ת׳רד המלפפונים - עד החיזוק הבא

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים - #התחלנו

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 דצמבר 2019, 15:45

זה בדיוק מה שאתה לא רוצה. אשכרה בדיוק ההפך.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 דצמבר 2019, 15:48

MTA2311 כתב:זה בדיוק מה שאתה לא רוצה. אשכרה בדיוק ההפך.

תסביר אבא
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 דצמבר 2019, 15:51

דיברתולומיאו נתן 4 משחקי יורוליג סבירים, וגם זה היה רק מבחינת סקורינג. הגנה לא טובה וניהול משחק לא טוב. הוא שולי בכל הסיפור הזה. וולטרס היה מנהל המשחק היחיד בסגל. אתה רוצה שחקן שהוא קודם כל מנהל משחק, אחכ שומר טוב ורק בסוף סקורר. את זה סקוטי ודורסי עושים מספיק טוב. אפילו בראיינט.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 09 דצמבר 2019, 16:08

עזוב את זה שהוא הזורק זין הכי גדול שיש

הוא פשוט סיים פה רע ולא הייתי רוצה אותו ואת הפרצופים שלו פה שוב

עדיף מישהו שיבוא וידע את המקום שלו וגם ידע לשמור ולהיות פיזי

פייר הוא 1.78
וליד ווילבקין זה לא מי יודע כמה
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Asf » 09 דצמבר 2019, 16:12

האמת שהעונה חסרים לי קצת אמוג'יס של שעוני חול בפוסטים של שחקני מכבי...

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי Blazergun » 09 דצמבר 2019, 16:17

להחתים את רז ניסים כהן.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי Jack55 » 09 דצמבר 2019, 16:19

החציל האצטקי כתב:ג׳ו ראגלנד יכול להיות אופציה סבירה.

חתם עכשיו בקאנטו
https://sportando.basketball/en/pallaca ... e-ragland/
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Blazergun » 09 דצמבר 2019, 16:19

רק אנצל את הזמן לומר ששנה הבאה אשמח לראות את יפתח זיו לובש צהוב.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 דצמבר 2019, 17:11

MTA2311 כתב:דיברתולומיאו נתן 4 משחקי יורוליג סבירים, וגם זה היה רק מבחינת סקורינג. הגנה לא טובה וניהול משחק לא טוב. הוא שולי בכל הסיפור הזה. וולטרס היה מנהל המשחק היחיד בסגל. אתה רוצה שחקן שהוא קודם כל מנהל משחק, אחכ שומר טוב ורק בסוף סקורר. את זה סקוטי ודורסי עושים מספיק טוב. אפילו בראיינט.

אתה יכול לנסות להסביר לי מה זה ״מנהל משחק״?

יש הרבה צורות לעשות סקורינג.
דורסי עושה את רוב הנקודות שלו אחרי חסימה או בהנד-אופים. כשהוא נדרש לייצר מכדרור הוא לא שווה הרבה. בטח לא בפיק אנד רול.
בראיינט עושה את רוב הנזק שלו בקץ׳-אנד-שוט או בחדירה בקו ישר לסל. גם- לא אחד שאתה נותן לו את הכדור ומבקש ממנו לייצר.

ג׳ונדי ונייט וולטרס תפסו לך נתח סופר משמעותי בכל מה שקשור לפיק אנד רול, חדירות לסל, זריקות אוף-דריבל- משהו שהאחרים פשוט לא עושים טוב.
הם העבירו לך משהו כמו 50% מהפיק אנד רולים בקבוצה, ומשהו כמו 30% מהחדירות.
אני חושב שבזה צריך להתרכז, כי ״מנהל משחק״ זו הגדרה שקשה מאוד לעבוד איתה.
ואלה דברים שפייר ג׳קסון יודע לעשות ברמה גבוהה. אני גם לא חושב שיכולת המסירה שלו נופלת משל שניהם.

למכבי יש אחלה קלעים ואחלה גבוהים שיכולים לסדר חסימה ולהתגלגל חזק לסל.
היא תיפול ברגע שתתקל בהגנה חזקה ומישהו יצטרך להוריד כדור לרצפה ולהתחיל ליצור.
כרגע הפתרון היחיד שלה זה ווילבקין, וברגע שיעצרו גם אותו- אנחנו הולכים לקבל צינור רציני.

אני מסכים שהגנתית זה לא משהו, אבל פה דווקא יש לך פתרונות סבירים בתוך הבית.
למכבי יש פתרון טוב להגנת פיק אנד רול עם זוסמן, וכשקלויארו בתמונה אתה גם יכול לשחק עם שניהם יחד ולהעמיד הרכב הגנתי סביר.
כן, הפיט עם ווילבקין לא אידיאלי, אבל למצוא שחקן מושלם יהיה בלתי אפשרי.
עד שנייט יחזור- אפשר לסבול את זה. כשוולטרס יחזור- יהיה לך סגל מאוזן ורכז מחליף שאתה זורק למגרש ומייצר אינסטנט בלאגן.

אני חושב שכשמסתכלים על מחליף לדיברתולומאו ולא לוולטרס, פייר ג׳קסון הוא אופציה טובה.
אם מחפשים רכז בעל בית שעכשיו ישתלט על הקבוצה, ויהיה 6-5, וייתן הגנה, ופליימייקינג, וקליעה, וחדירה, וריבאונד... אולי עדיף לוותר מראש.

ג׳קסון יכול לפתור את הבעיה המקצועית ולסדר לך יופי של רכז מחליף שימלא את החלל של ג׳ונדי.
הוא יעשה את זה טוב יותר מכל האופציות שעלו עד עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי TAYO » 09 דצמבר 2019, 17:14

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:דיברתולומיאו נתן 4 משחקי יורוליג סבירים, וגם זה היה רק מבחינת סקורינג. הגנה לא טובה וניהול משחק לא טוב. הוא שולי בכל הסיפור הזה. וולטרס היה מנהל המשחק היחיד בסגל. אתה רוצה שחקן שהוא קודם כל מנהל משחק, אחכ שומר טוב ורק בסוף סקורר. את זה סקוטי ודורסי עושים מספיק טוב. אפילו בראיינט.

דורסי עושה את רוב הנקודות שלו אחרי חסימה או בהנד-אופים. כשהוא נדרש לייצר מכדרור הוא לא שווה הרבה. בטח לא בפיק אנד רול.
בראיינט עושה את רוב הנזק שלו בקץ׳-אנד-שוט או בחדירה בקו ישר לסל. גם- לא אחד שאתה נותן לו את הכדור ומבקש ממנו לייצר.

ג׳ונדי ונייט וולטרס תפסו לך נתח סופר משמעותי בכל מה שקשור לפיק אנד רול, חדירות לסל, זריקות אוף-דריבל- משהו שהאחרים פשוט לא עושים טוב.
ואלה דברים שפייר ג׳קסון יודע לעשות ברמה גבוהה. אני גם לא חושב שיכולת המסירה שלו נופלת משל שניהם.

כרגע הפתרון היחיד שלה זה ווילבקין, וברגע שיעצרו גם אותו- אנחנו הולכים לקבל צינור רציני.

למכבי יש פתרון טוב להגנת פיק אנד רול עם זוסמן, וכשקלויארו בתמונה אתה גם יכול לשחק עם שניהם יחד ולהעמיד הרכב הגנתי סביר.
עד שנייט יחזור- אפשר לסבול את זה. כשוולטרס יחזור- יהיה לך סגל מאוזן ורכז מחליף שאתה זורק למגרש ומייצר אינסטנט בלאגן.

אני חושב שכשמסתכלים על מחליף לדיברתולומאו ולא לוולטרס, פייר ג׳קסון הוא אופציה טובה.
אם מחפשים רכז בעל בית שעכשיו ישתלט על הקבוצה, ויהיה 6-5, וייתן הגנה, ופליימייקינג, וקליעה, וחדירה, וריבאונד... אולי עדיף לוותר מראש.

ג׳קסון יכול לפתור את הבעיה המקצועית ולסדר לך יופי של רכז מחליף שימלא את החלל של ג׳ונדי.

כל זה טוב ויפה כשהוא מחויב. אולי הבעיה הייתה עם ספאחייה, אבל הוא היה הכי לא מחויב שיש במכבי.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 דצמבר 2019, 18:01

החציל האצטקי כתב:

שמע, אני כותב פה על זה שבכדורסל המודרני אין עמדות כבר הרבה מאוד זמן. קצת לפני שזה נהיה פופולארי לדבר על זה בוא נגיד. ועדיין, מנהל משחק זה לא איזה מושג שסתום עמום כמו רכז נגיד. אפשר ליצוק לזה לא מעט תוכן, וגם עשית את זה בהודעה שלך אחלה. יכולת להתמודד עם לחץ, פיק אנד רול, חשיבה על מסירה קודם וכו'. שחקן שכשהכדור בידיים שלו זה לא עול עליו ולא עול על הקבוצה. ג'קסון זה גאנר גמד, בלי הגנה ובלי שכל, שלא יודע להתנהל במסגרת קבוצתית וגם לא מעוניין לעשות את זה. זה לא מה שחסר לי בסגל הזה. צריך שקט, רוגע, אחריות. מישהו שנטו יפנה את סקוטי ודורסי לעשות את מה שהם יודעים.

וולטרס יכול לחזור גם עוד חודשיים. מתיחה זה תמיד תעלומה. וגם אז עד שהוא יכנס לכושר משחק, כשכספי לא באיזור בכלל, ויכול להיות שהלכה העונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 09 דצמבר 2019, 18:03

בקיצר, טיילס אניס
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 דצמבר 2019, 18:08

לא, פייר ג'קסון זה לא החתמה טובה לא משנה כמה מילים זורקים עליו
נקסט
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 09 דצמבר 2019, 18:10

Holiday_Armadillo כתב:לא, פייר ג'קסון זה לא החתמה טובה לא משנה כמה מילים זורקים עליו
נקסט

תנו לאבדיה דקות!! הוא רכז!!
A.Parker

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 דצמבר 2019, 18:15

MTA2311 כתב:שמע, אני כותב פה על זה שבכדורסל המודרני אין עמדות כבר הרבה מאוד זמן. קצת לפני שזה נהיה פופולארי לדבר על זה בוא נגיד. ועדיין, מנהל משחק זה לא איזה מושג שסתום עמום כמו רכז נגיד. אפשר ליצוק לזה לא מעט תוכן, וגם עשית את זה בהודעה שלך אחלה. יכולת להתמודד עם לחץ, פיק אנד רול, חשיבה על מסירה קודם וכו'. שחקן שכשהכדור בידיים שלו זה לא עול עליו ולא עול על הקבוצה. ג'קסון זה גאנר גמד, בלי הגנה ובלי שכל, שלא יודע להתנהל במסגרת קבוצתית וגם לא מעוניין לעשות את זה. זה לא מה שחסר לי בסגל הזה. צריך שקט, רוגע, אחריות. מישהו שנטו יפנה את סקוטי ודורסי לעשות את מה שהם יודעים.

וולטרס יכול לחזור גם עוד חודשיים. מתיחה זה תמיד תעלומה. וגם אז עד שהוא יכנס לכושר משחק, כשכספי לא באיזור בכלל, ויכול להיות שהלכה העונה.

סבבה.
את מי אתה לוקח?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 דצמבר 2019, 18:20

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:שמע, אני כותב פה על זה שבכדורסל המודרני אין עמדות כבר הרבה מאוד זמן. קצת לפני שזה נהיה פופולארי לדבר על זה בוא נגיד. ועדיין, מנהל משחק זה לא איזה מושג שסתום עמום כמו רכז נגיד. אפשר ליצוק לזה לא מעט תוכן, וגם עשית את זה בהודעה שלך אחלה. יכולת להתמודד עם לחץ, פיק אנד רול, חשיבה על מסירה קודם וכו'. שחקן שכשהכדור בידיים שלו זה לא עול עליו ולא עול על הקבוצה. ג'קסון זה גאנר גמד, בלי הגנה ובלי שכל, שלא יודע להתנהל במסגרת קבוצתית וגם לא מעוניין לעשות את זה. זה לא מה שחסר לי בסגל הזה. צריך שקט, רוגע, אחריות. מישהו שנטו יפנה את סקוטי ודורסי לעשות את מה שהם יודעים.

סבבה.
את מי אתה לוקח?

אניס על חוזה לחודשיים עם אופציה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 דצמבר 2019, 18:28

MTA2311 כתב:אניס על חוזה לחודשיים עם אופציה

אני לא רואה את זה קורה. אולי אולי אם תבוא הצעה נדיבה וחוזה עד סוף העונה.

הוא משחק בבית שלו בקנדה, אין עליו לחץ והוא יכול להכנס לקצב שלו בסבבה ואולי לבנות קצת באזז NBA.
לאירופה הוא תמיד יוכל לחזור. אין פה איזו דחיפות שתגרום לו לבוא מיד כדי לסתום חור.

נניח והאופציה שלו יורדת. מה אז?

אלכס פרז שלא היה מספיק טוב לז׳לגיריס ולפאקינג מכבי חיפה היט?
איזה רכז צ׳יקמוק מהליגה הטורקית?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ShiriV » 09 דצמבר 2019, 19:07

אוי ואבוי פייר ג'קסון.. לא הייתי מכניסה ראש חולה לסגל בריא. צחוק צחוק אבל הוא פרסונה בעייתית והדבר הזה באמת יכול לפגוע במרקם שנוצר.
לא הייתי רוצה פה שום אקס. לא פייר, לא פארגו ולא קיין. דם חדש
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי felix_r » 09 דצמבר 2019, 19:14

אני לא מאמין שאניס נמצא במצב גופני מספיק טוב על מנת לשחק באינטנסיביות של היורוליג.

לדעתי, גם הצוות המקצועי של מכבי לא מאמין בזה, אחרת כבר היו מחתימים אותו, כי הוא הבחירה הכי קלה אחרי שעקבו אחריו בקדם עונה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 09 דצמבר 2019, 19:17

MTA2311 כתב:לא צריך להחתים אחד זר ואחד ישראלי, צריך להחתים גארד ופורוורד

ג'ו אלכסנדר? :rolleyes
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־20 אורחים