23 ספטמבר 2020, 19:20
BIG sofo כתב:יש כאן כאלה שלא משנה מי יחתום כאן, הם ימצאו סיבה למה זה לא טוב.
דראגן בנדר זאת החתמה ענקית!!!!!!!! מדובר על גבוה נייד מאוד ביחס לגובה שלו (2.13) שהתחזק מאוד פיזית בתקופת הNBA, קלעי טוב, שומר טוב, ריבאונדר טוב לעמדה שלו . כמעט החבילה המושלמת שצריך לעמדה 4...
23 ספטמבר 2020, 19:29
כן היום ששמעתי אמרתי לעצמי שאין מצב שזה יקרהשמואל1 כתב:ShiriV כתב:כן בסוף מצאתי. בכל מקרה מסיבה די משעממת וכמובן שאין הכרזה על בנדרA.Parker כתב:ShiriV כתב:פאק נו איפה יש שידור??? אין כלום ביוטיוב
ברשמי של מכבי
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
כל שנה אנחנו חושבים ששמעון יכריז על החתמה במסיבת העיתונאים.
בפועל, מאז אותה מסיבת עיתונאים אגדית ב 2003 (ההכרזה על פארקר בשיחת טלפון), זה לא קרה.
שמואל1 כתב:אנחנו צריכים 4 עם קליעה ובנדר הוא 4 עם קליעה.Holiday_Armadillo כתב:אני לא מאוכזבת per se, זה יהיה צבוע מצידי להיות מאוכזבת אחרי שאמרתי רק לפני איזה שבוע שהייתי שמחה לקבל אותו כשחקן שהוא עכשיושמואל1 כתב:מי שמתאכזב מההחתמה הזאת, כנראה חושב שבנדר הוא אותו השחקן שהיה כאן לפני 3 שנים.
זה לא המצב. ב NBA הוא התפתח פיזית (הוא כבר לא הילד השחיף שהיה בגיל 19) ושיפר את הכדורסל שלו. בעונה האחרונה בגולדן סטייט הוא היה מצויין.
2.13, סייז מרשים עם נוכחות, קליעה טובה מחוץ לקשת, יכולת חסימה. רק בן 22. משלים עם אנטה זיזיץ' קו קדמי על טהרת קרואטיה, צעיר ורעב עם המון פוטנציאל ורצון להוכיח.
מה צריך יותר מזה?
אני מאוד נרגש מההחתמה הזאת ומחכה כבר לראות את מכבי. ווילבקין, בראיינט, זוס/קלויארו, בנדר, זיזיץ' זו יופי של חמישייה שיכולה לרוץ חזק ביורוליג.
אני כן *לא מרוצה* מקונספט החוזה שלו ומהעובדה שהוא לא השחקן שאנחנו צריכים
זה קצת מרגיש כמו פארמר בזמנו
לא השחקן שהיינו צריכים אבל ''איך נגיד לא לפארמר? שחקן כזה מביאים בכל מצב'', רק שראינו איך זה נגמר
ההתאמה טובה.
yellowaura כתב:BIG sofo כתב:יש כאן כאלה שלא משנה מי יחתום כאן, הם ימצאו סיבה למה זה לא טוב.
דראגן בנדר זאת החתמה ענקית!!!!!!!! מדובר על גבוה נייד מאוד ביחס לגובה שלו (2.13) שהתחזק מאוד פיזית בתקופת הNBA, קלעי טוב, שומר טוב, ריבאונדר טוב לעמדה שלו . כמעט החבילה המושלמת שצריך לעמדה 4...
מסכים איתך. ביחס לתקופה מגיע שאפו ענק להנהלה שעברה לינץ אדיר מאז עזיבת כץ.
גם השנה שיחקו אותה עם התקציב. אז חלק פה היו מעדיפים 4 אתלטי יותר סטייל באסטון או מוריס ליד זיזיץ..אני לא חושב שבנדר כזה נייד כמו שאתה אומר אבל זו בהחלט החלטה מכובדת והגיונית ולא עכשיו איזו יציאה לידי חובה.
המאמן החליט ללכת על הרכש הכי איכותי שניתן ולאו דווקא הכי מתאים.
להזכירכם הרוב ביקרו את ההחתמה של דורסי כי חשבו שבראיינט ודורסי ואבדיה דורכים על האצבעות אחד של השני ורצו עוד פוינט גארד..ובסוף המאמן החליט שהוא רוצה שחקן איכותי ואם אין שחקן איכותי בעמדה 1 יביא בעמדה 2.
לכאורה הרכב טיפה כבד וגבוה יותר השנה מעניין לראות את זה. לדעתי המחשבה הייתה על פציעות והתמודדות עם הגבוהים של הגדולות. קלויארו מספיק מול הקטנות שמשחקות סמול בול ומול הגדולות שישחקו גבוה יעזרו בזיזיץ ובנדר. וכנראה נוצרה הזדמנות במחיר סביר בגלל ההיכרות וגם זה בסדר.
אפשר לומר מה שרוצים על ההנהלה שלנו. נעשו שם טעויות גדולות אבל הצלחות עוד יותר גדולות.
בסופו של יום שמסתכלים על התוצאות, מדובר בהנהלה עם הכי הרבה אהבה ומחוייבות לקבוצה באירופה ועם טונות של ניסיון.
עם יאניס וההנהלה הזו אני מרגיש בטוח גם אם בסוף הכימיה פחות תעבוד.
23 ספטמבר 2020, 19:30
בתור אחד שעוקב אחריי הNBA הרבה, דבר אלינו.אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אנחנו צריכים 4 עם קליעה ובנדר הוא 4 עם קליעה.Holiday_Armadillo כתב:אני לא מאוכזבת per se, זה יהיה צבוע מצידי להיות מאוכזבת אחרי שאמרתי רק לפני איזה שבוע שהייתי שמחה לקבל אותו כשחקן שהוא עכשיושמואל1 כתב:מי שמתאכזב מההחתמה הזאת, כנראה חושב שבנדר הוא אותו השחקן שהיה כאן לפני 3 שנים.
זה לא המצב. ב NBA הוא התפתח פיזית (הוא כבר לא הילד השחיף שהיה בגיל 19) ושיפר את הכדורסל שלו. בעונה האחרונה בגולדן סטייט הוא היה מצויין.
2.13, סייז מרשים עם נוכחות, קליעה טובה מחוץ לקשת, יכולת חסימה. רק בן 22. משלים עם אנטה זיזיץ' קו קדמי על טהרת קרואטיה, צעיר ורעב עם המון פוטנציאל ורצון להוכיח.
מה צריך יותר מזה?
אני מאוד נרגש מההחתמה הזאת ומחכה כבר לראות את מכבי. ווילבקין, בראיינט, זוס/קלויארו, בנדר, זיזיץ' זו יופי של חמישייה שיכולה לרוץ חזק ביורוליג.
לא השחקן שהיינו צריכים אבל ''איך נגיד לא לפארמר? שחקן כזה מביאים בכל מצב'', רק שראינו איך זה נגמר
ההתאמה טובה.
בחייאת, שמואל, כמה ראית אותו משחק ב-NBA? אתם כותבים פה מגילות ומרימים לו על סמך סרטוני היילייטס. לא מבין את הרעיון.
23 ספטמבר 2020, 19:33
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אנחנו צריכים 4 עם קליעה ובנדר הוא 4 עם קליעה.Holiday_Armadillo כתב:אני לא מאוכזבת per se, זה יהיה צבוע מצידי להיות מאוכזבת אחרי שאמרתי רק לפני איזה שבוע שהייתי שמחה לקבל אותו כשחקן שהוא עכשיושמואל1 כתב:מי שמתאכזב מההחתמה הזאת, כנראה חושב שבנדר הוא אותו השחקן שהיה כאן לפני 3 שנים.
מה צריך יותר מזה?
ההתאמה טובה.
בחייאת, שמואל, כמה ראית אותו משחק ב-NBA? אתם כותבים פה מגילות ומרימים לו על סמך סרטוני היילייטס. לא מבין את הרעיון.
23 ספטמבר 2020, 19:52
yellowaura כתב:BIG sofo כתב:יש כאן כאלה שלא משנה מי יחתום כאן, הם ימצאו סיבה למה זה לא טוב.
מסכים איתך. ביחס לתקופה מגיע שאפו ענק להנהלה שעברה לינץ אדיר מאז עזיבת כץ.
גם השנה שיחקו אותה עם התקציב. אז חלק פה היו מעדיפים 4 אתלטי יותר סטייל באסטון או מוריס ליד זיזיץ..אני לא חושב שבנדר כזה נייד כמו שאתה אומר אבל זו בהחלט החלטה מכובדת והגיונית ולא עכשיו איזו יציאה לידי חובה.
המאמן החליט ללכת על הרכש הכי איכותי שניתן ולאו דווקא הכי מתאים.
להזכירכם הרוב ביקרו את ההחתמה של דורסי כי חשבו שבראיינט ודורסי ואבדיה דורכים על האצבעות אחד של השני ורצו עוד פוינט גארד..ובסוף המאמן החליט שהוא רוצה שחקן איכותי ואם אין שחקן איכותי בעמדה 1 יביא בעמדה 2.
לכאורה הרכב טיפה כבד וגבוה יותר השנה מעניין לראות את זה. לדעתי המחשבה הייתה על פציעות והתמודדות עם הגבוהים של הגדולות. קלויארו מספיק מול הקטנות שמשחקות סמול בול ומול הגדולות שישחקו גבוה יעזרו בזיזיץ ובנדר. וכנראה נוצרה הזדמנות במחיר סביר בגלל ההיכרות וגם זה בסדר.
אפשר לומר מה שרוצים על ההנהלה שלנו. נעשו שם טעויות גדולות אבל הצלחות עוד יותר גדולות.
בסופו של יום שמסתכלים על התוצאות, מדובר בהנהלה עם הכי הרבה אהבה ומחוייבות לקבוצה באירופה ועם טונות של ניסיון.
עם יאניס וההנהלה הזו אני מרגיש בטוח גם אם בסוף הכימיה פחות תעבוד.
23 ספטמבר 2020, 19:53
אחדשיודע כתב:שמואל1 כתב:אנחנו צריכים 4 עם קליעה ובנדר הוא 4 עם קליעה.Holiday_Armadillo כתב:אני לא מאוכזבת per se, זה יהיה צבוע מצידי להיות מאוכזבת אחרי שאמרתי רק לפני איזה שבוע שהייתי שמחה לקבל אותו כשחקן שהוא עכשיושמואל1 כתב:מי שמתאכזב מההחתמה הזאת, כנראה חושב שבנדר הוא אותו השחקן שהיה כאן לפני 3 שנים.
מה צריך יותר מזה?
ההתאמה טובה.
23 ספטמבר 2020, 20:25
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:בחייאת, שמואל, כמה ראית אותו משחק ב-NBA? אתם כותבים פה מגילות ומרימים לו על סמך סרטוני היילייטס. לא מבין את הרעיון.
אני מודה שלא צפיתי בו במשחקים מלאים, רק פה ושם ובסרטונים.
העמדה הרשמית שלו ב - NBA היא PF, אבל זה לא באמת משנה אם הוא PF או C.
בשורה התחתונה, הוא גבוה שמשחק עם הפנים לסל וקולע מבחוץ. זה מה שחשוב.
Jack55 כתב:בתור אחד שעוקב אחריי הNBA הרבה, דבר אלינו.
תן לנו את הדעה שלך פחות או יותר עליו כרגע.
23 ספטמבר 2020, 20:34
23 ספטמבר 2020, 21:08
23 ספטמבר 2020, 21:23
אדגר פו כתב:סגל הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה לאור הקיצוצים שדובר עליהם וקריאות הגוועלד של פרנסי מכבי והתקשורת.
אבל זה הכול על הנייר. נראה איך זה מתחבר .
23 ספטמבר 2020, 22:16
23 ספטמבר 2020, 22:17
23 ספטמבר 2020, 22:25
Jack55 כתב:תכלס השינויים שנעשו משנה שעברה לגמרי מרשימים :
בלאק עזב - זיזיץ הגיע
אייסי עזב - בנדר הגיע
וולטרס עזב - ג'ונס הגיע
כהן עזב - אמארה הגיע
אבדיה עזב - בלייזר הגיע
תוספות :
קלויארו מתחילת העונה (לעומת רק ממחזור 11)
סנדי כהן כישראלי
עידן אלבר
מקס היידיגר
23 ספטמבר 2020, 22:26
23 ספטמבר 2020, 22:29
גל גל כתב:מכבי על הנייר קבוצת פיינל פור ?
23 ספטמבר 2020, 22:30
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:תכלס השינויים שנעשו משנה שעברה לגמרי מרשימים :
בלאק עזב - זיזיץ הגיע
אייסי עזב - בנדר הגיע
וולטרס עזב - ג'ונס הגיע
כהן עזב - אמארה הגיע
אבדיה עזב - בלייזר הגיע
תוספות :
סנדי כהן כישראלי
עידן אלבר
מקס היידיגר
לא יודע. פוטנציאל יש (בעיקר התקפי), אבל חסרה לי אתלטיות בסגל הזה. הגנתית קו הפנים נחלש (בטח בהשוואה לתחילת העונה שעברה, עם בלאק).
23 ספטמבר 2020, 22:30
גל גל כתב:מכבי על הנייר קבוצת פיינל פור ?
23 ספטמבר 2020, 22:33
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:תכלס השינויים שנעשו משנה שעברה לגמרי מרשימים :
בלאק עזב - זיזיץ הגיע
אייסי עזב - בנדר הגיע
וולטרס עזב - ג'ונס הגיע
כהן עזב - אמארה הגיע
אבדיה עזב - בלייזר הגיע
תוספות :
סנדי כהן כישראלי
עידן אלבר
מקס היידיגר
לא יודע. פוטנציאל יש (בעיקר התקפי), אבל חסרה לי אתלטיות בסגל הזה. הגנתית קו הפנים נחלש (בטח בהשוואה לתחילת העונה שעברה, עם בלאק).