פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג מחזור 16 : שאר המשחקים

27 דצמבר 2019, 00:05

וילרבאן קבוצת בית נהדרת, סחתיין על עונה סופר מפתיעה עד עכשיו

27 דצמבר 2019, 00:18

באסקוניה הזיה..

27 דצמבר 2019, 00:26

איזה קאמבק של חימקי

27 דצמבר 2019, 00:40

איי איי איי קרמר..איזה פראייר..

27 דצמבר 2019, 00:40

גם אחרי המחזור הזה מכבי שומרת על פער בשמיניה (ומדורגת 5): שני ניצחונות מעל פאו השישית ושלושה מעל מקומות 7-9 (מילאנו, חימקי ו-וילרבאן)

27 דצמבר 2019, 00:41

מזל שוילרבאן לא עשו בושות בסוף

27 דצמבר 2019, 00:41

קוזמו קריימר אולי. :laugh1
סה"כ תוצאות טובות למכבי.

27 דצמבר 2019, 00:42

A.Parker כתב:גם אחרי המחזור הזה מכבי שומרת על פער בשמיניה (ומדורגת 5): שני ניצחונות מעל פאו השישית ושלושה מעל מקומות 7-9 (מילאנו, חימקי ו-וילרבאן)

מכבי 4

27 דצמבר 2019, 00:43

my man כתב:
A.Parker כתב:גם אחרי המחזור הזה מכבי שומרת על פער בשמיניה (ומדורגת 5): שני ניצחונות מעל פאו השישית ושלושה מעל מקומות 7-9 (מילאנו, חימקי ו-וילרבאן)

מכבי 4

בסדר, לא צריך לצעוק

A.Parker כתב:
my man כתב:

מכבי 4

בסדר, לא צריך לצעוק

:miller_erez:

my man כתב:
A.Parker כתב:
my man כתב:

מכבי 4

בסדר, לא צריך לצעוק

27 דצמבר 2019, 02:50

Jack55 כתב:מזל שוילרבאן לא עשו בושות בסוף

באמת מזל

27 דצמבר 2019, 03:20

פשוט עצוב להסתכל על מילאנו - 7 הפסדים ב9 המשחקים האחרונים שלהם, ושימו לב לחמשת המשחקים הקרובים : זניט בית, פאו בית, אנדולו חוץ, מכבי חוץ ופנר חוץ.
בקצב הזה יותר משני ניצחונות יהיו נס עבורם ברצף המשחקים הזה, ואני בכלל לא בטוח שהם מסוגלים להשיג 2 ניצחונות, אני צופה שהם ימשיכו בתקופה הנוראית גם בחודש הקרוב ויצטרכו להיאבק על מקום בפלייאוף במקום להפוך לקבוצת הצלבה לגיטימית.

אגב בז'לגיריס - ג'ווק לנדייל לא ישחק נגד באיירן, אולאנובס בספק.
תצפו לתבוסה.

27 דצמבר 2019, 11:32

Jack55 כתב:פשוט עצוב להסתכל על מילאנו - 7 הפסדים ב9 המשחקים האחרונים שלהם, ושימו לב לחמשת המשחקים הקרובים : זניט בית, פאו בית, אנדולו חוץ, מכבי חוץ ופנר חוץ.
בקצב הזה יותר משני ניצחונות יהיו נס עבורם ברצף המשחקים הזה, ואני בכלל לא בטוח שהם מסוגלים להשיג 2 ניצחונות, אני צופה שהם ימשיכו בתקופה הנוראית גם בחודש הקרוב ויצטרכו להיאבק על מקום בפלייאוף במקום להפוך לקבוצת הצלבה לגיטימית.

תצפו לתבוסה.

עצוב? אותי מצבה של מילאנו דווקא משמח :)

27 דצמבר 2019, 11:43

נכון.
מילאנו וחימקי בנפילה חופשית כשהם במאזן זהה לזה של טוני פארקר. מוזר ומרתק. ( ראיתי חלק מהמשחק אתמול בצרפת וחימקי שיחקה הרבה יותר טוב בלי האקדוחן ).

27 דצמבר 2019, 12:06

אני היחיד שמרגיש שהיורוליג נחלש העונה באופן די רציני?
אלו לא רק ז'לגיריס ופנר, אלא גם שאר קבוצות הביניים כמו באסקוניה, חימקי, באיירן ואולימפיאקוס שנחלשו בהשוואה לעונה שעברה.
מכבי קבוצה טובה השנה, אבל היא גם די זוכה מההפקר.
זאת הסיבה שחייבים השנה לעשות את האקסטרה מייל הזה העונה וגם לחרוג מהתקציב אם צריך, כי הזדמנות כזו לא תחזור בקרוב.

27 דצמבר 2019, 12:34

לא מרגיש שנחלשה, גם לא בטוח שהתחזקה. פשוט היחסי הכוחות השתנו לדעתי ובאופן אישי ההנאה גדולה יותר השנה.

27 דצמבר 2019, 12:57

אדגר פו כתב:נכון.
מילאנו וחימקי בנפילה חופשית כשהם במאזן זהה לזה של טוני פארקר. מוזר ומרתק. ( ראיתי חלק מהמשחק אתמול בצרפת וחימקי שיחקה הרבה יותר טוב בלי האקדוחן ).

חימקי עשתה את כל הקאמבק ללא שבד. אבל אני לא בטוח, שגם אני במקומו של קורטינייטיס הייתי משאיר את שבד על הספסל בדקה האחרונה של המשחק כשכל נקודה שווה זהב.

27 דצמבר 2019, 12:59

felix_r כתב:
אדגר פו כתב:נכון.

חימקי עשתה את כל הקאמבק ללא שבד. אבל אני לא בטוח, שגם אני במקומו של קורטינייטיס הייתי משאיר את שבד על הספסל בדקה האחרונה של המשחק כשכל נקודה שווה זהב.
חימקי עשו הכל נכון..חוץ מהעונשין בשניות הסיום..

27 דצמבר 2019, 13:30

Jack55 כתב:פשוט עצוב להסתכל על מילאנו - 7 הפסדים ב9 המשחקים האחרונים שלהם, ושימו לב לחמשת המשחקים הקרובים : זניט בית, פאו בית, אנדולו חוץ, מכבי חוץ ופנר חוץ.

תצפו לתבוסה.

לנדייל ואולנובס צפויים לשחק בשבוע הבא?
פרסם תגובה