ת'רד המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי עידן » 17 ינואר 2023, 10:34

Jack55 כתב:לא כל כך נכון כי אדאמס יישאר פה בוודאות, הדברים כבר סגורים והארכת חוזה תוכרז בקרוב.

אכן מנסים להיפטר מאחד מבין הולינס או היליארד כאשר מבינים שיהיה הרבה יותר ״קל״ להיפטר מהולינס.

בנוגע לגבוה שרוצים להחתים, נכון לעכשיו אין משהו מתקדם יותר מדי אבל ממשיכים לעבוד על זה.

כלומר רוצים להיפטר מהולינס, אבל יחתימו בכל מקרה רק שחקן אחד, נכון?

מניח שיותר קל להיפטר מהולינס כי הוא גם לא נרשם בשום שלב לליגה, אז לא "בוזבז" המקום שלו.
עידן

הודעהעל ידי Adam » 17 ינואר 2023, 10:52

כל ההתנהלות של מכבי העונה היא פשוט ביזיונית. מרגיש כאילו חבורה של חובבנים החליטה להשתלט על הקבוצה.
יש לנו 2 גארדים זרים שלוקחים נתח גדול מאוד מהתקציב שפשוט לא עושים כלום (פתאום הפכנו להיות ריאל/ברצלונה שיכולים לזרוק מליונים על נערי מגבות).
כבר כמה חודשים שלא מצאו מחליף לפוייתרס, ואני פשוט לא מוכן לשמוע את המשפט "היעדר ההצע בשוק", זה לא שנעלמו פתאום מאות שחקנים מכדור הארץ. אם מחפשים כמו שצריך תמיד ימצאו. למה זה מרגיש לי שאם זה היה קורה לקבוצה אחרת אז היו מוצאים פתאום שחקן? כל מריחה כזאת של חודש זה חודש אחד פחות שמכבי מוציאה כסף, כלומר חוסכת על חשבון כולנו, המנויים היקרים באירופה.
אם מרטין לשם שינוי לא כשיר ליום חמישי הקרוב, זה משאיר לנו את פאקינג ג'ייק כהן לעמדה 4. זה נראה להם הגיוני?! גם ככה קטש משתמש בו לאחרונה יותר מדי כי אין לו ברירה.

אני באמת לא יודע אם יש קשר לזה שוויצ'יץ' הודיע שהוא מתפטר לבין ההתנהלות הזאת לאחרונה, אבל משהו פה לא הגיוני.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי שמוליק » 17 ינואר 2023, 11:03

עידן כתב:
Jack55 כתב:לא כל כך נכון כי אדאמס יישאר פה בוודאות, הדברים כבר סגורים והארכת חוזה תוכרז בקרוב.

אכן מנסים להיפטר מאחד מבין הולינס או היליארד כאשר מבינים שיהיה הרבה יותר ״קל״ להיפטר מהולינס.

בנוגע לגבוה שרוצים להחתים, נכון לעכשיו אין משהו מתקדם יותר מדי אבל ממשיכים לעבוד על זה.

כלומר רוצים להיפטר מהולינס, אבל יחתימו בכל מקרה רק שחקן אחד, נכון?

מניח שיותר קל להיפטר מהולינס כי הוא גם לא נרשם בשום שלב לליגה, אז לא "בוזבז" המקום שלו.

לא מבין את הרעיון להשאיר את המיותר והילארד אם נמחקו.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Neo » 17 ינואר 2023, 11:08

מה קורה עם ג'בארי פארקר ?לאיזו קבוצה אירופית הוא קרוב ,הייתי הולך עליו
Neo

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 ינואר 2023, 11:25

Adam כתב:כל ההתנהלות של מכבי העונה היא פשוט ביזיונית. מרגיש כאילו חבורה של חובבנים החליטה להשתלט על הקבוצה.
יש לנו 2 גארדים זרים שלוקחים נתח גדול מאוד מהתקציב שפשוט לא עושים כלום (פתאום הפכנו להיות ריאל/ברצלונה שיכולים לזרוק מליונים על נערי מגבות).
כבר כמה חודשים שלא מצאו מחליף לפוייתרס, ואני פשוט לא מוכן לשמוע את המשפט "היעדר ההצע בשוק", זה לא שנעלמו פתאום מאות שחקנים מכדור הארץ. אם מחפשים כמו שצריך תמיד ימצאו. למה זה מרגיש לי שאם זה היה קורה לקבוצה אחרת אז היו מוצאים פתאום שחקן? כל מריחה כזאת של חודש זה חודש אחד פחות שמכבי מוציאה כסף, כלומר חוסכת על חשבון כולנו, המנויים היקרים באירופה.
אם מרטין לשם שינוי לא כשיר ליום חמישי הקרוב, זה משאיר לנו את פאקינג ג'ייק כהן לעמדה 4. זה נראה להם הגיוני?! גם ככה קטש משתמש בו לאחרונה יותר מדי כי אין לו ברירה.

אני באמת לא יודע אם יש קשר לזה שוויצ'יץ' הודיע שהוא מתפטר לבין ההתנהלות הזאת לאחרונה, אבל משהו פה לא הגיוני.

רע מאוד. ניהול חובבני.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Jack55 » 17 ינואר 2023, 11:29

MTA2311 כתב:
Adam כתב:כל ההתנהלות של מכבי העונה היא פשוט ביזיונית. מרגיש כאילו חבורה של חובבנים החליטה להשתלט על הקבוצה.

רע מאוד. ניהול חובבני.
סופר חובבני, לשמוע ולראות עד כמה מדובר בפעולות יחסית פשוטות שלא נעשות זה משגע

זריקה מטורפת על האוהדים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 17 ינואר 2023, 11:49

בוואלה גורמים במכבי מבטיחים התפתחויות מעניינות בימים הקרובים
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 ינואר 2023, 12:01

"התפתחויות מעניינות"

אראל מצטט גורמים ממכבי שמצטטים את אראל
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Adam » 17 ינואר 2023, 12:13

Jack55 כתב:יש לחץ גדול להחתים שחקן בימים הקרובים
צפו להתפתחויות מעניינות בקרוב

https://sports.walla.co.il/item/3552162

פשוט ציטטו אותך. לא ייאמן חח..
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי Avi1508 » 17 ינואר 2023, 13:26

ישראל היום מפרסמים שוב על סילבן פרנסיסקו
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/13593030
בסוף החיזוק יהיה עוד גארד סטייל אדאמס
Avi1508

הודעהעל ידי Adam » 17 ינואר 2023, 13:48

Avi1508 כתב:ישראל היום מפרסמים שוב על סילבן פרנסיסקו

רלוונטי לשנה הבאה. האמת שאם הוא בא בנוסף לבולדווין ובראון אני מרוצה. אם הוא מגיע בתור המחליף של בראון אז שילכו לעזאזל.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי גל גל » 17 ינואר 2023, 13:50

Adam כתב:

רלוונטי לשנה הבאה. האמת שאם הוא בא בנוסף לבולדווין ובראון אני מרוצה. אם הוא מגיע בתור המחליף של בראון אז שילכו לעזאזל.

אם בלאט בא
לא צריך אותו
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Adam » 17 ינואר 2023, 13:52

גל גל כתב:
Adam כתב:

אם בלאט בא
לא צריך אותו

מסכים.
באופן כללי אני מהבודדים כאן (דעת מיעוט) שעדיין היה מעדיף לראות פה את בלאט + מדר, ביחד עם בולדווין ובראון ואז למלא את שאר המקומות הנותרים לזרים בעמדות 3-5.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי עידן » 17 ינואר 2023, 14:19

Adam כתב:
גל גל כתב:
Adam כתב:

אם בלאט בא
לא צריך אותו

מסכים.
באופן כללי אני מהבודדים כאן (דעת מיעוט) שעדיין היה מעדיף לראות פה את בלאט + מדר, ביחד עם בולדווין ובראון ואז למלא את שאר המקומות הנותרים לזרים בעמדות 3-5.

לא יודע אם אתה מהבודדים כאן. זה לא שהייתי מתנגד לעמדה 1 שכוללת את בראון+בלאט+מדר - זה פשוט לא ריאלי ולא יקרה.

לא רואה שום מצב שבלאט ו/או מדר יסכימו להתחלק בעמדת הרכז המחליף. אחד מהם אני עשוי לראות מגיע לכאן (נוטה להאמין שזה יהיה בלאט).
עידן

הודעהעל ידי Adam » 17 ינואר 2023, 15:14

עידן כתב:
Adam כתב:
גל גל כתב:
Adam כתב:

אם בלאט בא
לא צריך אותו

מסכים.

לא יודע אם אתה מהבודדים כאן. זה לא שהייתי מתנגד לעמדה 1 שכוללת את בראון+בלאט+מדר - זה פשוט לא ריאלי ולא יקרה.

לא רואה שום מצב שבלאט ו/או מדר יסכימו להתחלק בעמדת הרכז המחליף. אחד מהם אני עשוי לראות מגיע לכאן (נוטה להאמין שזה יהיה בלאט).

מדר יכול אבל לתפקד כקומבו גארד. הוא לא חייב לשחק בתור רכז, הוא יהיה המחליף של בולדווין ולא של בראון למעשה.
אבל הבעיה היותר גדולה ממה שהבנתי זה שהם לא מסתדרים ביניהם, וזה מה שגרם לבעיות בתוך הנבחרת (לא יודע עד כמה זה נכון).
שניהם כרגע משחקים 10-20 דק', משתנה בין משחק למשחק. אני לגמרי חושב שמכבי יכולה להציע להם את זה ואפילו מעבר. מה גם שאני לא חושב שהם יישארו ביורוליג עונה הבאה אם לא מכבי.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי עידן » 17 ינואר 2023, 15:22

Adam כתב:מה גם שאני לא חושב שהם יישארו ביורוליג עונה הבאה אם לא מכבי.

למה לא? בלאט נותן עונה טובה באלבה, לא רואה סיבה שלא ימשיך שם. מדר נותן בינתיים עונה קצת פחות טובה, אבל עדיין הוא יכול לדעתי בלי בעיה להמשיך בבלגרד או בקבוצת יורוליג אחרת (לא בהכרח קבוצת פלייאוף).
עידן

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 ינואר 2023, 15:29

מדר לא יכול לשחק עם בראון ובטח שלא עם בלאט
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Adam » 17 ינואר 2023, 15:50

עידן כתב:
Adam כתב:מה גם שאני לא חושב שהם יישארו ביורוליג עונה הבאה אם לא מכבי.

למה לא? בלאט נותן עונה טובה באלבה, לא רואה סיבה שלא ימשיך שם. מדר נותן בינתיים עונה קצת פחות טובה, אבל עדיין הוא יכול לדעתי בלי בעיה להמשיך בבלגרד או בקבוצת יורוליג אחרת (לא בהכרח קבוצת פלייאוף).

כי שניהם על תקן זר.
בשונה מיובל זוסמן, שיש לו אזרחות פולנית, בלאט נחשב אצל אלבה זר ולמרות שהוא נותן עונה לא רעה אני לא יודע אם הם ירצו שהוא יישאר ויתפוס משבצת של זר.
פרטיזן לא בטוח תהיה ביורוליג עונה הבאה (בהנחה שהרוסיות חוזרות, ממש אין סיכוי לדעתי), ולא חושב שיש איזו קבוצה שתקפוץ עליו.

תחשוב על זה אחרת, אם הם לא היו ישראלים היית מסתכל עליהם בכלל? כנראה שלא.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי Adam » 17 ינואר 2023, 15:57

MTA2311 כתב:מדר לא יכול לשחק עם בראון ובטח שלא עם בלאט

למה לא? מדר מעולה בלשחק OFF-THE-BALL, ועל הדרך הוא גם שומר מצוין.
אני כן מסכים שחמישייה עם בלאט ומדר לא בטוח שתראה טוב ביורוליג (בליגה עשויה להיות לא רעה), אבל אני יותר חשבתי על חמישיות כאלה:
בראון - בולדווין
בראון - מדר
בולדווין - מדר
בולדווין - בלאט

אם משווים לעונה הנוכחית, אז הדק' שמדר ובלאט יקבלו יהיו הדק' שמתחלקות כרגע בין ג'ונדי-אדאמס-הולינס-היליארד.
אתה מקבל כאן 2 ישראלים ברמת יורוליג על פני 3 זרים ששניים מהם לא משחקים ואחד לא ברמת יורוליג.
אין ספק שזה משאיר לך בעיית קליעה, ולכן אפשר לחפש סווינגמן זר קלעי שיענה על החיסרון הזה.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 ינואר 2023, 16:04

Adam כתב:
MTA2311 כתב:מדר לא יכול לשחק עם בראון ובטח שלא עם בלאט

למה לא? מדר מעולה בלשחק OFF-THE-BALL, ועל הדרך הוא גם שומר מצוין.
אני כן מסכים שחמישייה עם בלאט ומדר לא בטוח שתראה טוב ביורוליג (בליגה עשויה להיות לא רעה), אבל אני יותר חשבתי על חמישיות כאלה:
בראון - בולדווין
בראון - מדר
בולדווין - מדר
בולדווין - בלאט

אם משווים לעונה הנוכחית, אז הדק' שמדר ובלאט יקבלו יהיו הדק' שמתחלקות כרגע בין ג'ונדי-אדאמס-הולינס-היליארד.
אתה מקבל כאן 2 ישראלים ברמת יורוליג על פני 3 זרים ששניים מהם לא משחקים ואחד לא ברמת יורוליג.
אין ספק שזה משאיר לך בעיית קליעה, ולכן אפשר לחפש סווינגמן זר קלעי שיענה על החיסרון הזה.

קליעה לא מספיק טובה ובעיית פיזיות. זה יכול לעבוד למספר מצומצם של דקות אולי, אבל סך הכל זה בעיקר יוצר לך עומס לא הגיוני בעמדה 1.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים