המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mmm כתב:כל תגובה פה אחרי הפסד וכבר מדברים להעיף את כולם ונכשלנו וחזרנו לימים ההם וכו....
צריך לזכור זה ליגה ארוכה מאד ועד שלא יבינו את זה ההאוהדים וההנהלה אז מכל הפסד ישבו 7....מה אחרי הפסד למשל הפועל בש בכדורגלמ במחזור 10 אז כבר אומרים שזהו הלכה העונה...נו באמת...
אני דעתי שמכבי תפסיד גם מול חימקי ובכל זאת אני לא חושב שיגמר העונה....מבחינתי הצלחה השנה זה להיות במאבקים על מקום 8...זה הכי חשוב כעת לתדמית המועדון....אחרי זה שנה הבאה אם נצליח בזה ניתן לדבר על יותר מזה
Mmm כתב:כמו שאמרתי ככ חששתי מזה...כולם היו באפוריה...היה ברור לי שיהיה שאננות...חזרנו לימים האפלים
החציל האצטקי כתב:בואו נדבר קצת מצ' אפים.
בחימקי יש מספר די מצומצם של שחקנים שסוחבים את הקבוצה באופן בולט.
מעל כולם, שבד- עם 32 דקות, 19 נקודות, סחיטה של 7 עבירות למשחק, כמעט 5 אסיסטים.
לידו, אנדרסון- כמעט 14 נקודות, 4 ריבאונדים. סקורר יצירתי, מגוון ופיזי מאוד.
מהספסל: מרקוביץ'- כמעט 8 נקודות, 5 אסיסטים ו2 חטיפות. רובינסון- 12 נקודות, 7 ריבאונדים וחסימה.
מלקולם תומאס שפותח ב-5 בדרך כלל עשוי לשחק בעמדה 4 הפעם עם רובינסון לידו, אחרי שהניסוי עם מוניה ב4 לא ממש עבד, הוא לא בדיוק הטיפוס המפחיד- אבל יכול לעשות צרות.
גם צ'ארלס ג'נקינס כבר תפר אותנו בעבר.
עכשיו, שבד שחקן. ענק. אבל הוא קולע ב37% ל-2 ופחות מ-30% לשלוש.
אם מכבי תבזבז את כל האנרגיה שלה בלעצור אותו- היא תפסיד. צריך להתרכז בלהשמיד את כל מי שסובב אותו- וזו לא משימה קלה.
תומאס רובינסון זה שחקן שצריך לשלוח לקו בכל הזדמנות. אם מכבי לא תפרק לו את הצורה בעבירות הוא פשוט יאנוס אותה בריבאונד ובפיק אנד רול וזה יהיה כואב. מ2014 הוא קולע סביב 45% מהקו וכך גם העונה.
הייתי רוצה לראות את פרחוסקי מתמודד איתו ברמה הפיזית וטוחן אותו בצבע. הוא יכול לעשות את זה, והוא צריך לעשות את זה מחר. הגיע הזמן לראות אותו מועיל לקבוצה ברמה ההתקפית.
אנדרסון זה שחקן שדשון תומאס יכול להתמודד איתו ברמת הפיזיות והזריזות והוא צריך להיות המצ' אפ ההגנתי שלו- בעמדה 3. לא קיין, לא דיברתולומאו ולא משחקים.
על שבד אפשר לזרוק שומרים כמו דיברתולומאו או אפילו רול. אין גם ככה מה לעשות מולו חוץ מלנסות להפריע בקטנה. הוא יגיע לנקודות.
הגנה חזקה על הטבעת, אגרסיביות של הגארדים שלנו (זה משחק קלאסי לג'קסון, שרק ג'נקינס אשכרה בנוי לשמור שם), ואנחנו יכולים לקחת אותו.
אבל צריך לבוא חכמים, לצאת מהשבלוניות שספאחיה ניסה למחזר אתמול, וללכת לפאנצ'ים אחרים. יותר פיק אנד רול עם פרחוסקי ובולדן, יותר אחד על אחד של ג'קסון וקול (ברגיל, תכלס),
ובעיקר סקאוטינג נכון. זו קבוצה שאפשר להכיל, על כל פתיחת העונה המצויינת שלה, ומכבי יכולה לבוא למשחק הזה במטרה לנצח.
Mmm כתב:אני לא פסימי ולא בבאסה אך ברור לי שנפסיד היום....
אין מה לעשות אנו טובים מול הקטנות לא מול אריות היבשת וצריך להתחיל להכיר בעובדה הזו גם אם נגמור במקום 9 אשמח יחסית למה שאנחנו ויחסית לליגה הקשה הזו...
מהמר על הפסד עד 10 הפרש לחימיקי...לצערי כמובן..
אני לא רואה מצאפ שבו אנו טובים בו נגדם...
אני לא מתייאש מהקבוצה כי אני כן חושב שננצח את ולנסיה וזלגריס בבית ונפסיד לבארסה וניהיה במאזן 6 5 חיובי..
yarin150 כתב:Mmm כתב:אני לא פסימי ולא בבאסה אך ברור לי שנפסיד היום....
אין מה לעשות אנו טובים מול הקטנות לא מול אריות היבשת וצריך להתחיל להכיר בעובדה הזו גם אם נגמור במקום 9 אשמח יחסית למה שאנחנו ויחסית לליגה הקשה הזו...
מהמר על הפסד עד 10 הפרש לחימיקי...לצערי כמובן..
אני לא רואה מצאפ שבו אנו טובים בו נגדם...
אני לא מתייאש מהקבוצה כי אני כן חושב שננצח את ולנסיה וזלגריס בבית ונפסיד לבארסה וניהיה במאזן 6 5 חיובי..
בן כמה אתה ?
Jack55 כתב:קצת זיכרונות ...
yarin150 כתב:Jack55 כתב:קצת זיכרונות ...
אני באמת שונא את ניב רסקין .
תודה שהזכרת לי
my man כתב:yarin150 כתב:Jack55 כתב:קצת זיכרונות ...
תודה שהזכרת לי
מה? זה עוד בתקופה הטובה שלו?
yarin150 כתב:Jack55 כתב:קצת זיכרונות ...
תודה שהזכרת לי
מצטרף לשאלהHoliday_Armadillo כתב:יש תחנת רדיו שמשדרת את המשחק היום?
Holiday_Armadillo כתב:יש תחנת רדיו שמשדרת את המשחק היום?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים