17 ינואר 2023, 10:34
Jack55 כתב:לא כל כך נכון כי אדאמס יישאר פה בוודאות, הדברים כבר סגורים והארכת חוזה תוכרז בקרוב.
אכן מנסים להיפטר מאחד מבין הולינס או היליארד כאשר מבינים שיהיה הרבה יותר ״קל״ להיפטר מהולינס.
בנוגע לגבוה שרוצים להחתים, נכון לעכשיו אין משהו מתקדם יותר מדי אבל ממשיכים לעבוד על זה.
17 ינואר 2023, 10:52
17 ינואר 2023, 11:03
עידן כתב:Jack55 כתב:לא כל כך נכון כי אדאמס יישאר פה בוודאות, הדברים כבר סגורים והארכת חוזה תוכרז בקרוב.
אכן מנסים להיפטר מאחד מבין הולינס או היליארד כאשר מבינים שיהיה הרבה יותר ״קל״ להיפטר מהולינס.
בנוגע לגבוה שרוצים להחתים, נכון לעכשיו אין משהו מתקדם יותר מדי אבל ממשיכים לעבוד על זה.
כלומר רוצים להיפטר מהולינס, אבל יחתימו בכל מקרה רק שחקן אחד, נכון?
מניח שיותר קל להיפטר מהולינס כי הוא גם לא נרשם בשום שלב לליגה, אז לא "בוזבז" המקום שלו.
17 ינואר 2023, 11:08
17 ינואר 2023, 11:25
Adam כתב:כל ההתנהלות של מכבי העונה היא פשוט ביזיונית. מרגיש כאילו חבורה של חובבנים החליטה להשתלט על הקבוצה.
יש לנו 2 גארדים זרים שלוקחים נתח גדול מאוד מהתקציב שפשוט לא עושים כלום (פתאום הפכנו להיות ריאל/ברצלונה שיכולים לזרוק מליונים על נערי מגבות).
כבר כמה חודשים שלא מצאו מחליף לפוייתרס, ואני פשוט לא מוכן לשמוע את המשפט "היעדר ההצע בשוק", זה לא שנעלמו פתאום מאות שחקנים מכדור הארץ. אם מחפשים כמו שצריך תמיד ימצאו. למה זה מרגיש לי שאם זה היה קורה לקבוצה אחרת אז היו מוצאים פתאום שחקן? כל מריחה כזאת של חודש זה חודש אחד פחות שמכבי מוציאה כסף, כלומר חוסכת על חשבון כולנו, המנויים היקרים באירופה.
אם מרטין לשם שינוי לא כשיר ליום חמישי הקרוב, זה משאיר לנו את פאקינג ג'ייק כהן לעמדה 4. זה נראה להם הגיוני?! גם ככה קטש משתמש בו לאחרונה יותר מדי כי אין לו ברירה.
אני באמת לא יודע אם יש קשר לזה שוויצ'יץ' הודיע שהוא מתפטר לבין ההתנהלות הזאת לאחרונה, אבל משהו פה לא הגיוני.
17 ינואר 2023, 11:29
סופר חובבני, לשמוע ולראות עד כמה מדובר בפעולות יחסית פשוטות שלא נעשות זה משגעMTA2311 כתב:Adam כתב:כל ההתנהלות של מכבי העונה היא פשוט ביזיונית. מרגיש כאילו חבורה של חובבנים החליטה להשתלט על הקבוצה.
יש לנו 2 גארדים זרים שלוקחים נתח גדול מאוד מהתקציב שפשוט לא עושים כלום (פתאום הפכנו להיות ריאל/ברצלונה שיכולים לזרוק מליונים על נערי מגבות).
כבר כמה חודשים שלא מצאו מחליף לפוייתרס, ואני פשוט לא מוכן לשמוע את המשפט "היעדר ההצע בשוק", זה לא שנעלמו פתאום מאות שחקנים מכדור הארץ. אם מחפשים כמו שצריך תמיד ימצאו. למה זה מרגיש לי שאם זה היה קורה לקבוצה אחרת אז היו מוצאים פתאום שחקן? כל מריחה כזאת של חודש זה חודש אחד פחות שמכבי מוציאה כסף, כלומר חוסכת על חשבון כולנו, המנויים היקרים באירופה.
אם מרטין לשם שינוי לא כשיר ליום חמישי הקרוב, זה משאיר לנו את פאקינג ג'ייק כהן לעמדה 4. זה נראה להם הגיוני?! גם ככה קטש משתמש בו לאחרונה יותר מדי כי אין לו ברירה.
אני באמת לא יודע אם יש קשר לזה שוויצ'יץ' הודיע שהוא מתפטר לבין ההתנהלות הזאת לאחרונה, אבל משהו פה לא הגיוני.
רע מאוד. ניהול חובבני.
17 ינואר 2023, 11:49
17 ינואר 2023, 12:01
17 ינואר 2023, 12:13
Jack55 כתב:יש לחץ גדול להחתים שחקן בימים הקרובים
צפו להתפתחויות מעניינות בקרוב
17 ינואר 2023, 13:26
17 ינואר 2023, 13:48
Avi1508 כתב:ישראל היום מפרסמים שוב על סילבן פרנסיסקו
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/13593030
בסוף החיזוק יהיה עוד גארד סטייל אדאמס
17 ינואר 2023, 13:50
Adam כתב:Avi1508 כתב:ישראל היום מפרסמים שוב על סילבן פרנסיסקו
רלוונטי לשנה הבאה. האמת שאם הוא בא בנוסף לבולדווין ובראון אני מרוצה. אם הוא מגיע בתור המחליף של בראון אז שילכו לעזאזל.
17 ינואר 2023, 13:52
גל גל כתב:Adam כתב:Avi1508 כתב:ישראל היום מפרסמים שוב על סילבן פרנסיסקו
רלוונטי לשנה הבאה. האמת שאם הוא בא בנוסף לבולדווין ובראון אני מרוצה. אם הוא מגיע בתור המחליף של בראון אז שילכו לעזאזל.
אם בלאט בא
לא צריך אותו
17 ינואר 2023, 14:19
Adam כתב:גל גל כתב:Adam כתב:Avi1508 כתב:ישראל היום מפרסמים שוב על סילבן פרנסיסקו
אם בלאט בא
לא צריך אותו
מסכים.
באופן כללי אני מהבודדים כאן (דעת מיעוט) שעדיין היה מעדיף לראות פה את בלאט + מדר, ביחד עם בולדווין ובראון ואז למלא את שאר המקומות הנותרים לזרים בעמדות 3-5.
17 ינואר 2023, 15:14
עידן כתב:Adam כתב:גל גל כתב:Adam כתב:Avi1508 כתב:ישראל היום מפרסמים שוב על סילבן פרנסיסקו
אם בלאט בא
לא צריך אותו
מסכים.
באופן כללי אני מהבודדים כאן (דעת מיעוט) שעדיין היה מעדיף לראות פה את בלאט + מדר, ביחד עם בולדווין ובראון ואז למלא את שאר המקומות הנותרים לזרים בעמדות 3-5.
לא יודע אם אתה מהבודדים כאן. זה לא שהייתי מתנגד לעמדה 1 שכוללת את בראון+בלאט+מדר - זה פשוט לא ריאלי ולא יקרה.
לא רואה שום מצב שבלאט ו/או מדר יסכימו להתחלק בעמדת הרכז המחליף. אחד מהם אני עשוי לראות מגיע לכאן (נוטה להאמין שזה יהיה בלאט).
17 ינואר 2023, 15:22
Adam כתב:מה גם שאני לא חושב שהם יישארו ביורוליג עונה הבאה אם לא מכבי.
17 ינואר 2023, 15:29
17 ינואר 2023, 15:50
עידן כתב:Adam כתב:מה גם שאני לא חושב שהם יישארו ביורוליג עונה הבאה אם לא מכבי.
למה לא? בלאט נותן עונה טובה באלבה, לא רואה סיבה שלא ימשיך שם. מדר נותן בינתיים עונה קצת פחות טובה, אבל עדיין הוא יכול לדעתי בלי בעיה להמשיך בבלגרד או בקבוצת יורוליג אחרת (לא בהכרח קבוצת פלייאוף).
17 ינואר 2023, 15:57
MTA2311 כתב:מדר לא יכול לשחק עם בראון ובטח שלא עם בלאט
17 ינואר 2023, 16:04
Adam כתב:MTA2311 כתב:מדר לא יכול לשחק עם בראון ובטח שלא עם בלאט
למה לא? מדר מעולה בלשחק OFF-THE-BALL, ועל הדרך הוא גם שומר מצוין.
אני כן מסכים שחמישייה עם בלאט ומדר לא בטוח שתראה טוב ביורוליג (בליגה עשויה להיות לא רעה), אבל אני יותר חשבתי על חמישיות כאלה:
בראון - בולדווין
בראון - מדר
בולדווין - מדר
בולדווין - בלאט
אם משווים לעונה הנוכחית, אז הדק' שמדר ובלאט יקבלו יהיו הדק' שמתחלקות כרגע בין ג'ונדי-אדאמס-הולינס-היליארד.
אתה מקבל כאן 2 ישראלים ברמת יורוליג על פני 3 זרים ששניים מהם לא משחקים ואחד לא ברמת יורוליג.
אין ספק שזה משאיר לך בעיית קליעה, ולכן אפשר לחפש סווינגמן זר קלעי שיענה על החיסרון הזה.