22 פברואר 2012, 11:05
asafb96 כתב:אני לא קובע שום עובדות, אני מבסס את הדעה שלי אחרי מעקב של קרוב ל-15 שנה אחרי NBA ומה לעשות שמה שתיארתי זה מה שקורה בד"כ. אתה מוזמן להמשיך לצאת מנק' הנחה שמה שלא קורה ברוב המוחלט של המקרים, יקרה דווקא הקיץ אבל דעתי לא הולכת להשתנות.
בכלל, זה די מעניין שאתה חוזר ומעיר לי כל הזמן שאני משתמש רק בהנחות ועושה בדיוק אותו דבר בעצמך (רק בכיוון ההפוך ותוך כדי שימוש אינסופי במילה אולי).
לא, לפי ההודעות שלך זה יותר קרוב לקביעת עובדות.
לא מעניין אותי מה היה, מעניין אותי מה עכשיו. שוב, הודעה אחרי הודעה אתה נתפס רק לוויטסייד. אז יכול ליהיות כמו שאתה אומר שהוא יבחר להמשיך ליהיות נער פוסט. אבל רבאק, זה דוגמא! יש עוד שחקנים שמשחקים באירופה או פליטי NBA שלא ירצו להמשיך שם
אני לא עושה מה שאתה עושה. אני כותב אולי בלי סוף בשביל להדגיש את הנקודה שאתה קובע דברים. אני לא אומר שזה מה שיקרה. אבל שאתה אומר שסביר להניח שירצו אותו, ויתנו לו חוזה של מיליון דולר, אז אני אומר "אולי לא יתנו לו?", או "אולי הוא לא ירצה להמשיך ליהיות נער פוסט?" לא כי אני יודע או קובע מה יהיה, אלא כדי לומר לך שיש גם צד שני למטבע.
בכל מקרה, אחרי הפרסום שסמית' כנראה ימשיך העניין של הנדריקס כבר די מעניין לי את הביצה. מצידי שיקבל גם מיליון דולר, אבל שסמית' לא ימשיך!
22 פברואר 2012, 11:43
EulGam05 כתב:asafb96 כתב:אני לא קובע שום עובדות, אני מבסס את הדעה שלי אחרי מעקב של קרוב ל-15 שנה אחרי NBA ומה לעשות שמה שתיארתי זה מה שקורה בד"כ. אתה מוזמן להמשיך לצאת מנק' הנחה שמה שלא קורה ברוב המוחלט של המקרים, יקרה דווקא הקיץ אבל דעתי לא הולכת להשתנות.
בכלל, זה די מעניין שאתה חוזר ומעיר לי כל הזמן שאני משתמש רק בהנחות ועושה בדיוק אותו דבר בעצמך (רק בכיוון ההפוך ותוך כדי שימוש אינסופי במילה אולי).
לא, לפי ההודעות שלך זה יותר קרוב לקביעת עובדות.
לא מעניין אותי מה היה, מעניין אותי מה עכשיו. שוב, הודעה אחרי הודעה אתה נתפס רק לוויטסייד. אז יכול ליהיות כמו שאתה אומר שהוא יבחר להמשיך ליהיות נער פוסט. אבל רבאק, זה דוגמא! יש עוד שחקנים שמשחקים באירופה או פליטי NBA שלא ירצו להמשיך שם
אני לא עושה מה שאתה עושה. אני כותב אולי בלי סוף בשביל להדגיש את הנקודה שאתה קובע דברים. אני לא אומר שזה מה שיקרה. אבל שאתה אומר שסביר להניח שירצו אותו, ויתנו לו חוזה של מיליון דולר, אז אני אומר "אולי לא יתנו לו?", או "אולי הוא לא ירצה להמשיך ליהיות נער פוסט?" לא כי אני יודע או קובע מה יהיה, אלא כדי לומר לך שיש גם צד שני למטבע.
בכל מקרה, אחרי הפרסום שסמית' כנראה ימשיך העניין של הנדריקס כבר די מעניין לי את הביצה. מצידי שיקבל גם מיליון דולר, אבל שסמית' לא ימשיך!
אני רושם מה שסביר שיקרה, האם זה יקרה בוודאות? לא, אחרת לא הייתי משתמש במילה סביר. זה קביעת עובדות בדיוק כמו הטענה - "סביר להניח שמספר שלם שנבחר באופן אקראי אחיד בין 1 ל-100 לא יהיה המספר 50", האם המספר שיבחר יכול להיות 50? כן. האם סביר שזה יקרה? כנראה שלא בהינתן בכך שהסיכוי שזה יקרה הוא 1 ל-100. אז השאלה היא האם אתה בונה את המדיניות שלך לפי משהו שקורה ב-99% מהמקרים או לפי ה-1% שישאר?
22 פברואר 2012, 13:16
22 פברואר 2012, 13:52
EulGam05 כתב:אז זהו שלא היו אינסוף מקרים לכיוון השני כי אם היו אז לא הייתי אומר שזה סביר. אתה זוכר בעשור האחרון הרבה מקרים של סנטרים אמריקאים בגובה 2.13+ שיודעים לקחת ריבאונד, לחסום, בעלי יכולות הגנתיות טובות, שיחקו 2-3 עונות ב-NBA, בגילאים 22-25 והחליטו לעבור לעבור לאירופה כדי לצבור דקות? מאלה שכן, כמה התבררו כשחקנים טובים?
לעומת זאת, לא היו חסרים בעשור האחרון שחקנים כמו לורן וודס, מאמאדו נדיי, ג'רון קולינס, סטיבן האנטר' וג'אמאל סמספסון שקיבלו הזדמנות אחר הזדמנות ב-NBA עד שכבר לא היה ספק שהם לא שייכים לשם. אלו שיש להם סייז ועזבו את ה-NBA בגילאים האלה הם או פצועים כרוניים (מוחמד סנה) או הד-קייסים (דיוויד האריסון). אחרים נעלמו אחרי שנה-שנתיים באירופה כי התברר שהם שחקני פח שמראש הגיעו ל-NBA רק בגלל נתונים פיזיים מרשימים אבל בלי שום יכולות כדורסל. אנחנו מדברים על ליגה שבה ג'ואל אנטוני, שחקן שלא מסוגל לתפוס כדור גם אם חייו יהיו תלויים בכך שכל מה שהוא יודע לעשות זה לשחק הגנה ולחסום (אפילו כריבאונדר הוא זוועה לעמדה שלו) ואפילו אין לו סייז מי יודע כמה (2.06 מ') - הוא סנטר חמישיה.
22 פברואר 2012, 14:42
22 פברואר 2012, 14:53
EulGam05 כתב:אסף, יש לך קושי במעקב אחר נושא הדיון או אפילו אחרי דברים שאתה בעצמך אמרת.
לפני כמה עמודים טענת שלא חסרים אמריקאים בגובה 2.13 עם גוף חזק שיודעים לעמוד בצבע, לקחת ריבאונד ולחסום. ביקשתי לתת דוגמאות ונתת את ווייטסייד ות'אביט כחלק מהדוגמאות - שניהם נופלים לקטגוריה של אמריקאים בגובה 2.13+ שיודעים לקחת ריבאונד, לחסום, (אולי) לשחק הגנה, שיחקו 2-3 שנים ב-NBA ונמצאים בגילאים 22-25. אי לכך הסברתי כבר פעמיים למה שחקנים שעונים על הקריטריונים האלה ברוב המוחלט של המקרים ישארו ב-NBA ולכן הם אופציות לא סבירות. הדוגמאות האחרות שהבאת (כמו דיוויס או סנה למשל) לא נכנסות לקריטריונים האלה ולכן סיפקתי עבורם הסברים אחרים.
אז נכון, כל מקרה לגופו וייתכן ששחקנים כאלה יעדיפו לבוא לספסל של מכבי תמורת מחיר מצחיק מאשר להתייבש על הספסל ב-NBA. אבל באותה מידה ייתכן שמכבי תאריך להנדריקס את החוזה וגם תצליח להחתים רכז איכותי או כמו שאתה אומר - "אולי" הרכז יתפשר על המשכורת בשביל לשחק במועדון בכיר כמו מכבי (כמו שניקולה או פארקר התפשרו בזמנו בשביל להישאר פה). ההיסטוריה מלמדת שהאופציה הראשונה סבירה בערך כמו השניה.
וכן, המקרה של ג'ואל אנטוני מחזק את הדברים שלי מהסיבה הפשוטה - הם לא החתימו "סנטר אמריקאי מעל 2.13 שחוסם, לוקח ריבאונד, ונמצא בגיל 22-25" בגלל שכנראה אין יותר מדי כאלה שגם היו חופשיים וגם יודעים לשחק כדורסל. 7 סנטרים שונים (אנטוני, פיטמן, קארי, אילגאוסקאס, מגלור, דאמפיר וגלאדנס) עברו במיאמי בשנתיים האחרונות כך שאי אפשר להאשים אותם בכך שהם לא חיפשו סנטר נורמלי. כנראה שאם הייתה להם אפשרות להחתים "סנטר אמריקאי מעל 2.13 שחוסם, לוקח ריבאונד, ונמצא בגיל 22-25" ששווה משהו אז הם היו הולכים עליה.
22 פברואר 2012, 15:13
22 פברואר 2012, 16:09
EulGam05 כתב:את ת'אביט מיאמי לא יכולים להביא כי הוא מרוויח 5 מיליון דולר לעונה, כמו שאמרת מבחינת תקרת שכר זה לא עובד (ומעבר לכך, במשחקים שהוא שיחק הוא לא נראה שייך לענף). בקשר לווייטסייד או שהוא לא שווה וויתור על בחירת דראפט (והדראפט זאת בערך הדרך היחידה של מיאמי להתחזק בשנים הקרובות) או שהקינגס עוד חושבים שיצא ממנו משהו ולא מוכנים לוותר עליו כל כך מהר (הוא נחשב בזמנו כשרון לוטרי והתדרדר עד הסיבוב השני), מה גם שהבחירה של מיאמי לא שווה יותר מדי (בחירת סוף סיבוב ראשון). אם שניהם היו שחקנים חופשיים אז אולי היה קייס למה שאתה אומר.
22 פברואר 2012, 18:49
22 פברואר 2012, 19:06
23 פברואר 2012, 12:54
23 פברואר 2012, 13:44
23 פברואר 2012, 13:57
MaccabiTA כתב:הנדריקס מדבר
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2511307
23 פברואר 2012, 14:03
23 פברואר 2012, 14:45
27 פברואר 2012, 14:41
Ido_Maccabi כתב:וואלה יודעים להוציא רק מה שהם רוצים, למרות שהנדריקס פה לא ממש הראה מחויבות. אני לא מכל שחקן להיות דריק ככה שזה לא מפריע לי
27 פברואר 2012, 19:54
Maccabikid כתב:Ido_Maccabi כתב:וואלה יודעים להוציא רק מה שהם רוצים, למרות שהנדריקס פה לא ממש הראה מחויבות. אני לא מכל שחקן להיות דריק ככה שזה לא מפריע לי
אתה לא מכל שחקן להיות דריק? מה?
בכל אופן אני לא רציתי אותו לפני הראיון וגם לא אחריו..
28 פברואר 2012, 10:28
28 פברואר 2012, 10:35
yzafrir כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4195842,00.html
אם הוא לא יתפשר על 800K אז שיהיה לו בהצלחה ....
מה שכן אם יביאו מחליף אין טעם להביא מישהו באותו סכום כי אנחנו לא יכולים להיות בטוחים מה נקבל כך שעדיף להמר על מישהו זול יותר בתקווה שניפגע .
סך הכל מדובר על עמדת סנטר מחליף שאפילו מילאן יוכל לתת בא דקות אם ממש ניפול בהימור....
28 פברואר 2012, 10:59