פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: חברים ותיקים

15 פברואר 2022, 00:16

בכלל, צריך להכיר בעבודה המאוד מצערת שעולם הפורומים כבר בשלבי גסיסה, והעובדה שמכבי חרא קבוצה לא בדיוק מסייעת למצב.
אני לא סגור על זה שהפורום הזה ימשיך להיות פעיל בעוד 3-4 שנים.

15 פברואר 2022, 00:19

לא קיבלת תשובה היום למה הם לא פה?
אפשר לסבול סגל עלוב שנה אחרי שנה.
אי אפשר לסבול הנהלה עלובה שטובת הקבוצה בכלל לא במקום הראשון אצלה אלא נפגעי הבנק של מוני.
מי בכלל רוצה להתעסק בקבוצה הזאת.
אנשים שמחזיקים את הקבוצה של המדינה בביצים וכולם שותקים.
נותנים משחק נורמלי מול צסקא, שירת האו אה מה קרה והופ המכביזם חזר.
והיום הבלון הזה התפוצץ.

15 פברואר 2022, 00:20

התנין 2 כתב:בכלל, צריך להכיר בעבודה המאוד מצערת שעולם הפורומים כבר בשלבי גסיסה, והעובדה שמכבי חרא קבוצה לא בדיוק מסייעת למצב.
אני לא סגור על זה שהפורום הזה ימשיך להיות פעיל בעוד 3-4 שנים.
כבר שנים (לפחות 10) אומרים את זה, והפורום ממשיך להיות פעיל.

15 פברואר 2022, 00:22

כבר אין דם חדש בפורום. בעבר ותיקים הפסיקו לכתוב וצעירים הצטרפו ותפסו את מקומם. היום כולם ברשתות החברתיות. אני אומר את זה בצער, כי לדעתי הרשתות ממש לא מהוות תחליף ראוי.

15 פברואר 2022, 00:27

התנין 2 כתב:כבר אין דם חדש בפורום. בעבר ותיקים הפסיקו לכתוב וצעירים הצטרפו ותפסו את מקומם. היום כולם ברשתות החברתיות. אני אומר את זה בצער, כי לדעתי הרשתות ממש לא מהוות תחליף ראוי.

אני לא ברשתות בכלל. לפני כמה שבועות כשהפורום הושבת לכמה ימים, הרגשתי ריק ותלישות

15 פברואר 2022, 00:28

התנין 2 כתב:כבר אין דם חדש בפורום. בעבר ותיקים הפסיקו לכתוב וצעירים הצטרפו ותפסו את מקומם. היום כולם ברשתות החברתיות. אני אומר את זה בצער, כי לדעתי הרשתות ממש לא מהוות תחליף ראוי.
אני לא חושב שזה נכון. יש גולשים חדשים.
אין את התנופה של גביעי אירופה והצלחות, אבל עדיין יש פה טראפיק יפה מאוד.

15 פברואר 2022, 00:48

תראה את הת'רדים על משחקי הקבוצה ביורוליג. בניצחון גדול על צסק"א הת'רד הגיע ל 4 עמודים בלבד. לפני שנתיים שלוש כל ת'רד על משחק זניח ביורוליג סחב לפחות 10 עמודים.

15 פברואר 2022, 00:56

התנין 2 כתב:תראה את הת'רדים על משחקי הקבוצה ביורוליג. בניצחון גדול על צסק"א הת'רד הגיע ל 4 עמודים בלבד. לפני שנתיים שלוש כל ת'רד על משחק זניח ביורוליג סחב לפחות 10 עמודים.

כי לפני שנתיים שלוש הקבוצה היתה יותר טובה , אבל מסכים שכל נושא הפורומים בדעיכה מסויימת , במיוחד כל פורומי ספורט ואוהדים למיניהם .

15 פברואר 2022, 01:06

התנין 2 כתב:תראה את הת'רדים על משחקי הקבוצה ביורוליג. בניצחון גדול על צסק"א הת'רד הגיע ל 4 עמודים בלבד. לפני שנתיים שלוש כל ת'רד על משחק זניח ביורוליג סחב לפחות 10 עמודים.
איזה ניצחון גדול? העונה גמורה והמועדון גמור.
זה שהפורום עדיין פעיל במצב הזה זה הישג מטורף ומבחינתי ההוכחה שהפורום הזה חזק וימשיך להיות פעיל.

15 פברואר 2022, 01:15

לדעתי זה גם נובע הרבה מהעונה/עונות של מכבי.
בעונת הקורונה הפורום תסס ממה שזכור לי.

15 פברואר 2022, 01:21

אתם תראו מה ילך פה כשמכבי תתן עונה טובה. המקום יראה כמו הסאחנה ביום חג.

15 פברואר 2022, 01:37

אני הצטרפתי ב-2007 אם אני לא טועה אבל היו הרבה שנים שבכלל לא הייתי פעילה ולא נכנסתי אפילו כדי לקרוא, אני זוכרת שהייתה תקלה עם השרת או משהו כזה והיו צריכים להעביר את כל הפורום לפלטפורמה חדשה וניסו לשחזר כמה שיותר הודעות מפעם(נדמה לי שזה היה ב-2011 אבל אני לא באמת זוכרת)..זוכרת יוזרים כמו ניר, אבנר, אביתר, תומר כמובן, עמיעד, מקובי, בנץ, היה מישהו בשם אבי שתמיד היה מביע עמדות ליברטריאניות חח ואהבתי לראות את חילופי הדברים בינו לבין גולשים אחרים פה...הפורום הזה תמיד מרגיש כמו בית, רמת השיח והניתוח המקצועי גבוהה מאוד (גם אם אני לא תמיד מסכימה עם מה שנאמר) ואני מקווה שהוא ימשיך לעוד הרבה זמן, במקביל לעונות טובות של מכבי(אבל גם אם חלילה לא תהיינה בקרוב)

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

15 פברואר 2022, 01:58

אני זוכר ששמואל הגיע, קראו לו ארנולד נדמה לי. פשוט נכנס בסערה עם 20 פוסטים ביום :)
אני מסתכל מדי פעם בטלגרם, אבל זה יותר ילדים. פה הרבה יותר מעניין להכנס אחרי משחקים.
היו שנים שהיה כיף להתעסק ולחשוב על מכבי. היום אנחנו קבוצה מחוץ לפליאוף.
זה מרחיק הרבה, אבל מי שנשאר פה הוא אוהד.

15 פברואר 2022, 11:09

מילוס כתב:אתם תראו מה ילך פה כשמכבי תתן עונה טובה. המקום יראה כמו הסאחנה ביום חג.

הלוואי, אבל לא חושב שזה המצב. לדעתי העניין במכבי ירד עוד הרבה לפני עידן הכישלונות הנוכחי. אמנם תמיד ההיכל יהיה מלא, ולפיינל פורים הקבוצה תלווה בקהל גדול, אבל כבר בזכייה של 2014 הורגש שהחגיגות לא קרובות להזכיר את מה שהיה בזכיות של תחילת שנות ה 2000. גם בשנים הרעות של שנות ה-90, חרף כל הכישלונות, מכבי עדיין זכתה לעניין ציבורי רחב. היום אני בכלל לא נתקל בשיחות אקראיות על הקבוצה. לא מרגיש לי שגדל דור צעיר של ילדים שמתעניינים בה, ואגב בספורט בכלל.
אנחנו פשוט בעידן אחר.

15 פברואר 2022, 11:30

התנין 2 כתב:
מילוס כתב:אתם תראו מה ילך פה כשמכבי תתן עונה טובה. המקום יראה כמו הסאחנה ביום חג.

הלוואי, אבל לא חושב שזה המצב. לדעתי העניין במכבי ירד עוד הרבה לפני עידן הכישלונות הנוכחי. אמנם תמיד ההיכל יהיה מלא, ולפיינל פורים הקבוצה תלווה בקהל גדול, אבל כבר בזכייה של 2014 הורגש שהחגיגות לא קרובות להזכיר את מה שהיה בזכיות של תחילת שנות ה 2000. גם בשנים הרעות של שנות ה-90, חרף כל הכישלונות, מכבי עדיין זכתה לעניין ציבורי רחב. היום אני בכלל לא נתקל בשיחות אקראיות על הקבוצה. לא מרגיש לי שגדל דור צעיר של ילדים שמתעניינים בה, ואגב בספורט בכלל.
אנחנו פשוט בעידן אחר.

כן, אבל אתה והסביבה שלך כבר לא ילדים. זה גם משהו שצריך לקחת בחשבון. מניח שיש לך עוד דברים לחשוב עליהם.

15 פברואר 2022, 13:32

אחדשיודע כתב:
התנין 2 כתב:

אנחנו פשוט בעידן אחר.

כן, אבל אתה והסביבה שלך כבר לא ילדים. זה גם משהו שצריך לקחת בחשבון. מניח שיש לך עוד דברים לחשוב עליהם.

כמו שכתבתי למעלה - בטלגרם יש קבוצת צעירים עם המון תגובות. זה פשוט לא פורום של הבנה בכדורסל כמו פה

15 פברואר 2022, 13:36

אבל זה גם בכדורגל , פעם כשנבחרת הכדורסל או הכדורגל היתה לפני משחק חשוב כל המדינה דיברה על זה , היום מעט מאוד אם בכלל יודעים שייש משחק .

15 פברואר 2022, 13:44

כל דבר לגופו. בכדורגל אף פעם לא היינו טובים, ובכל זאת מוצאים דרכים להתדרדר. הקהל מאס בזה (ועדיין ממלא אצטדיונים בתחילת קמפיינים).
בכדורסל - השיטה של פיב״א הפכה את רוב משחקי המוקדמות ללא משמעתיים/מעניינים.

15 פברואר 2022, 14:14

אגב החציל נדמה לי בפודקאסט של מכביבול.

15 פברואר 2022, 14:16

אחדשיודע כתב:אגב החציל נדמה לי בפודקאסט של מכביבול.

אכן , דור לבנת.
פרסם תגובה