felix_r כתב:Rampel כתב:"הוא בעיקר חתך הגנות. משם הוא שם ליי אפ, או קלע. היו לו גם כמה חדירות יפות (חלקן גם הסתיימו במסירות חכמות), הוא שיפר את האלמנט הזה, אבל בעיקר המשיך להשתמש בנשק המרכזי שלו - קליעה ל-3."
אתה טוען שהוא קומבו גארד ואני לא ראיתי את זוסמן משחק באליפות אירופה? זוסמן תפקד כקומבו גארד באליפות? מתי הוא בדיוק הוביל כדור? אם כבר, היו לא מעט הרכבים שהוא שיחק ב-3 ועשה את הדברים שרשמתי. גם שם הוא לא יצר לעצמו ופשוט עשה את מה שהוא עבד עליו והוא יודע. ואם אתה מתכוון להערות שלי על ההגנה שלו, אז מלכתחילה טענתי שזה לא מרשים לחטוף ו"להרוג" ילדים בני 18. אנחנו יודעים שיש לו מוטת ידיים ארוכה והגנת אחד על אחד לא רעה.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
קח את המשחק האחרון בנבחרת הבוגרת נגד גרמניה:
משלוש 1/7 (כרגיל מאוד לא יציב)
10 אסיסטים! (אז הוא כן יודע ליצור מהלכים ןלעזור בריכוז המשחק?)
6 חטיפות! (חלק גדול מהן משרודר שחקן NBA, אז זוסמן כן יודע לשמור?)
http://www.fiba.basketball/basketballwo ... b=boxscore
אתה מביא נתונים סטטיסטיים ובגינם מפאר אותו? לי זה נראה שאתה לא באמת רואה אותו משחק, אלא מתבסס רק על סטטיסטיקה.
את המשחק הזה לא ראיתי עקב אילוצי עבודה, אז אני לא יודע לשפוט. ובכל זאת:
א. ממתי אסיסטים מלמדים על הובלת כדור? טאריק בלאק סיפק לא מעט אסיסטים אתמול, האם הוא רכז ואני לא יודע? האם במשחק הזה זוסמן שימש כרכז או הוביל כדור? (יכול להיות שכן, שוב, לא ראיתי). רשמתי, הוא משפר אלמנטים במשחק שלו (כדרור אגב זה לא בדיוק אחד מהם). עם כל הכבוד לנבחרת, ברמה הדרושה, דפקטו, הוא לא מראה את זה מספיק.
ב. כנ"ל לגבי חטיפות. אם יש מתנה שזוסמן קיבל מאלוהי הכדורסל זה אורך הידיים. זה לא חדש שזוסמן יודע לחטוף (גם לשרודר, שהוא אמנם רואה משחק נהדר, אבל לא המוסר האחראי בעולם ונמוך ממנו ב-15 ס"מ. הלכתי לבדוק בשבילך). האם זה עושה אותו שומר טוב? פיזית הוא לא שם, הגנת האחד על אחד שלו לא מספיק טובה נטו בגלל הפיזיות, אבל את זה יהיה לו קל לשפר, כי מה לעשות, הנתונים הפיזיים שם. בהגנה קבוצתית? הוא פשוט לא בפוקוס רוב הזמן - מאחר בחילופים, מתפתה לעזור כשלא צריך. אלו דברים של ראיית משחק. אני זוכר כמה וכמה פעמים שהאיחורים שלו הביאו גם לתגובה מאוחרת מצידו והובילו לסל ועבירה מהצד השני. אלו דברים שהסטטיסטיקה לא תספר לך. אתה מוזמן לראות אותו במשחק הבא. תסתכל פוזשנים שלמים רק עליו ותספור טעויות.
ג. ומה אתה מנסה להוכיח ב-1/7? שגם בנשק העיקרי שלו הוא לא מצליח לבוא לידי ביטוי ביציבות? נכון. עוד סיבה שכדאי לו מאוד ללכת לכיוון הסווינג ולעבוד גם על משחק הפנים, מה שהוא דפקטו עושה ועובד עליו במכבי, לא משנה מה הוא יספר בעיתונות. אם ניסית לכוון לזה שזה לא הנשק העיקרי שלו, אז אתה פשוט לא רואה את המשחק של זוס (ואם 7 ניסיונות ל-3 כשברור שזה לא היום שלו בטווח הזה לא מעידות על זה, אני לא יודע מה כן).
איתך אני מרגיש ששנינו עושים לו עוול. אתה עושה ממנו שחקן שהוא לא ואני בגדול מוריד.
שוב, בתכלס יש פה פוטנציאל טוב ל-3&D שגם בכלל אין בסגל. אם הוא יעבוד קשה, ישתפר (אפילו לא מדובר בעקומה גבוהה, לדעתי הוא לא רחוק מהרמה הדרושה) ובעיקר יקבל ביטחון, הוא יגלה שמחכות לו לא מעט דקות בעמדות 2-3.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk