המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Sabonis כתב:שלא יהיה ספק, קבוצה ממוצעת בליגה בארץ טובה מהרוב המוחלט של הקבוצות באדריאטית.
יוסי22 כתב:כי באדריאטית מכבדים את מכבי ולא עושים חוקים משונים כדי להגביל את מכבי , בנוסף בלאט הצהיר בצדק שכל עוד השופטים לא נותנים לסופו לשחק הוא לא יתן לו לשחק וי שיפסיד זה הקהל שבא לראות שחקנים כמו סופו ולא כל מיני זרים דרג ז.
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת ממה אני סובלת יותר..המשחק של מכבי,האורגזמות של צמד השדרים(למרות שגיל ברק די בסדר)או השופטים הזוועתיים..
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת ממה אני סובלת יותר..המשחק של מכבי,האורגזמות של צמד השדרים(למרות שגיל ברק די בסדר)או השופטים הזוועתיים..
גיל ברק די בסדר?
עזבי את זה שהוא שונא מכבי, הוא לא יודע כדורסל..
כאילו ספורט 5 חיפשו שדרן כדורסל לפני כמה שנים ובראיון עם גיל ברק שאלו אותו, איך אתה קשור לכדורסל ומה אתה יודע בכדורסל?
הוא ענה "אני יודע לסובב כדור" על היד וקיבל את התפקיד..
שחף כתב:יוסי22 כתב:כי באדריאטית מכבדים את מכבי ולא עושים חוקים משונים כדי להגביל את מכבי , בנוסף בלאט הצהיר בצדק שכל עוד השופטים לא נותנים לסופו לשחק הוא לא יתן לו לשחק וי שיפסיד זה הקהל שבא לראות שחקנים כמו סופו ולא כל מיני זרים דרג ז.
בינתיים מי שמפסיד זה אנחנו.
שחף כתב:יוסי22 כתב:כי באדריאטית מכבדים את מכבי ולא עושים חוקים משונים כדי להגביל את מכבי , בנוסף בלאט הצהיר בצדק שכל עוד השופטים לא נותנים לסופו לשחק הוא לא יתן לו לשחק ומי שיפסיד זה הקהל שבא לראות שחקנים כמו סופו ולא כל מיני זרים דרג ז.
בינתיים מי שמפסיד זה אנחנו.
Sabonis כתב:שלא יהיה ספק, קבוצה ממוצעת בליגה בארץ טובה מהרוב המוחלט של הקבוצות באדריאטית.
felix_r כתב:Sabonis כתב:שלא יהיה ספק, קבוצה ממוצעת בליגה בארץ טובה מהרוב המוחלט של הקבוצות באדריאטית.
זה נראה לך כי:
1) מכבי משחקת באדריאטית בהרכב מלא
2) השופטים באדריאטית לא שונאי מכבי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים