המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Rampel כתב:כולם פה בונים קווים קדמיים שיאנסו על ידי ה-8 הראשונות? מצטער, אנחנו לא נתקדם לשום מקום ככה.. וחבל כי הסגל הזה דורש בסה"כ 3 שדרוגים רציניים.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אני רשמתי כבר כמה פעמים מה שאני מציע. בקו הקדמי, המחליף של אובראיינט צריך להשלים את בלאק ולכן זה צריך להיות או 7 פוטר הגנתי או הכי קרוב לזה שאפשר עם יד רכה.החציל האצטקי כתב:Rampel כתב:כולם פה בונים קווים קדמיים שיאנסו על ידי ה-8 הראשונות? מצטער, אנחנו לא נתקדם לשום מקום ככה.. וחבל כי הסגל הזה דורש בסה"כ 3 שדרוגים רציניים.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
מה אתה מציע?
yellowaura כתב:אגב גם סטודמייר רך!!
תראה מה דיימון סימפסון עשה לסטודמייר לעומת מה בלאק עשה לסימפסון.
yellowaura כתב:בלאק ולסור כקו סנטרים בהחלט קו יפה עם אגרסיביות ואנרגיה.
ויגטמן כפורוורד יחד עם תוספת של זר זול כמו בריימו..בהחלט אפשרי למרות שמדובר בקו לא זול בכלל.
מוותר על סטודמייר שאין סיכוי בעולם שיגיע כגבוה שלישי...באמת שזה הרבה מתחת לכבודו אחרי הקריירה המפוארת שלו.
אם מתעקשים על ישראלי הייתי מביא מישהו מאוד זול וצעיר. בשביל הליגה הישראלית מספיק בלאק אחד ובשביל אירופה כנראה היתרון היחסי שלנו יהיה עם לא נגביל עצמנו בזרים.
לא אתווכח על המחיר, כי הוא עובדתי. אני רק הבעתי את דעתי והיא תישאר כזו ואני אוסיף שכשלוברן מקבל 1.7 מיליון מפנר, זה יותר הגיוני לי מ-1.4 מיליון על בלאק. החבילה הזו מוגבלת מדי.yellowaura כתב:הבעיה שאתה לא מקבל את המחירים בשוק..
עוד לפני שהמחיר של בלאק התפרסם אמרתי לך שאלו המחירים הרגילים.
סנטר מוביל וצעיר ב 1.4 מיליון זה נורמאלי.
שמציעים 10.5 מיליון להיגינס ל 3 שנים זה נורמאלי?
שלוויבקין משלמים סכום זהה זה נורמאלי ועוד לפני שהוכיח את עצמו ביורוליג?
זה מה יש...
לא הייתי מזלזל בבאיירן...אולי לא שם גדול אבל מדובר בקבוצה עם המון אוהדים, ממדינה עשירה ומועדון גדול וממותג באופן כללי.
לא אתפלא אם הם רוצים לפתוח את הכיס על ויטגמן ולשלם לו מעל מיליון דולר הגיוני שלא נעמוד בדרכם.
אגב הפתרון של ויטגמן וכספי בקו הקדמי כפתרון שיאפשר לנו לא "להיאנס" על ידי הקוים הקדמיים של הקבוצות הבכירות..לא יודע מרגיש לי רך ומוגבל.
כל קו קדמי שנעמיד יהיה על הנייר מוגבל יותר מהגדולות...סיבה פשוטה שאם יש משהו כמעט ודאי שכסף קונה זה את היתרון על הנייר.
yellowaura כתב:חייב לומר שכמעט כל הליגות באירופה יש מגבלה מסויימת של זרים.
בליגה הטורקית והיוונית לדעתי מותר 5-6 זרים בסגל במשחק מקסימום וגם בספרדית יש הגבלה על אמריקאים..
הקבוצות מתייחסות לנושא.
אני חושב שהשנה צריך ללכת עד הסוף ולקחת 8-9 שחקנים זרים.
ישראלים רק זוסמן, אבדיה ודיברתלומאו.
נחסוך כסף על מיסוי וניקח שחקנים רק על פי איכות ויחס כלכלי.
yellowaura כתב:חייב לומר שכמעט כל הליגות באירופה יש מגבלה מסויימת של זרים.
בליגה הטורקית והיוונית לדעתי מותר 5-6 זרים בסגל במשחק מקסימום וגם בספרדית יש הגבלה על אמריקאים..
הקבוצות מתייחסות לנושא.
אני חושב שהשנה צריך ללכת עד הסוף ולקחת 8-9 שחקנים זרים.
ישראלים רק זוסמן, אבדיה ודיברתלומאו.
נחסוך כסף על מיסוי וניקח שחקנים רק על פי איכות ויחס כלכלי.
א. סגל של 11 שחקנים ליורוליג זה סגל מאוד קצר. אין לך מנוס מעוד מקומיים ורצוי שהם יהיו ראויים למקום שלהם.yellowaura כתב:אני בעצם אומר דבר כזה...
לא מעניין אותי כקליפת השום הליגה הישראלית בדיוק כמו אולימפיאקוס.
מבחינתי 5 זרים ברמה גבוהה שאף קבוצה בליגה לא יכולה להביא אפילו אחד.
עוד 3 ישראלים בכירים שוב שאין כאלו בארץ.
ועוד 3-4 שחקני נוער.
מספיק בשביל פיינל פור בארץ...
לעומת זאת באירופה סגל רחב עם מחליפים שהם זרים זולים יותר ואיכותיים יותר ביחס למקביליהם הישראלים..
גבוהים- בלאק, לאסור, ויגטמן, בריימו
גארדים- זוסמן, קיין,ווליבקין, אבדיה
פוינט גארדים- וונמייקר, וולטרס, דיברתלומאו
8 זרים.
שיש לך כל כך הרבה מחליפים שאתה מייעד כזרים אין לך אופציה לדפוק חשבון אם מישהו זר או לא.
העובדה שאין ישראלים מספיק טובים ובגלל שרוצים יתרון בליגה מנסים להביא מתאזרחים יקרים יותר כמו טיוס, סטודמאייר, האוול שיכול להיות זרים שיותר מתאימים וזולים יותר.
אני מציע להתעלם מהצורך של הליגה הישראלית הפעם כמעט לגמרי לחלוטין.
yellowaura כתב:השנה ברצלונה משקיעה סכומים אדירים.
אם השמות שהיא מביאה היא הופכת למועמדת כמעט וודאית להיות בטופ 8 (כולל חוזה של 10.5 מיליון דולר להיגינס ל 3 שנים לפי שמועות).
מכבי חייבת להשתדרג השנה משמעותית כדי להתחרות...השנה תהיה אפילו יותר קשה
הקבוצות החזקות מלבד צסקא שתיחלש יתחזקו השנה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot] ו־45 אורחים