פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול המלפפונים / סגל

15 יוני 2011, 16:46

Dookie כתב:וואן מציינים בנוסף כי גם ריברס מתקרב:
http://one.co.il/Article/181494.html

:grin
הבשורות הטובות לא מפסיקות להגיע. גם ג'ון שאייר חותם וגם קשיים במשא ומתן עם הלפרין (שיאלץ לחפש פראיירים אחרים).

15 יוני 2011, 16:47

אם שייר אכן יגיע ואם אכן זה יהיה במקום הלפרין, אז אני רק מקווה שלא תהיה כאן התרסקות. תמיד יש סיכוי להפתעה, אבל נראה לי כאן שמכבי מנסה לחסוך בקטנה ולוקחת
סיכון גדול מדי.

מה שיקרה הוא שבאיזשהו שלב, בלאט יחליט שהקו האחורי הנוכחי לא מספיק טוב, ואז יתחילו לחפש תיקונים של הרגע האחרון, והסיכוי שזה יצליח כמו במקרה פארגו, הם די נמוכים.
הלפרין שחקן יקר יותר, אבל בדיוק בשביל זה מיועדים הכספים הנוספים של האדריאטית, ושל סיום ההתחייבויות השונות שיש למכבי.

15 יוני 2011, 16:48

aribari24 כתב:גם וואן.. גם וואלה וגם ספורט 5...

בחייכם... מישהו ממכבי הוציא את זה כדי להפעיל לחץ על יותם..

להערכתי.. יחתום בסוף

ספורט5 מנוהלים ע''י הבעלים של מכבי..הם כל הזמן מפרסמים דברים על מכבי לפני כולם.
וואלה גם ידועים בכאלה שמדליפים להם..
ו-ONE לא רצו להישאר מאחור או להיראות כאילו הם מעתיקים,אז הם רשמו על זה משפט וחצי בשביל שיוכלו להגיד ''אמרנו לכם''

15 יוני 2011, 16:50

ד"א כתוב בוואן שמכבי חיפה רוצה חצי מיליון שקל על לנדסברג ולא דולר כמו שחשבו בהתחלה.

15 יוני 2011, 16:51

itay92 כתב:ד"א כתוב בוואן שמכבי חיפה רוצה חצי מיליון שקל על לנדסברג ולא דולר כמו שחשבו בהתחלה.

בשני המקרים זה מגוחך

15 יוני 2011, 16:53

אבל תסכימי איתי שחצי מיליון דולר זה סכום הזוי, למצ'באן שילמו 700K לא?
אז 150K בערך זה עדיין גבוה אבל כבר פחות הזוי ותאמת יותר ריאלי אם קבוצה מאירופה רוצה את השחקן.

15 יוני 2011, 16:55

itay92 כתב:אבל תסכימי איתי שחצי מיליון דולר זה סכום הזוי, למצ'באן שילמו 700K לא?
אז 150K בערך זה עדיין גבוה אבל כבר פחות הזוי ותאמת יותר ריאלי אם קבוצה מאירופה רוצה את השחקן.

ממה שאני זוכר, על מצ'באן שילמו בסביבות ה-450K.

על לנדסברג לא הייתי משלם באיי-אוט.
מה כ"כ בוער להחתים אותו השנה?

15 יוני 2011, 16:57

לא בטוח שאם שייר יבוא זה יהיה על חשבון הלפרין, יותר הגיוני שזה על חשבון הגארד ישראלי השני (רוט/אוחיון/לאנדסברג). נראה איך זה יתפתח.

בכל מקרה, קשה לדעת מה שחקן כמו שייר ייתן ביורוליג, ואם מביאים יחד אתו ישראלי בינוני, אז עוד פעם נהיה עם רוטציית גארדים קצרה מאוד ביורוליג.

15 יוני 2011, 16:58

Mta_atic כתב:
itay92 כתב:אבל תסכימי איתי שחצי מיליון דולר זה סכום הזוי, למצ'באן שילמו 700K לא?

את הסכום ששילמו להמופארם חילקו לשניים או שלושה תשלומים ורק השנה שילמו להם 450K

15 יוני 2011, 17:00

misha כתב:לא בטוח שאם שייר יבוא זה יהיה על חשבון הלפרין, יותר הגיוני שזה על חשבון הגארד ישראלי השני (רוט/אוחיון/לאנדסברג). נראה איך זה יתפתח.

בכל מקרה, קשה לדעת מה שחקן כמו שייר ייתן ביורוליג, ואם מביאים יחד אתו ישראלי בינוני, אז עוד פעם נהיה עם רוטציית גארדים קצרה מאוד ביורוליג.

שייר זה אך ורק על חשבון הלפרין

15 יוני 2011, 17:02

itay92 כתב:
Mta_atic כתב:

את הסכום ששילמו להמופארם חילקו לשניים או שלושה תשלומים ורק השנה שילמו להם 450K

אתה טועה.
450K זה הסכום הכולל שאותו מחלקים

עריכה:
סורי על הדאבל

15 יוני 2011, 17:02

jol9 כתב:אם שייר אכן יגיע ואם אכן זה יהיה במקום הלפרין, אז אני רק מקווה שלא תהיה כאן התרסקות. תמיד יש סיכוי להפתעה, אבל נראה לי כאן שמכבי מנסה לחסוך בקטנה ולוקחת
סיכון גדול מדי.

מה שיקרה הוא שבאיזשהו שלב, בלאט יחליט שהקו האחורי הנוכחי לא מספיק טוב, ואז יתחילו לחפש תיקונים של הרגע האחרון, והסיכוי שזה יצליח כמו במקרה פארגו, הם די נמוכים.
הלפרין שחקן יקר יותר, אבל בדיוק בשביל זה מיועדים הכספים הנוספים של האדריאטית, ושל סיום ההתחייבויות השונות שיש למכבי.

ראית את שייר משחק?
שייר היה שחקן טוב במכללות. יש סיכוי טוב שהוא גם יצליח באירופה. בכל מקרה מדובר על רכז טוב. הוא קלעי שלוש טוב. סך הכל מדובר על שחקן שיכול להיות מחליף טוב באירופה...בתור שחקן שיתן 15-20 דקות באירופה וישחק הרבה בליגה זאת החתמה טובה.
הוא שחקן שמזכיר לי בסגנון את הלפרין. איך אתה כבר קובע שהלפרין שחקן יותר טוב? להלפרין יש יכולות אבל במאני טיים הוא כמעט תמיד נעלם...

15 יוני 2011, 17:03

jol9 כתב:אם שייר אכן יגיע ואם אכן זה יהיה במקום הלפרין, אז אני רק מקווה שלא תהיה כאן התרסקות. תמיד יש סיכוי להפתעה, אבל נראה לי כאן שמכבי מנסה לחסוך בקטנה ולוקחת
סיכון גדול מדי.

אבל אני מאמינה שהקבוצה תיבנה בהתאם לישראלים.
כלומר, ברור שהלפרין הוא שחקן יותר טוב ומוכח משייר ואם הוא בא זה בכוונה שיהיה שחקן רוטציה מרכזי בקבוצה, אולי אפילו חמישייה.
אבל אם שייר מגיע וזה במקום הלפרין אז לא יבנו עליו כשחקן מרכזי כמו שהיו בונים על הלפרין ויבנו את הקבוצה בהתאם עם זרים מתאימים, על מנת ששייר יהיה רק עוד שחקן שאם יצליח-מעולה, אם לא-לא קרה כלום והקבוצה לא תקום ותיפול עליו.

כל אופן, לא נראה לי ששייר במידה ויחתום, יעשה זאת על חשבון הלפרין, הרי בלאט וגודס דיברו שיגיעו 2 ישראלים, אז למה ששייר לא יהיה הישראלי השנה??
הוא לא עדיף על הלפרין, אבל הוא בהחלט עדיף בעיניי על מורן רוט....

15 יוני 2011, 17:07

אתם מורידים מהערך של שייר.
הוא קלעי טוב , שיודע ליצור לעצמו מצבי זריקה. הוא גבוה לעמדה 1 (1.96) והוא גם יכול לשחק בעמדה 2.
רק תחשבו שבמידה וגם ריברס חותם, תחשבו בשלבים מסויימים במשחק על חמישייה של שייר,ריברס,פניני,בלו,שחורציאניטיס.(4 קלעי שלוש ברמה גבוהה)
בכלל, שייר מזכיר לי הרבה פעמים במשחקו שלו את הלפרין.
אי אפשר לדעת אם המעבר לאירופה ילך חלק, או שייקח לו זמן להתאקלם.

15 יוני 2011, 17:12

Holiday_Armadillo כתב:
itay92 כתב:

אתה טועה.
450K זה הסכום הכולל שאותו מחלקים

עריכה:
סורי על הדאבל

יכול להיות,אבל משום מה תקוע לי בראש בהקשר של מצ'באן 700K אולי בהקשר אחר.

15 יוני 2011, 17:16

Holiday_Armadillo כתב:
misha כתב:לא בטוח שאם שייר יבוא זה יהיה על חשבון הלפרין, יותר הגיוני שזה על חשבון הגארד ישראלי השני (רוט/אוחיון/לאנדסברג). נראה איך זה יתפתח.

שייר זה אך ורק על חשבון הלפרין

אולי ואולי לא. נחכה ונראה.

15 יוני 2011, 17:17

YNET also

15 יוני 2011, 17:17

יכול להיות,אבל משום מה תקוע לי בראש בהקשר של מצ'באן 700K אולי בהקשר אחר.

אולי אתה חושב על השכר שלו(אם אני לא טועה זה השכר כרגע והוא עוד ישודרג)

15 יוני 2011, 17:19

עכשיו נזכרתי את מי הוא מזכיר לי

את ניק קלאתיס שהגיע גם מהמכללות לפאנאנייקוס השנה והיה ענק פשוט

15 יוני 2011, 17:22

itai7 כתב:עכשיו נזכרתי את מי הוא מזכיר לי

את ניק קלאתיס שהגיע גם מהמכללות לפאנאנייקוס השנה והיה ענק פשוט

אני בספק אם הוא יהיה הקלאת'ס של מכבי..אבל כן יש דמיון בין המקרים
נושא נעול