יורוליג, מחזור 8: חימקי נגד מכבי ת"א, חמישי, 19:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 8: חימקי נגד מכבי ת

הודעהעל ידי Mmm » 15 נובמבר 2017, 13:42

תראו שם יקרה וננצח את חימקי אתם תראו פה תגובות כאילו הובסנו את גולדן סטיט...בקיצור חברים פורפציה...
גם אם נפסיד לחימקי)כמו שזה נראה כעת( לא נורא יש עוד הרבה מחזורים...העיקר לסים אפי במקום 8...זה באמת מה שאנו שווים השנה...קצת ניצחון על ריאל וחשבנו שאנו בפינל פור...
העיקר זה לעשות שנה נורמלית השנה ולקראת שנה הבאה להביא רכש רציני בצבע...ואז להתחיל לקרוא תיגר לקרת הפינל פור.
בנתיים מכבי מפתיעה לטובה עם כל מה שיש בעיות
Mmm

הודעהעל ידי ankram » 15 נובמבר 2017, 14:55

בואו נרגע מכל המאניה דיפרסיה הזאת , נכון שצריך לשמור על הבית , מבחינתי בכל מחיר , אבל העונה הזאת כל כך ארוכה , ויהיו כל כך הרבה עליות וירידות שזה באמת מטופש לחגוג או להיות בדיכאון מכל תוצאה.
לדעתי כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה בשלב הזה , בבית או בחוץ , הספיק לאפס יום מטורף לחלוטין של מקולום ויום רע מאד של מכבי , כדי לנצח את המשחק אמש , בדיוק כפי שהספיק יום מטורף של גקסון במשחק הראשון בנצחון החוץ על באמברג , עם כל כך הרבה כשרון ביורוליג , התפוצצויות ספורדיות של שחקנים פשוט יכולים להכריע משחקים.
מה שכן אני רוצה לראות וזה כבר מאד מדאיג , זה יותר תרומה מהשחקנים השוליים (ג'ונדי היה אמש מבוהל ונראה כי איבד לחלוטין את הביטחון שלו , זוסמן טרם קלע שלשה ביורוליג , כהן לא אפקטיבי)
ביחוד פרחובסקי שלדעתי אמש שיחק מעט מדי , ולא הפעיל מספיק לחץ על דאנסטון\סטימאץ' , דווקא בולדן המושמץ הביא אמש אחלה פתיחה ומשום מה סופסל ע"י ספחיה.
מי שהיה רע מאד אמש וצריך "להחזיר" לנו , זה קול במשחק שניתן להגדיר אותו מחריד ותומאס שהיה אמש צל של עצמו , יחד עם פתיחה מהוססת ומבולבלת של ג'קסון (6!! איבודים) , ואנמיות של רול.

לדעתי האישית היה פה איזה שהוא מצב של זחיחות בשילוב יום משוגע של מקולום , ועוד תצוגה אפאטית של הקהל שנרדם ולא הצליח להרים את הקבוצה מתי שצריך היה.

ההעדרות של גיל היא קריטית וחייבים לנצל אותה , הבעיה היא שקו הגארדים שלנו נמוך מדי אל מול מה שיש לחימקי, נקווה לטוב.
סמל אישי של המשתמש
ankram

Re: יורוליג, מחזור 8: חימקי נגד מכבי ת"א, חמישי, 19:00

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 נובמבר 2017, 15:00

לא כל כך הבנתי איפה המאניה דיפרסיה שמדברים עליה כל כך הרבה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mmm » 15 נובמבר 2017, 15:14

כל תגובה פה אחרי הפסד וכבר מדברים להעיף את כולם ונכשלנו וחזרנו לימים ההם וכו....
צריך לזכור זה ליגה ארוכה מאד ועד שלא יבינו את זה ההאוהדים וההנהלה אז מכל הפסד ישבו 7....מה אחרי הפסד למשל הפועל בש בכדורגלמ במחזור 10 אז כבר אומרים שזהו הלכה העונה...נו באמת...
אני דעתי שמכבי תפסיד גם מול חימקי ובכל זאת אני לא חושב שיגמר העונה....מבחינתי הצלחה השנה זה להיות במאבקים על מקום 8...זה הכי חשוב כעת לתדמית המועדון....אחרי זה שנה הבאה אם נצליח בזה ניתן לדבר על יותר מזה
Mmm

הודעהעל ידי Jack55 » 15 נובמבר 2017, 15:47

Mmm כתב:כל תגובה פה אחרי הפסד וכבר מדברים להעיף את כולם ונכשלנו וחזרנו לימים ההם וכו....
צריך לזכור זה ליגה ארוכה מאד ועד שלא יבינו את זה ההאוהדים וההנהלה אז מכל הפסד ישבו 7....מה אחרי הפסד למשל הפועל בש בכדורגלמ במחזור 10 אז כבר אומרים שזהו הלכה העונה...נו באמת...
אני דעתי שמכבי תפסיד גם מול חימקי ובכל זאת אני לא חושב שיגמר העונה....מבחינתי הצלחה השנה זה להיות במאבקים על מקום 8...זה הכי חשוב כעת לתדמית המועדון....אחרי זה שנה הבאה אם נצליח בזה ניתן לדבר על יותר מזה

14 נובמבר 2017, 22:46
Mmm כתב:כמו שאמרתי ככ חששתי מזה...כולם היו באפוריה...היה ברור לי שיהיה שאננות...חזרנו לימים האפלים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 נובמבר 2017, 16:29

בואו נדבר קצת מצ' אפים.
בחימקי יש מספר די מצומצם של שחקנים שסוחבים את הקבוצה באופן בולט.

מעל כולם, שבד- עם 32 דקות, 19 נקודות, סחיטה של 7 עבירות למשחק, כמעט 5 אסיסטים.
לידו, אנדרסון- כמעט 14 נקודות, 4 ריבאונדים. סקורר יצירתי, מגוון ופיזי מאוד.

מהספסל: מרקוביץ'- כמעט 8 נקודות, 5 אסיסטים ו2 חטיפות. רובינסון- 12 נקודות, 7 ריבאונדים וחסימה.

מלקולם תומאס שפותח ב-5 בדרך כלל עשוי לשחק בעמדה 4 הפעם עם רובינסון לידו, אחרי שהניסוי עם מוניה ב4 לא ממש עבד, הוא לא בדיוק הטיפוס המפחיד- אבל יכול לעשות צרות.
גם צ'ארלס ג'נקינס כבר תפר אותנו בעבר.

עכשיו, שבד שחקן. ענק. אבל הוא קולע ב37% ל-2 ופחות מ-30% לשלוש.
אם מכבי תבזבז את כל האנרגיה שלה בלעצור אותו- היא תפסיד. צריך להתרכז בלהשמיד את כל מי שסובב אותו- וזו לא משימה קלה.

תומאס רובינסון זה שחקן שצריך לשלוח לקו בכל הזדמנות. אם מכבי לא תפרק לו את הצורה בעבירות הוא פשוט יאנוס אותה בריבאונד ובפיק אנד רול וזה יהיה כואב. מ2014 הוא קולע סביב 45% מהקו וכך גם העונה.
הייתי רוצה לראות את פרחוסקי מתמודד איתו ברמה הפיזית וטוחן אותו בצבע. הוא יכול לעשות את זה, והוא צריך לעשות את זה מחר. הגיע הזמן לראות אותו מועיל לקבוצה ברמה ההתקפית.

אנדרסון זה שחקן שדשון תומאס יכול להתמודד איתו ברמת הפיזיות והזריזות והוא צריך להיות המצ' אפ ההגנתי שלו- בעמדה 3. לא קיין, לא דיברתולומאו ולא משחקים.

על שבד אפשר לזרוק שומרים כמו דיברתולומאו או אפילו רול. אין גם ככה מה לעשות מולו חוץ מלנסות להפריע בקטנה. הוא יגיע לנקודות.

הגנה חזקה על הטבעת, אגרסיביות של הגארדים שלנו (זה משחק קלאסי לג'קסון, שרק ג'נקינס אשכרה בנוי לשמור שם), ואנחנו יכולים לקחת אותו.
אבל צריך לבוא חכמים, לצאת מהשבלוניות שספאחיה ניסה למחזר אתמול, וללכת לפאנצ'ים אחרים. יותר פיק אנד רול עם פרחוסקי ובולדן, יותר אחד על אחד של ג'קסון וקול (ברגיל, תכלס),
ובעיקר סקאוטינג נכון. זו קבוצה שאפשר להכיל, על כל פתיחת העונה המצויינת שלה, ומכבי יכולה לבוא למשחק הזה במטרה לנצח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי A_P_18 » 15 נובמבר 2017, 17:46

החציל האצטקי כתב:בואו נדבר קצת מצ' אפים.
בחימקי יש מספר די מצומצם של שחקנים שסוחבים את הקבוצה באופן בולט.

מעל כולם, שבד- עם 32 דקות, 19 נקודות, סחיטה של 7 עבירות למשחק, כמעט 5 אסיסטים.
לידו, אנדרסון- כמעט 14 נקודות, 4 ריבאונדים. סקורר יצירתי, מגוון ופיזי מאוד.

מהספסל: מרקוביץ'- כמעט 8 נקודות, 5 אסיסטים ו2 חטיפות. רובינסון- 12 נקודות, 7 ריבאונדים וחסימה.

מלקולם תומאס שפותח ב-5 בדרך כלל עשוי לשחק בעמדה 4 הפעם עם רובינסון לידו, אחרי שהניסוי עם מוניה ב4 לא ממש עבד, הוא לא בדיוק הטיפוס המפחיד- אבל יכול לעשות צרות.
גם צ'ארלס ג'נקינס כבר תפר אותנו בעבר.

עכשיו, שבד שחקן. ענק. אבל הוא קולע ב37% ל-2 ופחות מ-30% לשלוש.
אם מכבי תבזבז את כל האנרגיה שלה בלעצור אותו- היא תפסיד. צריך להתרכז בלהשמיד את כל מי שסובב אותו- וזו לא משימה קלה.

תומאס רובינסון זה שחקן שצריך לשלוח לקו בכל הזדמנות. אם מכבי לא תפרק לו את הצורה בעבירות הוא פשוט יאנוס אותה בריבאונד ובפיק אנד רול וזה יהיה כואב. מ2014 הוא קולע סביב 45% מהקו וכך גם העונה.
הייתי רוצה לראות את פרחוסקי מתמודד איתו ברמה הפיזית וטוחן אותו בצבע. הוא יכול לעשות את זה, והוא צריך לעשות את זה מחר. הגיע הזמן לראות אותו מועיל לקבוצה ברמה ההתקפית.

אנדרסון זה שחקן שדשון תומאס יכול להתמודד איתו ברמת הפיזיות והזריזות והוא צריך להיות המצ' אפ ההגנתי שלו- בעמדה 3. לא קיין, לא דיברתולומאו ולא משחקים.

על שבד אפשר לזרוק שומרים כמו דיברתולומאו או אפילו רול. אין גם ככה מה לעשות מולו חוץ מלנסות להפריע בקטנה. הוא יגיע לנקודות.

הגנה חזקה על הטבעת, אגרסיביות של הגארדים שלנו (זה משחק קלאסי לג'קסון, שרק ג'נקינס אשכרה בנוי לשמור שם), ואנחנו יכולים לקחת אותו.
אבל צריך לבוא חכמים, לצאת מהשבלוניות שספאחיה ניסה למחזר אתמול, וללכת לפאנצ'ים אחרים. יותר פיק אנד רול עם פרחוסקי ובולדן, יותר אחד על אחד של ג'קסון וקול (ברגיל, תכלס),
ובעיקר סקאוטינג נכון. זו קבוצה שאפשר להכיל, על כל פתיחת העונה המצויינת שלה, ומכבי יכולה לבוא למשחק הזה במטרה לנצח.

מבחינת מצאפים אני חושב שזה המשחק הכי קשה שהיה למכבי עד עכשיו. גבוהים אתלטים שאם יתנו להם מרחב יכולים לחגוג עלינו בצבע ,אם ספאחיה שוב יחליט לוותר בשלב מוקדם על פארחוסקי ויבחר להשתמש בשגב אנחנו נהיה בבעיה. גארדים גדולים שאוהבים להפציץ מהשלוש בעיקר בבית ,מתקשה לראות איך אנחנו מתמודדים איתם הגנתית.

בצד השני אני צופה משחק מבורדק ומבולגן התקפית ,ג'נקינס מושלם בשביל להקשות על ג'קסון ולהוציא אותו מהמשחק ובכללי הסייז של הגארדים של חימקי צפוי ליצור לנו הרבה בעיות בניהול ההתקפה (חימקי מובילה את היורוליג בחטיפות למשחק כשהיא מארחת בבית) .

על פניו נראה כמו ניצחון קליל לחימקי , נצטרך התעלות של מספר שחקנים או יום חלש ביותר של חימקי כדי לצאת עם ניצחון מהמשחק הזה .
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי RomanR » 15 נובמבר 2017, 19:21

שבד זה סקנדל או פסטיבל, משהו כמו גאודלוק. שחקן שמה שמעניין אותו זה הנקודות שלו. מסכים עם חציל שעדיף להתמקד בשאר השחקנים ולתת לשבד לזרוק ולזרוק ולזרוק
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי Mmm » 16 נובמבר 2017, 15:34

אני לא פסימי ולא בבאסה אך ברור לי שנפסיד היום....
אין מה לעשות אנו טובים מול הקטנות לא מול אריות היבשת וצריך להתחיל להכיר בעובדה הזו גם אם נגמור במקום 9 אשמח יחסית למה שאנחנו ויחסית לליגה הקשה הזו...
מהמר על הפסד עד 10 הפרש לחימיקי...לצערי כמובן..
אני לא רואה מצאפ שבו אנו טובים בו נגדם...
אני לא מתייאש מהקבוצה כי אני כן חושב שננצח את ולנסיה וזלגריס בבית ונפסיד לבארסה וניהיה במאזן 6 5 חיובי..
Mmm

הודעהעל ידי yarin150 » 16 נובמבר 2017, 15:58

Mmm כתב:אני לא פסימי ולא בבאסה אך ברור לי שנפסיד היום....
אין מה לעשות אנו טובים מול הקטנות לא מול אריות היבשת וצריך להתחיל להכיר בעובדה הזו גם אם נגמור במקום 9 אשמח יחסית למה שאנחנו ויחסית לליגה הקשה הזו...
אני לא מתייאש מהקבוצה כי אני כן חושב שננצח את ולנסיה וזלגריס בבית ונפסיד לבארסה וניהיה במאזן 6 5 חיובי..

בן כמה אתה ?
yarin150

הודעהעל ידי Mmm » 16 נובמבר 2017, 17:17

30
Mmm

הודעהעל ידי yarin150 » 16 נובמבר 2017, 17:39

yarin150 כתב:
Mmm כתב:אני לא פסימי ולא בבאסה אך ברור לי שנפסיד היום....

בן כמה אתה ?

שמע אתה הולך 10 צעדים קדימה ואז 15 אחורה ..
בלי להעליב כל תגובה שלך זה מאניה דיפרסיה אחת שלמה.
אמרת שאנחנו טובים מול הקטנות ולא מול אריות היבשת ,
ריאל גם במצבה היא היתה ותהיה מהטובות במפעל.
ואיך ישר אתה מסיק מסקנות שנהיה במקום 9
צריך להבין שהעונה ארוכה .. צריך להיות סבלניים.
ניתן להשיג עוד 12 נצחונות היורוליג חלש השנה
ולא בושה להגיד שזה יהיה כישלון אם לא נסיים בפליאוף .
אנחנו מכבי , ההנהלה השכיחה לנו את זה אחרי שנים של ניהול כושל .
yarin150

הודעהעל ידי Jack55 » 16 נובמבר 2017, 18:05

קצת זיכרונות ...

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי yarin150 » 16 נובמבר 2017, 18:14

Jack55 כתב:קצת זיכרונות ...

אני באמת שונא את ניב רסקין .
תודה שהזכרת לי
yarin150

הודעהעל ידי my man » 16 נובמבר 2017, 18:25

yarin150 כתב:

תודה שהזכרת לי

מה? זה עוד בתקופה הטובה שלו?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yarin150 » 16 נובמבר 2017, 18:49

my man כתב:
yarin150 כתב:

תודה שהזכרת לי

מה? זה עוד בתקופה הטובה שלו?

אני לא אוהב שדרנים שחושבים שהם יודעים כדורסל אבל הם לא .
מעדיף כאלה שמודים שהם לא מבינים ונותנים את הבמה לפרשן כמו וייס / אינשטיין זל
yarin150

הודעהעל ידי ShiriV » 16 נובמבר 2017, 18:53

yarin150 כתב:

תודה שהזכרת לי

דווקא מהרגעים היותר אהובים של רסקין לדעתי, ואני ממש לא מאוהביו בלשון המעטה
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 נובמבר 2017, 19:13

יש תחנת רדיו שמשדרת את המשחק היום?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 נובמבר 2017, 19:14

Holiday_Armadillo כתב:יש תחנת רדיו שמשדרת את המשחק היום?
מצטרף לשאלה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 16 נובמבר 2017, 19:15

Holiday_Armadillo כתב:יש תחנת רדיו שמשדרת את המשחק היום?

נראה לי רשת ב'..אבל בכלל לא בטוח..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים