מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א הציעה להנדריקס חוזה לשלוש שנים

הודעהעל ידי EulGam05 » 22 פברואר 2012, 11:05

asafb96 כתב:
אני לא קובע שום עובדות, אני מבסס את הדעה שלי אחרי מעקב של קרוב ל-15 שנה אחרי NBA ומה לעשות שמה שתיארתי זה מה שקורה בד"כ. אתה מוזמן להמשיך לצאת מנק' הנחה שמה שלא קורה ברוב המוחלט של המקרים, יקרה דווקא הקיץ אבל דעתי לא הולכת להשתנות.

בכלל, זה די מעניין שאתה חוזר ומעיר לי כל הזמן שאני משתמש רק בהנחות ועושה בדיוק אותו דבר בעצמך (רק בכיוון ההפוך ותוך כדי שימוש אינסופי במילה אולי).

לא, לפי ההודעות שלך זה יותר קרוב לקביעת עובדות.
לא מעניין אותי מה היה, מעניין אותי מה עכשיו. שוב, הודעה אחרי הודעה אתה נתפס רק לוויטסייד. אז יכול ליהיות כמו שאתה אומר שהוא יבחר להמשיך ליהיות נער פוסט. אבל רבאק, זה דוגמא! יש עוד שחקנים שמשחקים באירופה או פליטי NBA שלא ירצו להמשיך שם
אני לא עושה מה שאתה עושה. אני כותב אולי בלי סוף בשביל להדגיש את הנקודה שאתה קובע דברים. אני לא אומר שזה מה שיקרה. אבל שאתה אומר שסביר להניח שירצו אותו, ויתנו לו חוזה של מיליון דולר, אז אני אומר "אולי לא יתנו לו?", או "אולי הוא לא ירצה להמשיך ליהיות נער פוסט?" לא כי אני יודע או קובע מה יהיה, אלא כדי לומר לך שיש גם צד שני למטבע.
בכל מקרה, אחרי הפרסום שסמית' כנראה ימשיך העניין של הנדריקס כבר די מעניין לי את הביצה. מצידי שיקבל גם מיליון דולר, אבל שסמית' לא ימשיך!

אני רושם מה שסביר שיקרה, האם זה יקרה בוודאות? לא, אחרת לא הייתי משתמש במילה סביר. זה קביעת עובדות בדיוק כמו הטענה - "סביר להניח שמספר שלם שנבחר באופן אקראי אחיד בין 1 ל-100 לא יהיה המספר 50", האם המספר שיבחר יכול להיות 50? כן. האם סביר שזה יקרה? כנראה שלא בהינתן בכך שהסיכוי שזה יקרה הוא 1 ל-100. אז השאלה היא האם אתה בונה את המדיניות שלך לפי משהו שקורה ב-99% מהמקרים או לפי ה-1% שישאר?
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 11:43

EulGam05 כתב:
asafb96 כתב:
אני לא קובע שום עובדות, אני מבסס את הדעה שלי אחרי מעקב של קרוב ל-15 שנה אחרי NBA ומה לעשות שמה שתיארתי זה מה שקורה בד"כ. אתה מוזמן להמשיך לצאת מנק' הנחה שמה שלא קורה ברוב המוחלט של המקרים, יקרה דווקא הקיץ אבל דעתי לא הולכת להשתנות.

בכלל, זה די מעניין שאתה חוזר ומעיר לי כל הזמן שאני משתמש רק בהנחות ועושה בדיוק אותו דבר בעצמך (רק בכיוון ההפוך ותוך כדי שימוש אינסופי במילה אולי).

לא, לפי ההודעות שלך זה יותר קרוב לקביעת עובדות.
לא מעניין אותי מה היה, מעניין אותי מה עכשיו. שוב, הודעה אחרי הודעה אתה נתפס רק לוויטסייד. אז יכול ליהיות כמו שאתה אומר שהוא יבחר להמשיך ליהיות נער פוסט. אבל רבאק, זה דוגמא! יש עוד שחקנים שמשחקים באירופה או פליטי NBA שלא ירצו להמשיך שם
אני לא עושה מה שאתה עושה. אני כותב אולי בלי סוף בשביל להדגיש את הנקודה שאתה קובע דברים. אני לא אומר שזה מה שיקרה. אבל שאתה אומר שסביר להניח שירצו אותו, ויתנו לו חוזה של מיליון דולר, אז אני אומר "אולי לא יתנו לו?", או "אולי הוא לא ירצה להמשיך ליהיות נער פוסט?" לא כי אני יודע או קובע מה יהיה, אלא כדי לומר לך שיש גם צד שני למטבע.
בכל מקרה, אחרי הפרסום שסמית' כנראה ימשיך העניין של הנדריקס כבר די מעניין לי את הביצה. מצידי שיקבל גם מיליון דולר, אבל שסמית' לא ימשיך!

אני רושם מה שסביר שיקרה, האם זה יקרה בוודאות? לא, אחרת לא הייתי משתמש במילה סביר. זה קביעת עובדות בדיוק כמו הטענה - "סביר להניח שמספר שלם שנבחר באופן אקראי אחיד בין 1 ל-100 לא יהיה המספר 50", האם המספר שיבחר יכול להיות 50? כן. האם סביר שזה יקרה? כנראה שלא בהינתן בכך שהסיכוי שזה יקרה הוא 1 ל-100. אז השאלה היא האם אתה בונה את המדיניות שלך לפי משהו שקורה ב-99% מהמקרים או לפי ה-1% שישאר?

אבל זה לא ככה. אתה קבעת שזה 99% סיכוי שיקרה או 1% שלא יקרה. אתה לא יכול לקבוע ש99% שוויטסייד יקבל חוזה בNBA, ושהוא ירצה להמשיך. אתה לא יכול לקבוע מה סביר שיקרה לפי מה שאתה חושב (וכמו שהיו מקרי עבר כמו שאמרת, היו אין סוף מקרי עבר של שחקנים שהיו בNBA, בD-LEAGUE, ועברו ליארופה). יכול ליהיות שהוא ירצה להישאר לחמם ספסלים, יכול ליהיות שנמאס לו ליהיות נער פוסטר או לשחק בדי ליג, ובא לו להתחיל ליהיות שחקן משמעותי בליגה תחרותית ואיכותית. יכול ליהיות שקבוצות יתעניינו בסייז שלו ובמה שהוא הראה במכללות, ויכול ליהיות שקבוצות לא יגעו בו כי הוא שנתיים לא ממש משחק במסגרת רצינית ותחרותית. הכל יכול ליהיות, אי אפשר לקבוע מה סביר ומה לא במקרה כזה.
אפשר גם לומר לפי איך שאתה מתייחס לזה, "סביר להניח שהנדריקס ישאר פה רק במיליון דולר מינימום, וגם זה לא בטוח". למה? כי סביר להניח שהוא קיבל/יקבל הצעה של מיליון יורו ואף יותר מקבוצה גדולה, כמו שכתבו שריאל/קאחה שמעוניינות בוא, וסביר להניח שכמו ב99% מהמקרים, זר שמקבל הצעה גבוה יותר משמעותית מקבוצה גדולה, יעדיף אותה ויעזוב את מכבי (כמו פישר, מוריס או אידסון לדוגמא..).
asafb96

הודעהעל ידי EulGam05 » 22 פברואר 2012, 13:16

אז זהו שלא היו אינסוף מקרים לכיוון השני כי אם היו אז לא הייתי אומר שזה סביר. אתה זוכר בעשור האחרון הרבה מקרים של סנטרים אמריקאים בגובה 2.13+ שיודעים לקחת ריבאונד, לחסום, בעלי יכולות הגנתיות טובות, שיחקו 2-3 עונות ב-NBA, בגילאים 22-25 והחליטו לעבור לעבור לאירופה כדי לצבור דקות? מאלה שכן, כמה התבררו כשחקנים טובים?

לעומת זאת, לא היו חסרים בעשור האחרון שחקנים כמו לורן וודס, מאמאדו נדיי, ג'רון קולינס, סטיבן האנטר' וג'אמאל סמספסון שקיבלו הזדמנות אחר הזדמנות ב-NBA עד שכבר לא היה ספק שהם לא שייכים לשם. אלו שיש להם סייז ועזבו את ה-NBA בגילאים האלה הם או פצועים כרוניים (מוחמד סנה) או הד-קייסים (דיוויד האריסון). אחרים נעלמו אחרי שנה-שנתיים באירופה כי התברר שהם שחקני פח שמראש הגיעו ל-NBA רק בגלל נתונים פיזיים מרשימים אבל בלי שום יכולות כדורסל. אנחנו מדברים על ליגה שבה ג'ואל אנטוני, שחקן שלא מסוגל לתפוס כדור גם אם חייו יהיו תלויים בכך שכל מה שהוא יודע לעשות זה לשחק הגנה ולחסום (אפילו כריבאונדר הוא זוועה לעמדה שלו) ואפילו אין לו סייז מי יודע כמה (2.06 מ') - הוא סנטר חמישיה.
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 13:52

EulGam05 כתב:אז זהו שלא היו אינסוף מקרים לכיוון השני כי אם היו אז לא הייתי אומר שזה סביר. אתה זוכר בעשור האחרון הרבה מקרים של סנטרים אמריקאים בגובה 2.13+ שיודעים לקחת ריבאונד, לחסום, בעלי יכולות הגנתיות טובות, שיחקו 2-3 עונות ב-NBA, בגילאים 22-25 והחליטו לעבור לעבור לאירופה כדי לצבור דקות? מאלה שכן, כמה התבררו כשחקנים טובים?

לעומת זאת, לא היו חסרים בעשור האחרון שחקנים כמו לורן וודס, מאמאדו נדיי, ג'רון קולינס, סטיבן האנטר' וג'אמאל סמספסון שקיבלו הזדמנות אחר הזדמנות ב-NBA עד שכבר לא היה ספק שהם לא שייכים לשם. אלו שיש להם סייז ועזבו את ה-NBA בגילאים האלה הם או פצועים כרוניים (מוחמד סנה) או הד-קייסים (דיוויד האריסון). אחרים נעלמו אחרי שנה-שנתיים באירופה כי התברר שהם שחקני פח שמראש הגיעו ל-NBA רק בגלל נתונים פיזיים מרשימים אבל בלי שום יכולות כדורסל. אנחנו מדברים על ליגה שבה ג'ואל אנטוני, שחקן שלא מסוגל לתפוס כדור גם אם חייו יהיו תלויים בכך שכל מה שהוא יודע לעשות זה לשחק הגנה ולחסום (אפילו כריבאונדר הוא זוועה לעמדה שלו) ואפילו אין לו סייז מי יודע כמה (2.06 מ') - הוא סנטר חמישיה.

נו באמת.. טוב שלא תפרט עוד קצת... אתה זוכר סנטר בגובה 2.37+ שהאות הראשונה שלו זה ש', הוא אוהב סושי, צמחוני, ואוהבי סרטים, עברו לליגה הטוניזאית? לא.
מה זה הדרישות האלה? חסרים שחקנים אמריקאים שהיו בNBA נערי פוסט, שיחקו בדי ליג, ועברו לאירופה? אפילו הנדריקס ידידנו הוא אחד כזה.
אם הNBA באמת היה משוועה לשחקנים כאלה, הם כבר היו מקבלים צ'אנס. כי זה לא שאתמול הם חתמו שם. אתה מדבר כאילו כל קבוצות הNBA מחפשות בטירוף שחקנים כאלה. עובדה שאין להם ביקוש! אם הם היו כל כך הכרחיים לקבוצות NBA, הם מזמן מזמן היו משחקים שם. יכול ליהיות שנמאס להם, יכול ליהיות שלא נמאס להם והם רוצים להמשיך ליהיות נערי פוסטר. לא אתה זה שתקבע מה סביר ומה לא במצב כזה. כל שחקן יש לו את ההעדפות שלו. לא כולם היה מקריבים את הקריירה שלהם רק בשביל לומר "שיחקתי בNBA" (ראה ערך מקאלב, שהמון קבוצות רוצות אותו, והוא מוותר. או נבארו, פאפאס...).
אי אפשר לדעת מה הם רוצים, ואי אפשר לדעת מה יהיה הביקוש שלהם. לא כל סנטר 2.13 אמריקאי שיחק בNBA וקיבל צ'אנס.
ג'ואל אנטוני שחקן חמישיה? נכון. נו? אם מיאמי היו רוצים, הם היו מחתימים במקומו את ה"סנטר אמריקאי מעל 2.13 שחוסם, לוקח ריבאונד, ונמצא בגיל 22-25". אבל הם הלכו עליו. ומנגד, שחקן כמו תאביט או וויטסייד לא מקבלים צ'אנסים בNBA. כמו שהנדריקס לא קיבל. אז אם הם יקבלו הצעה מקבוצה שתגיד להם שבה הם הולכים לשחק לא מעט, ולשחק בליגה טובה, תחרותית, ועם חשיפה גדולה לNBA. ירצו? אחלה. לא? יש שחקנים אחרים! זה רק דוגמא, ואתה נתפס על השמות האלה ולא עזוב
asafb96

הודעהעל ידי EulGam05 » 22 פברואר 2012, 14:42

אסף, יש לך קושי במעקב אחר נושא הדיון או אפילו אחרי דברים שאתה בעצמך אמרת.

לפני כמה עמודים טענת שלא חסרים אמריקאים בגובה 2.13 עם גוף חזק שיודעים לעמוד בצבע, לקחת ריבאונד ולחסום. ביקשתי לתת דוגמאות ונתת את ווייטסייד ות'אביט כחלק מהדוגמאות - שניהם נופלים לקטגוריה של אמריקאים בגובה 2.13+ שיודעים לקחת ריבאונד, לחסום, (אולי) לשחק הגנה, שיחקו 2-3 שנים ב-NBA ונמצאים בגילאים 22-25. אי לכך הסברתי כבר פעמיים למה שחקנים שעונים על הקריטריונים האלה ברוב המוחלט של המקרים ישארו ב-NBA ולכן הם אופציות לא סבירות ואף סיפקתי מספר דוגמאות לכך. הדוגמאות האחרות שהבאת (כמו דיוויס או סנה למשל) לא נכנסות לקריטריונים האלה ולכן סיפקתי עבורן הסברים אחרים.

אז נכון, כל מקרה לגופו וייתכן ששחקנים כאלה יעדיפו לבוא לספסל של מכבי תמורת מחיר מצחיק מאשר להתייבש על הספסל ב-NBA. אבל באותה מידה ייתכן שמכבי תאריך להנדריקס את החוזה וגם תצליח להחתים רכז איכותי או כמו שאתה אומר - "אולי" הרכז יתפשר על המשכורת בשביל לשחק במועדון בכיר כמו מכבי (כמו שניקולה או פארקר התפשרו בזמנו בשביל להישאר פה). ההיסטוריה מלמדת שהאופציה הראשונה סבירה בערך כמו השניה.

וכן, המקרה של ג'ואל אנטוני מחזק את הדברים שלי מהסיבה הפשוטה - הם לא החתימו "סנטר אמריקאי מעל 2.13 שחוסם, לוקח ריבאונד, ונמצא בגיל 22-25" בגלל שכנראה אין יותר מדי כאלה שגם היו חופשיים וגם יודעים לשחק כדורסל. 7 סנטרים שונים (אנטוני, פיטמן, קארי, אילגאוסקאס, מגלור, דאמפיר וגלאדנס) עברו במיאמי בשנתיים האחרונות כך שאי אפשר להאשים אותם בכך שהם לא חיפשו סנטר נורמלי. כנראה שאם הייתה להם אפשרות להחתים "סנטר אמריקאי מעל 2.13 שחוסם, לוקח ריבאונד, ונמצא בגיל 22-25" ששווה משהו אז הם היו הולכים עליה.
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 14:53

EulGam05 כתב:אסף, יש לך קושי במעקב אחר נושא הדיון או אפילו אחרי דברים שאתה בעצמך אמרת.

לפני כמה עמודים טענת שלא חסרים אמריקאים בגובה 2.13 עם גוף חזק שיודעים לעמוד בצבע, לקחת ריבאונד ולחסום. ביקשתי לתת דוגמאות ונתת את ווייטסייד ות'אביט כחלק מהדוגמאות - שניהם נופלים לקטגוריה של אמריקאים בגובה 2.13+ שיודעים לקחת ריבאונד, לחסום, (אולי) לשחק הגנה, שיחקו 2-3 שנים ב-NBA ונמצאים בגילאים 22-25. אי לכך הסברתי כבר פעמיים למה שחקנים שעונים על הקריטריונים האלה ברוב המוחלט של המקרים ישארו ב-NBA ולכן הם אופציות לא סבירות. הדוגמאות האחרות שהבאת (כמו דיוויס או סנה למשל) לא נכנסות לקריטריונים האלה ולכן סיפקתי עבורם הסברים אחרים.

אז נכון, כל מקרה לגופו וייתכן ששחקנים כאלה יעדיפו לבוא לספסל של מכבי תמורת מחיר מצחיק מאשר להתייבש על הספסל ב-NBA. אבל באותה מידה ייתכן שמכבי תאריך להנדריקס את החוזה וגם תצליח להחתים רכז איכותי או כמו שאתה אומר - "אולי" הרכז יתפשר על המשכורת בשביל לשחק במועדון בכיר כמו מכבי (כמו שניקולה או פארקר התפשרו בזמנו בשביל להישאר פה). ההיסטוריה מלמדת שהאופציה הראשונה סבירה בערך כמו השניה.

וכן, המקרה של ג'ואל אנטוני מחזק את הדברים שלי מהסיבה הפשוטה - הם לא החתימו "סנטר אמריקאי מעל 2.13 שחוסם, לוקח ריבאונד, ונמצא בגיל 22-25" בגלל שכנראה אין יותר מדי כאלה שגם היו חופשיים וגם יודעים לשחק כדורסל. 7 סנטרים שונים (אנטוני, פיטמן, קארי, אילגאוסקאס, מגלור, דאמפיר וגלאדנס) עברו במיאמי בשנתיים האחרונות כך שאי אפשר להאשים אותם בכך שהם לא חיפשו סנטר נורמלי. כנראה שאם הייתה להם אפשרות להחתים "סנטר אמריקאי מעל 2.13 שחוסם, לוקח ריבאונד, ונמצא בגיל 22-25" ששווה משהו אז הם היו הולכים עליה.

ברור שיש כסנטרים כאלה. אם תבקש דוגמאות גם תקבל. אבל אתה מדבר על שחקן שעבר 2-3 עונות NBA, היה בדי ליג, ועבר לאירופה בשביל דקות או מה שזה לא יהיה....
שחקנים כאלה שמשחקים בNBA, ברור שישארו בNBA. אבל הם לא משחקים בNBA! הם שחקני די ליג לכל דבר ועניין ,שפה ושם עושים הבלחות לNBA. אז לתת לך רשימה של שחקנים שמשחקים באירופה ובעבר היו בדי ליג? מה זה משנה אם זה "סנטר 2.13" או "רכז 1.64"? באמת חסרים אמריקאים שהיו בדי ליג ועברו אחר כך לאירופה כי לא רצו אותם והם לא קיבלו דקות?
דיוויס לא נכנס לקריטריון הזה, אבל גם הוא יכול ליהיות שם מעניין. לטעמי יעלה פחות מ800 אלף דולר למכבי, ויכול מאוד ליהיות שיהיה טוב יותר מהנדריקס. ושוב, זה דוגמאות. לא אכפת לי אם זה שחקן ששיחק בNBA והיום הוא בדי ליג, שחקן אמריקאי שמשחק בספרד, שחקן שמשחק בליגה הרוסית, הטורקית, היוונית, או ילד יגוסלבי. זה לא משנה.
את ה"אולי" אתה אומר, לא אני. אני מעדיף לא לעצום עניים ולומר "אולי נשאיר את הנדריקס וגם יתפשר איתנו רכז טוב כי מכבי זה שם", אלא קודם כל להבטיח מקום של רכז טוב, ואז רק לבדקות אם יש כסף להנדריקס, במידה ואותו רכז התפשר או לא. אם לא, לא רואה שום בעיה ללכת לשחקנים כמו שהזכרתי פה, אם יש, אז אין בעיה להשאיר את הנדריקס. כמו שאמרתי הרבה פעמים פה, העניין פה זה סך הכל סדר העדיפויות.
ושוב, באותה מידה שאתה כותב את ה"הנחות הסבירות", הבאתי לך הנחה סבירה, שההיסטוריה מלמדת, כמו שאתה אוהב לומר, שזרים שמקבלים הצעות גבוהות יותר משמעותית ממה שקיבלו ממכבי מקבוצות גדולות, יעזבו, כך שסביר להניח שבפחות ממיליון דולר הנדריקס לא ישאר. הכל זה אם ואם, והנחות פה והנחות שם וסביר להניח פה וסביר להניח שם...

לא מסכים איתך בכלל לגבי אנטוני. ברור שהם רוצים סנטר טוב. אבל יש גם תקרת שכר, יש התאמה לסגל, ויש עוד הרבה גורמים. אם הליגה ממש חושקת בסנטרים כמו תאביט ו-וויטסייד, למה מיאמי לא נסית להביא אחד מהם? הרי במילא הם לא משחקים, והם יכולים לקבל אותם עבור איזה בחירת דראפט. אתה מדבר כאילו כל הליגה רודפת אחרי שחקנים כאלה, שפעול הם כבר כמה שנים בNBA ולא רואים מגרש, ואין להם ממש ביקוש.
asafb96

הודעהעל ידי EulGam05 » 22 פברואר 2012, 15:13

את ת'אביט מיאמי לא יכולים להביא כי הוא מרוויח 5 מיליון דולר לעונה, כמו שאמרת מבחינת תקרת שכר זה לא עובד (ומעבר לכך, במשחקים שהוא שיחק הוא לא נראה שייך לענף). בקשר לווייטסייד או שהוא לא שווה וויתור על בחירת דראפט (והדראפט זאת בערך הדרך היחידה של מיאמי להתחזק בשנים הקרובות) או שהקינגס עוד חושבים שיצא ממנו משהו ולא מוכנים לוותר עליו כל כך מהר (הוא נחשב בזמנו כשרון לוטרי והתדרדר עד הסיבוב השני), מה גם שהבחירה של מיאמי לא שווה יותר מדי (בחירת סוף סיבוב ראשון). אם שניהם היו שחקנים חופשיים אז אולי היה קייס למה שאתה אומר.
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 16:09

EulGam05 כתב:את ת'אביט מיאמי לא יכולים להביא כי הוא מרוויח 5 מיליון דולר לעונה, כמו שאמרת מבחינת תקרת שכר זה לא עובד (ומעבר לכך, במשחקים שהוא שיחק הוא לא נראה שייך לענף). בקשר לווייטסייד או שהוא לא שווה וויתור על בחירת דראפט (והדראפט זאת בערך הדרך היחידה של מיאמי להתחזק בשנים הקרובות) או שהקינגס עוד חושבים שיצא ממנו משהו ולא מוכנים לוותר עליו כל כך מהר (הוא נחשב בזמנו כשרון לוטרי והתדרדר עד הסיבוב השני), מה גם שהבחירה של מיאמי לא שווה יותר מדי (בחירת סוף סיבוב ראשון). אם שניהם היו שחקנים חופשיים אז אולי היה קייס למה שאתה אומר.

אוי נו.. עכשיו עברת לשלב התירוצים?
יפה, אז נגיד שאת תאביט הם לא יכולים להביא (והם כן, כי רק אנטוני מקבל שם 3.6 מיליון דולר, ויש שם יותר מדי סנטרים), כי יש מגבלות תקציב. נגיד. אז למה קבוצה כמו לדוגמא גולדן סטייט, שחיפשה סנטר כל הקיץ, לא הביאה אותו? איך זה שמ30 קבוצות NBA הוא עדיין שחקן די ליג?
וויטסייד לא שווה בחירת דראפט מבחינתם? אז אולי באמת לא כל הליגה רודפת אחרי סנטרים אמריקאים גובהים והגנתיים כמו שאתה חושב? הקינגס לא מוכנים לוותר עליו? אז למה הוא שם יותר משנה ולא רואה מגרש? הבחירת דראפט של מיאמי לא שווה יותר מדי? אז איך בדיוק זאת הדרך היחידה שלהם להתחזק בשנים הקרובות? אז למה לא העבירו במקום בחירת דראפט את אנטוני או שחקן אחר? כנראה שהליגה לא ממש רודפת בחירוף נפש אחרי סנטרים כאלה, וכן אפשר להביא.
וויטסייד אם אני לא טועה חופשי, או שיש אופציה לקינגס. תאביט אני לא יודע, אבל זה לא משנה, כי גם אם שניהם חתומים לעוד אלף שנה, כמו שאמרתי מיליון פעם בדיון הזה, אלה רק דוגמאות! זה הכיוון פחות או יותר.
בלי קשר אליהם, איך שלא נסובב את זה, כן נוכל למצוא "קצת" יותר משחק אחד (שזה כל מה שצריך), שיכול להתאים, ולא יזלול כסף מהתקציב
asafb96

הודעהעל ידי EulGam05 » 22 פברואר 2012, 18:49

איזה תירוצים? אתה רק בונה את הקייס שלי. אם אף קבוצת NBA לא תהיה מוכנה להוציא בקיץ סכום מצחיק כמו מיליון דולר על ילדים בני 22-25 עם נתונים פיזיים כמו שלהם ולהביא כ"א מהם אפילו בשביל להיות סנטר 3 ברוטציה של 14 שחקנים אז הם כנראה שחקנים כל כך גרועים שלקוות שאחד מהם יוכל לתת 20 דקות יורוליג איכותיות זה כבר באמת חלומות באספמיה. אגב, היו גם לא מעט שחקנים כאלה בעשור האחרון - סנטרים שנבחרו בדראפט בגלל נתונים פיזיים טובים, עפו מהליגה אחרי שנתיים ומצאו את עצמם בליגה הפורטו-ריקנית אחרי חמש שנים כי הם היו שחקני פח. לשחקנים כמו הנדריקס לפחות יש את התירוץ של חוסר עמדה ב-NBA בגלל חיסרון גובה, בעוד שלשחקנים שיש להם את הגובה ואת האתלטיות ובכל זאת מצליחים להיפלט מליגה שבה בכל דראפט יש את הקבוצה המטומטמת התורנית שתזרוק בחירת דראפט גבוהה על איזה ליצן בגובה 2.10+ שיודע לקפוץ רק מתוך תקווה שיצא ממנו משהו באמת שאין שום תירוץ פרט ללהיות שחקני פח/בעלי אופי מחורבן/פצועים כרוניים.

סנטרים ששווים משהו ימצאו את עצמם ב-NBA אלא אם כן יש להם אפשרות להרוויח הרבה יותר באירופה, אתה מוזמן להמשיך להאמין שיש המון סנטרים נהדרים עם נתונים פיזיים טובים וכל מה שצריך זה רק לבחור אחד כזה, פשוט רוב הקבוצות באירופה בוחרות להתעלם מהם מסיבות לא ברורות.

אגב, לגבי אותו פול דייוויס שאתה מאמין שאפשר להביא בפחות מ-800 אלף, היום מתפרסם ביוון שצסק"א מתעניינת בו. אבל מי יודע, אולי מטעמי ציונות הוא יתפשר ויבוא לשחק במכבי תמורת נזיד עדשים.

אגב 2, לסקרמנטו יש אופציה על ווייטסייד בשנתיים הקרובות, הוא יהיה שחקן חופשי רק אם היא לא תממש אותה עד ה-15 ביולי (ב-2012 לשנה הבאה וכנ"ל ב-2013 לעונה לאחר מכן). אני לא אופתע אם הם גם יחליטו לממש אותה כי הוא לא עולה כלום (800 אלף לעונה) וגם תומפסון וגם היקסון מסיימים חוזה והם יהיו יקרים ממנו (היקסון גם נראה מזעזע העונה).
EulGam05

הודעהעל ידי asafb96 » 22 פברואר 2012, 19:06

מה זה "להנדריקס יש לפחות תירוץ'"? בגלל שהוא נמוך אז זה נותן לו תירוץ למה הוא לא שם, כי אין לו עמדה בNBA? כמו שהם לא שם כי הם לא טובים לטענתך, הוא לא שם כי יש לו סייז לא טוב, וגם הוא לא ממש כוכב בלשון המעטה. כמו שזה תופס שם, זה תופס פה. "חוסר העמדה" קיים גם באירופה, והסייז שלו מפריע לו גם פה.
לומר ששחקן שיש לו נתונים טובים אבל הוא לא משחק שם זה רק מהסיבות שאותם ציינת זה שטות מוחלטת. לא חסרים שחקנים מצוינים שלא הצליחו בNBA, התגלגלו לאירופה, וניהיו כוכבים, לעומת נגרים בני נגרים שעשו אחלה קריירה בNBA בזכות מזל. בדיוק כמו שיכול ליהיות ששחקנים אחרים לא יצליחו לא פה, לא שם, וימצאו את עצמם בפורטו ריקו. אבל כל טענה שלך, אתה מתייחס אליה כאל עובדה גורפת שלא ניתנת לוויכוח.
התפרסם ביוון שרוצים אותו צסק"א? יופי. נראה אם הוא יגיע לשם. רק להזכיר לך, לצסק"א יש את קרסטיץ', קאון, סוקולוב, לברינוביץ' (שאני לא יודע מה מצב החוזה שלו לשנה הבאה), חריאפה ו-וורונצביץ'. מאוד מעניין אותי כמה הוא הולך לשחק שם, אם הם באמת רוצים אותו.
שוב, באותה מידה, בספורט 5 פורסם שצסק"א גם רוצים את הנדריקס. אז בוא נוותר גם על הנדריקס, כי לא נוכל להתמודד עם צסק"א...
אם סקרמנטו לא יממשו את האופציה על וויטסייד, אפשר לנסות להביא אותו. אם הוא לא יסכים, או שהקינגס ישאירו אותו, אפשר ללכת לשמות אחרים. כמו שכתבתי, זה רק דוגמא. אם נצטרך למצוא שם, נמצא. כי יש. כמו שמצאנו את הנדריקס בזמנו. כך או כך, זה לא משנה. הנקודה שלי היא, שקודם צריך להביא את השחקנים החשובים, ואחר כך לראות כמה נשאר לעמדת הסנטר המחליף. לא להחתים קודם את המשלימים (כמו פוט וכדיר), ואז למצוא את עצמו עם גרושים לעמדת הרכז הראשון (אז פארגו הצליח ביג טיים, הפעם זה גם יכול ליהיות כישלון). ככה שאם נביא רכז ראשון, נשמור על סופו, לאנגפורד, מאצ'בן, נביא את הלפרין, וישאר כסף להנדריקס, אחלה. אבל אם לא, לא רואה בעיה להביא שחקן פחות מוכר בסגנון הזה. בין אם וויטסייד שאתה נתפס לדוגמא הזאת, או כל שם אחר שיכול ליהיות ריאלי, גם אם הוא לא מוכר או מוכח כמו הנדריקס
asafb96

הודעהעל ידי MaccabiTA » 23 פברואר 2012, 12:54

ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי felix_r » 23 פברואר 2012, 13:44

MaccabiTA כתב:הנדריקס מדבר
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2511307

שילך. אינשאללה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Angelstrong » 23 פברואר 2012, 13:57

MaccabiTA כתב:הנדריקס מדבר
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2511307

ואוו הנדריקס הוא האחרון שחשבתי שידבר כך הערכה שלי אליו ירדה.
עם הוא יעזוב את מכבי בסוף העונה הוא יעשה טעות רצינית
Angelstrong

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 פברואר 2012, 14:03

אולי במקום את הכותרת תקראו את הכתבה..
וואלה אלופים בלשנות לגמרי את התוכן..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 23 פברואר 2012, 14:45

וואלה יודעים להוציא רק מה שהם רוצים, למרות שהנדריקס פה לא ממש הראה מחויבות. אני לא מכל שחקן להיות דריק ככה שזה לא מפריע לי
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי Maccabikid » 27 פברואר 2012, 14:41

Ido_Maccabi כתב:וואלה יודעים להוציא רק מה שהם רוצים, למרות שהנדריקס פה לא ממש הראה מחויבות. אני לא מכל שחקן להיות דריק ככה שזה לא מפריע לי

אתה לא מכל שחקן להיות דריק? מה?

בכל אופן אני לא רציתי אותו לפני הראיון וגם לא אחריו..
Maccabikid

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 פברואר 2012, 19:54

Maccabikid כתב:
Ido_Maccabi כתב:וואלה יודעים להוציא רק מה שהם רוצים, למרות שהנדריקס פה לא ממש הראה מחויבות. אני לא מכל שחקן להיות דריק ככה שזה לא מפריע לי

אתה לא מכל שחקן להיות דריק? מה?

בכל אופן אני לא רציתי אותו לפני הראיון וגם לא אחריו..

מצפה..
כנראה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 28 פברואר 2012, 10:28

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4195842,00.html

אם הוא לא יתפשר על 800K אז שיהיה לו בהצלחה ....
מה שכן אם יביאו מחליף אין טעם להביא מישהו באותו סכום כי אנחנו לא יכולים להיות בטוחים מה נקבל כך שעדיף להמר על מישהו זול יותר בתקווה שניפגע .
סך הכל מדובר על עמדת סנטר מחליף שאפילו מילאן יוכל לתת בא דקות אם ממש ניפול בהימור....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 28 פברואר 2012, 10:35

yzafrir כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4195842,00.html

אם הוא לא יתפשר על 800K אז שיהיה לו בהצלחה ....
מה שכן אם יביאו מחליף אין טעם להביא מישהו באותו סכום כי אנחנו לא יכולים להיות בטוחים מה נקבל כך שעדיף להמר על מישהו זול יותר בתקווה שניפגע .
סך הכל מדובר על עמדת סנטר מחליף שאפילו מילאן יוכל לתת בא דקות אם ממש ניפול בהימור....

הנדריקס הוא שחקן ברמה של 600-650 אלף. גם ככה מכבי הגזימה בהצעה שלה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי cannon » 28 פברואר 2012, 10:59

פשוט עצוב ששוב נלך לבנייה של קבוצה חדשה בשנה הבאה... המשכיות היא כנראה מילה שלא נמצאת בלקסיקון של מכבי לצערנו...
סבאלוקאס לא ימשיך.
ג'יימס לא ימשיך.
מאלט לא ימשיך.
בלו בסימן שאלה למרות שנראה לי שלא יפרוש כי מספרים שהבחור אוהב כסף ואם יקבל אז יישאר
שאייר בסימן שאלה אבל ברמות הדקות שהוא מקבל פשוט חבל לשני הצדדים. מגיע לו לשחק יותר גם במכבי.
הנדריקס בסימן שאלה. נראה שלא ימשיך ב-800K ולא נראה לי שמכבי יעלו את ההצעה. מקרה דומה למה שהיה עם ד'אור פישר מבחינת הסכומים. אולי הקשר לדייויד בלאט יצליח להשאיר אותו.
לנגפורד בסימן שאלה. ברור ששווה יותר ממה שמקבל במכבי. השאלה מהי האופציה בדיוק שיש למכבי ולשחקן. אולי הקשר לדייויד בלאט יצליח להשאיר אותו.
את סופו לא נראה לי שרוצים להשאיר בטח שלא במליון דולר פלוס.
מצ'באן בסימן שאלה למרות שיש לי הרגשה שיהיה פה בשנה הבאה.
בורשטיין ימשיך.
פניני ימשיך.
אוחיון ימשיך.
ליאור ימשיך.

נשארנו עם 4 בטוחים בלבד. בלי אף זר בטוח ומכבי זו קבוצה של 7 זרים...
cannon

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־40 אורחים