המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
כבר שנים (לפחות 10) אומרים את זה, והפורום ממשיך להיות פעיל.התנין 2 כתב:בכלל, צריך להכיר בעבודה המאוד מצערת שעולם הפורומים כבר בשלבי גסיסה, והעובדה שמכבי חרא קבוצה לא בדיוק מסייעת למצב.
אני לא סגור על זה שהפורום הזה ימשיך להיות פעיל בעוד 3-4 שנים.

התנין 2 כתב:כבר אין דם חדש בפורום. בעבר ותיקים הפסיקו לכתוב וצעירים הצטרפו ותפסו את מקומם. היום כולם ברשתות החברתיות. אני אומר את זה בצער, כי לדעתי הרשתות ממש לא מהוות תחליף ראוי.
אני לא חושב שזה נכון. יש גולשים חדשים.התנין 2 כתב:כבר אין דם חדש בפורום. בעבר ותיקים הפסיקו לכתוב וצעירים הצטרפו ותפסו את מקומם. היום כולם ברשתות החברתיות. אני אומר את זה בצער, כי לדעתי הרשתות ממש לא מהוות תחליף ראוי.

התנין 2 כתב:תראה את הת'רדים על משחקי הקבוצה ביורוליג. בניצחון גדול על צסק"א הת'רד הגיע ל 4 עמודים בלבד. לפני שנתיים שלוש כל ת'רד על משחק זניח ביורוליג סחב לפחות 10 עמודים.
איזה ניצחון גדול? העונה גמורה והמועדון גמור.התנין 2 כתב:תראה את הת'רדים על משחקי הקבוצה ביורוליג. בניצחון גדול על צסק"א הת'רד הגיע ל 4 עמודים בלבד. לפני שנתיים שלוש כל ת'רד על משחק זניח ביורוליג סחב לפחות 10 עמודים.

התנין 2 כתב:תראה את הת'רדים על משחקי הקבוצה ביורוליג. בניצחון גדול על צסק"א הת'רד הגיע ל 4 עמודים בלבד. לפני שנתיים שלוש כל ת'רד על משחק זניח ביורוליג סחב לפחות 10 עמודים.
מילוס כתב:אתם תראו מה ילך פה כשמכבי תתן עונה טובה. המקום יראה כמו הסאחנה ביום חג.
התנין 2 כתב:מילוס כתב:אתם תראו מה ילך פה כשמכבי תתן עונה טובה. המקום יראה כמו הסאחנה ביום חג.
הלוואי, אבל לא חושב שזה המצב. לדעתי העניין במכבי ירד עוד הרבה לפני עידן הכישלונות הנוכחי. אמנם תמיד ההיכל יהיה מלא, ולפיינל פורים הקבוצה תלווה בקהל גדול, אבל כבר בזכייה של 2014 הורגש שהחגיגות לא קרובות להזכיר את מה שהיה בזכיות של תחילת שנות ה 2000. גם בשנים הרעות של שנות ה-90, חרף כל הכישלונות, מכבי עדיין זכתה לעניין ציבורי רחב. היום אני בכלל לא נתקל בשיחות אקראיות על הקבוצה. לא מרגיש לי שגדל דור צעיר של ילדים שמתעניינים בה, ואגב בספורט בכלל.
אנחנו פשוט בעידן אחר.
אחדשיודע כתב:התנין 2 כתב:מילוס כתב:אתם תראו מה ילך פה כשמכבי תתן עונה טובה. המקום יראה כמו הסאחנה ביום חג.
הלוואי, אבל לא חושב שזה המצב. לדעתי העניין במכבי ירד עוד הרבה לפני עידן הכישלונות הנוכחי. אמנם תמיד ההיכל יהיה מלא, ולפיינל פורים הקבוצה תלווה בקהל גדול, אבל כבר בזכייה של 2014 הורגש שהחגיגות לא קרובות להזכיר את מה שהיה בזכיות של תחילת שנות ה 2000. גם בשנים הרעות של שנות ה-90, חרף כל הכישלונות, מכבי עדיין זכתה לעניין ציבורי רחב. היום אני בכלל לא נתקל בשיחות אקראיות על הקבוצה. לא מרגיש לי שגדל דור צעיר של ילדים שמתעניינים בה, ואגב בספורט בכלל.
אנחנו פשוט בעידן אחר.
כן, אבל אתה והסביבה שלך כבר לא ילדים. זה גם משהו שצריך לקחת בחשבון. מניח שיש לך עוד דברים לחשוב עליהם.
אחדשיודע כתב:אגב החציל נדמה לי בפודקאסט של מכביבול.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים