פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל

15 יוני 2011, 16:12

כנראה ביי ביי להלפרין

15 יוני 2011, 16:13

itay92 כתב:כנראה שזה על חשבון הלפרין חבל.

חבל? לא חבל לי..
היה חבל לי אם הוא היה מבקש 500K ומכבי היו מתנגחים איתו על 100 אלף דולר או משהו..אבל הבן אדם דורש פאקינג 800 אלף דולר..
יפה מכבי עשו שלא התקפלו והבהירו לו מי הבוס ומי השחקן

15 יוני 2011, 16:15

אני גם חושב ש800K זה מוגזם אבל 600K זאת לדעתי פשרה ששני הצדדים היו מתפשרים עליה.
בפורום פה בונים על שייר,אבל עדיין לא שיחק בקבוצה מקצוענית,והוא צריך לעשות את המעבר לאירופה.

15 יוני 2011, 16:16

אני חושב שזו החתמה טובה במידה וזה יצא לפועל, גון שאייר ללא ספק שחקן טוב עם פוטנציאל, עם הליגה והאדריאטית גם יהיה זמן להכניס אותו לעניינים, אם אני לא טועה שאייר הוא שחקן שפחות אוהב את הכדור ומעדיף את המסירה, יכול להיות שזה דווקא יתאים לפארגו

15 יוני 2011, 16:16

itay92 כתב:אני גם חושב ש800K זה מוגזם אבל 600K זאת לדעתי פשרה ששני הצדדים היו מתפשרים עליה.
בפורום פה בונים על שייר,אבל עדיין לא שיחק בקבוצה מקצוענית,והוא צריך לעשות את המעבר לאירופה.

אני לא יודעת אם הלפרין היה מתפשר..
פשוט כי אני מאמינה שיש קבוצות אירופיות(בינוניות או אולי')שהיו משלמות לו משהו באזור או ביורו

15 יוני 2011, 16:18

אל תהיו תמימים... כמו שסוכנים משתמשים בתקשורת לטובתם במהלך משא ומתן... גם ההנהלות יודעות לעשות את זה...

"ההנהלה דאגה לציין ששאייר יבוא על חשבונו של הלפרין".. נו באמת... יותם יושב בבית, רואה את זה.. ולתקוותם של בעלי מכבי.. רץ לחתום

שקוף ביותר

15 יוני 2011, 16:19

aribari24 כתב:אל תהיו תמימים... כמו שסוכנים משתמשים בתקשורת לטובתם במהלך משא ומתן... גם ההנהלות יודעות לעשות את זה...

"ההנהלה דאגה לציין ששאייר יבוא על חשבונו של הלפרין".. נו באמת... יותם יושב בבית, רואה את זה.. ולתקוותם של בעלי מכבי.. רץ לחתום

שקוף ביותר

אני לא יודעת אם זה המצב..
הם משתמשים במשפט שהם כתבו כשהם הודיעו על המועמדות של שייר בפעם הראשונה..
בכותרת הם רושמים שהוא ''הועדף'' על הלפרין

15 יוני 2011, 16:20

Holiday_Armadillo כתב:
itay92 כתב:אני גם חושב ש800K זה מוגזם אבל 600K זאת לדעתי פשרה ששני הצדדים היו מתפשרים עליה.

פשוט כי אני מאמינה שיש קבוצות אירופיות(בינוניות או אולי')שהיו משלמות לו משהו באזור או ביורו

אני שמעתי ש600K זה מה שאולי הציעה לו אפילו קצת פחות,אפילו אם זה ביורו הוא טיפש אם הוא מעדיף את זה על מכבי.
עריכה:גם אני חשבתי בהתחלה על ספין מצד ההנהלה כדי להפעיל לחצים על הלפרין.
נערך לאחרונה על ידי itay92 בתאריך 15 יוני 2011, 16:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

15 יוני 2011, 16:21

itay92 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני שמעתי ש600K זה מה שאולי הציעה לו אפילו קצת פחות,אפילו אם זה ביורו הוא טיפש אם הוא מעדיף את זה על מכבי.

אני מסכימה איתך,אבל לא מופתעת

15 יוני 2011, 16:23

מקווה מאד שזה רק לחץ על הלפרין. הלפרין שחקן ב2 דרגות יותר טוב משייר שכבר ראינו מה שווה הרזומה של השחקן במכללה (פארגו ואידסון דוגמאות מצויינות למשל). הלפרין לא צריך דקה של השתלבות או זמן להכיר את הכדורסל האירופי ואם רוצים ללכת על התואר בשנה הבאה הלפרין הוא חיזוק טוב בהרבה משייר.

15 יוני 2011, 16:24

itay92 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

למה טיפש?
600K יורו = 900K דולר.
500K יותר ממה שמכבי מציעה.

יש אנשים שעושים 500K דולר בשנים של עבודה.

15 יוני 2011, 16:26

מה מכבי כתב:מקווה מאד שזה רק לחץ על הלפרין. הלפרין שחקן ב2 דרגות יותר טוב משייר שכבר ראינו מה שווה הרזומה של השחקן במכללה (פארגו ואידסון דוגמאות מצויינות למשל). הלפרין לא צריך דקה של השתלבות או זמן להכיר את הכדורסל האירופי ואם רוצים ללכת על התואר בשנה הבאה הלפרין הוא חיזוק טוב בהרבה משייר.

''לא צריך דקה של השתלבות''..ממש ממש לא בטוחה בזה..
לא כשזה קשור לשחקן ''רגיש''(מילה נרדפת לנקבה)כמו הלפרין שמגיע למועדון אחרי שלא היו בו כבר כמה שנים טובות(ובזמן הזה מכבי עברו הרבה,מכל הבחינות)

15 יוני 2011, 16:28

יצאתי מתוך נקודת הנחה ששני הצדדים התפשרו על 600K(לא בהכרח מה שקרה)

15 יוני 2011, 16:29

וואללה מצטרפים
http://sports.walla.co.il/?w=/151/1832426

15 יוני 2011, 16:32

מעניין מה גובה החוזה איתו.

15 יוני 2011, 16:33

itay92 כתב:מעניין מה גובה החוזה איתו.

מעריך, מאמין ומקווה שלא יותר מ-300K.
לדעתי, כל סנט נוסף ייחשב כסיכון.
נערך לאחרונה על ידי Mta_atic בתאריך 15 יוני 2011, 16:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

15 יוני 2011, 16:34

itay92 כתב:מעניין מה גובה החוזה איתו.

אם בלו שהוא ישראלי וואחד בכיר מקבל 350 אלף
ופניני שהוא אחושרמוטה בכיר מקבל 400 אלף
ובורשטיין שהוא אינעל העולם נכה מקבל יותר משניהם..
אז אני לא מאמינה ששייר יקבל יותר מ-300 אלף

15 יוני 2011, 16:39

גם וואן.. גם וואלה וגם ספורט 5...

בחייכם... מישהו ממכבי הוציא את זה כדי להפעיל לחץ על יותם..

להערכתי.. יחתום בסוף

15 יוני 2011, 16:41

וואן מציינים בנוסף כי גם ריברס מתקרב:
http://one.co.il/Article/181494.html

15 יוני 2011, 16:43

סרטונים של ג'ון שייר:

http://www.youtube.com/watch?v=woRGLJdSc54

http://www.youtube.com/watch?v=tMw1cYJimOM

http://www.youtube.com/watch?v=gdlVCMVKnJI

http://www.youtube.com/watch?v=YShy69tmIPk
נערך לאחרונה על ידי BIG sofo בתאריך 15 יוני 2011, 16:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
נושא נעול