פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מחזור 8: חימקי נגד מכבי ת

15 נובמבר 2017, 13:42

תראו שם יקרה וננצח את חימקי אתם תראו פה תגובות כאילו הובסנו את גולדן סטיט...בקיצור חברים פורפציה...
גם אם נפסיד לחימקי)כמו שזה נראה כעת( לא נורא יש עוד הרבה מחזורים...העיקר לסים אפי במקום 8...זה באמת מה שאנו שווים השנה...קצת ניצחון על ריאל וחשבנו שאנו בפינל פור...
העיקר זה לעשות שנה נורמלית השנה ולקראת שנה הבאה להביא רכש רציני בצבע...ואז להתחיל לקרוא תיגר לקרת הפינל פור.
בנתיים מכבי מפתיעה לטובה עם כל מה שיש בעיות

15 נובמבר 2017, 14:55

בואו נרגע מכל המאניה דיפרסיה הזאת , נכון שצריך לשמור על הבית , מבחינתי בכל מחיר , אבל העונה הזאת כל כך ארוכה , ויהיו כל כך הרבה עליות וירידות שזה באמת מטופש לחגוג או להיות בדיכאון מכל תוצאה.
לדעתי כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה בשלב הזה , בבית או בחוץ , הספיק לאפס יום מטורף לחלוטין של מקולום ויום רע מאד של מכבי , כדי לנצח את המשחק אמש , בדיוק כפי שהספיק יום מטורף של גקסון במשחק הראשון בנצחון החוץ על באמברג , עם כל כך הרבה כשרון ביורוליג , התפוצצויות ספורדיות של שחקנים פשוט יכולים להכריע משחקים.
מה שכן אני רוצה לראות וזה כבר מאד מדאיג , זה יותר תרומה מהשחקנים השוליים (ג'ונדי היה אמש מבוהל ונראה כי איבד לחלוטין את הביטחון שלו , זוסמן טרם קלע שלשה ביורוליג , כהן לא אפקטיבי)
ביחוד פרחובסקי שלדעתי אמש שיחק מעט מדי , ולא הפעיל מספיק לחץ על דאנסטון\סטימאץ' , דווקא בולדן המושמץ הביא אמש אחלה פתיחה ומשום מה סופסל ע"י ספחיה.
מי שהיה רע מאד אמש וצריך "להחזיר" לנו , זה קול במשחק שניתן להגדיר אותו מחריד ותומאס שהיה אמש צל של עצמו , יחד עם פתיחה מהוססת ומבולבלת של ג'קסון (6!! איבודים) , ואנמיות של רול.

לדעתי האישית היה פה איזה שהוא מצב של זחיחות בשילוב יום משוגע של מקולום , ועוד תצוגה אפאטית של הקהל שנרדם ולא הצליח להרים את הקבוצה מתי שצריך היה.

ההעדרות של גיל היא קריטית וחייבים לנצל אותה , הבעיה היא שקו הגארדים שלנו נמוך מדי אל מול מה שיש לחימקי, נקווה לטוב.

Re: יורוליג, מחזור 8: חימקי נגד מכבי ת"א, חמישי, 19:00

15 נובמבר 2017, 15:00

לא כל כך הבנתי איפה המאניה דיפרסיה שמדברים עליה כל כך הרבה

15 נובמבר 2017, 15:14

כל תגובה פה אחרי הפסד וכבר מדברים להעיף את כולם ונכשלנו וחזרנו לימים ההם וכו....
צריך לזכור זה ליגה ארוכה מאד ועד שלא יבינו את זה ההאוהדים וההנהלה אז מכל הפסד ישבו 7....מה אחרי הפסד למשל הפועל בש בכדורגלמ במחזור 10 אז כבר אומרים שזהו הלכה העונה...נו באמת...
אני דעתי שמכבי תפסיד גם מול חימקי ובכל זאת אני לא חושב שיגמר העונה....מבחינתי הצלחה השנה זה להיות במאבקים על מקום 8...זה הכי חשוב כעת לתדמית המועדון....אחרי זה שנה הבאה אם נצליח בזה ניתן לדבר על יותר מזה

15 נובמבר 2017, 15:47

Mmm כתב:כל תגובה פה אחרי הפסד וכבר מדברים להעיף את כולם ונכשלנו וחזרנו לימים ההם וכו....
צריך לזכור זה ליגה ארוכה מאד ועד שלא יבינו את זה ההאוהדים וההנהלה אז מכל הפסד ישבו 7....מה אחרי הפסד למשל הפועל בש בכדורגלמ במחזור 10 אז כבר אומרים שזהו הלכה העונה...נו באמת...
אני דעתי שמכבי תפסיד גם מול חימקי ובכל זאת אני לא חושב שיגמר העונה....מבחינתי הצלחה השנה זה להיות במאבקים על מקום 8...זה הכי חשוב כעת לתדמית המועדון....אחרי זה שנה הבאה אם נצליח בזה ניתן לדבר על יותר מזה

14 נובמבר 2017, 22:46
Mmm כתב:כמו שאמרתי ככ חששתי מזה...כולם היו באפוריה...היה ברור לי שיהיה שאננות...חזרנו לימים האפלים

15 נובמבר 2017, 16:29

בואו נדבר קצת מצ' אפים.
בחימקי יש מספר די מצומצם של שחקנים שסוחבים את הקבוצה באופן בולט.

מעל כולם, שבד- עם 32 דקות, 19 נקודות, סחיטה של 7 עבירות למשחק, כמעט 5 אסיסטים.
לידו, אנדרסון- כמעט 14 נקודות, 4 ריבאונדים. סקורר יצירתי, מגוון ופיזי מאוד.

מהספסל: מרקוביץ'- כמעט 8 נקודות, 5 אסיסטים ו2 חטיפות. רובינסון- 12 נקודות, 7 ריבאונדים וחסימה.

מלקולם תומאס שפותח ב-5 בדרך כלל עשוי לשחק בעמדה 4 הפעם עם רובינסון לידו, אחרי שהניסוי עם מוניה ב4 לא ממש עבד, הוא לא בדיוק הטיפוס המפחיד- אבל יכול לעשות צרות.
גם צ'ארלס ג'נקינס כבר תפר אותנו בעבר.

עכשיו, שבד שחקן. ענק. אבל הוא קולע ב37% ל-2 ופחות מ-30% לשלוש.
אם מכבי תבזבז את כל האנרגיה שלה בלעצור אותו- היא תפסיד. צריך להתרכז בלהשמיד את כל מי שסובב אותו- וזו לא משימה קלה.

תומאס רובינסון זה שחקן שצריך לשלוח לקו בכל הזדמנות. אם מכבי לא תפרק לו את הצורה בעבירות הוא פשוט יאנוס אותה בריבאונד ובפיק אנד רול וזה יהיה כואב. מ2014 הוא קולע סביב 45% מהקו וכך גם העונה.
הייתי רוצה לראות את פרחוסקי מתמודד איתו ברמה הפיזית וטוחן אותו בצבע. הוא יכול לעשות את זה, והוא צריך לעשות את זה מחר. הגיע הזמן לראות אותו מועיל לקבוצה ברמה ההתקפית.

אנדרסון זה שחקן שדשון תומאס יכול להתמודד איתו ברמת הפיזיות והזריזות והוא צריך להיות המצ' אפ ההגנתי שלו- בעמדה 3. לא קיין, לא דיברתולומאו ולא משחקים.

על שבד אפשר לזרוק שומרים כמו דיברתולומאו או אפילו רול. אין גם ככה מה לעשות מולו חוץ מלנסות להפריע בקטנה. הוא יגיע לנקודות.

הגנה חזקה על הטבעת, אגרסיביות של הגארדים שלנו (זה משחק קלאסי לג'קסון, שרק ג'נקינס אשכרה בנוי לשמור שם), ואנחנו יכולים לקחת אותו.
אבל צריך לבוא חכמים, לצאת מהשבלוניות שספאחיה ניסה למחזר אתמול, וללכת לפאנצ'ים אחרים. יותר פיק אנד רול עם פרחוסקי ובולדן, יותר אחד על אחד של ג'קסון וקול (ברגיל, תכלס),
ובעיקר סקאוטינג נכון. זו קבוצה שאפשר להכיל, על כל פתיחת העונה המצויינת שלה, ומכבי יכולה לבוא למשחק הזה במטרה לנצח.

15 נובמבר 2017, 17:46

החציל האצטקי כתב:בואו נדבר קצת מצ' אפים.
בחימקי יש מספר די מצומצם של שחקנים שסוחבים את הקבוצה באופן בולט.

מעל כולם, שבד- עם 32 דקות, 19 נקודות, סחיטה של 7 עבירות למשחק, כמעט 5 אסיסטים.
לידו, אנדרסון- כמעט 14 נקודות, 4 ריבאונדים. סקורר יצירתי, מגוון ופיזי מאוד.

מהספסל: מרקוביץ'- כמעט 8 נקודות, 5 אסיסטים ו2 חטיפות. רובינסון- 12 נקודות, 7 ריבאונדים וחסימה.

מלקולם תומאס שפותח ב-5 בדרך כלל עשוי לשחק בעמדה 4 הפעם עם רובינסון לידו, אחרי שהניסוי עם מוניה ב4 לא ממש עבד, הוא לא בדיוק הטיפוס המפחיד- אבל יכול לעשות צרות.
גם צ'ארלס ג'נקינס כבר תפר אותנו בעבר.

עכשיו, שבד שחקן. ענק. אבל הוא קולע ב37% ל-2 ופחות מ-30% לשלוש.
אם מכבי תבזבז את כל האנרגיה שלה בלעצור אותו- היא תפסיד. צריך להתרכז בלהשמיד את כל מי שסובב אותו- וזו לא משימה קלה.

תומאס רובינסון זה שחקן שצריך לשלוח לקו בכל הזדמנות. אם מכבי לא תפרק לו את הצורה בעבירות הוא פשוט יאנוס אותה בריבאונד ובפיק אנד רול וזה יהיה כואב. מ2014 הוא קולע סביב 45% מהקו וכך גם העונה.
הייתי רוצה לראות את פרחוסקי מתמודד איתו ברמה הפיזית וטוחן אותו בצבע. הוא יכול לעשות את זה, והוא צריך לעשות את זה מחר. הגיע הזמן לראות אותו מועיל לקבוצה ברמה ההתקפית.

אנדרסון זה שחקן שדשון תומאס יכול להתמודד איתו ברמת הפיזיות והזריזות והוא צריך להיות המצ' אפ ההגנתי שלו- בעמדה 3. לא קיין, לא דיברתולומאו ולא משחקים.

על שבד אפשר לזרוק שומרים כמו דיברתולומאו או אפילו רול. אין גם ככה מה לעשות מולו חוץ מלנסות להפריע בקטנה. הוא יגיע לנקודות.

הגנה חזקה על הטבעת, אגרסיביות של הגארדים שלנו (זה משחק קלאסי לג'קסון, שרק ג'נקינס אשכרה בנוי לשמור שם), ואנחנו יכולים לקחת אותו.
אבל צריך לבוא חכמים, לצאת מהשבלוניות שספאחיה ניסה למחזר אתמול, וללכת לפאנצ'ים אחרים. יותר פיק אנד רול עם פרחוסקי ובולדן, יותר אחד על אחד של ג'קסון וקול (ברגיל, תכלס),
ובעיקר סקאוטינג נכון. זו קבוצה שאפשר להכיל, על כל פתיחת העונה המצויינת שלה, ומכבי יכולה לבוא למשחק הזה במטרה לנצח.

מבחינת מצאפים אני חושב שזה המשחק הכי קשה שהיה למכבי עד עכשיו. גבוהים אתלטים שאם יתנו להם מרחב יכולים לחגוג עלינו בצבע ,אם ספאחיה שוב יחליט לוותר בשלב מוקדם על פארחוסקי ויבחר להשתמש בשגב אנחנו נהיה בבעיה. גארדים גדולים שאוהבים להפציץ מהשלוש בעיקר בבית ,מתקשה לראות איך אנחנו מתמודדים איתם הגנתית.

בצד השני אני צופה משחק מבורדק ומבולגן התקפית ,ג'נקינס מושלם בשביל להקשות על ג'קסון ולהוציא אותו מהמשחק ובכללי הסייז של הגארדים של חימקי צפוי ליצור לנו הרבה בעיות בניהול ההתקפה (חימקי מובילה את היורוליג בחטיפות למשחק כשהיא מארחת בבית) .

על פניו נראה כמו ניצחון קליל לחימקי , נצטרך התעלות של מספר שחקנים או יום חלש ביותר של חימקי כדי לצאת עם ניצחון מהמשחק הזה .

15 נובמבר 2017, 19:21

שבד זה סקנדל או פסטיבל, משהו כמו גאודלוק. שחקן שמה שמעניין אותו זה הנקודות שלו. מסכים עם חציל שעדיף להתמקד בשאר השחקנים ולתת לשבד לזרוק ולזרוק ולזרוק

16 נובמבר 2017, 15:34

אני לא פסימי ולא בבאסה אך ברור לי שנפסיד היום....
אין מה לעשות אנו טובים מול הקטנות לא מול אריות היבשת וצריך להתחיל להכיר בעובדה הזו גם אם נגמור במקום 9 אשמח יחסית למה שאנחנו ויחסית לליגה הקשה הזו...
מהמר על הפסד עד 10 הפרש לחימיקי...לצערי כמובן..
אני לא רואה מצאפ שבו אנו טובים בו נגדם...
אני לא מתייאש מהקבוצה כי אני כן חושב שננצח את ולנסיה וזלגריס בבית ונפסיד לבארסה וניהיה במאזן 6 5 חיובי..

16 נובמבר 2017, 15:58

Mmm כתב:אני לא פסימי ולא בבאסה אך ברור לי שנפסיד היום....
אין מה לעשות אנו טובים מול הקטנות לא מול אריות היבשת וצריך להתחיל להכיר בעובדה הזו גם אם נגמור במקום 9 אשמח יחסית למה שאנחנו ויחסית לליגה הקשה הזו...
אני לא מתייאש מהקבוצה כי אני כן חושב שננצח את ולנסיה וזלגריס בבית ונפסיד לבארסה וניהיה במאזן 6 5 חיובי..

בן כמה אתה ?

16 נובמבר 2017, 17:17

30

16 נובמבר 2017, 17:39

yarin150 כתב:
Mmm כתב:אני לא פסימי ולא בבאסה אך ברור לי שנפסיד היום....

בן כמה אתה ?

שמע אתה הולך 10 צעדים קדימה ואז 15 אחורה ..
בלי להעליב כל תגובה שלך זה מאניה דיפרסיה אחת שלמה.
אמרת שאנחנו טובים מול הקטנות ולא מול אריות היבשת ,
ריאל גם במצבה היא היתה ותהיה מהטובות במפעל.
ואיך ישר אתה מסיק מסקנות שנהיה במקום 9
צריך להבין שהעונה ארוכה .. צריך להיות סבלניים.
ניתן להשיג עוד 12 נצחונות היורוליג חלש השנה
ולא בושה להגיד שזה יהיה כישלון אם לא נסיים בפליאוף .
אנחנו מכבי , ההנהלה השכיחה לנו את זה אחרי שנים של ניהול כושל .

16 נובמבר 2017, 18:05

קצת זיכרונות ...

16 נובמבר 2017, 18:14

Jack55 כתב:קצת זיכרונות ...

אני באמת שונא את ניב רסקין .
תודה שהזכרת לי

16 נובמבר 2017, 18:25

yarin150 כתב:

תודה שהזכרת לי

מה? זה עוד בתקופה הטובה שלו?

16 נובמבר 2017, 18:49

my man כתב:
yarin150 כתב:

תודה שהזכרת לי

מה? זה עוד בתקופה הטובה שלו?

אני לא אוהב שדרנים שחושבים שהם יודעים כדורסל אבל הם לא .
מעדיף כאלה שמודים שהם לא מבינים ונותנים את הבמה לפרשן כמו וייס / אינשטיין זל

16 נובמבר 2017, 18:53

yarin150 כתב:

תודה שהזכרת לי

דווקא מהרגעים היותר אהובים של רסקין לדעתי, ואני ממש לא מאוהביו בלשון המעטה

16 נובמבר 2017, 19:13

יש תחנת רדיו שמשדרת את המשחק היום?

16 נובמבר 2017, 19:14

Holiday_Armadillo כתב:יש תחנת רדיו שמשדרת את המשחק היום?
מצטרף לשאלה

16 נובמבר 2017, 19:15

Holiday_Armadillo כתב:יש תחנת רדיו שמשדרת את המשחק היום?

נראה לי רשת ב'..אבל בכלל לא בטוח..
פרסם תגובה