פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מתקרב למכבי: ג'ו אלכסנדר החל בתהליך קבלת אזרחות

04 יולי 2016, 13:29

yzafrir כתב:כתוב שמכבי רוצה עוד שני גבוהים בעלות של 800 לאחד , ועוד גארד כנראה.
אני מניח שאם אחד הגבוהים הוא אלכסנדר, אז ישאר יותר כסף לגבןהה השני. ג'ו הוא שחקן של 350אלף מקסימום....

לגבי עמדת הגארד , קצת לפני שארז "חתם" במכבי , התקשורת דיווחה על הסיכום עם סילי . פיני גרשון נשאל בחמישחות על סילי אז עם חצי קריצה הוא אמר תשאלו את ארז כי הוא מכיר טוב את השחקן. ארז החמיא לשחקן אבל אמר שהוא "חושב" שמכבי הביאו אותו כגארד מחליף...ארז בכל מקרה מכוון להחתמת גארד נוסף (אם זה תלוי בו ...)

איפה כתוב? ומה עם רוצ'יסטי מישהו יודע?

04 יולי 2016, 13:35

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:פניני השתתף בכינוס של מאמני ושחקני היורוליג. הוא קפטן הקבוצה. הוא חתום.
אלכסנדר זה יופי של רכש.

נראה לי שעד היום לא הייתה פעם אחת שחשבת ששחקן שמכבי החתימה כבר הוא רכש לא טוב. גם כאלה שלא רצית לפני (מקל נגיד), הפכו לרכש מצוין בשנייה שחתמו.

אני פשוט כן מאמין שלשחקנים האלה יש יכולות שאפשר למקסם באימון נכון.

ג'ו אלכסנדר הוא האסל פלייר טוב עם קליעה ואתלטיות. כמחליף אתה יכול להוציא מזה המון.
את מקל אני אמנם לא אוהב, אבל אני כן אוהב את הקונספט שמכבי מביאה את השחקנים הישראלים הכי טובים אליה.
זה תקף גם לגבי אלכסנדר. אפשר להתעלם מהחוק הרוסי עד שאתה מעביר עונת ליגה שלמה עם סילבן המחריד ושגב הנגר. אני לא מסוגל לצפות בזה...

אולימפיאקוס בנו קבוצות פיינל פור אדירות עם שחקני רכש עלובים לא פחות ממה שמכבי מביאה כל שנה.
לקחו תארים עם הסנטר של חולון ועם הגוויות של אייסי לואו וג'וש פאוול.
זה המון עניין של התאמות, הרכבים ואימון נכון.

מאמני כדורסל טובים יודעים לעשות דברים מופלאים עם שחקנים בינוניים ומטה. אני בכלל לא בטוח שיש מאמן כזה במכבי, וגם אם כן, זה לא הופך את פאקינג ג'ו אלכסנדר לרכש מצוין. גם לא את סילי.

04 יולי 2016, 13:35

אני מניח שאם אחד הגבוהים הוא אלכסנדר, אז ישאר יותר כסף לגבןהה השני. ג'ו הוא שחקן של 350אלף מקסימום....

לגבי עמדת הגארד , קצת לפני שארז "חתם" במכבי , התקשורת דיווחה על הסיכום עם סילי . פיני גרשון נשאל בחמישחות על סילי אז עם חצי קריצה הוא אמר תשאלו את ארז כי הוא מכיר טוב את השחקן. ארז החמיא לשחקן אבל אמר שהוא "חושב" שמכבי הביאו אותו כגארד מחליף...ארז בכל מקרה מכוון להחתמת גארד נוסף (אם זה תלוי בו ...)

סילי יהיה המחליף של ווימס בעמדה 2.

04 יולי 2016, 13:46

MTA2311 כתב:מאמני כדורסל טובים יודעים לעשות דברים מופלאים עם שחקנים בינוניים ומטה. אני בכלל לא בטוח שיש מאמן כזה במכבי, וגם אם כן, זה לא הופך את פאקינג ג'ו אלכסנדר לרכש מצוין. גם לא את סילי.

אני אקח לתשומת לבי את העניין הסמנטי עם ה"מצויין". בהגיון שלי זה מתנגן בסדר, אבל יש סיבה טובה לזה שאתם מפרשים את זה אחרת לגמרי.

גם אלכסנדר וגם סילי יוכלו להכנס לתפקידים שמייעדים להם במכבי (רול פליירס מהספסל) בצורה טובה מאוד, להערכתי.
ז"א, יש להם נישות די ברורות והם מתאימים לשחק אותם. שיחקו אותם בעבר בהצלחה יחסית.

מבחינתי זה מצויין, כי כשאונסים שחקנים מסויימים למקומות שלא שלהם בהיררכיה הקבוצתית זו בעיה.
אני לא בטוח לצורך העניין שאם מכבי הייתה מצרפת, נניח, את ג'רמי פארגו, זה היה כזה רכש מצויין.
אני יכול להתפשר על שחקן פחות טוב שיבין ויתאים לתפקיד שהוא מיועד לשחק, מאשר שחקן טוב שיוכנס למקום שלא בהכרח מתאים לו.

זה ה"מצויין".

04 יולי 2016, 14:06

שועל כתב:
rc4991 כתב:
שועל כתב:
rc4991 כתב:לא מבין למה שני הצדדים כבר החליטו איך הסגל יראה ומה יהיה
בינתיים עשו שתי החתמות ענקיות (ווימס ומילר), אחת סבירה (צירבס) ואחת לא נחוצה (סילי)
צריך לראות איך מכבי תשקיע בשתיים-שלוש ההחתמות שנשארו ואז נוכל לערוך מסקנות

נותרה עוד החתמה אחת. סנטר

מת על זה שאתם אומרים משהו בנחרצות
תחכו עד שהסגל יושלם ותראו כמה החתמות יהיו

אני אכן נחרץ. יש למכבי 4 שחקנים עם משכורת של מעל מיליון, מלבד רוצ'סטי שמכבי תצטרך לשלם חלק גדול משכרו.
אם מכבי תחתים עוד סנטר יהיו 12 שחקנים (בלי יבזורי והנדריקס).
בנוסף אין היגיון בהחתמה של סילי אם מחתימים עוד גארד. יש מספיק גארדים מחליפים, ואין סיבה שמכבי תפזר כסף בלי היגיון.

מכבי לא תצטרך לשלם חלק גדול מהחוזה של טיילור, אני די בטוח שמישהי תשים עליו 600~700
מה גם שהוא ישראלי ועזיבה שלו מכניסה עוד כסף בגלל החיסכון במס

יש סיכוי סביר שיגיע גארד, לא צריך להחליט כבר עכשיו אם יגיע או לא

04 יולי 2016, 14:12

toja27 כתב:
rc4991 כתב:
שועל כתב:
rc4991 כתב:לא מבין למה שני הצדדים כבר החליטו איך הסגל יראה ומה יהיה
בינתיים עשו שתי החתמות ענקיות (ווימס ומילר), אחת סבירה (צירבס) ואחת לא נחוצה (סילי)
צריך לראות איך מכבי תשקיע בשתיים-שלוש ההחתמות שנשארו ואז נוכל לערוך מסקנות

נותרה עוד החתמה אחת. סנטר

מת על זה שאתם אומרים משהו בנחרצות
תחכו עד שהסגל יושלם ותראו כמה החתמות יהיו

למה אתה מופתע? הבן אדם כבר יודע את זהות העולות להצלבה אז מה יקרה עם הסגל בחודשיים הקרובים זה גרעינים בשבילו.

נדמה לי שהחתימה שלך עד לא מזמן לא הייתה אופטימית יותר

04 יולי 2016, 14:27

החציל האצטקי כתב:אני אקח לתשומת לבי את העניין הסמנטי עם ה"מצויין". בהגיון שלי זה מתנגן בסדר, אבל יש סיבה טובה לזה שאתם מפרשים את זה אחרת לגמרי.

גם אלכסנדר וגם סילי יוכלו להכנס לתפקידים שמייעדים להם במכבי (רול פליירס מהספסל) בצורה טובה מאוד, להערכתי.
ז"א, יש להם נישות די ברורות והם מתאימים לשחק אותם. שיחקו אותם בעבר בהצלחה יחסית.

מבחינתי זה מצויין, כי כשאונסים שחקנים מסויימים למקומות שלא שלהם בהיררכיה הקבוצתית זו בעיה.
אני לא בטוח לצורך העניין שאם מכבי הייתה מצרפת, נניח, את ג'רמי פארגו, זה היה כזה רכש מצויין.
אני יכול להתפשר על שחקן פחות טוב שיבין ויתאים לתפקיד שהוא מיועד לשחק, מאשר שחקן טוב שיוכנס למקום שלא בהכרח מתאים לו.

זה ה"מצויין".

בלי לפגוע באף אחד, אני לא מבין איך זה שמכבי מצרפת שחקן שסובל "מאוטיזם כדורסל" קשה יכול לעזור לה. ג'ו אלכסנדר לא עזר לאף קבוצה אי פעם, לפחות לא בעשור האחרון.

04 יולי 2016, 14:28

ג׳ו אלכסנדר עזר למכבי בעונה שעברה במשחקי היורוליג היותר קריטיים שלה. זה לא תמיד הספיק לנצחונות אבל כרול פלייר הוא עשה עבודה טובה מאוד.

04 יולי 2016, 14:36

החציל האצטקי כתב:ג׳ו אלכסנדר עזר למכבי בעונה שעברה במשחקי היורוליג היותר קריטיים שלה. זה לא תמיד הספיק לנצחונות אבל כרול פלייר הוא עשה עבודה טובה מאוד.

מדובר בשחקן בן 30, עשיר בפציעות ועם IQ חד ספרתי. הוא לא שייך לרמות של היורוליג והיכולת ההגנתית שלו רק תמשיך להתדרדר עם הגיל. זה מסוג השחקנים שלא יראו פרקט עם ארז.

04 יולי 2016, 14:48

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:ג׳ו אלכסנדר עזר למכבי בעונה שעברה במשחקי היורוליג היותר קריטיים שלה. זה לא תמיד הספיק לנצחונות אבל כרול פלייר הוא עשה עבודה טובה מאוד.

מדובר בשחקן בן 30, עשיר בפציעות ועם IQ חד ספרתי. הוא לא שייך לרמות של היורוליג והיכולת ההגנתית שלו רק תמשיך להתדרדר עם הגיל. זה מסוג השחקנים שלא יראו פרקט עם ארז.

:like:

04 יולי 2016, 14:53

roy1000 כתב:

מדובר בשחקן בן 30, עשיר בפציעות ועם IQ חד ספרתי. הוא לא שייך לרמות של היורוליג והיכולת ההגנתית שלו רק תמשיך להתדרדר עם הגיל.

:like:

04 יולי 2016, 17:38

toja27 כתב:

איפה כתוב? ומה עם רוצ'יסטי מישהו יודע?

בידיעות אחרונות העיתון...

04 יולי 2016, 17:44

ללא שום קשר ליכולת שלו , IQ הכדורסל שלו , או כל דבר אחר , דיי נמאס לי מכל מני שחקנים שמכבי "מאזרחת" , לא טיילר ולא אלכסנדר צריכים לשחק פה כישראלים , וכזר? הוא פשוט לא מספיק טוב.

04 יולי 2016, 17:52

ankram כתב:ללא שום קשר ליכולת שלו , IQ הכדורסל שלו , או כל דבר אחר , דיי נמאס לי מכל מני שחקנים שמכבי "מאזרחת" , לא טיילר ולא אלכסנדר צריכים לשחק פה כישראלים , וכזר? הוא פשוט לא מספיק טוב.

אני באמת שואל מה איכפת לך?
יש חוק שדופק אותנו ורק לשם כך הוא נברא אז כן אני בעד לאזרח גם את אחרון הגויים...

04 יולי 2016, 18:41

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:
החציל האצטקי כתב:פניני השתתף בכינוס של מאמני ושחקני היורוליג. הוא קפטן הקבוצה. הוא חתום.
אלכסנדר זה יופי של רכש.

נראה לי שעד היום לא הייתה פעם אחת שחשבת ששחקן שמכבי החתימה כבר הוא רכש לא טוב. גם כאלה שלא רצית לפני (מקל נגיד), הפכו לרכש מצוין בשנייה שחתמו.

אני פשוט כן מאמין שלשחקנים האלה יש יכולות שאפשר למקסם באימון נכון.

ג'ו אלכסנדר הוא האסל פלייר טוב עם קליעה ואתלטיות. כמחליף אתה יכול להוציא מזה המון.
את מקל אני אמנם לא אוהב, אבל אני כן אוהב את הקונספט שמכבי מביאה את השחקנים הישראלים הכי טובים אליה.
זה תקף גם לגבי אלכסנדר. אפשר להתעלם מהחוק הרוסי עד שאתה מעביר עונת ליגה שלמה עם סילבן המחריד ושגב הנגר. אני לא מסוגל לצפות בזה...

אולימפיאקוס בנו קבוצות פיינל פור אדירות עם שחקני רכש עלובים לא פחות ממה שמכבי מביאה כל שנה.
לקחו תארים עם הסנטר של חולון ועם הגוויות של אייסי לואו וג'וש פאוול.
זה המון עניין של התאמות, הרכבים ואימון נכון.

הלוואי עלינו גוויות כמו שהיו לאולימפיאקוס.

אני מסכים איתך שחיבור בין שחקנים חשוב יותר מהזהות שלהם בתחילת הדרך.
אבל להשיג חיבור כבר בעונה הראשונה זה מאוד קשה. בגלל שמכבי מחליפה 60% מהסגל
כל שנה, היא צריכה לנסות ללכת יחסית על בטוח, והיא חייבת להיות מסוגלת לשמור את השלד המרכזי
אחרי עונות מוצלחות.
במצב כזה, גם אם היא תביא שחקנים פחות מוכרים, אבל מתאימים מבחינת התכונות, זה יהיה הגיוני
שיצליחו להשתלב בפאזל.

אנחנו נמצאים בפיתחה של עונה משמעותית מאוד גם בהיבט רחב יותר.
עונה עלובה ביורוליג החדש עלולה להתגלגל על מכבי כמו כדור שלג, ובזיונות בזירה המקומית יעשו את וידוא
ההריגה של המותג.
אני לגמרי סומך על ארז ועל העוזרים שלו, אבל לגמרי לא סומך על שאר האנשים סביבם (כולל רגב פנאן).

אני ממש לא רואה איך מכבי הולכת להתמודד בצורה טובה ביורוליג ללא גארד מוביל.
אסור למכבי לבנות על ניסים, כמו חיבור מדהים ומיידי בין שחקנים. צריך להתכונן לתרחיש לא טוב שבו
דברים לא מתחברים, ובכל זאת כמות הכשרון שיש בקבוצה, תספיק בשביל עונה סבירה לפחות.

04 יולי 2016, 18:43

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:מאמני כדורסל טובים יודעים לעשות דברים מופלאים עם שחקנים בינוניים ומטה. אני בכלל לא בטוח שיש מאמן כזה במכבי, וגם אם כן, זה לא הופך את פאקינג ג'ו אלכסנדר לרכש מצוין. גם לא את סילי.

אני אקח לתשומת לבי את העניין הסמנטי עם ה"מצויין". בהגיון שלי זה מתנגן בסדר, אבל יש סיבה טובה לזה שאתם מפרשים את זה אחרת לגמרי.

זה ה"מצויין".

כמו למשל לצוות שחקנים לא בעמדות הטבעיות שלהם, כלומר ווימס ב-2 ומילר ב-3

04 יולי 2016, 18:48

ankram כתב:ללא שום קשר ליכולת שלו , IQ הכדורסל שלו , או כל דבר אחר , דיי נמאס לי מכל מני שחקנים שמכבי "מאזרחת" , לא טיילר ולא אלכסנדר צריכים לשחק פה כישראלים , וכזר? הוא פשוט לא מספיק טוב.

נושא המתאזרחים הוא נושא מורכב.
מצד אחד הסיפור עם רוצ'סטי לא הצליח (כך או אחרת), אבל אי אפשר להתעלם ששניים מגדולי שחקני
מכבי בכל הזמנים הם מתאזרחים - דרק ובלו, וכמובן גם היו רבים כאלה בעבר כמו טל ברודי, לו סילבר, לבן
מרסר, ברד ליף וכד'.

מכבי תמיד חיפשה אנשים שיש אפשרות לתת להם אזרחות כחוק, ואני לא רואה שום סיבה שהיא תפסיק.
ספציפית בהקשר לאלכסנדר, יש לה מוטיבציה די ברורה להביא ישראלי גבוה נוסף לסגל.
מכיוון שטיוס כנראה לא בתכניות, אין בעצם אופציות נוספות.
מכבי לא רוצה להחתים 8 זרים, ולכן אפשר להבין את הכיוון, גם אם אלכסנדר עצמו הוא כנראה לא שחקן שיכול
להצליח במכבי.

04 יולי 2016, 19:06

my man כתב:

יש חוק שדופק אותנו ורק לשם כך הוא נברא אז כן אני בעד לאזרח גם את אחרון הגויים...

אתה מבין שכשתרוץ בפריימריז של הבית היהודי, אנחנו נעלה את הציטוט הזה לפייסבוק?

04 יולי 2016, 19:37

yanay21 כתב:
my man כתב:

ואני אומר שזה הוצא מהקשרו :::

04 יולי 2016, 19:43

my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:

ואני אומר שזה הוצא מהקשרו :::

בדיוק כמו שפוליטיקאי אמור לעשות. אתה לומד כל כך מהר :cry3
תזכור אותנו כשתהיה בפסגה. כלומר, בשכונת "פסגת חברון ב'".
פרסם תגובה