ת׳רד המלפפונים V3

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים V3 - דראגן בנדר סיכם

הודעהעל ידי yellowaura » 23 ספטמבר 2020, 19:20

BIG sofo כתב:יש כאן כאלה שלא משנה מי יחתום כאן, הם ימצאו סיבה למה זה לא טוב.
דראגן בנדר זאת החתמה ענקית!!!!!!!! מדובר על גבוה נייד מאוד ביחס לגובה שלו (2.13) שהתחזק מאוד פיזית בתקופת הNBA, קלעי טוב, שומר טוב, ריבאונדר טוב לעמדה שלו . כמעט החבילה המושלמת שצריך לעמדה 4...

מסכים איתך. ביחס לתקופה מגיע שאפו ענק להנהלה שעברה לינץ אדיר מאז עזיבת כץ.
גם השנה שיחקו אותה עם התקציב. אז חלק פה היו מעדיפים 4 אתלטי יותר סטייל באסטון או מוריס ליד זיזיץ..אני לא חושב שבנדר כזה נייד כמו שאתה אומר אבל זו בהחלט החלטה מכובדת והגיונית ולא עכשיו איזו יציאה לידי חובה.
המאמן החליט ללכת על הרכש הכי איכותי שניתן ולאו דווקא הכי מתאים.
להזכירכם הרוב ביקרו את ההחתמה של דורסי כי חשבו שבראיינט ודורסי ואבדיה דורכים על האצבעות אחד של השני ורצו עוד פוינט גארד..ובסוף המאמן החליט שהוא רוצה שחקן איכותי ואם אין שחקן איכותי בעמדה 1 יביא בעמדה 2.
לכאורה הרכב טיפה כבד וגבוה יותר השנה מעניין לראות את זה. לדעתי המחשבה הייתה על פציעות והתמודדות עם הגבוהים של הגדולות. קלויארו מספיק מול הקטנות שמשחקות סמול בול ומול הגדולות שישחקו גבוה יעזרו בזיזיץ ובנדר. וכנראה נוצרה הזדמנות במחיר סביר בגלל ההיכרות וגם זה בסדר.

אפשר לומר מה שרוצים על ההנהלה שלנו. נעשו שם טעויות גדולות אבל הצלחות עוד יותר גדולות.
בסופו של יום שמסתכלים על התוצאות, מדובר בהנהלה עם הכי הרבה אהבה ומחוייבות לקבוצה באירופה ועם טונות של ניסיון.

עם יאניס וההנהלה הזו אני מרגיש בטוח גם אם בסוף הכימיה פחות תעבוד.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Shay_uzan » 23 ספטמבר 2020, 19:29

שמואל1 כתב:
ShiriV כתב:
A.Parker כתב:
ShiriV כתב:פאק נו איפה יש שידור??? אין כלום ביוטיוב

ברשמי של מכבי
כן בסוף מצאתי. בכל מקרה מסיבה די משעממת וכמובן שאין הכרזה על בנדר

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

כל שנה אנחנו חושבים ששמעון יכריז על החתמה במסיבת העיתונאים.
בפועל, מאז אותה מסיבת עיתונאים אגדית ב 2003 (ההכרזה על פארקר בשיחת טלפון), זה לא קרה.
כן היום ששמעתי אמרתי לעצמי שאין מצב שזה יקרה תמיד שיש מסיבת עיתונאים בקיץ מיש מישהו שקרוב לסגור אז אומרים את זה אוטומטית
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 ספטמבר 2020, 19:29

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:מי שמתאכזב מההחתמה הזאת, כנראה חושב שבנדר הוא אותו השחקן שהיה כאן לפני 3 שנים.
זה לא המצב. ב NBA הוא התפתח פיזית (הוא כבר לא הילד השחיף שהיה בגיל 19) ושיפר את הכדורסל שלו. בעונה האחרונה בגולדן סטייט הוא היה מצויין.
2.13, סייז מרשים עם נוכחות, קליעה טובה מחוץ לקשת, יכולת חסימה. רק בן 22. משלים עם אנטה זיזיץ' קו קדמי על טהרת קרואטיה, צעיר ורעב עם המון פוטנציאל ורצון להוכיח.
מה צריך יותר מזה?

אני מאוד נרגש מההחתמה הזאת ומחכה כבר לראות את מכבי. ווילבקין, בראיינט, זוס/קלויארו, בנדר, זיזיץ' זו יופי של חמישייה שיכולה לרוץ חזק ביורוליג.
אני לא מאוכזבת per se, זה יהיה צבוע מצידי להיות מאוכזבת אחרי שאמרתי רק לפני איזה שבוע שהייתי שמחה לקבל אותו כשחקן שהוא עכשיו

אני כן *לא מרוצה* מקונספט החוזה שלו ומהעובדה שהוא לא השחקן שאנחנו צריכים

זה קצת מרגיש כמו פארמר בזמנו
לא השחקן שהיינו צריכים אבל ''איך נגיד לא לפארמר? שחקן כזה מביאים בכל מצב'', רק שראינו איך זה נגמר
אנחנו צריכים 4 עם קליעה ובנדר הוא 4 עם קליעה.
ההתאמה טובה.

בחייאת, שמואל, כמה ראית אותו משחק ב-NBA? אתם כותבים פה מגילות ומרימים לו על סמך סרטוני היילייטס. לא מבין את הרעיון.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Hujirat » 23 ספטמבר 2020, 19:29

yellowaura כתב:
דראגן בנדר זאת החתמה ענקית!!!!!!!! מדובר על גבוה נייד מאוד ביחס לגובה שלו (2.13) שהתחזק מאוד פיזית בתקופת הNBA, קלעי טוב, שומר טוב, ריבאונדר טוב לעמדה שלו . כמעט החבילה המושלמת שצריך לעמדה 4...

גם השנה שיחקו אותה עם התקציב. אז חלק פה היו מעדיפים 4 אתלטי יותר סטייל באסטון או מוריס ליד זיזיץ..אני לא חושב שבנדר כזה נייד כמו שאתה אומר אבל זו בהחלט החלטה מכובדת והגיונית ולא עכשיו איזו יציאה לידי חובה.
להזכירכם הרוב ביקרו את ההחתמה של דורסי כי חשבו שבראיינט ודורסי ואבדיה דורכים על האצבעות אחד של השני ורצו עוד פוינט גארד..ובסוף המאמן החליט שהוא רוצה שחקן איכותי ואם אין שחקן איכותי בעמדה 1 יביא בעמדה 2.
לכאורה הרכב טיפה כבד וגבוה יותר השנה מעניין לראות את זה. לדעתי המחשבה הייתה על פציעות והתמודדות עם הגבוהים של הגדולות. קלויארו מספיק מול הקטנות שמשחקות סמול בול ומול הגדולות שישחקו גבוה יעזרו בזיזיץ ובנדר. וכנראה נוצרה הזדמנות במחיר סביר בגלל ההיכרות וגם זה בסדר.

אפשר לומר מה שרוצים על ההנהלה שלנו. נעשו שם טעויות גדולות אבל הצלחות עוד יותר גדולות.
בסופו של יום שמסתכלים על התוצאות, מדובר בהנהלה עם הכי הרבה אהבה ומחוייבות לקבוצה באירופה ועם טונות של ניסיון.

+1
Hujirat

הודעהעל ידי Jack55 » 23 ספטמבר 2020, 19:30

אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:מי שמתאכזב מההחתמה הזאת, כנראה חושב שבנדר הוא אותו השחקן שהיה כאן לפני 3 שנים.
זה לא המצב. ב NBA הוא התפתח פיזית (הוא כבר לא הילד השחיף שהיה בגיל 19) ושיפר את הכדורסל שלו. בעונה האחרונה בגולדן סטייט הוא היה מצויין.
2.13, סייז מרשים עם נוכחות, קליעה טובה מחוץ לקשת, יכולת חסימה. רק בן 22. משלים עם אנטה זיזיץ' קו קדמי על טהרת קרואטיה, צעיר ורעב עם המון פוטנציאל ורצון להוכיח.
מה צריך יותר מזה?

אני מאוד נרגש מההחתמה הזאת ומחכה כבר לראות את מכבי. ווילבקין, בראיינט, זוס/קלויארו, בנדר, זיזיץ' זו יופי של חמישייה שיכולה לרוץ חזק ביורוליג.
אני לא מאוכזבת per se, זה יהיה צבוע מצידי להיות מאוכזבת אחרי שאמרתי רק לפני איזה שבוע שהייתי שמחה לקבל אותו כשחקן שהוא עכשיו

לא השחקן שהיינו צריכים אבל ''איך נגיד לא לפארמר? שחקן כזה מביאים בכל מצב'', רק שראינו איך זה נגמר
ההתאמה טובה.

בחייאת, שמואל, כמה ראית אותו משחק ב-NBA? אתם כותבים פה מגילות ומרימים לו על סמך סרטוני היילייטס. לא מבין את הרעיון.
בתור אחד שעוקב אחריי הNBA הרבה, דבר אלינו.
תן לנו את הדעה שלך פחות או יותר עליו כרגע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 ספטמבר 2020, 19:33

אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מה צריך יותר מזה?

ההתאמה טובה.

אני מודה שלא צפיתי בו במשחקים מלאים, רק פה ושם ובסרטונים.
העמדה הרשמית שלו ב - NBA היא PF, אבל זה לא באמת משנה אם הוא PF או C.
בשורה התחתונה, הוא גבוה שמשחק עם הפנים לסל וקולע מבחוץ. זה מה שחשוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי A.Parker » 23 ספטמבר 2020, 19:52

yellowaura כתב:

על מה זה מבוסס? יש בעלים שמזרימים (ומפסידים) מיליוני ועשרות מיליוני דולרים בשנה בשל האהבה לקבוצתם. עכשיו מילא שכסף הוא לא המדד היחיד, אבל מאיפה הקביעה שההנהלה של מכבי מפגינה הכי הרבה מחויבות ואהבה לקבוצה?
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 23 ספטמבר 2020, 19:53

אחדשיודע כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
מה צריך יותר מזה?

ההתאמה טובה.

זה ספורט פה. והרבה פעמים הדברים גם נכתבים כקביעה ובביטחון מוחלט (לאו דווקא שמואל).
A.Parker

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 ספטמבר 2020, 20:25

שמואל1 כתב:
אחדשיודע כתב:בחייאת, שמואל, כמה ראית אותו משחק ב-NBA? אתם כותבים פה מגילות ומרימים לו על סמך סרטוני היילייטס. לא מבין את הרעיון.

אני מודה שלא צפיתי בו במשחקים מלאים, רק פה ושם ובסרטונים.
העמדה הרשמית שלו ב - NBA היא PF, אבל זה לא באמת משנה אם הוא PF או C.
בשורה התחתונה, הוא גבוה שמשחק עם הפנים לסל וקולע מבחוץ. זה מה שחשוב.

עזוב את העמדה. יש פה דיבור כאילו מכבי החתימו שחקן שכיכב ב-NBA על חוזה ארוך טווח.

Jack55 כתב:בתור אחד שעוקב אחריי הNBA הרבה, דבר אלינו.
תן לנו את הדעה שלך פחות או יותר עליו כרגע.

לא מתיימר לדעת מה הוא ייתן. אבל נכון לעכשיו (או לחודש מרץ - הפעם האחרונה ששיחק), עדיין מדובר בפוטנציאל לא ממומש, שלא הוכח את עצמו.
שחקן גבוה עם קליעה? כן, אבל קליעה לא יציבה. ועל אף שהעלה מאסה, הרכות ההגנתית עדיין נראתה טבועה בו. לחיוב - במעט המשחקים ששיחק, ראיתי אותו השנה משחק לעיתים קרובות יותר בקרבת הסל, בהשוואה לתחילת דרכו ב-NBA. ז"א, קצת פחות מפחד מהמגע. היתרון העיקרי אצלו שהוא עדיין צעיר מאוד, ויכול להראות גרף התקדמות מידי משחק. אבל קשה להגיד כרגע אם תהנה מזה או לא. בטח כשהוא יכול לברוח אחרי מספר חודשים.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 23 ספטמבר 2020, 20:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Jack55 » 23 ספטמבר 2020, 20:34

בסופו של דבר הסגל של מכבי צפוי להיראות ככה :

1. ווילבקין, ג'ונס, היידיגר
2. דורסי, דיבה, אלבר
3. קלויארו, בראיינט, זוסמן, סנדי
4. בנדר, כספי, בלייזר
5. זיזיץ, האנטר, אמארה

8 זרים ו8 ישראלים, סגל מאוד עמוס ומגוון מכבי מעמידים הקיץ.
נקווה לקבל בחזרה את דיבה וזוסמן בהקדם וכמובן שגם את כספי אבל איתו כבר באמת אי אפשר לדעת מה מי ומו.

אחד היתרונות הבולטים ביותר פה הוא שעומס על השחקנים לא יהיה לנו השנה, עם סגל כזה מכבי יכולה לרשום גם 3 זרים למשחקי ליגה והיא תסתדר.
מאמין שקלויארו והאנטר יהיו שני הזרים שישבו בצד הכי הרבה במשחקי ליגה ויוסיפו אליהם עוד זר בהתאם לצורך (פציעה לא עלינו או עייפות וכו').

זה קצת מוזר לסדר את הסגל הזה בעמדות כי הסגל הזה כל כך גמיש במיוחד בקו האחורי - זוסמן ובראיינט יכולים לנוע חופשי בין עמדות 2+3, סקוטי יכול לרכז בהרבה התקפות (כנל דיבה), קלויארו יכול לתת דקות גם ב4 וגם ב3 בהתאם להתאמות וכנל בנדר עם עמדות 4-5.
בקיצור זה סגל מאוד מעניין עם שיטת משחק דיי שונה ממה שצפינו לראות בעונה הקודמת במיוחד בעקבות השינויים שנוצרו בקו הקדמי, אבל לא צריך להתבייש להגיד שיש פה פוטנציאל ענק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי אדגר פו » 23 ספטמבר 2020, 21:08

סגל הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה לאור הקיצוצים שדובר עליהם וקריאות הגוועלד של פרנסי מכבי והתקשורת.

אבל זה הכול על הנייר. נראה איך זה מתחבר .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Hujirat » 23 ספטמבר 2020, 21:23

אדגר פו כתב:סגל הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה לאור הקיצוצים שדובר עליהם וקריאות הגוועלד של פרנסי מכבי והתקשורת.

אבל זה הכול על הנייר. נראה איך זה מתחבר .

+1

אם אני מתעלם מהאהבה העמוקה שלי לחלק מהפרסונות ברוסטר ומסתכל רק על ה"נייר", יש 2 קבוצות ביורוליג שאני מחליף איתם סגל.
זה אני.
Hujirat

הודעהעל ידי Jack55 » 23 ספטמבר 2020, 22:16

תכלס השינויים שנעשו משנה שעברה לגמרי מרשימים :

בלאק עזב - זיזיץ הגיע
אייסי עזב - בנדר הגיע
וולטרס עזב - ג'ונס הגיע
כהן עזב - אמארה הגיע
אבדיה עזב - בלייזר הגיע

תוספות :
קלויארו מתחילת העונה (לעומת רק ממחזור 11)
סנדי כהן כישראלי
עידן אלבר
מקס היידיגר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Shay_uzan » 23 ספטמבר 2020, 22:17

איכשהו יצאנו מורווחים בקיץ הזה... הרבה חשבו שתהיה ירידה קשה ברמה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 ספטמבר 2020, 22:25

Jack55 כתב:תכלס השינויים שנעשו משנה שעברה לגמרי מרשימים :

בלאק עזב - זיזיץ הגיע
אייסי עזב - בנדר הגיע
וולטרס עזב - ג'ונס הגיע
כהן עזב - אמארה הגיע
אבדיה עזב - בלייזר הגיע

תוספות :
סנדי כהן כישראלי
עידן אלבר
מקס היידיגר

לא יודע. פוטנציאל יש (בעיקר התקפי), אבל חסרה לי אתלטיות בסגל הזה. הגנתית קו הפנים נחלש (בטח בהשוואה לתחילת העונה שעברה, עם בלאק).
אחדשיודע

הודעהעל ידי גל גל » 23 ספטמבר 2020, 22:26

מכבי על הנייר קבוצת פיינל פור ?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Jack55 » 23 ספטמבר 2020, 22:29

גל גל כתב:מכבי על הנייר קבוצת פיינל פור ?

לא חושב שצריכה להיות בושה להגיד את זה, בעיניי לגמרי כן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי גל גל » 23 ספטמבר 2020, 22:30

אחדשיודע כתב:

בלאק עזב - זיזיץ הגיע
אייסי עזב - בנדר הגיע
וולטרס עזב - ג'ונס הגיע
כהן עזב - אמארה הגיע
אבדיה עזב - בלייזר הגיע

תוספות :
סנדי כהן כישראלי
עידן אלבר
מקס היידיגר

לא יודע. פוטנציאל יש (בעיקר התקפי), אבל חסרה לי אתלטיות בסגל הזה. הגנתית קו הפנים נחלש (בטח בהשוואה לתחילת העונה שעברה, עם בלאק).

איך פיני אומר , חכמה או אתלטיות ?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 ספטמבר 2020, 22:30

גל גל כתב:מכבי על הנייר קבוצת פיינל פור ?

על הנייר?
Hold your horses
אחדשיודע

הודעהעל ידי Jack55 » 23 ספטמבר 2020, 22:33

אחדשיודע כתב:

בלאק עזב - זיזיץ הגיע
אייסי עזב - בנדר הגיע
וולטרס עזב - ג'ונס הגיע
כהן עזב - אמארה הגיע
אבדיה עזב - בלייזר הגיע

תוספות :
סנדי כהן כישראלי
עידן אלבר
מקס היידיגר

מסכים עם הנקודה הזאת, אבל מצד שני קיבלת שחקנים ברמה גבוהה שבולטים ביכולות שלהם באספקטים אחרים.
זיזיץ אמנם לא אתלטי כמו שבלאק היה אבל הוא סנטר קלאסי שיביא המון דברים מיוחדים ושונים לסגנון המשחק של מכבי (כמו גב לסל למשל), וכמובן שהשנה אנחנו נראה סגנון משחק שונה לגמרי ממכבי בטח ובטח מכיוון שחקני הפנים בעקבות ההחלטה ללכת על הסגנון הזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים