המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

החציל האצטקי כתב:אני ממש לא מסכים איתך. אני לא סופר את דגן/סילבן כמחליפים לגיטימיים בעמדה 2 ביורוליג, ואתה בוודאי צריך עוד גארד למשוואה שיוכל לעזור בשתי העמדות, וגם חייב לתרום הגנה.
סילי אמור לתת למכבי בגדול את הדברים שיבזורי היה נותן עבור קבוצות בליגה (גליל, חיפה), רק להצליח לתרגם את זה לרמות היותר גבוהות.
רוצ'סטי, לקבוצה שנבנתה כאן, מאוד לא מתאים (ולצערי, כי אני מחבב אותו בסך הכל), אבל הלכו לכיוון אחר והוא גם כן בסדר גמור סביב מקל וגאודלוק.
הנקודה היא שחלקנו נגלה חוסר שביעות רצון מכל דבר תמיד, מבלי לתת לו צ'אנס על המגרש. (רוי זרק פה רפש על CP3 של אירופה בלי הפסקה, מה הוא מזיין את השכל על להשאיר אותו עכשיו?)
אני אופטימי לפחות עד שהמציאות טופחת לי בפרצוף.

MTA2311 כתב:כמה דקות אתה חושב שסילי יקבל בערב בהנחה שממש לא מופרך שארז ישחק עם ווימס ב2 בהרכבים מסויימים?
Holiday_Armadillo כתב:בשנים האחרונות הביאו לנו שחקנים פותחים ב-250 אלף ועכשיו מרגישים חופשי להוציא 500 אלף על שחקן משלים במקרה הטוב כשסופרים כל סנט בשביל להשלים את הקו הקדמי? וזה עוד כשאני מניחה שידעו שיהיה ממש לא קל להיפטר מהחוזים של הנדריקס ורוצ'סטי
תגידו מה שתגידו על השחקן, הסיפור הזה מסריח
יוסי22 כתב:תכלס , חסר מחליף איכותי למילר שנפצע .
הבעיה היא שמכבי נוטה לזייף לאחרונה במקרים כאלו .
שחקן נפצע ?
קורה ...
אבל תביאו מחליף איכותי .. אי אפשר לבכות כל העונה על זה שמילר נפצע .
עם שחקן איכותי בעמדה 4 יש פה קבוצה לא רעה בכלל , בלי זה אנחנו נבכה כל העונה על החור בעמדה הזו .
איתי-שגב כתב:אם סילי יעמוד על 43%+ מה3, יספק הגנה סבירה, קצת משחק ללא כדור ואגו נמוך זו יכולה להיות החתמה מעולה.
הבעיה היא שקשה לי לראות את זה קורה.

החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:כמה דקות אתה חושב שסילי יקבל בערב בהנחה שממש לא מופרך שארז ישחק עם ווימס ב2 בהרכבים מסויימים?
צריך בקלות להגיע ל10-15 דקות.
והוא אמור לסגור לך הרבה מאוד פינות במקרה של פציעה של כל שחקן בקו האחורי, משהו שבקבוצה בוודאי היו מודאגים ממנו.

toja27 כתב:איתי-שגב כתב:אם סילי יעמוד על 43%+ מה3, יספק הגנה סבירה, קצת משחק ללא כדור ואגו נמוך זו יכולה להיות החתמה מעולה.
הבעיה היא שקשה לי לראות את זה קורה.
יש בסיס ל "קשה לי לראות את זה קורה"? כי על פני השטח זה מה שהוא.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:כמה דקות אתה חושב שסילי יקבל בערב בהנחה שממש לא מופרך שארז ישחק עם ווימס ב2 בהרכבים מסויימים?
צריך בקלות להגיע ל10-15 דקות.
והוא אמור לסגור לך הרבה מאוד פינות במקרה של פציעה של כל שחקן בקו האחורי, משהו שבקבוצה בוודאי היו מודאגים ממנו.
אז בעיני בק אפ לקו הקדמי הרבה יותר חשוב מעוד גארד בספסל.
אם גאודלוק נפצע, יש לך את ווימס ב2, את סילבן ודגן. אם ווימס נפצע יש לך את דווין וסילבן. אם מקל/יוגב, אז את גאודלוק.
אם ראד נפצע? אם צירבאס נפצע? אם הסנטר המחליף שיגיע יפצע?
פציעה פוטנציאלית זאת ממש לא סיבה בעיני. אין לי בעיה עם רול פליירס, אבל במקומות הנכונים, בטיימינג הנכון ובמחיר הנכון.
ובאופן כללי, הגישה האופטימית התמידית לא לגיטימית והגיונית יותר מהגישה ההפוכה.
אם רוי הוא קיצון בצד אחד, טוז'ה וצפריר בצד השני. שתי הגישות לגיטימיות.

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים