Dookie כתב:וואן מציינים בנוסף כי גם ריברס מתקרב:
http://one.co.il/Article/181494.html

הבשורות הטובות לא מפסיקות להגיע. גם ג'ון שאייר חותם וגם קשיים במשא ומתן עם הלפרין (שיאלץ לחפש פראיירים אחרים).
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Dookie כתב:וואן מציינים בנוסף כי גם ריברס מתקרב:
http://one.co.il/Article/181494.html
aribari24 כתב:גם וואן.. גם וואלה וגם ספורט 5...
בחייכם... מישהו ממכבי הוציא את זה כדי להפעיל לחץ על יותם..
להערכתי.. יחתום בסוף
itay92 כתב:ד"א כתוב בוואן שמכבי חיפה רוצה חצי מיליון שקל על לנדסברג ולא דולר כמו שחשבו בהתחלה.
itay92 כתב:אבל תסכימי איתי שחצי מיליון דולר זה סכום הזוי, למצ'באן שילמו 700K לא?
אז 150K בערך זה עדיין גבוה אבל כבר פחות הזוי ותאמת יותר ריאלי אם קבוצה מאירופה רוצה את השחקן.
Mta_atic כתב:itay92 כתב:אבל תסכימי איתי שחצי מיליון דולר זה סכום הזוי, למצ'באן שילמו 700K לא?
אז 150K בערך זה עדיין גבוה אבל כבר פחות הזוי ותאמת יותר ריאלי אם קבוצה מאירופה רוצה את השחקן.
ממה שאני זוכר, על מצ'באן שילמו בסביבות ה-450K.
על לנדסברג לא הייתי משלם באיי-אוט.
מה כ"כ בוער להחתים אותו השנה?
misha כתב:לא בטוח שאם שייר יבוא זה יהיה על חשבון הלפרין, יותר הגיוני שזה על חשבון הגארד ישראלי השני (רוט/אוחיון/לאנדסברג). נראה איך זה יתפתח.
בכל מקרה, קשה לדעת מה שחקן כמו שייר ייתן ביורוליג, ואם מביאים יחד אתו ישראלי בינוני, אז עוד פעם נהיה עם רוטציית גארדים קצרה מאוד ביורוליג.
itay92 כתב:Mta_atic כתב:itay92 כתב:אבל תסכימי איתי שחצי מיליון דולר זה סכום הזוי, למצ'באן שילמו 700K לא?
על לנדסברג לא הייתי משלם באיי-אוט.
מה כ"כ בוער להחתים אותו השנה?
את הסכום ששילמו להמופארם חילקו לשניים או שלושה תשלומים ורק השנה שילמו להם 450K
jol9 כתב:אם שייר אכן יגיע ואם אכן זה יהיה במקום הלפרין, אז אני רק מקווה שלא תהיה כאן התרסקות. תמיד יש סיכוי להפתעה, אבל נראה לי כאן שמכבי מנסה לחסוך בקטנה ולוקחת
סיכון גדול מדי.
מה שיקרה הוא שבאיזשהו שלב, בלאט יחליט שהקו האחורי הנוכחי לא מספיק טוב, ואז יתחילו לחפש תיקונים של הרגע האחרון, והסיכוי שזה יצליח כמו במקרה פארגו, הם די נמוכים.
הלפרין שחקן יקר יותר, אבל בדיוק בשביל זה מיועדים הכספים הנוספים של האדריאטית, ושל סיום ההתחייבויות השונות שיש למכבי.
jol9 כתב:אם שייר אכן יגיע ואם אכן זה יהיה במקום הלפרין, אז אני רק מקווה שלא תהיה כאן התרסקות. תמיד יש סיכוי להפתעה, אבל נראה לי כאן שמכבי מנסה לחסוך בקטנה ולוקחת
סיכון גדול מדי.
מה שיקרה הוא שבאיזשהו שלב, בלאט יחליט שהקו האחורי הנוכחי לא מספיק טוב, ואז יתחילו לחפש תיקונים של הרגע האחרון, והסיכוי שזה יצליח כמו במקרה פארגו, הם די נמוכים.
הלפרין שחקן יקר יותר, אבל בדיוק בשביל זה מיועדים הכספים הנוספים של האדריאטית, ושל סיום ההתחייבויות השונות שיש למכבי.
Holiday_Armadillo כתב:itay92 כתב:itay92 כתב:אבל תסכימי איתי שחצי מיליון דולר זה סכום הזוי, למצ'באן שילמו 700K לא?
אתה טועה.
450K זה הסכום הכולל שאותו מחלקים
עריכה:
סורי על הדאבל
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:לא בטוח שאם שייר יבוא זה יהיה על חשבון הלפרין, יותר הגיוני שזה על חשבון הגארד ישראלי השני (רוט/אוחיון/לאנדסברג). נראה איך זה יתפתח.
בכל מקרה, קשה לדעת מה שחקן כמו שייר ייתן ביורוליג, ואם מביאים יחד אתו ישראלי בינוני, אז עוד פעם נהיה עם רוטציית גארדים קצרה מאוד ביורוליג.
שייר זה אך ורק על חשבון הלפרין
יכול להיות,אבל משום מה תקוע לי בראש בהקשר של מצ'באן 700K אולי בהקשר אחר.
itai7 כתב:עכשיו נזכרתי את מי הוא מזכיר לי
את ניק קלאתיס שהגיע גם מהמכללות לפאנאנייקוס השנה והיה ענק פשוט
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־16 אורחים