פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
03 אוגוסט 2016, 02:02
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי מביאה מישהו סטייל אוקארו וויט (אם יחתך) ומביאה עוד איזה סנטר הגנתי, אפילו דורסי על אף גילו אני אהיה מרוצה מאוד.
קונה היום סגל כזה:
מקל, יוגי
גאודלוק, סילי, דגן
ווימס, סמית׳, סילבן
וויט, אלכסנדר, פניני
צירבס, דורסי, שגב
ברגע שהולכים לספסל זה נהיה כל כך מדכא. בהנחה ומשהו בסגנון של הסגל הזה יוצא בסוף, ארז חייב שתמיד יהיה איזה סקורר על המגרש, בין םא זה גאודלוק, או ווימס.
יוגי, סילי ובטח שסמית׳ ודורסי שחקנים מכובדים מאוד מהספסל, זה ספסל טוב, לא צריך להגזים עם הטרנד של להמעיט בשחקנים, העונה האחרונה כולם היו חרא, אבל יש פה שחקנים טובים.
דורסי בסדר גמור, על יוגב אני לא סומך. הוא שומר טוב, אבל רכז בינוני, והג'אמפ שלו מחריד. בדרך כלל הוא שיחק עם עוד איזה גארד סקורר שהיה יכול לרכז(רייס, היקמן, פארגו), אבל הוא ומקל על עמדת הרכז? גם לא בעד שלום עולמי. עם סמית' אני בהחלט סבבה, מאמין שיתאים לו לעלות מהספסל, ונשמה תמיד יש לו. סילי סימן שאלה. לא אומר שלא יהיה טוב, אבל מי יודע.
גאודלוק יכול לשחק גם בעמדה 1. הוא קומבו גארד.
הוא יכול, וזה יקרה, אבל זה לא יקרה טוב. הוא לא באמת יכול לרכז, פשוט להחזיק את הכדור הרבה.
וזה יכול להיות סבבה לכמות מועטה של דקות ,אבל בסופו של דבר צריך רכז. ואין לנו רכז יורוליג. לא טופ יורוליג, אלא פשוט רכז יורוליג.
03 אוגוסט 2016, 02:05
LIAV10 כתב:שמואל, הוא לא 1, הוא בסייז של קומבו, הוא נראה כזה, אבל הוא לא.
2.2 אס׳ על 1.5 איבודים
הוא לא מנהל משחק קלאסי, אבל יש לו הובלת כדור והוא גם מוסר לא רע.
הוא בהחלט יכול לתרום דקות בעמדה 1.
03 אוגוסט 2016, 02:05
מקל רכז יורוליג. אני יודע שאתה לא תסכים, אבל ככה מכבי מתייחסת אלי (וגם אני).
03 אוגוסט 2016, 02:07
סבבה, אז פה המחלוקת שלנו. מקל הולך לשחק כרכז ביורוליג. הוא לא רכז יורוליג בעיניי. לפחות לא של קבוצה שרוצה להגיע להצלבה. אשמח לאכול את הכובע
03 אוגוסט 2016, 03:09
גבוה מחליף, הגנתי, אתלטי, חוסם, עם קליעה מבחוץ, לא יקר, יכול לשחק גם 4 גם 5.... אה! טוני גאפני!
03 אוגוסט 2016, 03:12
felix_r כתב:גבוה מחליף, הגנתי, אתלטי, חוסם, עם קליעה מבחוץ, לא יקר, יכול לשחק גם 4 גם 5.... אה! טוני גאפני!

נשבע לך שלא אהיה בהלם אם יחתימו אותו פתאום
03 אוגוסט 2016, 03:37
עוד החתמה סבירה פלוס והשניה סבירה בעמדות 4-5 ויש לנו כאן קבוצה חברים.
03 אוגוסט 2016, 04:29
LIAV10 כתב:הייתה תקופה שיוגב לא החטיא איזה 80 ג׳אמפים ברציפות, הוא יחסית בסדר בזה, הוא גם שומר מעולה ונותן אנרגיות, אני אוהב את יוגב והוא שחקן ספסל מכובד מאוד ביורוליג.
גם אותי מבאסת עמדה 1, דווקא הייתי מוותר על מקל.
מתי? שבועיים באביב 2011?
איך אפשר להשוות ביניהם בכלל?
תן לי דבר אחד שיוגב עושה טוב יותר. אחד.
03 אוגוסט 2016, 06:18
אל תיתפסו אותי במילה אבל נרמז לי שראד חזק על הכוונת וכנראה שהגל הולך איתו
03 אוגוסט 2016, 07:18
הלוואי. ראד נפיץ מאוד, הכי מוכשר מכל השמות שהוזכרו, פוטנציאל התקפי אדיר, יודע להוריד כדור גם לרצפה, הכי מתאים בסייז (ניקולס קצת כחוש לנמוך יותר), רעב וצעיר. מאמין שארז יכול לסדר את הראש אם הראש קצת בעייתי (אם הוא בעייתי וזה לא סתם שמועות). הפוטנציאל שלו בשמיים. לא מילר אבל הכי קרוב שנמצא.
03 אוגוסט 2016, 07:24
ראד לא שחקן שכונתי משהו ואחד כזה שגם אוהב את הכדור? יש כבר את וימס וגאודלוק עכשיו נוסיף עוד אחד כזה? בטוח ישנו 4 יותר מתאים ממנו.
03 אוגוסט 2016, 07:51
ויקטור ראד וניקולה מלי מועמדים לפי וואלה מי עדיף ?
03 אוגוסט 2016, 08:00
מקאדו 3 כתב:ויקטור ראד וניקולה מלי מועמדים לפי וואלה מי עדיף ?
אני מעדיף את ניקולה מלי בלי לחשוב פעמיים.
03 אוגוסט 2016, 08:05
מעדיף את ראד
03 אוגוסט 2016, 08:11
שניהם לא האידאל, אבל כמו ראד אפשר למצוא מלא פליטי די ליג בחצי מחיר, ממש לא מוצא משהו ייחודי בשחקן הזה. ומכבי לא צריכה להתפתות להביא כל שחקן שתפר אותה, שנה שעברה כל קבוצות אירופה וישראל בערך עלו עליה. על אותו משקל היא גם לא הייתה צריכה את האוול. על כן אם זה ראד או מלי אני הייתי הולך על מלי
03 אוגוסט 2016, 08:13
גם אני מעדיף את מלי. נראה בחור חיובי ושחקן לא רע בכלל, גם פחות הד קייס לדעתי. פוטנציאל גדול
03 אוגוסט 2016, 08:14
למלי יש פינה קטנה בלב. יהיה אחלה סגירת מעגל.
03 אוגוסט 2016, 08:45
אני גם מעדיף את מלי אבל ראד הוא אופציה טובה גם כן...עניין של טעם
03 אוגוסט 2016, 08:47
ראד הוא יותר סגנון מילר לא ? פחות טוב אומנם ...
03 אוגוסט 2016, 08:52
רק אני זוכר שמישהו אמר בצחוק לפני כמה ימים משהו כזה :
גוואדלוק אמור להיות משוחרר רשמית מיוסטון בראשון לאוגוסט. מה שאומר שב2 הוא חותם כאן.