המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:זה בדיוק מה שאתה לא רוצה. אשכרה בדיוק ההפך.
החציל האצטקי כתב:ג׳ו ראגלנד יכול להיות אופציה סבירה.
MTA2311 כתב:דיברתולומיאו נתן 4 משחקי יורוליג סבירים, וגם זה היה רק מבחינת סקורינג. הגנה לא טובה וניהול משחק לא טוב. הוא שולי בכל הסיפור הזה. וולטרס היה מנהל המשחק היחיד בסגל. אתה רוצה שחקן שהוא קודם כל מנהל משחק, אחכ שומר טוב ורק בסוף סקורר. את זה סקוטי ודורסי עושים מספיק טוב. אפילו בראיינט.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:דיברתולומיאו נתן 4 משחקי יורוליג סבירים, וגם זה היה רק מבחינת סקורינג. הגנה לא טובה וניהול משחק לא טוב. הוא שולי בכל הסיפור הזה. וולטרס היה מנהל המשחק היחיד בסגל. אתה רוצה שחקן שהוא קודם כל מנהל משחק, אחכ שומר טוב ורק בסוף סקורר. את זה סקוטי ודורסי עושים מספיק טוב. אפילו בראיינט.
אתה יכול לנסות להסביר לי מה זה ״מנהל משחק״?
יש הרבה צורות לעשות סקורינג.
דורסי עושה את רוב הנקודות שלו אחרי חסימה או בהנד-אופים. כשהוא נדרש לייצר מכדרור הוא לא שווה הרבה. בטח לא בפיק אנד רול.
בראיינט עושה את רוב הנזק שלו בקץ׳-אנד-שוט או בחדירה בקו ישר לסל. גם- לא אחד שאתה נותן לו את הכדור ומבקש ממנו לייצר.
ג׳ונדי ונייט וולטרס תפסו לך נתח סופר משמעותי בכל מה שקשור לפיק אנד רול, חדירות לסל, זריקות אוף-דריבל- משהו שהאחרים פשוט לא עושים טוב.
הם העבירו לך משהו כמו 50% מהפיק אנד רולים בקבוצה, ומשהו כמו 30% מהחדירות.
אני חושב שבזה צריך להתרכז, כי ״מנהל משחק״ זו הגדרה שקשה מאוד לעבוד איתה.
ואלה דברים שפייר ג׳קסון יודע לעשות ברמה גבוהה. אני גם לא חושב שיכולת המסירה שלו נופלת משל שניהם.
למכבי יש אחלה קלעים ואחלה גבוהים שיכולים לסדר חסימה ולהתגלגל חזק לסל.
היא תיפול ברגע שתתקל בהגנה חזקה ומישהו יצטרך להוריד כדור לרצפה ולהתחיל ליצור.
כרגע הפתרון היחיד שלה זה ווילבקין, וברגע שיעצרו גם אותו- אנחנו הולכים לקבל צינור רציני.
אני מסכים שהגנתית זה לא משהו, אבל פה דווקא יש לך פתרונות סבירים בתוך הבית.
למכבי יש פתרון טוב להגנת פיק אנד רול עם זוסמן, וכשקלויארו בתמונה אתה גם יכול לשחק עם שניהם יחד ולהעמיד הרכב הגנתי סביר.
כן, הפיט עם ווילבקין לא אידיאלי, אבל למצוא שחקן מושלם יהיה בלתי אפשרי.
עד שנייט יחזור- אפשר לסבול את זה. כשוולטרס יחזור- יהיה לך סגל מאוזן ורכז מחליף שאתה זורק למגרש ומייצר אינסטנט בלאגן.
אני חושב שכשמסתכלים על מחליף לדיברתולומאו ולא לוולטרס, פייר ג׳קסון הוא אופציה טובה.
אם מחפשים רכז בעל בית שעכשיו ישתלט על הקבוצה, ויהיה 6-5, וייתן הגנה, ופליימייקינג, וקליעה, וחדירה, וריבאונד... אולי עדיף לוותר מראש.
ג׳קסון יכול לפתור את הבעיה המקצועית ולסדר לך יופי של רכז מחליף שימלא את החלל של ג׳ונדי.
הוא יעשה את זה טוב יותר מכל האופציות שעלו עד עכשיו.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:דיברתולומיאו נתן 4 משחקי יורוליג סבירים, וגם זה היה רק מבחינת סקורינג. הגנה לא טובה וניהול משחק לא טוב. הוא שולי בכל הסיפור הזה. וולטרס היה מנהל המשחק היחיד בסגל. אתה רוצה שחקן שהוא קודם כל מנהל משחק, אחכ שומר טוב ורק בסוף סקורר. את זה סקוטי ודורסי עושים מספיק טוב. אפילו בראיינט.
אתה יכול לנסות להסביר לי מה זה ״מנהל משחק״?
יש הרבה צורות לעשות סקורינג.
דורסי עושה את רוב הנקודות שלו אחרי חסימה או בהנד-אופים. כשהוא נדרש לייצר מכדרור הוא לא שווה הרבה. בטח לא בפיק אנד רול.
בראיינט עושה את רוב הנזק שלו בקץ׳-אנד-שוט או בחדירה בקו ישר לסל. גם- לא אחד שאתה נותן לו את הכדור ומבקש ממנו לייצר.
ג׳ונדי ונייט וולטרס תפסו לך נתח סופר משמעותי בכל מה שקשור לפיק אנד רול, חדירות לסל, זריקות אוף-דריבל- משהו שהאחרים פשוט לא עושים טוב.
הם העבירו לך משהו כמו 50% מהפיק אנד רולים בקבוצה, ומשהו כמו 30% מהחדירות.
אני חושב שבזה צריך להתרכז, כי ״מנהל משחק״ זו הגדרה שקשה מאוד לעבוד איתה.
ואלה דברים שפייר ג׳קסון יודע לעשות ברמה גבוהה. אני גם לא חושב שיכולת המסירה שלו נופלת משל שניהם.
למכבי יש אחלה קלעים ואחלה גבוהים שיכולים לסדר חסימה ולהתגלגל חזק לסל.
היא תיפול ברגע שתתקל בהגנה חזקה ומישהו יצטרך להוריד כדור לרצפה ולהתחיל ליצור.
כרגע הפתרון היחיד שלה זה ווילבקין, וברגע שיעצרו גם אותו- אנחנו הולכים לקבל צינור רציני.
אני מסכים שהגנתית זה לא משהו, אבל פה דווקא יש לך פתרונות סבירים בתוך הבית.
למכבי יש פתרון טוב להגנת פיק אנד רול עם זוסמן, וכשקלויארו בתמונה אתה גם יכול לשחק עם שניהם יחד ולהעמיד הרכב הגנתי סביר.
כן, הפיט עם ווילבקין לא אידיאלי, אבל למצוא שחקן מושלם יהיה בלתי אפשרי.
עד שנייט יחזור- אפשר לסבול את זה. כשוולטרס יחזור- יהיה לך סגל מאוזן ורכז מחליף שאתה זורק למגרש ומייצר אינסטנט בלאגן.
אני חושב שכשמסתכלים על מחליף לדיברתולומאו ולא לוולטרס, פייר ג׳קסון הוא אופציה טובה.
אם מחפשים רכז בעל בית שעכשיו ישתלט על הקבוצה, ויהיה 6-5, וייתן הגנה, ופליימייקינג, וקליעה, וחדירה, וריבאונד... אולי עדיף לוותר מראש.
ג׳קסון יכול לפתור את הבעיה המקצועית ולסדר לך יופי של רכז מחליף שימלא את החלל של ג׳ונדי.
הוא יעשה את זה טוב יותר מכל האופציות שעלו עד עכשיו.
Holiday_Armadillo כתב:לא, פייר ג'קסון זה לא החתמה טובה לא משנה כמה מילים זורקים עליו
נקסט
MTA2311 כתב:שמע, אני כותב פה על זה שבכדורסל המודרני אין עמדות כבר הרבה מאוד זמן. קצת לפני שזה נהיה פופולארי לדבר על זה בוא נגיד. ועדיין, מנהל משחק זה לא איזה מושג שסתום עמום כמו רכז נגיד. אפשר ליצוק לזה לא מעט תוכן, וגם עשית את זה בהודעה שלך אחלה. יכולת להתמודד עם לחץ, פיק אנד רול, חשיבה על מסירה קודם וכו'. שחקן שכשהכדור בידיים שלו זה לא עול עליו ולא עול על הקבוצה. ג'קסון זה גאנר גמד, בלי הגנה ובלי שכל, שלא יודע להתנהל במסגרת קבוצתית וגם לא מעוניין לעשות את זה. זה לא מה שחסר לי בסגל הזה. צריך שקט, רוגע, אחריות. מישהו שנטו יפנה את סקוטי ודורסי לעשות את מה שהם יודעים.
וולטרס יכול לחזור גם עוד חודשיים. מתיחה זה תמיד תעלומה. וגם אז עד שהוא יכנס לכושר משחק, כשכספי לא באיזור בכלל, ויכול להיות שהלכה העונה.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:שמע, אני כותב פה על זה שבכדורסל המודרני אין עמדות כבר הרבה מאוד זמן. קצת לפני שזה נהיה פופולארי לדבר על זה בוא נגיד. ועדיין, מנהל משחק זה לא איזה מושג שסתום עמום כמו רכז נגיד. אפשר ליצוק לזה לא מעט תוכן, וגם עשית את זה בהודעה שלך אחלה. יכולת להתמודד עם לחץ, פיק אנד רול, חשיבה על מסירה קודם וכו'. שחקן שכשהכדור בידיים שלו זה לא עול עליו ולא עול על הקבוצה. ג'קסון זה גאנר גמד, בלי הגנה ובלי שכל, שלא יודע להתנהל במסגרת קבוצתית וגם לא מעוניין לעשות את זה. זה לא מה שחסר לי בסגל הזה. צריך שקט, רוגע, אחריות. מישהו שנטו יפנה את סקוטי ודורסי לעשות את מה שהם יודעים.
וולטרס יכול לחזור גם עוד חודשיים. מתיחה זה תמיד תעלומה. וגם אז עד שהוא יכנס לכושר משחק, כשכספי לא באיזור בכלל, ויכול להיות שהלכה העונה.
סבבה.
את מי אתה לוקח?
MTA2311 כתב:אניס על חוזה לחודשיים עם אופציה
MTA2311 כתב:לא צריך להחתים אחד זר ואחד ישראלי, צריך להחתים גארד ופורוורד
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־9 אורחים