המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
itay92 כתב:כנראה שזה על חשבון הלפרין חבל.
itay92 כתב:אני גם חושב ש800K זה מוגזם אבל 600K זאת לדעתי פשרה ששני הצדדים היו מתפשרים עליה.
בפורום פה בונים על שייר,אבל עדיין לא שיחק בקבוצה מקצוענית,והוא צריך לעשות את המעבר לאירופה.
aribari24 כתב:אל תהיו תמימים... כמו שסוכנים משתמשים בתקשורת לטובתם במהלך משא ומתן... גם ההנהלות יודעות לעשות את זה...
"ההנהלה דאגה לציין ששאייר יבוא על חשבונו של הלפרין".. נו באמת... יותם יושב בבית, רואה את זה.. ולתקוותם של בעלי מכבי.. רץ לחתום
שקוף ביותר
Holiday_Armadillo כתב:itay92 כתב:אני גם חושב ש800K זה מוגזם אבל 600K זאת לדעתי פשרה ששני הצדדים היו מתפשרים עליה.
בפורום פה בונים על שייר,אבל עדיין לא שיחק בקבוצה מקצוענית,והוא צריך לעשות את המעבר לאירופה.
אני לא יודעת אם הלפרין היה מתפשר..
פשוט כי אני מאמינה שיש קבוצות אירופיות(בינוניות או אולי')שהיו משלמות לו משהו באזור או ביורו
itay92 כתב:Holiday_Armadillo כתב:itay92 כתב:אני גם חושב ש800K זה מוגזם אבל 600K זאת לדעתי פשרה ששני הצדדים היו מתפשרים עליה.
פשוט כי אני מאמינה שיש קבוצות אירופיות(בינוניות או אולי')שהיו משלמות לו משהו באזור או ביורו
אני שמעתי ש600K זה מה שאולי הציעה לו אפילו קצת פחות,אפילו אם זה ביורו הוא טיפש אם הוא מעדיף את זה על מכבי.
itay92 כתב:Holiday_Armadillo כתב:itay92 כתב:אני גם חושב ש800K זה מוגזם אבל 600K זאת לדעתי פשרה ששני הצדדים היו מתפשרים עליה.
אני שמעתי ש600K זה מה שאולי הציעה לו אפילו קצת פחות,אפילו אם זה ביורו הוא טיפש אם הוא מעדיף את זה על מכבי.
מה מכבי כתב:מקווה מאד שזה רק לחץ על הלפרין. הלפרין שחקן ב2 דרגות יותר טוב משייר שכבר ראינו מה שווה הרזומה של השחקן במכללה (פארגו ואידסון דוגמאות מצויינות למשל). הלפרין לא צריך דקה של השתלבות או זמן להכיר את הכדורסל האירופי ואם רוצים ללכת על התואר בשנה הבאה הלפרין הוא חיזוק טוב בהרבה משייר.
itay92 כתב:מעניין מה גובה החוזה איתו.
itay92 כתב:מעניין מה גובה החוזה איתו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־33 אורחים