המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:גם אחרי המחזור הזה מכבי שומרת על פער בשמיניה (ומדורגת 5): שני ניצחונות מעל פאו השישית ושלושה מעל מקומות 7-9 (מילאנו, חימקי ו-וילרבאן)
my man כתב:A.Parker כתב:גם אחרי המחזור הזה מכבי שומרת על פער בשמיניה (ומדורגת 5): שני ניצחונות מעל פאו השישית ושלושה מעל מקומות 7-9 (מילאנו, חימקי ו-וילרבאן)
מכבי 4
A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:גם אחרי המחזור הזה מכבי שומרת על פער בשמיניה (ומדורגת 5): שני ניצחונות מעל פאו השישית ושלושה מעל מקומות 7-9 (מילאנו, חימקי ו-וילרבאן)
מכבי 4
בסדר, לא צריך לצעוק
my man כתב:A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:גם אחרי המחזור הזה מכבי שומרת על פער בשמיניה (ומדורגת 5): שני ניצחונות מעל פאו השישית ושלושה מעל מקומות 7-9 (מילאנו, חימקי ו-וילרבאן)
מכבי 4
בסדר, לא צריך לצעוק
Jack55 כתב:מזל שוילרבאן לא עשו בושות בסוף
Jack55 כתב:פשוט עצוב להסתכל על מילאנו - 7 הפסדים ב9 המשחקים האחרונים שלהם, ושימו לב לחמשת המשחקים הקרובים : זניט בית, פאו בית, אנדולו חוץ, מכבי חוץ ופנר חוץ.
בקצב הזה יותר משני ניצחונות יהיו נס עבורם ברצף המשחקים הזה, ואני בכלל לא בטוח שהם מסוגלים להשיג 2 ניצחונות, אני צופה שהם ימשיכו בתקופה הנוראית גם בחודש הקרוב ויצטרכו להיאבק על מקום בפלייאוף במקום להפוך לקבוצת הצלבה לגיטימית.
אגב בז'לגיריס - ג'ווק לנדייל לא ישחק נגד באיירן, אולאנובס בספק.
תצפו לתבוסה.
אדגר פו כתב:נכון.
מילאנו וחימקי בנפילה חופשית כשהם במאזן זהה לזה של טוני פארקר. מוזר ומרתק. ( ראיתי חלק מהמשחק אתמול בצרפת וחימקי שיחקה הרבה יותר טוב בלי האקדוחן ).
חימקי עשו הכל נכון..חוץ מהעונשין בשניות הסיום..felix_r כתב:אדגר פו כתב:נכון.
מילאנו וחימקי בנפילה חופשית כשהם במאזן זהה לזה של טוני פארקר. מוזר ומרתק. ( ראיתי חלק מהמשחק אתמול בצרפת וחימקי שיחקה הרבה יותר טוב בלי האקדוחן ).
חימקי עשתה את כל הקאמבק ללא שבד. אבל אני לא בטוח, שגם אני במקומו של קורטינייטיס הייתי משאיר את שבד על הספסל בדקה האחרונה של המשחק כשכל נקודה שווה זהב.
Jack55 כתב:פשוט עצוב להסתכל על מילאנו - 7 הפסדים ב9 המשחקים האחרונים שלהם, ושימו לב לחמשת המשחקים הקרובים : זניט בית, פאו בית, אנדולו חוץ, מכבי חוץ ופנר חוץ.
בקצב הזה יותר משני ניצחונות יהיו נס עבורם ברצף המשחקים הזה, ואני בכלל לא בטוח שהם מסוגלים להשיג 2 ניצחונות, אני צופה שהם ימשיכו בתקופה הנוראית גם בחודש הקרוב ויצטרכו להיאבק על מקום בפלייאוף במקום להפוך לקבוצת הצלבה לגיטימית.
אגב בז'לגיריס - ג'ווק לנדייל לא ישחק נגד באיירן, אולאנובס בספק.
תצפו לתבוסה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים