פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
03 ספטמבר 2016, 19:02
בשנים האחרונות הביאו לנו שחקנים פותחים ב-250 אלף ועכשיו מרגישים חופשי להוציא 500 אלף על שחקן משלים במקרה הטוב כשסופרים כל סנט בשביל להשלים את הקו הקדמי? וזה עוד כשאני מניחה שידעו שיהיה ממש לא קל להיפטר מהחוזים של הנדריקס ורוצ'סטי
תגידו מה שתגידו על השחקן, הסיפור הזה מסריח
03 ספטמבר 2016, 19:13
החציל האצטקי כתב:אני ממש לא מסכים איתך. אני לא סופר את דגן/סילבן כמחליפים לגיטימיים בעמדה 2 ביורוליג, ואתה בוודאי צריך עוד גארד למשוואה שיוכל לעזור בשתי העמדות, וגם חייב לתרום הגנה.
סילי אמור לתת למכבי בגדול את הדברים שיבזורי היה נותן עבור קבוצות בליגה (גליל, חיפה), רק להצליח לתרגם את זה לרמות היותר גבוהות.
רוצ'סטי, לקבוצה שנבנתה כאן, מאוד לא מתאים (ולצערי, כי אני מחבב אותו בסך הכל), אבל הלכו לכיוון אחר והוא גם כן בסדר גמור סביב מקל וגאודלוק.
הנקודה היא שחלקנו נגלה חוסר שביעות רצון מכל דבר תמיד, מבלי לתת לו צ'אנס על המגרש. (רוי זרק פה רפש על CP3 של אירופה בלי הפסקה, מה הוא מזיין את השכל על להשאיר אותו עכשיו?)
אני אופטימי לפחות עד שהמציאות טופחת לי בפרצוף.
כמה דקות אתה חושב שסילי יקבל בערב בהנחה שממש לא מופרך שארז ישחק עם ווימס ב2 בהרכבים מסויימים?
03 ספטמבר 2016, 19:18
MTA2311 כתב:כמה דקות אתה חושב שסילי יקבל בערב בהנחה שממש לא מופרך שארז ישחק עם ווימס ב2 בהרכבים מסויימים?
צריך בקלות להגיע ל10-15 דקות.
והוא אמור לסגור לך הרבה מאוד פינות במקרה של פציעה של כל שחקן בקו האחורי, משהו שבקבוצה בוודאי היו מודאגים ממנו.
03 ספטמבר 2016, 19:19
Holiday_Armadillo כתב:בשנים האחרונות הביאו לנו שחקנים פותחים ב-250 אלף ועכשיו מרגישים חופשי להוציא 500 אלף על שחקן משלים במקרה הטוב כשסופרים כל סנט בשביל להשלים את הקו הקדמי? וזה עוד כשאני מניחה שידעו שיהיה ממש לא קל להיפטר מהחוזים של הנדריקס ורוצ'סטי
תגידו מה שתגידו על השחקן, הסיפור הזה מסריח
עד עכשיו בקיץ מכבי עשו כל דבר חוץ מלספור כל סנט. להפך השקיעו בהחתמות וגם לא התחשבו בשחרור השחקנים שרצו לשחרר. אז אני לא רואה שום בסיס לטענה שמכבי היו צריכים לחסוך שם כדי לחזק במקום אחר.
03 ספטמבר 2016, 19:21
תכלס , חסר מחליף איכותי למילר שנפצע .
הבעיה היא שמכבי נוטה לזייף לאחרונה במקרים כאלו .
שחקן נפצע ?
קורה ...
אבל תביאו מחליף איכותי .. אי אפשר לבכות כל העונה על זה שמילר נפצע .
עם שחקן איכותי בעמדה 4 יש פה קבוצה לא רעה בכלל , בלי זה אנחנו נבכה כל העונה על החור בעמדה הזו .
03 ספטמבר 2016, 19:23
מה 4, יוסי? אתה עוד ישן?
הביאו את ויקטור ראד.
03 ספטמבר 2016, 19:24
יוסי22 כתב:תכלס , חסר מחליף איכותי למילר שנפצע .
הבעיה היא שמכבי נוטה לזייף לאחרונה במקרים כאלו .
שחקן נפצע ?
קורה ...
אבל תביאו מחליף איכותי .. אי אפשר לבכות כל העונה על זה שמילר נפצע .
עם שחקן איכותי בעמדה 4 יש פה קבוצה לא רעה בכלל , בלי זה אנחנו נבכה כל העונה על החור בעמדה הזו .
את מי רצית שיביאו כשמילר נפצע? זה קרה בשלב יחסית מאוחר של הקיץ. סה"כ ראד יכול להתברר כהחתמה טובה.
03 ספטמבר 2016, 19:26
אם סילי יעמוד על 43%+ מה3, יספק הגנה סבירה, קצת משחק ללא כדור ואגו נמוך זו יכולה להיות החתמה מעולה.
הבעיה היא שקשה לי לראות את זה קורה.
03 ספטמבר 2016, 19:28
איתי-שגב כתב:אם סילי יעמוד על 43%+ מה3, יספק הגנה סבירה, קצת משחק ללא כדור ואגו נמוך זו יכולה להיות החתמה מעולה.
יש בסיס ל "קשה לי לראות את זה קורה"? כי על פני השטח זה מה שהוא.
03 ספטמבר 2016, 19:33
הביאו את ראד כשחקן פותח בעמדה 4 ?
וכן , אני עדיין ישן
03 ספטמבר 2016, 19:33
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:כמה דקות אתה חושב שסילי יקבל בערב בהנחה שממש לא מופרך שארז ישחק עם ווימס ב2 בהרכבים מסויימים?
והוא אמור לסגור לך הרבה מאוד פינות במקרה של פציעה של כל שחקן בקו האחורי, משהו שבקבוצה בוודאי היו מודאגים ממנו.
אז בעיני בק אפ לקו הקדמי הרבה יותר חשוב מעוד גארד בספסל.
אם גאודלוק נפצע, יש לך את ווימס ב2, את סילבן ודגן. אם ווימס נפצע יש לך את דווין וסילבן. אם מקל/יוגב, אז את גאודלוק.
אם ראד נפצע? אם צירבאס נפצע? אם הסנטר המחליף שיגיע יפצע?
פציעה פוטנציאלית זאת ממש לא סיבה בעיני. אין לי בעיה עם רול פליירס, אבל במקומות הנכונים, בטיימינג הנכון ובמחיר הנכון.
ובאופן כללי, הגישה האופטימית התמידית לא לגיטימית והגיונית יותר מהגישה ההפוכה.
אם רוי הוא קיצון בצד אחד, טוז'ה וצפריר בצד השני. שתי הגישות לגיטימיות.
03 ספטמבר 2016, 19:36
כשיש לך את קווינסי מילר בחמישייה אתה יכול להביא בק אפ איקס, וכשיש לך את ויקטור ראד כ4 הפותח (כן יוסי), אתה צריך להיערך אחרת.
יהיה לך בק אפ לקו הקדמי. מי? לא יודע, אבל אני לא יוצא בהצהרות ומכסח החתמה של איזה רול פלייר מסכן רק כי עוד לא הנחיתו כאן מישהו, כשברור שיגיע.
03 ספטמבר 2016, 19:43
תסתכלו על הסגלים של הקבוצות האחרות , יש שם שחקני ספסל שיכולים להיות שחקני חמישיה, הולכים לקראת עונה ארוכה ששחקנים יהיו עייפים או יפצעוצריך סגל רכב ומוכשר כך שסילי ב 400 זה סביר, מקווה שיבאו משהו טוב בסנטר וגם ששגב יוכל לתרום בירוליג
03 ספטמבר 2016, 19:47
toja27 כתב:איתי-שגב כתב:אם סילי יעמוד על 43%+ מה3, יספק הגנה סבירה, קצת משחק ללא כדור ואגו נמוך זו יכולה להיות החתמה מעולה.
יש בסיס ל "קשה לי לראות את זה קורה"? כי על פני השטח זה מה שהוא.
אין ביסוס. תחושה.
03 ספטמבר 2016, 20:01
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:כמה דקות אתה חושב שסילי יקבל בערב בהנחה שממש לא מופרך שארז ישחק עם ווימס ב2 בהרכבים מסויימים?
אז בעיני בק אפ לקו הקדמי הרבה יותר חשוב מעוד גארד בספסל.
אם גאודלוק נפצע, יש לך את ווימס ב2, את סילבן ודגן. אם ווימס נפצע יש לך את דווין וסילבן. אם מקל/יוגב, אז את גאודלוק.
אם ראד נפצע? אם צירבאס נפצע? אם הסנטר המחליף שיגיע יפצע?
פציעה פוטנציאלית זאת ממש לא סיבה בעיני. אין לי בעיה עם רול פליירס, אבל במקומות הנכונים, בטיימינג הנכון ובמחיר הנכון.
ובאופן כללי, הגישה האופטימית התמידית לא לגיטימית והגיונית יותר מהגישה ההפוכה.
אם רוי הוא קיצון בצד אחד, טוז'ה וצפריר בצד השני. שתי הגישות לגיטימיות.
אחי אין לך כלום בקו האחורי, דיבורים על דגן וסילבן מצחיקים, בטח שעמדה 1 שלך מורכבת ממקל ויוגב.
היו חייבים גארד זר בדיוק כמו שחייבים עוד 5 זר.
03 ספטמבר 2016, 20:03
דיבורים על סילבן ודגן ל10 דקות ממש לא מצחיקים. הם בהחלט שווים את זה.
הייתי מביא עוד גבוה זר (בנוסף לזה שאמור לבוא), הרבה לפני שהייתי מביא עוד גארד כשכבר יש מיליון גיבויים בסגל.
03 ספטמבר 2016, 20:12
אבל זה לא 10 דקות, אנחנו לקראת עונה ארוכה, אתה חייב גארד זר שיתן דקות בעמדות 1-2, במיוחד שהזר היקר בקו האחורי הוא 2 בלבד (!) ולא יוכל לשחקן 30 דקות למשך מיליון משחקים.
סילי יהיה שחקן של 20 דקות לפחות.
03 ספטמבר 2016, 20:16
גאודלוק יכול לשחק גם 1, אבל לא נתעכב על זה.
סילי בחיים לא יהיה שחקן של 20 דקות, ואם כן, אז זאת החתמה רעה מזווית אחרת. שחקן מחליף בגראן קנריה לא צריך לבוא לרול של 20 דקות יורוליג במכבי.
אותי העונה הארוכה מפחידה הרבה יותר מהזווית של הקו הקדמי. בקו האחורי יש מספיק גיבויים וגיבויים לגיבויים.
03 ספטמבר 2016, 20:19
יש לך בקו האחורי את גאודלוק , ווימס , מקל , אוחיון , לאנדסברג וסילי ... זה מספיק מעל ומעבר .
בקו הקידמי יש את צ'ירבס וראד , צריך שם עוד לפחות שחקן אחד איכותי ברמה של מילר .
03 ספטמבר 2016, 20:21
כל הדיבורים על ההפרזה בהחתמה של סילי אינם במקומם, מפני שזו חוכמה שבדיעבד.
כשסילי הוחתם, גאודלוק לא היה בתכניות. גאודלוק הגיע בעקבות הפציעה של מילר, כשהבינו שאין מספיק מוציאים לפועל.
סביר להניח שאם גאודלוק היה מוחתם ראשון, אז נוכח קיומם של יבזורי ולנדסברג, ובהינתן אילוצי תקציב, היו מחפשים גארד זול ב-100-150k מסילי. זה זניח לחלוטין בעיניי, וטוב שסילי איתנו. לא מו הנמנע שנראה את גאודלוק ב-1 ואותו ב-2 בדקות המכריעות.
בשורה התחתונה, לא זה מה שמעיב על החתמה של גבוה משמעותי נוסף. אם משהו יעיב, ואני ממש מקווה שלא (כי זה עלול להרוס עבודה יפה סה״כ של קיץ שלם), זה הפיצויים לרוצ׳סטי, הנדריקס, טבק ואלוהים זוכר מי עוד.
נערך לאחרונה על ידי
argof בתאריך 03 ספטמבר 2016, 20:21, נערך פעם אחת בסך הכל.