פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
18 דצמבר 2011, 17:44
כי באדריאטית מכבדים את מכבי ולא עושים חוקים משונים כדי להגביל את מכבי , בנוסף בלאט הצהיר בצדק שכל עוד השופטים לא נותנים לסופו לשחק הוא לא יתן לו לשחק וי שיפסיד זה הקהל שבא לראות שחקנים כמו סופו ולא כל מיני זרים דרג ז.
18 דצמבר 2011, 17:45
כשמכבי היו ב-11-4 אמרתי לאמא שלי ''את יודעת מה קרה ב-4 הימים האחרונים? אני לא סובלת יותר כשאני רואה את מכבי''..ואז..הגיע הסבל..
18 דצמבר 2011, 17:45
שלא יהיה ספק, קבוצה ממוצעת בליגה בארץ טובה מהרוב המוחלט של הקבוצות באדריאטית.
18 דצמבר 2011, 17:48
אני לא יודעת ממה אני סובלת יותר..המשחק של מכבי,האורגזמות של צמד השדרים(למרות שגיל ברק די בסדר)או השופטים הזוועתיים..
18 דצמבר 2011, 17:50
Sabonis כתב:שלא יהיה ספק, קבוצה ממוצעת בליגה בארץ טובה מהרוב המוחלט של הקבוצות באדריאטית.
זה קשקוש מקושקש .
18 דצמבר 2011, 17:51
אולי בעזרת השם נצליח להפסיד בפחות מ10...
יוסי22 כתב:כי באדריאטית מכבדים את מכבי ולא עושים חוקים משונים כדי להגביל את מכבי , בנוסף בלאט הצהיר בצדק שכל עוד השופטים לא נותנים לסופו לשחק הוא לא יתן לו לשחק וי שיפסיד זה הקהל שבא לראות שחקנים כמו סופו ולא כל מיני זרים דרג ז.
בינתיים מי שמפסיד זה אנחנו.
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת ממה אני סובלת יותר..המשחק של מכבי,האורגזמות של צמד השדרים(למרות שגיל ברק די בסדר)או השופטים הזוועתיים..
גיל ברק די בסדר?
עזבי את זה שהוא שונא מכבי, הוא לא יודע כדורסל..
כאילו ספורט 5 חיפשו שדרן כדורסל לפני כמה שנים ובראיון עם גיל ברק שאלו אותו, איך אתה קשור לכדורסל ומה אתה יודע בכדורסל?
הוא ענה "אני יודע לסובב כדור" על היד וקיבל את התפקיד..
18 דצמבר 2011, 17:53
כרגיל שאלי סהר משדר אותנו יש איזה משחק נאחס שכזה עד שמתעוררים ברבע ה-4
18 דצמבר 2011, 17:53
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת ממה אני סובלת יותר..המשחק של מכבי,האורגזמות של צמד השדרים(למרות שגיל ברק די בסדר)או השופטים הזוועתיים..
גיל ברק די בסדר?
עזבי את זה שהוא שונא מכבי, הוא לא יודע כדורסל..
כאילו ספורט 5 חיפשו שדרן כדורסל לפני כמה שנים ובראיון עם גיל ברק שאלו אותו, איך אתה קשור לכדורסל ומה אתה יודע בכדורסל?
הוא ענה "אני יודע לסובב כדור" על היד וקיבל את התפקיד..
הוא לא מציק לי אני אגיד לך את האמת..אני מעדיפה אותו על רסקין,שלח וסהר בכל יום..
אני גם לא יודעת איך הגעת למסקנה שהוא שונא מכבי..הוא הרבה יותר אובייקטיבי מהשלושה שהזכרתי..
18 דצמבר 2011, 17:58
שחף כתב:יוסי22 כתב:כי באדריאטית מכבדים את מכבי ולא עושים חוקים משונים כדי להגביל את מכבי , בנוסף בלאט הצהיר בצדק שכל עוד השופטים לא נותנים לסופו לשחק הוא לא יתן לו לשחק וי שיפסיד זה הקהל שבא לראות שחקנים כמו סופו ולא כל מיני זרים דרג ז.
מי זה אנחנו? הקהל מצביע אי אמון מהדהד בליגת קופל והגדיר את זה יפה רקאנטי הצעיר כשלאדריאטית מגיעים 10000איש ולליגת קופל מגיעים בקושי 5-6 אלף וגם זה אחרי כרטיסים שמחולקים בחינם.
אם יהיו איכשהו נתוני רייטינג שמפולחים לקבוצות אוהדים אני בטוח שתגלה גם שם הרבה יותר צופים לאדריאטית בקרב אוהדי מכבי ולכן בלאט מעדיף להציג את ההרכב החזק בליגה הזו.
בנוסף האדריאטית היא ליגה חזקה בהרבה כשלובליאנה ופרטיזן לדוגמא לוקחות בארץ את המקום השני בלי להתאמץ יותר מידי בניגוד לקשקוש שנכתב למעלה ואחרון חביב שם אין הגבלות משונות על מספר הזרים שמאלצות את בלאט לבחור זרים לכל משחק.
לליגה המגעילה הזו לא מגיע את הסנטר הטוב באירופה , פשוט לא מגיע.
18 דצמבר 2011, 17:59
שחף כתב:יוסי22 כתב:כי באדריאטית מכבדים את מכבי ולא עושים חוקים משונים כדי להגביל את מכבי , בנוסף בלאט הצהיר בצדק שכל עוד השופטים לא נותנים לסופו לשחק הוא לא יתן לו לשחק ומי שיפסיד זה הקהל שבא לראות שחקנים כמו סופו ולא כל מיני זרים דרג ז.
18 דצמבר 2011, 18:04
ד''א,למי שתהה,אם מכבי היו קולעים אחוז סביר מהעונשין היינו בשוויון ואם היינו קולעים את כל העונשין היינו ביתרון..
18 דצמבר 2011, 18:08
אני לא באמת חושב שזה מעניין את בלאט נתוני הרייטינג והקהל של האדריאטית והליגה שלנו ושיש לזה ולשיתוף של סופו איזשהו קשר קלוש. הנקודה היא שבלאט נתקע על איזה משהו הזוי כאילו השופטים בליגת קופל שורקים יותר פאולים לסופו. סופו בתחילת העונה שלח יותר מידי ידיים ושרקו לו הרבה פאולים גם ביורוליג. בשני משחקים בליגה שלנו סופו עשה 3 פאולים ב-45 דקות. וקלע 14.5 נקודות בממוצע, סחט 8 פאולים בממוצע והוריד 6 ריבאונדים בממוצע.
18 דצמבר 2011, 18:10
אתמול שיחקנו - חגיגה בפורום
היום משחקים - אבל בפורום
כנראה שאי אפשר להגיע לשיא מתי שצריך , אם כל משחק הוא לחיות או למות , אני מקווה שראשי מכבי היסטריים פחות מהמגמה בפורום פה.
הליגה הזאת לא מעניינת , לא חשובה , ולא ספורטיבית.
ליגה בלי יורדות , עם הגבלה על כמות זרים , איכות נמוכה , וצורך בלתי נשלט של ראשיה , שופטיה , ופרשניה לדפוק את מכבי.
שהבקעה ינצחו , זה ממש לא חשוב , העיקר שסופו ינוח , שליאור יחלים , רק חבל לי שסוחטים את לנגפורד , סמית' והנדריקס עד לזרא , אין בזה טעם.
שמכבי יעלו עם פאפאלוקס ושייר בעמדות הגארד , ואלון שטיין כמחליף ראשון , זה מה שמגיע לליגה הזאת , אולי זה ירגיע את מפלס העצבים.
יאללה תניחו לחברה , גם למכונות יש בלאי , תעמידו מכונת כביסה בוש , שתעבוד ללא הפסק , ואחרי חודש גם מכונה תוצרת טאייון תעשה כביסה טובה יותר....
18 דצמבר 2011, 18:14
אנקראם אפשר להגיד שהליגה הזאת חסרת חשיבות ספורטיבית, אבל למה סופו צריך לנוח היום ולא ביום שבת? דומז'אלה באמת יותר טובים מהבקעה?
18 דצמבר 2011, 18:15
Sabonis כתב:שלא יהיה ספק, קבוצה ממוצעת בליגה בארץ טובה מהרוב המוחלט של הקבוצות באדריאטית.
זה נראה לך כי:
1) מכבי משחקת באדריאטית בהרכב מלא
2) השופטים באדריאטית לא שונאי מכבי
18 דצמבר 2011, 18:16
הבקעה מפוצצים את לאנגפורד וכלום. בצד שני כל נגיע פאול
18 דצמבר 2011, 18:23
felix_r כתב:Sabonis כתב:שלא יהיה ספק, קבוצה ממוצעת בליגה בארץ טובה מהרוב המוחלט של הקבוצות באדריאטית.
זה נראה לך כי:
1) מכבי משחקת באדריאטית בהרכב מלא
2) השופטים באדריאטית לא שונאי מכבי
אגב,
הטענה הזו ששורקים לסופו הרבה יותר בארץ מליגות אחרות, זה מוכח?
יש סיבה לזה? האם זה מכוון?
וגם,
זה ש'שופטים שונאים את מכבי' -
זה תחושת בטן או באמת יש ניסיון לפגוע במכבי?
אני יודע שיש חוקים בליגה שחוקקו בשביל לפגוע בעליונות של מכבי,
אבל מבחינת השיפוט של המשחק, יש אפליה?
נשמע תמוה.
18 דצמבר 2011, 18:24
פשוט שיפוט ביזיוני.