החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:פניני השתתף בכינוס של מאמני ושחקני היורוליג. הוא קפטן הקבוצה. הוא חתום.
אלכסנדר זה יופי של רכש.
נראה לי שעד היום לא הייתה פעם אחת שחשבת ששחקן שמכבי החתימה כבר הוא רכש לא טוב. גם כאלה שלא רצית לפני (מקל נגיד), הפכו לרכש מצוין בשנייה שחתמו.
אני פשוט כן מאמין שלשחקנים האלה יש יכולות שאפשר למקסם באימון נכון.
ג'ו אלכסנדר הוא האסל פלייר טוב עם קליעה ואתלטיות. כמחליף אתה יכול להוציא מזה המון.
את מקל אני אמנם לא אוהב, אבל אני כן אוהב את הקונספט שמכבי מביאה את השחקנים הישראלים הכי טובים אליה.
זה תקף גם לגבי אלכסנדר. אפשר להתעלם מהחוק הרוסי עד שאתה מעביר עונת ליגה שלמה עם סילבן המחריד ושגב הנגר. אני לא מסוגל לצפות בזה...
אולימפיאקוס בנו קבוצות פיינל פור אדירות עם שחקני רכש עלובים לא פחות ממה שמכבי מביאה כל שנה.
לקחו תארים עם הסנטר של חולון ועם הגוויות של אייסי לואו וג'וש פאוול.
זה המון עניין של התאמות, הרכבים ואימון נכון.
הלוואי עלינו גוויות כמו שהיו לאולימפיאקוס.
אני מסכים איתך שחיבור בין שחקנים חשוב יותר מהזהות שלהם בתחילת הדרך.
אבל להשיג חיבור כבר בעונה הראשונה זה מאוד קשה. בגלל שמכבי מחליפה 60% מהסגל
כל שנה, היא צריכה לנסות ללכת יחסית על בטוח, והיא חייבת להיות מסוגלת לשמור את השלד המרכזי
אחרי עונות מוצלחות.
במצב כזה, גם אם היא תביא שחקנים פחות מוכרים, אבל מתאימים מבחינת התכונות, זה יהיה הגיוני
שיצליחו להשתלב בפאזל.
אנחנו נמצאים בפיתחה של עונה משמעותית מאוד גם בהיבט רחב יותר.
עונה עלובה ביורוליג החדש עלולה להתגלגל על מכבי כמו כדור שלג, ובזיונות בזירה המקומית יעשו את וידוא
ההריגה של המותג.
אני לגמרי סומך על ארז ועל העוזרים שלו, אבל לגמרי לא סומך על שאר האנשים סביבם (כולל רגב פנאן).
אני ממש לא רואה איך מכבי הולכת להתמודד בצורה טובה ביורוליג ללא גארד מוביל.
אסור למכבי לבנות על ניסים, כמו חיבור מדהים ומיידי בין שחקנים. צריך להתכונן לתרחיש לא טוב שבו
דברים לא מתחברים, ובכל זאת כמות הכשרון שיש בקבוצה, תספיק בשביל עונה סבירה לפחות.