29 ספטמבר 2018, 17:22
Rampel כתב:שחקן שלהיות אולאראונד זה ב-DNA שלו, לא עומד רוב המשחק בפינה ומחכה לכדורים. יש לו פוטנציאל להיות אחלה של 3&D.toja27 כתב:אני חושב שהוא יכול להיות אול אראונד סקונד גארד, זה נמצא אצלו בdna בהתרשמות שלי. אבל הוא צריך לשפר את הכדרור והפיזיות, בעצם כל דבר שקשור לאספקט החדירה. הקליעה וקבלת החלטות כן כבר נמצאות שם.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
29 ספטמבר 2018, 17:36
אני לא זוכר את ג'ורדן עומד בצד ומחכה לכדורים. גם אין שום סיבה לעשות השוואות לא פרופורציונליות. אני גם לא זוכר את בורשטיין עומד בצד ומחכה לכדורים.toja27 כתב:Rampel כתב:שחקן שלהיות אולאראונד זה ב-DNA שלו, לא עומד רוב המשחק בפינה ומחכה לכדורים. יש לו פוטנציאל להיות אחלה של 3&D.toja27 כתב:אני חושב שהוא יכול להיות אול אראונד סקונד גארד, זה נמצא אצלו בdna בהתרשמות שלי. אבל הוא צריך לשפר את הכדרור והפיזיות, בעצם כל דבר שקשור לאספקט החדירה. הקליעה וקבלת החלטות כן כבר נמצאות שם.
זה כי הוא עוד לא פיתח חלק מיכולות החדירה ברמה מספקת למה שנדרש ליורוליג. גם חסר ביטחון מסויים למקום שנמצא.
כשג'ורדן יצא מהמכללות , לא היה קרוב ליכולות קליעה מבחוץ שלו בסוף הקריירה.
29 ספטמבר 2018, 18:22
29 ספטמבר 2018, 18:52
Rampel כתב:אני לא זוכר את ג'ורדן עומד בצד ומחכה לכדורים. גם אין שום סיבה לעשות השוואות לא פרופורציונליות. אני גם לא זוכר את בורשטיין עומד בצד ומחכה לכדורים.toja27 כתב:Rampel כתב:שחקן שלהיות אולאראונד זה ב-DNA שלו, לא עומד רוב המשחק בפינה ומחכה לכדורים. יש לו פוטנציאל להיות אחלה של 3&D.toja27 כתב:אני חושב שהוא יכול להיות אול אראונד סקונד גארד, זה נמצא אצלו בdna בהתרשמות שלי. אבל הוא צריך לשפר את הכדרור והפיזיות, בעצם כל דבר שקשור לאספקט החדירה. הקליעה וקבלת החלטות כן כבר נמצאות שם.
זה כי הוא עוד לא פיתח חלק מיכולות החדירה ברמה מספקת למה שנדרש ליורוליג. גם חסר ביטחון מסויים למקום שנמצא.
אני לא רואה את זוס מוביל כדור וכרגע הוא אפילו לא יודע ליצור לעצמו.
אני באמת לא מבין את הפואנטה לנפח איתו ציפיות ולהפוך אותו למשהו שהוא לא. מה רע ב-3&D? קלעי, סווינגמן, שיכול להיות אפקטיבי בשני הצדדים. כרגע אין אף אחד כזה בסגל! מה רע בלפתח אותו לכיוון שאשכרה יש לו סיכוי להפוך בו לשחקן לגיטימי, מבלי לחלום על שיפור אלמנטים שלא טריוויאלי לשפר?
29 ספטמבר 2018, 19:11
toja27 כתב:Rampel כתב:אני לא זוכר את ג'ורדן עומד בצד ומחכה לכדורים. גם אין שום סיבה לעשות השוואות לא פרופורציונליות. אני גם לא זוכר את בורשטיין עומד בצד ומחכה לכדורים.toja27 כתב:Rampel כתב:שחקן שלהיות אולאראונד זה ב-DNA שלו, לא עומד רוב המשחק בפינה ומחכה לכדורים. יש לו פוטנציאל להיות אחלה של 3&D.toja27 כתב:אני חושב שהוא יכול להיות אול אראונד סקונד גארד, זה נמצא אצלו בdna בהתרשמות שלי. אבל הוא צריך לשפר את הכדרור והפיזיות, בעצם כל דבר שקשור לאספקט החדירה. הקליעה וקבלת החלטות כן כבר נמצאות שם.
אני באמת לא מבין את הפואנטה לנפח איתו ציפיות ולהפוך אותו למשהו שהוא לא. מה רע ב-3&D? קלעי, סווינגמן, שיכול להיות אפקטיבי בשני הצדדים. כרגע אין אף אחד כזה בסגל! מה רע בלפתח אותו לכיוון שאשכרה יש לו סיכוי להפוך בו לשחקן לגיטימי, מבלי לחלום על שיפור אלמנטים שלא טריוויאלי לשפר?
הבאתי את ג'ורדן רק בתור דוגמא לשחקן ששיפר אלמנטים במשחק שלו כשהיה צעיר, מן הסתם לא משווה אותו לזוסמן.
זה לא שזה רע שזוסמן יהפוך לשחקן אפקטיבי ב D&3 רק שאם יש מקום ליותר אז למה לא?
ראיתי מעט מאליפות אירופה לצעירים בקיץ אבל מי שראה מספיק, האם זוסמן היה שם שחקן של D&3 בלבד? כלומר בצורת משחק שלו, או האם חדר יותר, קלע , ניהל משחק ובקיצור עשה הכל מהכל ?
29 ספטמבר 2018, 19:22
Rampel כתב:toja27 כתב:Rampel כתב:אני לא זוכר את ג'ורדן עומד בצד ומחכה לכדורים. גם אין שום סיבה לעשות השוואות לא פרופורציונליות. אני גם לא זוכר את בורשטיין עומד בצד ומחכה לכדורים.toja27 כתב:Rampel כתב:שחקן שלהיות אולאראונד זה ב-DNA שלו, לא עומד רוב המשחק בפינה ומחכה לכדורים. יש לו פוטנציאל להיות אחלה של 3&D.
הבאתי את ג'ורדן רק בתור דוגמא לשחקן ששיפר אלמנטים במשחק שלו כשהיה צעיר, מן הסתם לא משווה אותו לזוסמן.
ראיתי מעט מאליפות אירופה לצעירים בקיץ אבל מי שראה מספיק, האם זוסמן היה שם שחקן של D&3 בלבד? כלומר בצורת משחק שלו, או האם חדר יותר, קלע , ניהל משחק ובקיצור עשה הכל מהכל ?
הוא בעיקר חתך הגנות. משם הוא שם ליי אפ, או קלע. היו לו גם כמה חדירות יפות (חלקן גם הסתיימו במסירות חכמות), הוא שיפר את האלמנט הזה, אבל בעיקר המשיך להשתמש בנשק המרכזי שלו - קליעה ל-3.
אני לא זוכר אותו מוביל כדור בכלל (אם כבר, מי שניסה לפעמים זה אבדיה), על זה היו אמונים בעיקר בני ובריסקר (ואם הוא רכז והם הועדפו לפניו כמובילי כדור, זה מספר את כל הסיפור. מזל שהוא לא רכז).
הזריקה ל-3 זה אזור הנוחות שלו והגוף ומוטת הידיים נותנים פוטנציאל הגנתי (שגם אותו צריך מאוד ללטש. שוב, מהמשחק אתמול זוכרים שתי חסימות על שבד, אבל לא שהוא עדיין נוטה להירדם בהגנת החילופים) - וזה בסדר גמור! גם אם הוא ילטש את החדירה, המסירה, ההגנה, יתחזק, ייקח ריבאונדים, זה יהפוך אותו לאחלה שחקן 3&D עם עוד כמה תרגילים בשרוול, שזה נהדר. זה לא אולאראונד, כי הוא לא הולך לחפש את הכדור בכוח ולעשות הכל, אלא ימשיך לעמוד בנקודות שבהן הוא ירגיש בנוח. ועם הזמן גם יחפשו אותו כי ידעו שהוא הולך לעשות את הדברים שהוא יודע. אני לא רואה אותו מתפתח למשהו אחר, הוא אף פעם לא הראה שהוא מסוגל למשהו אחר וצורת המשחק שלו גם לא מספרת משהו אחר. אבל תגיד לי, מה במה שתיארתי לך נשמע לא טוב? מי לא היה רוצה שחקן כזה בסגל? למה הוא חייב להיות הרכז?
29 ספטמבר 2018, 19:28
הלוואי והוא יוסיף גם את זה לרפרטואר שלו. מקווה שהוא יהפוך לקלעי שכל כך יחששו מהזריקה שלו שהוא יצליח להקפיץ שומרים. אני לא חושב שזה יהפוך אותו לאולאראונד.toja27 כתב:Rampel כתב:toja27 כתב:Rampel כתב:אני לא זוכר את ג'ורדן עומד בצד ומחכה לכדורים. גם אין שום סיבה לעשות השוואות לא פרופורציונליות. אני גם לא זוכר את בורשטיין עומד בצד ומחכה לכדורים.toja27 כתב:זה כי הוא עוד לא פיתח חלק מיכולות החדירה ברמה מספקת למה שנדרש ליורוליג. גם חסר ביטחון מסויים למקום שנמצא.
הוא בעיקר חתך הגנות. משם הוא שם ליי אפ, או קלע. היו לו גם כמה חדירות יפות (חלקן גם הסתיימו במסירות חכמות), הוא שיפר את האלמנט הזה, אבל בעיקר המשיך להשתמש בנשק המרכזי שלו - קליעה ל-3.
אני לא זוכר אותו מוביל כדור בכלל (אם כבר, מי שניסה לפעמים זה אבדיה), על זה היו אמונים בעיקר בני ובריסקר (ואם הוא רכז והם הועדפו לפניו כמובילי כדור, זה מספר את כל הסיפור. מזל שהוא לא רכז).
הזריקה ל-3 זה אזור הנוחות שלו והגוף ומוטת הידיים נותנים פוטנציאל הגנתי (שגם אותו צריך מאוד ללטש. שוב, מהמשחק אתמול זוכרים שתי חסימות על שבד, אבל לא שהוא עדיין נוטה להירדם בהגנת החילופים) - וזה בסדר גמור! גם אם הוא ילטש את החדירה, המסירה, ההגנה, יתחזק, ייקח ריבאונדים, זה יהפוך אותו לאחלה שחקן 3&D עם עוד כמה תרגילים בשרוול, שזה נהדר. זה לא אולאראונד, כי הוא לא הולך לחפש את הכדור בכוח ולעשות הכל, אלא ימשיך לעמוד בנקודות שבהן הוא ירגיש בנוח. ועם הזמן גם יחפשו אותו כי ידעו שהוא הולך לעשות את הדברים שהוא יודע. אני לא רואה אותו מתפתח למשהו אחר, הוא אף פעם לא הראה שהוא מסוגל למשהו אחר וצורת המשחק שלו גם לא מספרת משהו אחר. אבל תגיד לי, מה במה שתיארתי לך נשמע לא טוב? מי לא היה רוצה שחקן כזה בסגל? למה הוא חייב להיות הרכז?
אני לא חושב שהוא רכז, בעיני הוא 2 בעיקר .
שוב, זה לא רע בכלל, אבל אם הוא יוכל לקבל את הכדור על קו ה -3 לעשות הטעייה מוצלחת , לחדור ומשם לסיים או למסור לשחקן פנוי אז האם זה לא טוב יותר משחקן שרק מתמקם על קו ה-3 וזורק? האם זה לא הופך אותו לשחקן שלם יותר?
בעיני כן.
29 ספטמבר 2018, 19:37
29 ספטמבר 2018, 19:49
29 ספטמבר 2018, 20:56
Rampel כתב:אם תרבות דיון לא הייתה ממך והלאה הייתי מגיב לך ברצינות.
אני רק אגיד שבשום שלב לא אמרתי שהוא לא עשה דברים אחרים, הוא כן זרק 5.4 פעמים ל-3 במשחק, עם כמה משחקים של 8 זריקות מחוץ לקשת (שזה הרבה לכל הדעות). אתה יודע מה הוא לא עשה?! הוא לא הוביל כדור!
29 ספטמבר 2018, 21:07
29 ספטמבר 2018, 21:15
Rampel כתב:"הוא בעיקר חתך הגנות. משם הוא שם ליי אפ, או קלע. היו לו גם כמה חדירות יפות (חלקן גם הסתיימו במסירות חכמות), הוא שיפר את האלמנט הזה, אבל בעיקר המשיך להשתמש בנשק המרכזי שלו - קליעה ל-3."
אתה טוען שהוא קומבו גארד ואני לא ראיתי את זוסמן משחק באליפות אירופה? זוסמן תפקד כקומבו גארד באליפות? מתי הוא בדיוק הוביל כדור? אם כבר, היו לא מעט הרכבים שהוא שיחק ב-3 ועשה את הדברים שרשמתי. גם שם הוא לא יצר לעצמו ופשוט עשה את מה שהוא עבד עליו והוא יודע. ואם אתה מתכוון להערות שלי על ההגנה שלו, אז מלכתחילה טענתי שזה לא מרשים לחטוף ו"להרוג" ילדים בני 18. אנחנו יודעים שיש לו מוטת ידיים ארוכה והגנת אחד על אחד לא רעה.
29 ספטמבר 2018, 22:33
felix_r כתב:Rampel כתב:"הוא בעיקר חתך הגנות. משם הוא שם ליי אפ, או קלע. היו לו גם כמה חדירות יפות (חלקן גם הסתיימו במסירות חכמות), הוא שיפר את האלמנט הזה, אבל בעיקר המשיך להשתמש בנשק המרכזי שלו - קליעה ל-3."
אתה טוען שהוא קומבו גארד ואני לא ראיתי את זוסמן משחק באליפות אירופה? זוסמן תפקד כקומבו גארד באליפות? מתי הוא בדיוק הוביל כדור? אם כבר, היו לא מעט הרכבים שהוא שיחק ב-3 ועשה את הדברים שרשמתי. גם שם הוא לא יצר לעצמו ופשוט עשה את מה שהוא עבד עליו והוא יודע. ואם אתה מתכוון להערות שלי על ההגנה שלו, אז מלכתחילה טענתי שזה לא מרשים לחטוף ו"להרוג" ילדים בני 18. אנחנו יודעים שיש לו מוטת ידיים ארוכה והגנת אחד על אחד לא רעה.
קח את המשחק האחרון בנבחרת הבוגרת נגד גרמניה:
משלוש 1/7 (כרגיל מאוד לא יציב)
10 אסיסטים! (אז הוא כן יודע ליצור מהלכים ןלעזור בריכוז המשחק?)
6 חטיפות! (חלק גדול מהן משרודר שחקן NBA, אז זוסמן כן יודע לשמור?)
http://www.fiba.basketball/basketballwo ... b=boxscore
29 ספטמבר 2018, 23:19
Rampel כתב:felix_r כתב:Rampel כתב:"הוא בעיקר חתך הגנות. משם הוא שם ליי אפ, או קלע. היו לו גם כמה חדירות יפות (חלקן גם הסתיימו במסירות חכמות), הוא שיפר את האלמנט הזה, אבל בעיקר המשיך להשתמש בנשק המרכזי שלו - קליעה ל-3."
קח את המשחק האחרון בנבחרת הבוגרת נגד גרמניה:
משלוש 1/7 (כרגיל מאוד לא יציב)
10 אסיסטים! (אז הוא כן יודע ליצור מהלכים ןלעזור בריכוז המשחק?)
6 חטיפות! (חלק גדול מהן משרודר שחקן NBA, אז זוסמן כן יודע לשמור?)
http://www.fiba.basketball/basketballwo ... b=boxscore
אתה מביא נתונים סטטיסטיים ובגינם מפאר אותו? לי זה נראה שאתה לא באמת רואה אותו משחק, אלא מתבסס רק על סטטיסטיקה.
את המשחק הזה לא ראיתי עקב אילוצי עבודה, אז אני לא יודע לשפוט. ובכל זאת:
א. ממתי אסיסטים מלמדים על הובלת כדור? טאריק בלאק סיפק לא מעט אסיסטים אתמול, האם הוא רכז ואני לא יודע? האם במשחק הזה זוסמן שימש כרכז או הוביל כדור? (יכול להיות שכן, שוב, לא ראיתי). רשמתי, הוא משפר אלמנטים במשחק שלו (כדרור אגב זה לא בדיוק אחד מהם). עם כל הכבוד לנבחרת, ברמה הדרושה, דפקטו, הוא לא מראה את זה מספיק.
ב. כנ"ל לגבי חטיפות. אם יש מתנה שזוסמן קיבל מאלוהי הכדורסל זה אורך הידיים. זה לא חדש שזוסמן יודע לחטוף (גם לשרודר, שהוא אמנם רואה משחק נהדר, אבל לא המוסר האחראי בעולם ונמוך ממנו ב-15 ס"מ. הלכתי לבדוק בשבילך). האם זה עושה אותו שומר טוב? פיזית הוא לא שם, הגנת האחד על אחד שלו לא מספיק טובה נטו בגלל הפיזיות, אבל את זה יהיה לו קל לשפר, כי מה לעשות, הנתונים הפיזיים שם. בהגנה קבוצתית? הוא פשוט לא בפוקוס רוב הזמן - מאחר בחילופים, מתפתה לעזור כשלא צריך. אלו דברים של ראיית משחק. אני זוכר כמה וכמה פעמים שהאיחורים שלו הביאו גם לתגובה מאוחרת מצידו והובילו לסל ועבירה מהצד השני. אלו דברים שהסטטיסטיקה לא תספר לך. אתה מוזמן לראות אותו במשחק הבא. תסתכל פוזשנים שלמים רק עליו ותספור טעויות.
ג. ומה אתה מנסה להוכיח ב-1/7? שגם בנשק העיקרי שלו הוא לא מצליח לבוא לידי ביטוי ביציבות? נכון. עוד סיבה שכדאי לו מאוד ללכת לכיוון הסווינג ולעבוד גם על משחק הפנים, מה שהוא דפקטו עושה ועובד עליו במכבי, לא משנה מה הוא יספר בעיתונות. אם ניסית לכוון לזה שזה לא הנשק העיקרי שלו, אז אתה פשוט לא רואה את המשחק של זוס (ואם 7 ניסיונות ל-3 כשברור שזה לא היום שלו בטווח הזה לא מעידות על זה, אני לא יודע מה כן).
איתך אני מרגיש ששנינו עושים לו עוול. אתה עושה ממנו שחקן שהוא לא ואני בגדול מוריד.
שוב, בתכלס יש פה פוטנציאל טוב ל-3&D שגם בכלל אין בסגל. אם הוא יעבוד קשה, ישתפר (אפילו לא מדובר בעקומה גבוהה, לדעתי הוא לא רחוק מהרמה הדרושה) ובעיקר יקבל ביטחון, הוא יגלה שמחכות לו לא מעט דקות בעמדות 2-3.
29 ספטמבר 2018, 23:36
29 ספטמבר 2018, 23:54
30 ספטמבר 2018, 00:12
felix_r כתב:מה לעשות שאתה לא רואה משחקים, אז איך עוד אפשר להוכיח לך משהו אם לא על ידי הנתונים הסטטיסטיים? הדעה שלך על זוסמן מבוססת על מעט זמן שקיבל במשחקי מכבי בעונה שעברה, בהם זוסמן הצעיר פחד לעשות טעות שתגרום לו לעוף לספסל, ולכן היה נעמד בפינות ומחכה לכדור כמו ילד ביישן.
גם היום במשחקי ההכנה הוא עדיין לא ממש לוקח יוזמה. אבל זה לא בגלל שהוא לא יודע לעשות דברים, אלא בגלל שיש הרבה זרים דומיננטיים שמחזיקים את הכדור אצלם.
כן, שחקן שעושה כמעט קוואדרופל דאבל (13 נקודות, 10 אסיסטים, 7 כ"ח ו 6 חטיפות) הוא אול-ארואנד - שחקן שעושה הכל. זו בדיוק ההגדרה של אול-אראונד!
כדאי לך לראות יותר משחקים.
30 ספטמבר 2018, 00:37
30 ספטמבר 2018, 01:15
לא גבר. אתה מבלבל בין הדברים. אנחנו בפורום אוהדי מכבי, לא הנבחרת. אותי מעניין מה זוס עושה במכבי. כבר שומעים את הטון שלך ב"מפחד לעשות טעויות", היה לי ברור שנפיל דברים על כל העולם ואשתו בנוגע ללמה הוא לא מצליח לבוא לידי ביטוי. אבל הנה הקטע, אף אחד לא חייב לו כלום, הוא לא הראשון ולא האחרון שנתן משחק מדהים בנבחרת (או בכל מסגרת אחרת) ולא הביא מזה שום דבר למכבי. אני לא אומר שזה המצב של זוס, אני אומר שזה לא עושה עליי רושם, כי אלו לא יכולות יציבות וכי זו לא הרמה הנדרשת.felix_r כתב:אתה מבלבל בין הדברים. אני מדבר איתך על יכולות של זוסמן, ואתה מדבר איתי על צורת המשחק שלו כרגע במכבי. אלה דברים שונים לגמרי.
נתתי לך את משחק הנבחרת הבוגרת כדי שתראה מה הוא כן יודע לעשות כשהוא לא מפחד שיחליפו אותו בגלל טעות אחת או שתיים.
30 ספטמבר 2018, 02:08
Rampel כתב:לא גבר. אתה מבלבל בין הדברים. אנחנו בפורום אוהדי מכבי, לא הנבחרת. אותי מעניין מה זוס עושה במכבי. כבר שומעים את הטון שלך ב"מפחד לעשות טעויות", היה לי ברור שנפיל דברים על כל העולם ואשתו בנוגע ללמה הוא לא מצליח לבוא לידי ביטוי. אבל הנה הקטע, אף אחד לא חייב לו כלום, הוא לא הראשון ולא האחרון שנתן משחק מדהים בנבחרת (או בכל מסגרת אחרת) ולא הביא מזה שום דבר למכבי. אני לא אומר שזה המצב של זוס, אני אומר שזה לא עושה עליי רושם, כי אלו לא יכולות יציבות וכי זו לא הרמה הנדרשת.felix_r כתב:אתה מבלבל בין הדברים. אני מדבר איתך על יכולות של זוסמן, ואתה מדבר איתי על צורת המשחק שלו כרגע במכבי. אלה דברים שונים לגמרי.
נתתי לך את משחק הנבחרת הבוגרת כדי שתראה מה הוא כן יודע לעשות כשהוא לא מפחד שיחליפו אותו בגלל טעות אחת או שתיים.
יהיו לו את ההזדמנויות שלו במכבי והוא יצטרך לדעת לנצל אותם. האם הוא יהיה תאום טל בורשטיין? לא יודע. כרגע הוא מאוד רחוק משם, בשליטה בכדור וביכולת שלו לקבוע את המקום שלו ברוטציה על הפרקט. כרגע ההשוואה הזו לא במקום, כי אחרי שהוא הגיע אחרי שני טורנירים ובכושר שיא (לפי מה שאתה מתאר) בכל ההכנה הזו אפשר לספור על יד אחת את הפעולות הטובות שהוא עשה (רובן מהמשחק שלשום. סוף סוף חזרנו לנושא הת'רד), כשמצד שני, הוא עדיין עומד המון בפינה, עדיין אנמי, עדיין גמלוני ועדיין נרדם בהגנת חילופים. לא ככה הוא יזכה בדקות שלו.
כל מה שאני אומר, זה שליצור סביבו הייפ של שחקן אולאראונד אחרי 3 מהלכים טובים בסיום המשחק שלשום, או לצורך העניין אחרי הופעת "כמעט קוודרופול דאבל" בנבחרת, זה לעשות לו עוול. כי הוא ממש לא שם וכי ציפייה מוגזמת יוצרת אכזבה מיותרת. אין לו מה להתעסק בלהיות אולאראונד, קודם כל שיעשה את מה שהשאירו אותו, 3&D. זה החור בסגל שמצפים שהוא יעזור למלא. שיתחיל משם. אם משם זה יתפתח למעבר? אמן. בכל אופן, מאחל לו ולנו שיגיע למקסימום בצהוב.