שמואל1 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אם מכבי מביאה מישהו סטייל אוקארו וויט (אם יחתך) ומביאה עוד איזה סנטר הגנתי, אפילו דורסי על אף גילו אני אהיה מרוצה מאוד.
קונה היום סגל כזה:
מקל, יוגי
גאודלוק, סילי, דגן
ווימס, סמית׳, סילבן
וויט, אלכסנדר, פניני
צירבס, דורסי, שגב
ברגע שהולכים לספסל זה נהיה כל כך מדכא. בהנחה ומשהו בסגנון של הסגל הזה יוצא בסוף, ארז חייב שתמיד יהיה איזה סקורר על המגרש, בין םא זה גאודלוק, או ווימס.
יוגי, סילי ובטח שסמית׳ ודורסי שחקנים מכובדים מאוד מהספסל, זה ספסל טוב, לא צריך להגזים עם הטרנד של להמעיט בשחקנים, העונה האחרונה כולם היו חרא, אבל יש פה שחקנים טובים.
דורסי בסדר גמור, על יוגב אני לא סומך. הוא שומר טוב, אבל רכז בינוני, והג'אמפ שלו מחריד. בדרך כלל הוא שיחק עם עוד איזה גארד סקורר שהיה יכול לרכז(רייס, היקמן, פארגו), אבל הוא ומקל על עמדת הרכז? גם לא בעד שלום עולמי. עם סמית' אני בהחלט סבבה, מאמין שיתאים לו לעלות מהספסל, ונשמה תמיד יש לו. סילי סימן שאלה. לא אומר שלא יהיה טוב, אבל מי יודע.
גאודלוק יכול לשחק גם בעמדה 1. הוא קומבו גארד.
הוא יכול, וזה יקרה, אבל זה לא יקרה טוב. הוא לא באמת יכול לרכז, פשוט להחזיק את הכדור הרבה.
וזה יכול להיות סבבה לכמות מועטה של דקות ,אבל בסופו של דבר צריך רכז. ואין לנו רכז יורוליג. לא טופ יורוליג, אלא פשוט רכז יורוליג.