חנו'ש כתב:asafb96 כתב:itay92 כתב:תגידו מאלט הזה הוא לא גרסא נמוכה וזקנה יותר של לאנגפורד?
השחקן לא בדיוק רכז,בעיקר שוטר שמתאים לקבוצות קטנות.
הוא פחות מזכיר את לאנגפורד. יותר משלים אותו לדעתי. לאנגפורד זה שחקן שאת מירב הנקודות שלו עושה מחדירות חזקות והגעה לקוו. מאלט הוא יותר קלעי 3 טוב, פחות חודר (אבל יודע לעשות את זה פה ושם), וגם שחקן טוב במתפרצות ומגרש פתוח
שניהם לא רכזים טהורים, אבל כן יכולים להוביל התקפות, למסור, ולייצר (לאנגפורד נראה מעולה בחמישי בעמדת הרכז, בעיקר בחצי הראשון בו שיחק יותר)
נהדר, אז יהיה לנו שחקן אחד שכל הזמן חודר ראש בקיר ורואה עצמו תחנה אחרונה ושחקן אחר שיוביל את הכדור, יכדרר אותו למוות ושנייה לפני שייגמר השעון יזרוק זריקה ל-3 בלי שאף שחקן אחר אפילו ייגע בכדור.
הולך להיות ממש כיף לראות את מכבי העונה!!
אסף, אני לא יודעת מי פה בדיוק הפך את הפולן הזה למקאלב הבא ובאמת שאין לי מושג מיהו ואני ממש לא חושבת שצריך להביא אותו, אבל אתה כבר הפכת את מאלט למקאלב הבא רק כי הוא קולע 20 נקודות למשחק העונה (מה שקצת יהיה לו קשה לעשות בגיל 34...).
אין למכבי שום אופציה של שחקן שנמצא לפני פריצה אבל שיחק כבר מס' שנים באירופה??
שחקן זקן שלא עשה כלום בקריירה שלו וילד קטן שעוד לא חווה כלום הם כל האופציות שיש למכבי??
ממש לא הפכתי את מאלט למקאלב. אבל הוא שחקן טוב. הוא קולע 20 נקודות יורוליג, ואת זה אי אפשר לקחת ממנו. הוא שחקן טוב. מקאלב הוא לא, אבל הוא כן יכול לתרום, לאור היכולת המצוינת שהוא מציג
את מגזימה מאוד בקטע של לאנגפורד חודר ראש בקיר-מאלט יורה בלי הכרה. זה ממש ממש לא ככה
ראית את המשחק האחרון? לאנגפורד בקושי זרק. עשה עבודה מצוינת בניהול המשחק ובמסירות, ומאז שהוא "התחבר" לקבוצה, הוא ממש ממש לא הולך ראש בקיר, ומשחק חכם מאוד ויעיל
גם מאלט אני מאמין שלא יפציץ בלי הכרה מה3. בלאט לא יתן לו פשוט. הוא יודע שהוא מגיע לקבוצה גדולה, שבא, הוא לא הכוכב הגדול (וזה שהוא זרק המון עד עכשיו, זה כי הקבוצות שבהם הוא שיחק היו צריכות את זה ממנו. כמו שפארמר זרק המון במכבי), ואני מאמין שבלאט יסדר אותו מהבחינה הזאת, והוא יקח יותר זריקות נוחות, וזריקות קשות רק במצבים של סוף שעון
הוא פשוט לא יקח זריקות קשות, כמו שלאנגפורד, שהוא לא פחות "גאנר", עשה את הסוויץ' הזה בצורה מצוינת