יקיר הפורום, דני פדרמן בראיון לספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יקיר הפורום, דני פדרמן בראיון לספורט 5

הודעהעל ידי קודי » 07 מרץ 2012, 15:27

MTA2311 כתב:
קודי כתב:
יוסי22 כתב:אם מאצ'באן בחוץ אז מדובר על ילדים מפגרים שמשחקים עם צעצוע שגדול עליהם בכמה רמות .

הוא הובא למכבי בסכוטם מפלצתי להרבה מאוד שנים ועכשיו זורקים אותו כי ...? הוא הצליח מעל ומעבר למשוער...? או למה בדיוק?

מה בדיוק חשבו כשהביאו אותו ומה בדיוק השתנה בזמן שחלף?

מה ששילמו על מצ'באן זה כבר sunk cost (עלות שקועה, שכבר הוצאה ולא תחזור אף פעם) ולכן זה ממש לא שיקול בנוגע להשארתו. אם אפשר להשאיר אותו ועדיין להחתים את לנגפורד, הנדריקס ועוד רכז טוב וסנטר לא רע אז בסדר, אבל אם בשביל להשאיר אותו צריך לוותר נניח על לנגפורד או הנדריקס אז בעיניי זה טמטום מוחלט.

באמת? הנדריקס עדיף על מצ'באן לדעתך? מילא על סופו שמשחק לא טוב בתקופה האחרונה, אבל מילאן שחקן צעיר, שהכישרון שלו עולה בכמה דרגות על של הנדריקס.

בכלל בלי שאלה. הנדריקס הוכיח את עצמו במכבי וברמות הגבוהות בעוד מצ'באן, עם כל הצער שבדבר, עדיין לא.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 07 מרץ 2012, 15:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 07 מרץ 2012, 15:27

Lirca כתב:חוץ מהפן המקצועי שמתי לב לזה:

ש: מה החזון שלך ל-5 השנים הקרובות?
דני: "אין ספק שחלק מהחזון, ונקודה שהיא קרובה לליבי ולמי שנמצא במערכת היא העובדה שאין לנו בית. יש לנו במועדון הרבה ילדים שפזורים בכל מיני מגרשים, יש מצוקת מגרשים גדולה וכל מי שנמצא בענף מודע לזה. לדמיין מתקן אחד בו נמצאים כל הילדים וקבוצת הבוגרים, תחת מטרייה אחת, זה מבחינתי יהיה הישג מאוד גדול. אלו דברים שאנחנו עובדים עליהם, הם בחיתולים ולוקחים זמן. אני מקווה שתוך 5 שנים זה משהו שיכול לקרות".

יכול להיות שחושבים על הקמת היכל חדש?

בהמשך לפוסט הקודם שלי, זה נושא חשוב, אבל משני לדעתי. מכבי ת"א זה קודם כל מועדון בוגרים עם מאות אלפי אוהדים, וכלפיהם צריכה להיות המחוייבות הראשונית.
לבנות היכל או מתחם אימונים, זה משהו שייראה טוב ויפה ברזומה, אבל אני לא רואה איך זה משפר את הקבוצה הבוגרת.

לדעתי קודם כל צריך לבות תקציב קבוצתי רב שנתי, עם מטרות מסויימות ומוגדרות, וכשזה ירוץ כמה שנים, אז להתעסק עם המסביב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 מרץ 2012, 15:30

קודי כתב:
jol9 כתב:
יוסי22 כתב:אם מאצ'באן בחוץ אז מדובר על ילדים מפגרים שמשחקים עם צעצוע שגדול עליהם בכמה רמות .

הוא הובא למכבי בסכוטם מפלצתי להרבה מאוד שנים ועכשיו זורקים אותו כי ...? הוא הצליח מעל ומעבר למשוער...? או למה בדיוק?

מה בדיוק חשבו כשהביאו אותו ומה בדיוק השתנה בזמן שחלף?

יוסי, אני בדעה שלך בנושא הזה. זה פשוט לא פייר שהוא לא מקבל צ'אנס אמיתי. אפילו שאייר קיבל צ'אנס.
אבל החבורה שמנהלת את העניינים, לא מסוגלת לבנות תכנית עבודה של כמה שנים. הם מסתכלים משנה לשנה, ובכל פעם נאלצים לבנות מחדש.

הרי כבר הוכח עשרות פעמים, שלפעמים עדיף לשלם קצת יותר על שחקן, מאשר לעשות הימורים ולתקן תוך כדי. מכבי ביזבזה כמויות אדירות של כספים,
רק כי אין ראייה לתווך ארוך וחשיבה מערכתית, אלא רק איך לעמוד בתקציב בכל שנה ושנה.

מסקנות:
1. לא צריך סגל ארוך מדי שם מתבזבז כסף יקר על בניה לרוחב.
2. אם יש שחקן שמוכיח את עצמו במכבי צריך להשאיר אותו, גם אם זה אומר להוציא עוד קצת כסף מעבר לתכנון. האלטרנטיבה היא להחתים שחקן זול יותר ואז במקרים רבים לתקן עם מחליף לא זול, מה שבסופו של דבר יוצא הרבה יותר יקר.
כמה שנים אנחנו צועקים את זה?

ההצעה שלי אפילו יותר פשוטה להנהלה. תוציאו בשלוש שנים 3-4 מליון מעל התקציב, ואז תעשו עונה פיננסית, עם תקציב מקוצץ ועם שחקנים צעירים,
ככה שבמבט של 4-5 שנים, לא יהיו חריגות בתקציב.
בשיטה הזאת אמנם יהיה סיכוי לנפילה כואבת באותה העונה הפיננסית, אבל מנגד יהיה גם סיכוי לבנות קבוצה חזקה שתתמודד על האליפות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 07 מרץ 2012, 15:31

jol9 כתב:
Lirca כתב:חוץ מהפן המקצועי שמתי לב לזה:

ש: מה החזון שלך ל-5 השנים הקרובות?
דני: "אין ספק שחלק מהחזון, ונקודה שהיא קרובה לליבי ולמי שנמצא במערכת היא העובדה שאין לנו בית. יש לנו במועדון הרבה ילדים שפזורים בכל מיני מגרשים, יש מצוקת מגרשים גדולה וכל מי שנמצא בענף מודע לזה. לדמיין מתקן אחד בו נמצאים כל הילדים וקבוצת הבוגרים, תחת מטרייה אחת, זה מבחינתי יהיה הישג מאוד גדול. אלו דברים שאנחנו עובדים עליהם, הם בחיתולים ולוקחים זמן. אני מקווה שתוך 5 שנים זה משהו שיכול לקרות".

יכול להיות שחושבים על הקמת היכל חדש?

בהמשך לפוסט הקודם שלי, זה נושא חשוב, אבל משני לדעתי. מכבי ת"א זה קודם כל מועדון בוגרים עם מאות אלפי אוהדים, וכלפיהם צריכה להיות המחוייבות הראשונית.
לבנות היכל או מתחם אימונים, זה משהו שייראה טוב ויפה ברזומה, אבל אני לא רואה איך זה משפר את הקבוצה הבוגרת.

לדעתי קודם כל צריך לבות תקציב קבוצתי רב שנתי, עם מטרות מסויימות ומוגדרות, וכשזה ירוץ כמה שנים, אז להתעסק עם המסביב.

מסכים. כמה שחקני נוער שגדלו במכבי שיחקו בקבוצה הבוגרת והיו משמעותיים בעשור האחרון? לדעתי אפס. קטש היה האחרון וגם הישג השיא בקריירה שלו היה לקחת ממכבי גביע אירופה.
אני לא אומר שהנושא הזה לא חשוב, אבל הוא משני ולכן גם כמות האמצעים והאנרגיה שצריך להפנות אליו צריכים להיות נמוכים. בוודאי שזה לא צריך להיות בראש החזון של מנכ"ל הקבוצה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 מרץ 2012, 15:39

מאצ'באן אולי לא הוכיח את עצמו במכבי אבל הוא הוכיח את עצמו בקבוצת יורוליג אחרת ורמת הכשרון שלו היא בספירה אחרת מזו של הנדריקס , ללכת עם הנדריקס במקום מאצ'באן לטווח הארוך זה לחשוב בקטן ובאופן פחדני .

אני רק אזכיר שוב את כל הדיבורים על הנדריקס בקיץ ואיך שחטו אותו כי הוא לא הצליח לתפקד תחת חרב ההשאלה ואיך ההנהלה רצתה לזרוק אותו לטאו ורק בלאט מנע את זה , חבל שהנלת מכבי גם מתנהגת כמו ילדים בגן ומשתתפת במסע ההתהפכות כמו סטייק כל שני וחמישי.

זה מרגיז שמתחילים הדיבורים המעצבנים על ה"מסכנות" של הבעלים כשיש למכבי הזמנות פז לבנות קבוצה שתרוץ על כל התארים בהשקעה לא גבוהה יחסית.
יוסי22

הודעהעל ידי קודי » 07 מרץ 2012, 15:44

יוסי22 כתב:מאצ'באן אולי לא הוכיח את עצמו במכבי אבל הוא הוכיח את עצמו בקבוצת יורוליג אחרת ורמת הכשרון שלו היא בספירה אחרת מזו של הנדריקס , ללכת עם הנדריקס במקום מאצ'באן לטווח הארוך זה לחשוב בקטן ובאופן פחדני .

זה מרגיז שמחילים הדיבורים המעצבנים על ה"מסכנות" של הבעלים כשיש למכבי הזמנות פז לבנות קבוצה שתרוץ על כל התארים בהשקעה לא גבוהה יחסית.

אין לי מושג על איזה "ספירה אחרת" מדבר. מצ'באן שחקן מוכשר מאוד אבל כך גם הנדריקס, שבניגוד למצ'באן יכול לשחק בעמדה 5 שהיא כרגע בעייתית מאוד במכבי. לא חושב שמהלך כזה יהיה פחדני אלא הודאה כנה בטעות שנעשתה ושגם עלתה לקבוצה לא מעט כסף. מעבר לכך, במגבלות התקציביות של מכבי אני לא חושב שיכולים לחשוב בקבוצה יותר מדי לטווח ארוך ולהחתים שחקנים שיבשילו בעוד שנתיים-שלוש. אפשר ומומלץ כמובן להחתים שחקנים בשלים לכמה שנים אבל להמר על צעירים מוכשרים ויקרים שלא ברור לאן ילכו זה לוקסוס גדול מדי. לגבי הדיבורים על המסכנות של הבעלים אני מסכים איתך, שהרי רק לפני שלוש שנים הם סיפרו לנו כמה טוב שהם נפטרו מבעל מניות אמיד ועכשיו הם מתלוננים שחסר כסף.

אגב, אני מניח שהתקוות שלך יתממשו בסופו של דבר מאחר שעם ההתנהלות של ההנהלה היא לא תצליח לשים יד על אף שחקן שאין לו חוזה סגור ובטוח, ומאחר שלנגפורד והנדריקס לא יהיו כאן הם ישאירו בסופו של דבר את מצ'באן.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 16:00

עזוב קודי-אין מה להשוות. מאצ'בן שחקן הרבה הרבה הרבה יותר מוכשר ומגוון מהנדריקס. הוא אפילו צפוי להרוויח פחות ממה שהנדריקס צפוי לקבל.
מאצ'בן שחקן אדיר. מוכשר בטירוף. לוותר עליו תהיה שטות. דמיין לך, שמכבי היו מוותרים בזמנו על ניקולה אחרי השנה בווילרבאן?
אני לא יודע אם מאצ'בן יתפתח להיות שחקן ברמה הזאת, אבל מבחינת כשרון, הוא לא רחוק בכלל מהאיזור הזה.
יש לוקסוס לזה, אין לוקסוס, רוצים שחקן סולידי שהוכיח את עצמו וכל זה, עזוב.. יש יהלום ביד. לוותר עליו תהיה שטות. לא משנה מאיזה סיבה
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 07 מרץ 2012, 16:27

asafb96 כתב:עזוב קודי-אין מה להשוות. מאצ'בן שחקן הרבה הרבה הרבה יותר מוכשר ומגוון מהנדריקס. הוא אפילו צפוי להרוויח פחות ממה שהנדריקס צפוי לקבל.
מאצ'בן שחקן אדיר. מוכשר בטירוף. לוותר עליו תהיה שטות. דמיין לך, שמכבי היו מוותרים בזמנו על ניקולה אחרי השנה בווילרבאן?
אני לא יודע אם מאצ'בן יתפתח להיות שחקן ברמה הזאת, אבל מבחינת כשרון, הוא לא רחוק בכלל מהאיזור הזה.
יש לוקסוס לזה, אין לוקסוס, רוצים שחקן סולידי שהוכיח את עצמו וכל זה, עזוב.. יש יהלום ביד. לוותר עליו תהיה שטות. לא משנה מאיזה סיבה

קודם כל, לא מבין למה אתה חושב שמצ'באן הרבה יותר מוכשר (או בכלל יותר מוכשר) מהנדריקס. לצד יתרונות שיש למצ'באן - חוכמת משחק, קליעה מבחוץ וגיוון בתנועות - יש גם להנדריקס לא מעט יתרונות בתחומים בהם מצ'באן לעולם לא יעבור אותו, כמו הגנה, ריבאונד, חסימות, מהירות, אגרסיביות ואתלטיות. הבעיה היותר גדולה היא שמצ'באן משחק בעמדה (4) בה יש למכבי כבר שחקן יקר מאוד (אליהו) יש גם את בלו ואילו הנדריקס משחק בעיקר בעמדה (5) בה אין היום למכבי כלום מלבדו (סופו של היום הוא כלום וג'יימס הוא לא יותר מאיטריה אוורירית ברמות של מכבי).
קצת בעייתי לוותר על שחקן שכבר הוכיח את עצמו במערכת של מכבי וברמות של מכבי עבור שחקן שעדיין לא עשה את זה. אל תשכח שהאויב הכי גדול של הטוב מאוד הוא המצויין, ואתה רוצה לוותר כאן על משהו טוב מאוד בשביל משהו שיכול להתברר כבינוני. מעבר לכך, הנדריקס מתאים כמו כפפה ליד לסגנון של בלאט, שיהיה המאמן כאן לפחות בשנתיים הקרובות - הוא אגרסיבי, שומר נהדר ומהיר.
לגבי ההשוואה לניקולה - אני באמת חושב שאין צורך להרחיב על זה את הדיבור.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 17:59

קודי כתב:
asafb96 כתב:עזוב קודי-אין מה להשוות. מאצ'בן שחקן הרבה הרבה הרבה יותר מוכשר ומגוון מהנדריקס. הוא אפילו צפוי להרוויח פחות ממה שהנדריקס צפוי לקבל.

קודם כל, לא מבין למה אתה חושב שמצ'באן הרבה יותר מוכשר (או בכלל יותר מוכשר) מהנדריקס. לצד יתרונות שיש למצ'באן - חוכמת משחק, קליעה מבחוץ וגיוון בתנועות - יש גם להנדריקס לא מעט יתרונות בתחומים בהם מצ'באן לעולם לא יעבור אותו, כמו הגנה, ריבאונד, חסימות, מהירות, אגרסיביות ואתלטיות. הבעיה היותר גדולה היא שמצ'באן משחק בעמדה (4) בה יש למכבי כבר שחקן יקר מאוד (אליהו) יש גם את בלו ואילו הנדריקס משחק בעיקר בעמדה (5) בה אין היום למכבי כלום מלבדו (סופו של היום הוא כלום וג'יימס הוא לא יותר מאיטריה אוורירית ברמות של מכבי).
קצת בעייתי לוותר על שחקן שכבר הוכיח את עצמו במערכת של מכבי וברמות של מכבי עבור שחקן שעדיין לא עשה את זה. אל תשכח שהאויב הכי גדול של הטוב מאוד הוא המצויין, ואתה רוצה לוותר כאן על משהו טוב מאוד בשביל משהו שיכול להתברר כבינוני. מעבר לכך, הנדריקס מתאים כמו כפפה ליד לסגנון של בלאט, שיהיה המאמן כאן לפחות בשנתיים הקרובות - הוא אגרסיבי, שומר נהדר ומהיר.
לגבי ההשוואה לניקולה - אני באמת חושב שאין צורך להרחיב על זה את הדיבור.

עזוב. באמת. מאצ'בן מבחינת כשרון, זה ליגה אחרת. הנדריקס שחקן אתלטי יותר, ושחקן הגנה טוב יותר (לגבי ריבאונד, אני ממש לא בטוח). לעומתו, מאצ'בן שחקן חכם יותר, בעל משחק פוסט טוב יותר, משחק פנים לסל טוב יותר, קולע מכל טווח, בעל ראיית משחק, וצעיר ממנו ב3 שנים.
אני ממש לא בטוח שהנדריקס ב5 זה משמעותית הרבה יותר טוב ממאצ'בן ב5. סך הכל, הגנתית, הנדריקס יתמודד טוב יותר כנראה. אבל לטעמי, לצד ליאור, מאצ'בן יכול לתפקד פה ושם כ5. כי יש לו את הסייז. זה לא יעבוד בקביעות, אבל זה יכול לעבוד טוב. (ואל תזכיר את שנה שעברה, כי טחנו את זה בלי סוף). כמו שאתה אומר שהנדריקס עדיף כי הוא יכול לשחק ב5 יותר טוב (זה נכון כנראה, אבל לא בפער עצום), ויש לנו כבר את ליאור ב4 בשכר גבוה, אותו דבר בדיוק אפשר לומר שיש לנו כבר ביד את סופו ב5, שמאוד רוצה להישאר.
אני לא רוצה לוותר על משהו טוב מאוד בשביל משהו שיכול להתברר כבינוני. אני רוצה לוותר על משהו טוב מאוד עבור משהו אדיר. ומאצ'בן הוא אדיר. הוא הוכיח את זה, גם אם זה "רק" במדים שחורים-לבנים ולא במדים צהובים-כחולים. לעשות מה שהוא עשה, מול השחקנים שהוא עשה, מבחינתי זה כבר הוכחה.
לגבי ההשוואה לניקולה-אמרתי, אני לא יודע אם מאצ'בן יגיע לרמות האלה. סביר ביותר שלא. אבל הנקודה היא הכוונה. לא היכולת. לוותר על כשרון גדול, רק בגלל שהוא טיפה יקר עבורנו (והוא לא), ויכול להיות כוכב ענק, רק בגלל שהוא לא מוכח, לא מתאים, או WHAT EVER, זאת שטות. לפחות לטעמי
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 18:03

הבעיה עם מצ'באן לפי דעתי זה זה שבקבוצה סרבית כמו פרטיזן הוא ה-כוכב של הקבוצה והוא הגו-טו-גאי שלהם..בגלל זה יש לו כל כך הרבה הזדמנויות להציג את הכישרון שלו ולתת את המספרים שהוא נותן..
אני חושבת שאם הוא יהיה פה על עמדה 4 הוא ייתן את אותו מספר ריבאונדים שהוא לוקח בפרטיזן אבל הנקודות שלו יירדו משמעותית ואנשים יגידו שכבר עדיף להביא שחקן יותר ''יעיל'' ממנו..
כמובן שאי אפשר לדעת כרגע אם אני צודקת או לא אבל זאת ההשערה שלי..מצ'באן במכבי לא יממש את הפוטנציאל שלו מבחינה התקפית כי הוא לא הראשון שהולכים עליו..אפילו על ליאור ביום שהוא ''רותח'' בו לא הולכים כל כך הרבה כמו שהולכים אל מצ'באן בפרטיזן..
אה ורק בשביל שלא יהיו אי-הבנות,אני מתה על מצ'באן וחושבת שהוא פרוספקט אדיר..אני פשוט חושבת שיש מאמן שלא מת על שחקנים בסגנון האקס-יוגוסלבי שלו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 18:10

Holiday_Armadillo כתב:הבעיה עם מצ'באן לפי דעתי זה זה שבקבוצה סרבית כמו פרטיזן הוא ה-כוכב של הקבוצה והוא הגו-טו-גאי שלהם..בגלל זה יש לו כל כך הרבה הזדמנויות להציג את הכישרון שלו ולתת את המספרים שהוא נותן..
אני חושבת שאם הוא יהיה פה על עמדה 4 הוא ייתן את אותו מספר ריבאונדים שהוא לוקח בפרטיזן אבל הנקודות שלו יירדו משמעותית ואנשים יגידו שכבר עדיף להביא שחקן יותר ''יעיל'' ממנו..
כמובן שאי אפשר לדעת כרגע אם אני צודקת או לא אבל זאת ההשערה שלי..מצ'באן במכבי לא יממש את הפוטנציאל שלו מבחינה התקפית כי הוא לא הראשון שהולכים עליו..אפילו על ליאור ביום שהוא ''רותח'' בו לא הולכים כל כך הרבה כמו שהולכים אל מצ'באן בפרטיזן..
אה ורק בשביל שלא יהיו אי-הבנות,אני מתה על מצ'באן וחושבת שהוא פרוספקט אדיר..אני פשוט חושבת שיש מאמן שלא מת על שחקנים בסגנון האקס-יוגוסלבי שלו..

תראי, אם הדקות שלו ירדו, והוא לא יהיה האופציה הראשונה, אז מן הסתם הוא לא יעמיד ממוצעים כאלה. אם הוא יעמיד ממוצעים במכבי כמו בפרטיזן, הוא יהיה ה4 הטוב באירופה כנראה. אולי, אולי לא. אני בכל מקרה, לא מצפה לזה. אבל אני בטוח שהוא יתן תפוקה מצוינת
אגב, גם שפקוביץ' היה שם, והוא היה האופציה הראשונה, מאצ'בן הסתדר עם זה יופי. מאצ'בן זה מסוג השחקנים שיכולים להסתדר עם הדברים האלה. כי הוא לא סקורר נטו. הוא עושה הרבה דברים, וקולע במגוון דרכים. הוא לא צריך להיות הגו-טו-גאי הראשון, כדי להיות טוב ויעיל. הוא לא מסוג הסקוררים האלה, שכל מה שהם יודעים זה X.
אם הוא היה עושה את מה שהוא עשה בפרטיזן, במשהו כמו 40-45% מהשדה, וקולע עוד איזה 3-4 נקודות, בהחלט הייתי מודאג. אבל מאצ'בן הוא שחקן שמתאים למשחק קבוצתי, ולא לONE MAN SHOW
לטעמי הוא יכול לתרום, והרבה. גם אם הוא לא האופציה הראשונה. הכל במידה והוא יקבל את הדקות שלו.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 07 מרץ 2012, 18:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי אלמוג » 07 מרץ 2012, 18:11

לדעתי מכבי לא תוותר על מאצ'אבן. הן בחינה כלכלית(למכור אתו במחיר גבוה, זה אחלה עסק) + השארת הדריקס זה עסק יקר, והן מבחינה מקצועית, מדובר בילד מוכשר ברמות על.
אני מאמין שעונה הבאה ג'יימס והדריקס יעזוב, יגיע גבוה חדש לספסל, בנוסף לאליהו סופו ומאצ'בן. וכאשר אנחנו ב 2 מסגרות, אני מאמין שזה מספיק. אבל ראשית כל יש לחתוך מהאדריאטית (או מהליגה הישראלית).
אגב, אם חותכים מהאדריאטית, אז לגמרי לגמרי אין סיבה להחזיק את הנדריקס + מאצ'אבן, לא יהיו להם בכלל דקות יחסית לרמה שלהם.
נעמיד את הזרים הבאים בעונה הבאה - לאנגפורד, סופו,מאצ'אבן, סמית', וגבוה זר נוסף (רק שלא יביאו את גרין כי הוא ישראלי (: חח שיבוא נפיל ענק שסתם מציק לעולם ) . כל זה בתקווה שהלפרין\לאנסברג(בתקווה ששניהם) אכן יגיעו. או שלבדוק אם פישר מקבל אזרחות, אז להחזיר אותו (טחח)
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 18:14

אלמוג כתב:לדעתי מכבי לא תוותר על מאצ'אבן. הן בחינה כלכלית(למכור אתו במחיר גבוה, זה אחלה עסק) + השארת הדריקס זה עסק יקר, והן מבחינה מקצועית, מדובר בילד מוכשר ברמות על.
אני מאמין שעונה הבאה ג'יימס והדריקס יעזוב, יגיע גבוה חדש לספסל, בנוסף לאליהו סופו ומאצ'בן. וכאשר אנחנו ב 2 מסגרות, אני מאמין שזה מספיק. אבל ראשית כל יש לחתוך מהאדריאטית (או מהליגה הישראלית).
אגב, אם חותכים מהאדריאטית, אז לגמרי לגמרי אין סיבה להחזיק את הנדריקס + מאצ'אבן, לא יהיו להם בכלל דקות יחסית לרמה שלהם.
נעמיד את הזרים הבאים בעונה הבאה - לאנגפורד, סופו,מאצ'אבן, סמית', וגבוה זר נוסף (רק שלא יביאו את גרין כי הוא ישראלי (: חח שיבוא נפיל ענק שסתם מציק לעולם ) . כל זה בתקווה שהלפרין\לאנסברג(בתקווה ששניהם) אכן יגיעו. או שלבדוק אם פישר מקבל אזרחות, אז להחזיר אותו (טחח)

תחליף את סמית' בSF אחר. מצידי שזה יהיה בלו. ושחכת גם רכז מוביל. אבל אני מסכים בהחלט לגבי השאר, רק שאני אישית לא רואה את זה קורה. אני חושב שבלאט מעדיף את ריץ' הרבה לפני מאצ'בן, סופו, ואולי אפילו גם לאנגפורד. לצערי.
asafb96

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 מרץ 2012, 18:20

למכור את מצ'באן זה באמת אחלה עסק, אם על הלפרין קיבלו 500,000$ בזמנו, מילאן כנראה שווה אפילו יותר.
כנראה שזה גם מה שיקרה, לאור זה שבלאט מאוד רוצה להשאיר כאן את הנדריקס.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 07 מרץ 2012, 18:23

החציל האצטקי כתב:למכור את מצ'באן זה באמת אחלה עסק, אם על הלפרין קיבלו 500,000$ בזמנו, מילאן כנראה שווה אפילו יותר.

מכבי יכולה לקבל על מאצ'בן חבילות. אם על סאבאנוביץ' ובאטיסטה שילמו הקיץ משהו כמו מיליון-מיליון וחצי יורו בייאאוט, ועוד עם שכר גבוה משל מאצ'בן, אז בטח ובטח שעל מאצ'בן יהיה אפשר לקבל הרבה.
הקבוצה שנראה לי תתעניין בו הכי הרבה, זאת בארסה. אני לא רואה את וואלאס ממשיך שם. הוא ממש לא ברמה הזאת, והם יצטרכו 4 בנוסף ללורבק (שגם הוא מסיים חוזה, ולא בטוח ימשיך).
כך או כך, זאת פשוט תהיה טעות למכור. גם אם בהרבה כסף. שחקן ברמה הזאת אנחנו לא הולכים להביא בקרוב. אלא אם מתכננים לנו איזה הפתעה נעימה
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 18:24

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הבעיה עם מצ'באן לפי דעתי זה זה שבקבוצה סרבית כמו פרטיזן הוא ה-כוכב של הקבוצה והוא הגו-טו-גאי שלהם..בגלל זה יש לו כל כך הרבה הזדמנויות להציג את הכישרון שלו ולתת את המספרים שהוא נותן..

תראי, אם הדקות שלו ירדו, והוא לא יהיה האופציה הראשונה, אז מן הסתם הוא לא יעמיד ממוצעים כאלה. אם הוא יעמיד ממוצעים במכבי כמו בפרטיזן, הוא יהיה ה4 הטוב באירופה כנראה. אולי, אולי לא. אני בכל מקרה, לא מצפה לזה. אבל אני בטוח שהוא יתן תפוקה מצוינת
אגב, גם שפקוביץ' היה שם, והוא היה האופציה הראשונה, מאצ'בן הסתדר עם זה יופי. מאצ'בן זה מסוג השחקנים שיכולים להסתדר עם הדברים האלה. כי הוא לא סקורר נטו. הוא עושה הרבה דברים, וקולע במגוון דרכים. הוא לא צריך להיות הגו-טו-גאי הראשון, כדי להיות טוב ויעיל. הוא לא מסוג הסקוררים האלה, שכל מה שהם יודעים זה X.
אם הוא היה עושה את מה שהוא עשה בפרטיזן, במשהו כמו 40-45% מהשדה, וקולע עוד איזה 3-4 נקודות, בהחלט הייתי מודאג. אבל מאצ'בן הוא שחקן שמתאים למשחק קבוצתי, ולא לONE MAN SHOW
לטעמי הוא יכול לתרום, והרבה. גם אם הוא לא האופציה הראשונה. הכל במידה והוא יקבל את הדקות שלו.

כמובן שאם הוא לא ישחק את אותן דקות וישחק כרכז-PF-SF-סנטר של הקבוצה כמו פחות או יותר מה שהוא עושה בפרטיזן אז הדקות שלו יירדו,לא לזה התכוונתי ולא ניסחתי את עצמי טוב :duh
התכוונתי שאני לא חושבת שמכבי יעשו תרגילים מיוחדים בשביל לפנות אותו לחצי מרחק או להתגלגלות לסל..
מחוץ לקשת כבר ראינו שאין לו בעיה למצוא לעצמו קצת ספייס כי הוא פשוט חוסם ומתגלגל החוצה אבל אי אפשר שכל המשחק שלו יהיה משלשות שאולי ייכנסו ואולי לא ומריבאונד התקפה..אני פשוט לא רואה מצב שבו יגידו ''פה אנחנו מפנים את מילאן לחצי מרחק'' או ''פה אנחנו עושים חסימה ומסירה''..הלוואי ואני טועה והלוואי והוא יישאר פה ביחד עם הנדריקס ועם לאנגפורד אבל רק שלושתם זה בסביבות ה-3 מליון דולר..אני לא רואה מצב כזה..
ליאור עולה יותר ממליון דולר ברוטו לעונה
הישראלים של מכבי(בלו,בורשטיין,פניני)מקבלים לא קצת,רוצים להביא עוד את הלפרין ולאנדסברג..לצערי מתוך ה-4 שיש למכבי(מצ'באן,סופו,הנדריקס,לאנגפורד)יש מצב להשאיר אולי שניים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 מרץ 2012, 18:34

החציל האצטקי כתב:למכור את מצ'באן זה באמת אחלה עסק, אם על הלפרין קיבלו 500,000$ בזמנו, מילאן כנראה שווה אפילו יותר.

זכור לי גם שאחרי שהלפרין עזב שמעון אמר שעם כל הכבוד לכסף שקיבלו עליו, דולרים לא יודעים לשחק על המגרש.
הייתי אומרת שהמשפט הזה יכול להיות תקף גם במקרה של מאצ'באן, ולמרות זאת באמת שלא נראה לצערי שמאצ'באן ימשיך במכבי.

Holiday_Armadillo כתב:הישראלים של מכבי(בלו,בורשטיין,פניני)מקבלים לא קצת,רוצים להביא עוד את הלפרין ולאנדסברג..לצערי מתוך ה-4 שיש למכבי(מצ'באן,סופו,הנדריקס,לאנגפורד)יש מצב להשאיר אולי שניים..

זה באמת נשמע הגיוני שהלפרין ולאנדסברג יהיו בעדיפות גבוהה מרביעיית הזרים?
קודם שיבדקו כמה מתוך הזרים הללו ניתן להשאיר, אח"כ איזה רכז טוב אפשר להביא, ואז לראות אם יש כסף להלפרין ומבחינתי לאנדסברג יכול להיות בעדיפות האחרונה בהחלט.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 מרץ 2012, 18:36

חנו'ש כתב:

זכור לי גם שאחרי שהלפרין עזב שמעון אמר שעם כל הכבוד לכסף שקיבלו עליו, דולרים לא יודעים לשחק על המגרש.
הייתי אומרת שהמשפט הזה יכול להיות תקף גם במקרה של מאצ'באן, ולמרות זאת באמת שלא נראה לצערי שמאצ'באן ימשיך במכבי.

Holiday_Armadillo כתב:הישראלים של מכבי(בלו,בורשטיין,פניני)מקבלים לא קצת,רוצים להביא עוד את הלפרין ולאנדסברג..לצערי מתוך ה-4 שיש למכבי(מצ'באן,סופו,הנדריקס,לאנגפורד)יש מצב להשאיר אולי שניים..

זה באמת נשמע הגיוני שהלפרין ולאנדסברג יהיו בעדיפות גבוהה מרביעיית הזרים?
קודם שיבדקו כמה מתוך הזרים הללו ניתן להשאיר, אח"כ איזה רכז טוב אפשר להביא, ואז לראות אם יש כסף להלפרין ומבחינתי לאנדסברג יכול להיות בעדיפות האחרונה בהחלט.

אני לא יודעת אם זה הגיוני אבל מצד שני אני חושבת שאם את משאירה את כל הארבעה אז את צריכה להביא זרים ב-150K..
אם שניים מתוך הארבעה נשארים אז אולי אפשר את הלפרין+רכז זר בסביבות ה-400K+סמול טוב אם למכבי לא יבוא להמשיך עם סמית' :unsure

BTW-אני לא רוצה פה את הלפרין :nono ומבחינתי גם לאנדסברג לא דחוף..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 מרץ 2012, 18:46

עושה רושם שבלאט רוצה להמשיך עם סמית (לשמחתי...) ככה שאם מכבי ינהגו בחוכמה הם ישמרו על הסגל וכל הקיץ יתמקדו במציאת הרכז שיתאים לקבוצה הזו ויוכל לסחוב אותה לפיינל פור.

אני רק לא מבין 2 דברים :

1. איך בדיוק ההחתמה של מאצ'באן היא טעות ? הוא כישרון ברמות של ניקולה ומכבי יושבת פה על ביצי זהב , הטעות היחידה תהיה שחרור הזוי לגמרי שלו.

2. איך אפשר לומר שמכבי לא מחזיקה כלום בעמדת הסנטר כשיש למכבי את סופו ? אפשר להתחרפן מהזיכרון הקצר של חלק מהגולשים פה כשפציעונת קלה שמשביתה שחקן לטופ 16 גורמת לאנשים לשכוח כמה הוא תרם למכבי בשנה וחצי שלו פה.
יוסי22

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 מרץ 2012, 18:48

גם כשמוותרים על כל אחד מהזרים הללו צריך להביא לו מחליף (למעט מאצ'באן שצריך תחליף רק במידה ובלו פורש) שעולה כסף.
אני גם לא מאמינה שאפשר להשאיר את כל הזרים, אבל מכבי צריכה להבין שאם היא רוצה לבנות קבוצה טובה היא צריכה להשקיע כסף.
אם היא רוצה זרים ב100 אלף, אז שהציפיות שלה יהיו בהתאם.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Shay_uzan, אדם ו־22 אורחים