שלו?
תנסה רגע להיות אובייקטיבי... חייב להיות לזה איזשהו הסבר. מה שאור כתב זה הסבר סביר, אבל לא בטוח שהוא נכון.

הנה, הוא עונה לך בעצמו: "היה רגע אחד אמש אחרי המשחק, שאולי הבהיר את חומרת המצב. כשבקבוצה היו צריכים להחליט מי מהשחקנים מתראיין לשידור לאחר המשחק, אחד השחקנים הבכירים אמר: "שיראיינו את גל מקל, זו הקבוצה שלו לא?", ובכך ניכר אולי ניצן ראשון של מרמור מהדומיננטיות שהביא עימו מקל"
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 07 פברואר 2016, 18:51

סמית' רנדל ואמבקווה חוזרים #למלאאתההיכל ברביעי...זה רק יהפוך את ההדחה ליותר מביכה/מצחיקה (מחק את המיותר)
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 07 פברואר 2016, 19:01

האמת שיש בי איזה פחד שדווקא כן נעבור. בטח יש לא מעט אנשים שהקטע הזה של "להתכנס סביב הדגל" יעבוד עליהם, וסמית', למרות הכושר הלקוי שלו, כן יתן את מה שיש לו לתת. ורנדל ישפר את ההגנה. תחשוב שגם בתקופה המגעילה של השנתיים האלו, למכבי עדיין יש נטייה לעיתים להימלט עם נצחונות. (גביע מול חיפה, נגיד).
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 פברואר 2016, 19:02

yanay21 כתב:האמת שיש בי איזה פחד שדווקא כן נעבור. בטח יש לא מעט אנשים שהקטע הזה של "להתכנס סביב הדגל" יעבוד עליהם, וסמית', למרות הכושר הלקוי שלו, כן יתן את מה שיש לו לתת. ורנדל ישפר את ההגנה. תחשוב שגם בתקופה המגעילה של השנתיים האלו, למכבי עדיין יש נטייה לעיתים להימלט עם נצחונות. (גביע מול חיפה, נגיד).

זה תלוי יותר ביריבה.
אם ניז'ני תבוא לשחק חזק ואגרסיבי, היא פייבוריטית לנצח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 07 פברואר 2016, 19:03

yanay21 כתב:האמת שיש בי איזה פחד שדווקא כן נעבור. בטח יש לא מעט אנשים שהקטע הזה של "להתכנס סביב הדגל" יעבוד עליהם, וסמית', למרות הכושר הלקוי שלו, כן יתן את מה שיש לו לתת. ורנדל ישפר את ההגנה. תחשוב שגם בתקופה המגעילה של השנתיים האלו, למכבי עדיין יש נטייה לעיתים להימלט עם נצחונות. (גביע מול חיפה, נגיד).

עזוב נו...זה שחשבתי..לא - הייתי בטוח - שיקרה מול דרושפאקה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 07 פברואר 2016, 19:09

my man כתב:

טוב, כי הפער גם היה גדול מדי, ובחוץ.

אני כבר לא זוכר הפרשים, אבל לדעתי פה אנחנו יכולים להפסיד ב3, או פשוט לנצח לא משנה באיזה הפרש.

עם הביתיות, והעובדה שהלחץ, מבחינת משחק חוץ, הוא על ניז'ני, אי אפשר לדעת.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 07 פברואר 2016, 19:13

yanay21 כתב:
my man כתב:

טוב, כי הפער גם היה גדול מדי, ובחוץ.

אני כבר לא זוכר הפרשים, אבל לדעתי פה אנחנו יכולים להפסיד ב3, או פשוט לנצח לא משנה באיזה הפרש.

עם הביתיות, והעובדה שהלחץ, מבחינת משחק חוץ, הוא על ניז'ני, אי אפשר לדעת.

ניצחון לא משנה בכמה- עלינו
הפסד לא משנה בכמה- הודחנו

GO NIZHNY
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 07 פברואר 2016, 19:15

#כולנו ניז'ני
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Nadav#30 » 07 פברואר 2016, 19:57

אני לא מבין את כולכם, גם אני חושב שהקבוצה נראית מגעיל וגם לי נמאס מהעונה הזאת אבל זאת לא סיבה להתחיל לעודד את ניז'ני ולקוות להפסד של מכבי.

מי שעד כדי כך קשה לו לראות שלא יראה.

אני מקווה שמכבי תנצח ועונת היורוקאפ לא תסתיים.
תמונה
Nadav#30

הודעהעל ידי my man » 07 פברואר 2016, 20:02

Nadav#30 כתב:אני לא מבין את כולכם, גם אני חושב שהקבוצה נראית מגעיל וגם לי נמאס מהעונה הזאת אבל זאת לא סיבה להתחיל לעודד את ניז'ני ולקוות להפסד של מכבי.

תבלה!
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 07 פברואר 2016, 20:03

Nadav#30 כתב:אני לא מבין את כולכם, גם אני חושב שהקבוצה נראית מגעיל וגם לי נמאס מהעונה הזאת אבל זאת לא סיבה להתחיל לעודד את ניז'ני ולקוות להפסד של מכבי.

אבל העונה הזו היא לא המחלה. היא רק הסימפטום. וכל הצלחה רק מספקת עוד ועוד תירוצים לא למצוא תרופה למחלה שהמועדון שלנו חולה בה.

אל תחשוב שזה מקרה ששתי עונות כל כך מחרידות הגיעו ממש אחרי עונה מושלמת.
בדרך כלל, אחרי ההפסדים של אליפות, מכבי נותנת בראש בעונה שאחרי (הפסידה ב2010, לקחה הכול והגיעה עד לגמר היורוליג ב2011, הפסידה ב2013, זכתה בהכול ב2014).

ועכשיו קיבלנו עונה גרועה פי כמה וכמה מהעונה הקודמת. כל עוד לא נגיע לאיזושהי תחתית, לא נוכל לרפא את המועדון, כי האנשים שעומדים בראשו, שבונים את הקבוצה, נשארים באותה תפיסה שחצנית, יהירה, מנותקת להחריד. רק תראה את הראיונות של שמעון, לא צריך אפילו להיכנס למאחורי הקלעים, ששם ברור שאבי אבן כל כך בכיר כי הוא התחבב על ההנהלה, שאלוהים יודע מה ניקולה עושה שם(דיון תומאס אמר בעצמו שניקולה הוא איש עסקים בראש ובראשונה), שלקבוצה כל כך מפוארת ממנים את רפי בוגטין כעוזר מאמן, את ז'אן טבק, מאמן הגנה, כמאמן ראשי אחרי שכולם יודעים שהגנה אין בקבוצה הזו.

זה לא חד פעמי, זו לא מעידה. זו מגמה. ועצם העובדה שעונת היורוקאפ(!) יכולה להסתיים זו שערורייה בפני עצמה. חודש פברואר עכשיו, אנחנו אמורים להיאבק על הצלבת יורוליג בחודש הזה. לא להיאבק על עלייה לטופ 16 של היורוקאפ.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Nadav#30 » 07 פברואר 2016, 20:08

yanay21 כתב:

אבל העונה הזו היא לא המחלה. היא רק הסימפטום. וכל הצלחה רק מספקת עוד ועוד תירוצים לא למצוא תרופה למחלה שהמועדון שלנו חולה בה.

בדרך כלל, אחרי ההפסדים של אליפות, מכבי נותנת בראש בעונה שאחרי (הפסידה ב2010, לקחה הכול והגיעה עד לגמר היורוליג ב2011, הפסידה ב2013, זכתה בהכול ב2014).

ועכשיו קיבלנו עונה גרועה פי כמה וכמה מהעונה הקודמת. כל עוד לא נגיע לאיזושהי תחתית, לא נוכל לרפא את המועדון, כי האנשים שעומדים בראשו, שבונים את הקבוצה, נשארים באותה תפיסה שחצנית, יהירה, מנותקת להחריד. רק תראה את הראיונות של שמעון, לא צריך אפילו להיכנס למאחורי הקלעים, ששם ברור שאבי אבן כל כך בכיר כי הוא התחבב על ההנהלה, שאלוהים יודע מה ניקולה עושה שם(דיון תומאס אמר בעצמו שניקולה הוא איש עסקים בראש ובראשונה), שלקבוצה כל כך מפוארת ממנים את רפי בוגטין כעוזר מאמן, את ז'אן טבק, מאמן הגנה, כמאמן ראשי אחרי שכולם יודעים שהגנה אין בקבוצה הזו.

זה לא חד פעמי, זו לא מעידה. זו מגמה. ועצם העובדה שעונת היורוקאפ(!) יכולה להסתיים זו שערורייה בפני עצמה. חודש פברואר עכשיו, אנחנו אמורים להיאבק על הצלבת יורוליג בחודש הזה. לא להיאבק על עלייה לטופ 16 של היורוקאפ.

מסכים איתך בכל מילה.
לכל הדעות העונה הזאת ציינה הגעה לתחתית של התחתית, גם בלי שנודח ברביעי. פשוט לא רואה סיבה לקוות שמכבי תפסיד, עלייה לשלב הבא והדחה לאחר מכן לא תגרע מהעונה הכל הכך מבישה הזאת.
תמונה
Nadav#30

הודעהעל ידי yanay21 » 07 פברואר 2016, 20:14

Nadav#30 כתב:
yanay21 כתב:

מסכים איתך בכל מילה.
לכל הדעות העונה הזאת ציינה הגעה לתחתית של התחתית, גם בלי שנודח ברביעי. פשוט לא רואה סיבה לקוות שמכבי תפסיד, עלייה לשלב הבא והדחה לאחר מכן לא תגרע מהעונה הכל הכך מבישה הזאת.

בעינינו היא לא תגרע. כי אנחנו מבינים, אנחנו כואבים את העונה הזו. אבל אם אתה מבין כמוני, כמו כולנו ,שההנהלה שלנו פשוט עיוורת למי האשם האמיתי במה שקורה(זימנו את טבק והשחקנים לשיחת נזיפה. כנראה שכחו מי החתים אותם), אז אתה יודע בדיוק כמוני שכל הצלחה קטנה, והאמת שמעבר משלב אחד לאחר זו הצלחה יחסית טובה-אם זה לא היה יורוקאפ-כל הצלחה כזו תגרום להם להרגיש יותר ויותר בטוחים בדרך שלהם, בבחירות שלהם. תן לאדם שמחפש תקווה אפילו משהו קטן, והוא יאחז בו. והם מחפשים נואשות שני דברים-מישהו להאשים, ומשהו שיגרום להם להרגיש שלא הם האשמים.

רק תחשוב שאין מאמן שעבר בקבוצה הזו שלא חטף על הראש, שלא הקיזו את דמו. נכון, נבן ספאחיה לא מאמין אדיר, אבל זו הייתה שנה קשה, והוא הוציא עונה בסדר גמור יחסית לחומר השחקנים. נכון, פיני גרשון לא הבריק בשנתיים שלו במכבי כמאמן( 2009-2010), אבל הם מכירים את פיני, ויודעים שהוא לא מאמן של שחקנים, הוא מנהל משחק. הוא לא ישתנה. ואני אפילו לא אתחיל ואדבר על השחיטה שהם עשו לדייויד בלאט, שמשום לא היה מספיק טוב למכבי, אבל מספיק טוב לעונה וחצי בקליבלנד, ולפחות לעוד 2 קבוצות שמעוניינות בו כמאמן ראשי (ועוד כמה שמעוניינות בו כעוזר, לפי הדיווחים. ובעבר כולל קבוצה אחת אנונימית, שהמאמן שלה התחבר אליו מיידית. היום היא אלופת הNBA).

איכשהו, הם יורים לכל הכיוונים, והמצב רק הולך ומחמיר. מעניין מאוד מי לא חטף ביקורת.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: ankram, Baidu [Spider] ו־26 אורחים